כמה דברים
1) כל כך נהנתי מהסיפור, הוא מושקע ומפורט. 2) אני אכתוב המשך לסיפור, ואני מקווה שתאהבו אותו: הוא לאט-לאט, בעונג מושלם עד כאב, פתח את חולצתי, ליטף את חזי, מצץ לי את הפטמה ואת השנייה הוא ליטף ומישש כמו ילד סקרן שמלטף חתול. הוא ירד למטה, פתח את הרוכסן והוריד את הג'ינס שלי, ליטף את הרגליים שלי ברכות של נוצה, והגיע לתחתונים. הוא אמר לי בקול מאושר: "עכשיו אתה הולך להרגיש מה זה עונג", והוריד את התחתונים שלי, שליטפו בעדינות את איברי. האיבר הארוך, הנאה, והשעיר במידה הנכונה נחשף, אחרי 3 שנים שלא נראה ולא נשמע, והוא מצץ אותו. בין גניחת עונג אחת לשנייה שאלתי אותו- "איך קוראים לך?" והוא עצר לרגע את המציצה ואמר לי- "אבי, ולך?". עניתי לו- "רון". הוא ליטף את סביבת האיבר וחזר למצוץ, וכל כל נהנתי, עד שצעקתי מעונג את שמו- "אבי, אתה גדול!", ואבי שאל אותי- "רון, רוצה בסגנון אחר?" הבטתי בעיניו הכחולות-ים, וחייכתי חיוך של "כן". אבי ליקק לאט את האיבר, ולא פסח על האזורים השעירים יותר, וירד לביצים, הכניס אותם לפה שלו ששם הוא מצץ וליקק אותן כמו טופי. ליטפתי את הראש שלו, עד שצעקתי- "אני גומר, אני גומר!" וסילון לבן של זרע יצא מהאיבר שלי. התיישבתי מתנשף ואמרתי לאבי- "עכשיו תורך, אביר לבן...". הורדתי את חולצתו וליקקתי את פטמתו, ליטפתי את השרירים הקטנים שלו, את הבטן המרובעת שלו וליקקתי אותו כמו סוכרייה. אח"כ הורדתי את מכנסיו, ליטפתי בעדינות את רגליו המחוטבות והנחתי את ידי על החבילה התפוחה בתחתוניו, ואמרתי "לעולם לא תגיע לרמה שלי" והורדתי את התחתונים שלו. נדהמתי ממה שראיתי- איבר באורך מלכותי של 17 ס"מ, שעיר במקומות הנכונים והביצים משוכות למטה, מחכות לידי שתיגע בהם. הרמתי את ראשי מהחבילה המלכותית, ושאלתי את אבי- "איך אתה רוצה את זה?" אבי אמר לי- "תגרום לי להשתגע מרוב עונג, ואח"כ תתחיל ללעוס את האיבר שלי כמו מסטיק". הנהנתי בהסכמה וירדתי אל ה"ממלכה" הקטנה שלו, וליטפתי אותה בתשוקה. הוא אמר לי- "תתמצוץ את האיבר שלי, בבקשה, אני לא יכול לחכות" מצצתי וליקקתי את האיבר שלו, והוא תפס בכתפי מרוב עונג וכמעט שברה מרוב הכוח שהחזיק אותה. לעסתי את האיבר, והוא גנח ונאנח, מה שדרבן אותי להמשיך וחזק יותר, מה שהטריף אותו וגרם לו לגנוח בקול מעונג. לפתע הרגשתי אותו דוחף אותי וסילון דק של זרע יצא מהאיבר שלו, והוא הביט בי וחייך- "עכשיו אנחנו מוכנים למנה העיקרית"... את ההמשך תדמיינו לבדכם או שתכתבו אותו.