השירשור האומנותי

השירשור האומנותי

שירים, סיפורים, ציורים, ספרות כחולה... *קריצה* *קריצה* אתם כתבתם? פרסמו כאן אתם ממליצים? פרסמו כאן אתם מחפשים? טוב זה תלוי מה... *שריקה תמימה* בקיצור זה במקום לספרות, קלונוע, אומנות פלסטית, תאטרון ועוד כל מני בלעעעעעעעעע אני מכריזה בזאת על פתיחתו של השירשור האומנותי צאו לדרך

Mr Invisibilety

New member
טווווווב

אזזז יש לי כמה דברים נחמדים 1.'ספרות כחולה ורודה'. זה סיפור שכתבתי... חצי ממנו מבוסס על מקרה אמיתי... ההמשך ה..מעניין הוא פרי דמיוני בלבד קריאה מהנה :) זה היה אחר צהריים שלו שקט ורגוע באמצע החופש הגדול, באחד הימים החמים ביותר של הקיץ. יצאתי מדלת הבית, חיכיתי למעלית. הדלת נפתחה לאיטה כמו במין ציפיה ליראות מישהו עומד ומחכה רק לך. וכך, ראיתי אותו עומד שם במבט חסר ביטחון, אך במלוא הדרו ויופיו. הסתכלתי עליו. הוא בפנים ואני עדיין בחוץ. הדלת התחילה להיסגר ובתנועות חפוזות ומגושמות חמקתי פנימה. מבוכה. עמדתי מולו. למשך מאית שנייה שנימשכה כמו נצח מבטינו הצטלבו. עייני היו נעוצות עמוק בתוך עינייו התכולות הטהורות והתמימות. הוא הסיט מבטו ארצה. וכך גם אני. זו הייתה הפעם הראשונה ששמתי לב לנוכח קיומו. לא התחרטתי על אף רגע. בימים הקרובים לא הפסקתי לחשוב עליו ועל המבט ששרוע על פניו היפות. מחזור הדם בגופי השתולל עם כל מחשבה ופנטזייה עליו. מחשבות עלינו, ביחד. בכל הפעמים הבאות שראיתי אותו, הוא התעלם ממני אבל לא מפני שבחר לעשות זאת. יכולתי להרגיש שהוא רוצה להסתכל עליי רק מלשמוע את נשימותיו המהירות וצעדיו הפזיזים. החלטתי לעשות משהו. זה לא יכול להימשך ככה. דפקתי על הדלת שלו. הוא ניגש בצעדים קלילים, ראיתי את ראשו מתקרב על עינית הדלת מביט בפליאה על דמותי המשתקפת בתוך עיניו. אט אט הוא פתח את הדלת בעדינות ובתמיהה רבה. עמדתי שם מולו. הסתכלתי על הילתו. על גופו המחוטב על קווי פניו ועצמות לחיו הבולטות. גופי רעד כליל. לא אמרתי מילה במשך דקה שלמה. תנועות גופו רמזו לי להיכנס. הוא פינה לי את הדרך והוביל אותי לחדרו. התיישבתי על המיטה. צללי אור שמש של אחר הצהרים הסתמנו על גופו המחוטב והזוהר ברגע שהתיישב לידי. הוא מתקרב אליי, וקרבתו גורמת לי לתחושת כובד פתאומית, כאילו גופו מחליק לאורך גופי. הוא התקרב עוד וכעת נשימותיו הרכות לוטפות את צווארי. שום היגיון שבעולם לא יסביר את תחושת החמימות שהרגשתי. הוא מלטף את הורידים הבולטים שעל גב כף ידי. המגע מסעיר את שנינו. נצמדתי אליו עד שמצחינו התחכחו זו בזו. קצוות שערו הבהיר והחלק מלטפים בעדינות את מצחי, עינינו מושפלות מטה. קצב נשימותינו המתגבר התחבר והפך לאחד. ציוץ הציפורים, רעש המכוניות והילדים המתרוצצים מבעד לחלון לא נשמעו עוד. שום רחש אחר לא נשמע פרט לנשימותיו הקצובות. כף ידו החמימה והגברית לופתת את עורפי. נצמדתי אליו יותר, חום גופו היה מורגש כעת יותר מאי פעם. הוא משך את גופי אל המזרן, משקל גופו היה מלא ומענג. נשימותינו התערבבו זו בזו יחד, נלחצנו זה כלפי זה, חום נחלף בחום, בעודו גונח לתוך שערי. בתוך השובל השקט של הרגע, ראשו הוסט אל מול ראשי, אפינו התחכחו זה בזה, שפתיו החמימות התקרבו אל שפתי, החום הגדול שנפלט מהם הטריף אותי רציתי לחוות את הלהט להרגיש את שפתותינו מתחברות זה בזו. הוא חיכך את שפתיו בפי, טעמו היה מתקתק מאין כמוהו חמים כמו מתוך כבשן עמוק ולוהט. הרגע נמשך והפך לארוך ביותר בחיי. בעוד גופינו מתכרבלים אחד בשני מתחת לשמיכה שפתיו המתוקות נצמדו לשפתי הלחות הוא נשק לי באיטיות ובעדינות ידיו עברו ברוך לאורך כל גופי בתשוקה בעוד שפתותינו מתחברות אחת בשנייה בשלמות. נשקתי לצווארו הרך, את עצמות הבריח הבולטות שלו את תחית סנטרו ואת חזהו. הרחתי את הריח העדין של גופו. יכולתי ממש לטעום אותו בקצה לשוני הוא אחז בעורפי, כאילו חשש שמא אברח לו. הרגשתי את האצת הקצב של לבו ההולם. הוא התחיל לנוע ביותר ביטחון מנשק את פניי מושיט יד לחולצתי, כל תנועה שלו קלה ומעודנת, הוא ממש מבין מה עליו לעשות כדי לענות על צרכיי. שכבנו שם מכורבלים אחד בתוך השני. שקענו כל אחד במחשבותיו. לפתע ניזכרתי שבכלל אינני יודע את שמו, ובעצם מעולם לא דיברנו. הוא הסתכל עליי וחייך, ראיתי את שפתיו מתחילות לנוע ורק אחר כך קלטתי את שאמר. "אני יודע על מה אתה חושב..." חייכתי בחזרה ונשקתי על שפתיו.

