וסתם קניתי נשק ברקים ב-100 מיל!!! (+התבכינות)
עכשיו נשארתי עם 30 מיל בודדים לעזאזל!!! מה כואב להם שיש את האחוזים?!?! מה?!?! ועכשיו אני אפילו לא יכול לחשוב על לייצר נשק ריברס, יש לי כולה 2 POTים שנשארו לי מהאובראול שיצרתי ושם הדברים. אין לי מה לעשות עכשיו, גם ככה הקוסם שלי ממש לא מועיל כרגע, פתאום אני מוצא את הקוסם רק מממן את האססין שלי, שאני הרבה יותר נהנה איתו. לא רק שאי אפשר לעלות כבר רמות עם הקוסם, הלכתי והוצאתי את הנשמה שלי בשביל 20% שהעלתי ב-TOT בשביל לעלות רמה, זהו האחוזים לא זזים.. לא כיך להרוג מלא זמן מפלצות ואז להבין שעליתי 2% מסכנים בקושי. מה שגם ב-TOT אין דרופים טובים, ו-POT זה דבר נדיר שנופל, לא מופל כבר מגילות פוטציאל של 70% שהיו נמכרות יופי ב-10 מיל. בקושי נופל בגדים עם פונטציאל פתאום אני מגלה שעגילים עם 8 אינט ו-12 מג'יק אטטק, מחזק אותי הרבה יותר מעגילים של 3% אינט!!! אז חיזקו לי באופן מאוד משמעותי את השרשרת ברקים, אבל זהו. ה-TS שהוא חזק, לא מתקרב לעוצמה של השרשרת ברקים. האיפריט קרח הזה עושה נזק של 20K, והוא מאוד איטי (10 נקודות) אני מגלה שספר של BB20 עולה 50 מיל ב-FM, ושאני מחפש ספר שך MW20 במשך מלא זמן במשחק בצבים הדפוקים האלה ולא מוצא. ועוד היה לי ספר שנכשל, כמובן, למה שיהיה לי קצת מזל?!!? אז כן שרשרת ברקים מחוזקת, וכן אמפי-איטר שאשכרה עושה את העבודה ואני בקושי שותה שיקוי MP, נכון שזה מעולה, אבל אין לי מה לעשות עם זה. פתאום שאין לי בליזרד אז אני לא כזה דחוף לאנשים לפארטי, כי השרשרת ברקים לא משתווה ללוחם שפשוץ מפוצץ את המפלצות או לאיזה לא יודע מה... כן אני מיואש! אני נכנס עם הקוסם למשחק ולא יודע מה לעשות. עקרונית השיטה של עכשיו זה לקחת פרטי של אזיה 3 אנשים ולחרוש את TOT, אבל אני לא עושה את זה, קשה למצוא אנשים עכשיו שירצו ללכת ל-TOT, בנדיטים ברמה 14X לא רוצים ללכת, NL רק מרמות 15X מסכימים, לוחמים בעיקר DK מוותרים על ללכת לשם (14X) דואל בליידים בוכים שהורידו לכם איזה סקיל חשוב... מגיע להם, אבל הם גם לא רוצים ללכת ל-TOT. אנשים טוחנים את גלאופרה, מרוב שה-EXP שם נחשב טוב, אין יותר לבוא ולהגיד לאנשים פשוט CC, יש איזה 7-9 אנשים במפה, ברמה שכבר הממשחק עובד שם לאט!! הלכתי לליצנים האלה של רמה 80, בטירה שך NLC, פתאום אני מוצא שם רמות 100 עד 130!!! ואללה לפחות בטבעת יש עכשיו 5 ספיד, הקוסם קצת יותר מהיר בהליכה, הא. ממש תודה. תודה למי שקרא את ההתבכינות האין סופית שלי. ולפני ה-BB היה לי כזה טוב עם הקוסם, הולך ועושה מלא בליזרד ומקפיא, האחוזים היו זזים, היה עולה לי מיליונים על שיקויים אבל למי אכפת, היה לי משחק, עכשיו אין לי כלום, וגם לא נשק אלמנט, סתם נשק עם 140 אטטק. יופי, תודה.