השינוי שנקסון עשו לנשקים של קוסמי הקרח והאש-

שריתושי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

yonVata

New member
../images/Emo45.gifכן|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן|../images/Emo45.gif

הייתה לך טעות בשרשור

Macbook

New member
זה כל כך לא ככה.

אם היית קוסמת קרח/אש או אוון, אני בטוח שהיית רותחת מזעם על זה. ניר זה משהו אחר, לו לא אכפת שמחלישים לו את הנזק, אבל רוב הקוסמים כן רותחים מזעם כי רובם כן הוציאו על השרביטים את כל ההון שלהם (שוב אני אגיד שרביטים שנוצרו בשבילם ולא בשביל בישופים, מה שקרה בGMS היה רק באג) . בין אם זה מסוס או נשק אמיתי. נקסון החליטו שבשם איזון הנזק במשחק הם מורידים לקוסמים האלמנטליים את היתרון היחיד שלהם, למרות שגם עם הנשקים הם לא בדיוק אלו שמתקבלים לבוסים/עושים נזק גבוה.

icy woman

New member
אני קוסמת ואני בהחלט כועסת

אבל צריך לקחת את ה"רתיחה מזעם" בפרופורציות. וגם ללמוד לתעל את הכעס למקומות הנכונים- אין טעם לכעוס על דעות של אנשים, שמגיבים אחרת. גם אם אתה מצפה רק לעידוד, ברגע שאתה מגיב, אתה צריך לדעת שיכולות להיות תגובות שאינן מה אתה מצפה. אתה לא יכול לכפות על אנשים להגיב רק איך שאתה רוצה- זה נקרא כיבוד האחר/השונה.

Macbook

New member
גם האחרים לא בדיוק עומדים

בקריטריון הזה.. אבל נמאסל י כבר לדבר על אחרים

icy woman

New member
יקירי

אתה צודק, אבל אם מישהו אחר משקר/גונב/רוצח, אז זה נותן גם לנו לגיטימציה לעשות את זה רק כי אחרים עושים? ובכלל, אחרי שקראתי ביתר עיון את מה שכתוב בלינק שהראית- אני מציעה לחכות ולראות מה הפיצוי. בכל מקרה, התקפת הCL שלי השתכללה לעין ערוך, וחכה, אולי נהיה לא פחות אטרקטיבים לבוסים מאחרים. גם עם האלמנטל, לא היינו אטרקטיבים לפני הBB

מ י ל ר

New member
צודקת ב-100%

לפני ה-bb השרשרת ברקים הייתה עושה אצלי 20k, עכשיו זה 70k, ומה קריטית יכולה להגיע ל-100k... על מה שמדובר זה שסתם אנשים התכוננו ל-bb עם השקעה רצינית של הסטאף ברקים וכול זה לחינם

Don Nirtin

New member
מספיק כבר להזכיר אותי בבקשה.../images/Emo267.gif

ובטח שלא בהקשר הזה.

Macbook

New member
ליאת, למה את קובעת בשביל אסף

מה כיף בשבילו יותר במשחק? הוא נהנה מהכוח ומהחוזק ומהרמות, כמוני בדיוק. כל אחד מפיק הנאה מהמשחק בצורה שונה.

miss_t

New member
אני לא קובעת לו

אני מציגה לו מה אני רואה. הוא בילה איתי בשבוע האחרון את רוב המשחק דיברנו הרבה בטלפון, אני מציגה לו מה שראיתי שהוא עשה וממה שראיתי נראה שהוא נהנה. אני מציגה לו גם אפשרויות אחרות להנאה מהמשחק למרות מה שקרה ומבאס.

מ י ל ר

New member
על פי עיקרון, זה מה שאני עושה במשחק, הורג...

אני מנסה לעשות קווסטים, לרוב אני לא מבין ומתיאש ראית איך שאני איתך הולך לעשות קווסטים (שלא מביאים כלום) אני צריך להיות איתך במסנג'ר או בטלפון בשביל להבין, האנגלית שלי לא חזקה כמו שאתם יודעים, וגם ככה לא מובן לי מה לעשות בקווסטים, ואני מתעצבן מיזה. ללכת ולהרוג מפלצות זה ההנאה האמיתית שלי. כי פעם הייתי רוצה מפלצות ברמה גבוה והיה נופל ציוד או מגילות והייתי מוכר עכשיו לא נופל כלום כמעט, והרמות הרציניות יותר מידי חזקות, איזה דיכאון להיות ב-TOT.

מ י ל ר

New member
בטעות שלחתי את התגובה

איזה דיכאון להיות ב-TOT, שעה להרוג ובקושי EXP אבל מקווסטים זה שעה לעשות מה שצריך ובסוף EXP בדיחה, ברמה 147 ה-EXP שמקבלים מקווסטים זה פשוט בדיחה לא מצחיקה.

yonVata

New member
ברשותכם,

אני אמנע מלהגיב, כי סביר להניח שמה שיש לי להגיד יעצבן (ואפילו באופן אישי) חלק ניכר מהאנשים פה, אז בוא נמנע את חוסר הנעימות, איחלתי לקוסם בהצלחה!

שריתושי

New member
אני כ"כ מבינה אותך אסף, ואת יונתן גם

האמת? שגם אני הייתי פורשת... אז קבלו רק

Macbook

New member
יונתן,

ההודעות הציניות שלך לא מובילות אותך לשום מקום. זאת עובדה שהנשקים האלה הם נשקים שצריך NX להשיג אותם- הרי הם יוצאים מהגצ'פון, או שצריך לבזבז פי 2 יותר מכמה שעלה לך השרביט ריברס + סקרולים + פוטנציאל בשביל שרביט ברקים, או שרביט אש (שבכלל נקי עולה ביליון מסוס) נקי!. לכן אני לא מבין את העמדות שהצגת. ולא לחינם הרבה קוסמים מתעצבנים מכך, ולא רק קוסמים.

למעלה