ranushh

New member
וווואווו איזה מדהים!!!!!!!

ניר, לא ידעתי שאתה כזה כישרוני!! איזה מ-א-מ-א-ם את הצורה. יש לי שיר שכתבתי על חבר לשעבר,החבר הראשון שלי....שהייתי מאוהב בו עד מכל הראש.ויש לו גם דרך מנגינה מעלפת שגם אני כתבתי. אז הנה..חלק ממנו...כי חלק מהדברים די אישיים... "my first" you were my first who kissed me\you were my first who really touched me\you were my first who made me real. פזמון: lets runaway from here\where nobody knows\against all of them\this will be our little secret. בית אחרון[לאחר בית שני אישי] i felt the emptyness fades away\i didnt care about noone\is just you and meee. ופזמון חוזר...ועוד משהו קטן.אישי.זה נראה קצר אבל חתכתי דברים אישיים:))

SarcaSeriouS

New member
לא יודע מה אתכם אבל אני התחרמנתי!

סיפור מאוד יפה, כתיבה לא רגילה. איזה חלק הוא פרי (או ירק...) דמיונך בלבד? מסתבר שמר בלתי נראה הופך לנראה יותר מתמיד... ד"ש. נפגש בסיפור הבא שלך.

Mr Invisibilety

New member
חחח תודה רבה לשניכם :)

החלק ה*לא* דמיוני (=האמיתי..) הוא החלק של המעלית :) זה באמת קרה... הוא הסתכל עליי לשנייה!!!!!!! חה חה חה אבל ככה ביומיומ.. החתיך הזה (שהוא גם הומו... וגם בגילי +-) לא שם עלי *************** הוא כזה כוסוןןןןןןןןןן מתעלפת ותודה רבה לבחור הנחמד שהמשיך את הסיפור :) כל הקטע היה שאין בו סקס! נראה לעין... או למוח.. או ואטאוור... זה היה אורגזמה סמוייה. זה מאפיין מאוד ידוע בז'אנר הזה של הסיפור קצר כחול ורוד. חחחחחחחחח

bang69

New member
כמה דברים

1) כל כך נהנתי מהסיפור, הוא מושקע ומפורט. 2) אני אכתוב המשך לסיפור, ואני מקווה שתאהבו אותו: הוא לאט-לאט, בעונג מושלם עד כאב, פתח את חולצתי, ליטף את חזי, מצץ לי את הפטמה ואת השנייה הוא ליטף ומישש כמו ילד סקרן שמלטף חתול. הוא ירד למטה, פתח את הרוכסן והוריד את הג'ינס שלי, ליטף את הרגליים שלי ברכות של נוצה, והגיע לתחתונים. הוא אמר לי בקול מאושר: "עכשיו אתה הולך להרגיש מה זה עונג", והוריד את התחתונים שלי, שליטפו בעדינות את איברי. האיבר הארוך, הנאה, והשעיר במידה הנכונה נחשף, אחרי 3 שנים שלא נראה ולא נשמע, והוא מצץ אותו. בין גניחת עונג אחת לשנייה שאלתי אותו- "איך קוראים לך?" והוא עצר לרגע את המציצה ואמר לי- "אבי, ולך?". עניתי לו- "רון". הוא ליטף את סביבת האיבר וחזר למצוץ, וכל כל נהנתי, עד שצעקתי מעונג את שמו- "אבי, אתה גדול!", ואבי שאל אותי- "רון, רוצה בסגנון אחר?" הבטתי בעיניו הכחולות-ים, וחייכתי חיוך של "כן". אבי ליקק לאט את האיבר, ולא פסח על האזורים השעירים יותר, וירד לביצים, הכניס אותם לפה שלו ששם הוא מצץ וליקק אותן כמו טופי. ליטפתי את הראש שלו, עד שצעקתי- "אני גומר, אני גומר!" וסילון לבן של זרע יצא מהאיבר שלי. התיישבתי מתנשף ואמרתי לאבי- "עכשיו תורך, אביר לבן...". הורדתי את חולצתו וליקקתי את פטמתו, ליטפתי את השרירים הקטנים שלו, את הבטן המרובעת שלו וליקקתי אותו כמו סוכרייה. אח"כ הורדתי את מכנסיו, ליטפתי בעדינות את רגליו המחוטבות והנחתי את ידי על החבילה התפוחה בתחתוניו, ואמרתי "לעולם לא תגיע לרמה שלי" והורדתי את התחתונים שלו. נדהמתי ממה שראיתי- איבר באורך מלכותי של 17 ס"מ, שעיר במקומות הנכונים והביצים משוכות למטה, מחכות לידי שתיגע בהם. הרמתי את ראשי מהחבילה המלכותית, ושאלתי את אבי- "איך אתה רוצה את זה?" אבי אמר לי- "תגרום לי להשתגע מרוב עונג, ואח"כ תתחיל ללעוס את האיבר שלי כמו מסטיק". הנהנתי בהסכמה וירדתי אל ה"ממלכה" הקטנה שלו, וליטפתי אותה בתשוקה. הוא אמר לי- "תתמצוץ את האיבר שלי, בבקשה, אני לא יכול לחכות" מצצתי וליקקתי את האיבר שלו, והוא תפס בכתפי מרוב עונג וכמעט שברה מרוב הכוח שהחזיק אותה. לעסתי את האיבר, והוא גנח ונאנח, מה שדרבן אותי להמשיך וחזק יותר, מה שהטריף אותו וגרם לו לגנוח בקול מעונג. לפתע הרגשתי אותו דוחף אותי וסילון דק של זרע יצא מהאיבר שלו, והוא הביט בי וחייך- "עכשיו אנחנו מוכנים למנה העיקרית"... את ההמשך תדמיינו לבדכם או שתכתבו אותו.

lapis l

New member
חחח עד כמה שזה ישמע מוזר

הסיפור המקורי הרבה יותר חירמן אותי מזה...

bang69

New member
טוב, נו...

לפחות ניסיתי... אני קצת חלש בצד הספרותי שלי, אבל לא משנה- תודה על ההערה.

Nizzan Cohen

New member
הממפ. זה סתם פורנו.

וההבדל גדול. הסיפור המקורי, דיבר אל הצד הרגיש שלנו. אל הצד שמחפש אסטטיקה ורגש. ההמשך שלך לא מתגרה באינטלקטואל אלה ישר מדבר לביצים. לחלק היותר גס. ארוטיקה זה הרבה יותר אסטטי, מעניין ומגרה מפורנו
.

טוב...אני גם אשים משהו

סיפור/מונולוג שכתבתי לא מזמן קריאה של ירח אתמול בלילה הבטתי בירח והמחזה שראיתי גרם לי לחייך. הירח האיר את השמיים בכיפת אור בוהקת. הבטתי אל השמיים, והם שלחו לי אור של תקווה והעניקו לי סימן. *** אני זוכרת את היום הזה כמו אתמול, למרות שזה קרה לפני שנה וחצי. אני זוכרת איך שבתי הביתה ומצאתי בית ריק. אני זוכרת איך חיכיתי שתגיע, אך במקומך בא רק צער וכאב, כי אתה לא חזרת. *** אני זוכרת איך היית שם כדי לתמוך בי. אני זוכרת איך בהלוויה עמדת לידי והחזקת אותי. אני זוכרת איך לאורך כול הדרך תמכת ועזרת, למרות כול התהיות של המשפחה. אני זוכרת כאשר אמרתי לך שאת יכולה ללכת הביתה, לישון קצת, ענית: "אם את לא ישנה אז אני לא ישנה". *** אני זוכרת את היום הזה כמו אתמול, למרות שזה קרה לפני שמונה חודשים. אני זוכרת איך שבתי הביתה ומצאתי מכתב. אני זוכרת איך קיוויתי שתבואי, אך במקומך בא רק צער וכאב, כי את לא חזרת. *** אך הפעם הצער והכאב לא היה בגלל אח שנפטר אלא בגלל אהבה שנגמרה. *** אתמול בלילה הבטתי אל הירח והמחזה שראיתי גרם לי לבכות. הירח לא האיר את השמים בכיפת אור בוהקת. אבל בכול זאת הבטתי אל השמיים, והשמיים לא שלחו לי אור של תקווה ולא העניקו לי סימן. הערות/תגובות יתקבלו בברכה

SarcaSeriouS

New member
לפחות את לא סנילית....

סיפור מעניין מאוד אם כי לא נראה שהצלחתי להבין את הסיטואציה בו. תקני אותי אם אני טועה. את בעצם משאילה את המוות על אהבה שנכשלה. אני מבין שזה נכתב עבור מישהי ספציצית. יפה ששיתפת אותנו.

lapis l

New member
טוב.. זה שיר שלי..

קצת דיכואני אבל תתגברו.. הנדנדה נעה קלות עם הרוח מסתובבים בקרוסלת האימים הקטנה הכל מסביבך מטושטש ודלוח מודעת לאמת שבאין מחשבה מנסה לקטלג, לשמר את הכל מתחבאת מאחורי סבך ושיח מנתחת כל אירוע, מפרשת כל משפט אך מתעלמת מהעשן, מהפיח חושבת את זזה ספק את תקועה בין ענפי זכרונות ישנים מחפשת חיים בין קברי הגוויות ומתפלאת למה יש רק מתים מנתחת את זמן והנה כבר חלף והחרמש כבר כמעט על גרונך החול כבר נגמר זמנך כבר נקצר מודעת לריק בתוכך אם הייתה התשובה היית כבר חוזרת יודעת את זה את ממזמן אך לאט את דועכת ונשאר רק ההד של חיים שהיו ואינם. בלע יניף

true one

New member
משהו קצר וחביב...

To see you, But not to look, To hear you, But not to listen. Cause my heart can’t Take it anymore… I don’t wanna let you go, I must let you go, I kiss someone, I kiss you… I love you…

Zenith87

New member
זה שיר של הבקסטריט, לא?

סתם סתם אבל סחתיין על הכתיבה בשפה שזרה לך (אלא אם כן את דוברת אנגלית כשפת אם, ואז לא אמרתי כלום)

תוספת קטנה

תשמעו אנשים... תזהירו לפני סיפורים אירוטיים, לא שיש לי בעיה עם זה, פשוט אולי לאחרים יש. אחרי הכל יש גם צעירים בפורום! (אז מה אם אני הכי צעירה?) אחרי הכל אנוכי ילדה קטנה ותמימה שאלרגית לטחינה

ומשהו שלי

באמת חשבתם שאני לא אשתתף? חוצפה... *פרסומת סמויה* פירסמתי את זה כבר בבלוג שלי, אתם מוזמנים להיכנס אליו *סוף פרסומת סמויה* שמי הלילה בוהקים בשחור הכוכבים לועגים ממעל וגופה בודדה שאיבדה את דרכה מחפשת אחרים שכמותה החיים ממשיכים ילדים נולדים והעולם מסיבובו לא פסק אך גופה בודדה מחפשת דרכה מעיניה אבד הברק נסיכה שאבדה ילדה בודדה נשמה חסרת אור בליבה מסתובבת לב בעולם מבודד חסר אהבה ותקווה יום אחד ראתה עוד אחת שכמותה מסתובבת חסרת נשמה וגופה בודדה שמצאה את דרכה לעולם לא תהיה שוב לבד והשתיים יחדיו שוטטו בעולם מפזרות חיוכים וחיבה נסיכות אבודות שמצאו את דרכן ויחד גילו אהבה

עוד משהו קטן

עדין אין לזה שם אז תתמודדו עם זה יום ועוד יומיים והזמן עובר בינתיים זה לא נראה כך אבל זה נכון הדבר כבר לא כמו אתמול

למעלה