השינוי שנקסון עשו לנשקים של קוסמי הקרח והאש-

תשובה

אני מאד מזדהה. תאר לך אייך זה לשבת שעה בפארטי ולהתאמן ולעלות 1% ..... אין לי כרגע יותר מדי מה לעשות במשחק. אני עושה עבודות יזומות.... הולכת לבדוק את הדמג' שלי על כל מני מיני בוסים חסרי משמעות. עושה APQ ואוספת תפוחים ומחכה שנקסון יתקנו את הבאגים בבוסים המזומנים....ויוציאו את המפות החדשות. בנתיים מאמנת את הסניפרית שלי.... או מחפשת דרופים שווים. חברים שלי צדים סקיל בוקס כדי לעשות כסף. זה תמיד כייף וטוב לעשות כסף.... לי זה נותן הנאה למצוא דרופים שווים. אם כייף לך עם ה ASSASIN שלך אז אמן אותו..... NL בעבודה רביעית זו דמות מדהימה וחזקה (כמובן שהכל תלוי ציוד בימיינו) ! אם יהיה לכם מגוון מקצועות בדרגות גבוהות בגילדה אז השמיים הם הגבול לדעתי. בקיצור תעשה מה שכייף שלך !

miss_t

New member
שאלה על APQ

אין אצלכם בעיות בנושא? אשמח לשמוע מסקנות ותובנות בנושא.

מ י ל ר

New member
תודה סמדר :)

אגב, ניסיתי לצוד סיפרי סקיל וזה פשוט לא עובד, ה-MW20 פשוט לא נופל :/

Macbook

New member
צריך סבלנות..

אני רק אומר שאולי זה היה יכול לקרות יותר מהר אם הם לא היו הורסים לנו את השרביט

שריתושי

New member
../images/Emo6.gif ביננו, גם אז לא בטוח... ../images/Emo3.gif

שעות על שעות אני נמצאת בפיראטים. לא נפל אפילו ספר אחד! יש לי תחושה שהרייט שלהם הפך ליותר מנמוך עכשיו, אולי דווקא בגלל שהם נופלים ממפלצות רגילות. וכבר כתבתי גם בהודעה אחרת שלי שבקושי נופלים חפצים עם פוטנציאל

שריתושי

New member
אוי נורא עצוב לקרוא מה שכתבת ../images/Emo24.gif

אני משערת שאולי באמת הרגן את כל הקוסמים. תמיד עבודה רביעית של קוסמים היתה הכי חזקה שיש. אנשים היו מחזרים אחריהם לליצ'ים, ובכלל להשתתפות באיומנים בגלל שהם הרגו מלא מפלצות במככה אחת. אני לא ממש מכירה את השרביטים האלה, כלומר אני יודעת שהם העלו הרבה אחוזים של אלמנט והם נראו ממש מדליקים, אבל אף פעם לא היה לי אחד כזה. ואני יודעת שאנשים הוציאו מלא כסף כדי להשיג אותם, אפילו ובמיוחד לפני הביג-בנג. מכל מה שכתבת, אני מבינה לא לא יהיו יותר קוסמים במשחק... אולי פריסטים כי הם תמיד תמיד רצויים, בעיקר אחרי ה-BB שיש להם גם +20 אטק. אז אני יודעת שהשקעת הרבה על הדמות שלך, אבל אולי זה הזמן קצת לשנות ולגוון לשחקן אחר שתהנה ממנו יותר?
XBOW נהיו ממש פופולריים לאחרונה...

yonVata

New member
פרט שולי להשכלתך...

לבישופים אףפעם לא היה נשק "אלמנט" יחודי, אני לא יודע להגיד מה הסיפור, אבל פעם גם בישופים יכלו להשתמש באחד מהם... גלית תוכל להעיד שהיא קנתה אחד בכמעט ביל, ותקופה קצרה אחרי-זה (אני חושב שמדובר על בין שבוע לחודש) נקסון החליטו שלבישופים אין נשק אלמנט, ולא רק שהאלמנט לא מוסיף 25%, אלא לבישופים הוא הוריד את הנזק ב25%..... ובזאת באמת סיימתי לחפור בנושא

Macbook

New member
יש לך טעות קריטית.

מה שקרה עם הבישופים זה היה באג. במייפל סטורי היפני- המייפל שבו המציאו את הנשקים האלה, לא היה לבישוף אף פעם חלק מהשרביטים האלה. זה שכמה בישופים החליטו שהם מנצלים את הבאג במייפל שלנו זו בעייה שלהם בלבד. מדובר בנשקים שהומצאו בשביל קוסמים אלמנטליים ולא בישופים.

מ י ל ר

New member
זה מה שאני עושה, מגוון כרגע עם שחקן אחר

יש לי אססין רמה 67 (אחרי ה-BB הדמות פשוט טסה רמות) אססין מאוד שונה מהקוסם, ממלא סקילים ניהיה לי רק סקיל תקיפה אחד, שזה מאוד מוזר, אבל גם מאוד כיף! הבעיה שאני אוהב את הקוסם, ושאני נכנס פשוט אין לי מה לעשות איתו.. ועם האססין יש מה לעשות, והוא מאוד חזק, ככה שזה פשוט יותר כיף!

שריתושי

New member
אז תסתכל על זה ככה:

דמות הקוסם תמיד תהיה שם. תראה בה דמות תומכת לגנב שאתה נהנה ממנו. היא תעזור לך להשיג חפצים, אולי ספרים, כסף.... תניח אותו בצד, אך על שהשקעת בו כ"כ הרבה. תעשה מה שאתה אוהב אסף. זה מה שמשאיר אותנו בעצם במייפל. תן לקוסם מנוחה. אולי פעם יבוא לך לשחק עליו, אולי דברים ישתנו. לעולם אין לדעת

miss_t

New member
אולי להסתכל מצד אחר?

ועכשיו מה אתה עושה? הולך ומטייל, עושה קווסטים... פחות מתעסק בלעלות רמה, יותר נהנה מהמשחק ולדבר עם אנשים נכנסת לפאפ, פעמיים! אתה יכול לחסל אותו אם אתה רוצה.... רק אם לא תקבל ניתוק... ואולי פתאום הוא יפיל לך משהו מדהים!??! למה לרדוף אחרי EXP, אולי תרדוף אחרי מטרות אחרות? מה לגבי לעשות קווסטים מגניבים שנותנים לך מגילות ? מה לגבי לראות איך אתה מוצא לעצמך ציוד שאתה רוצה וצריך? אני מחפשת את מה שאני רוצה בדרופים, מתפשרת על האחוזים הנמוכים (שגם איתם אני עולה בסופו של דבר רמה), ומוצאת דרופים למכירה או לשימוש עצמי. זו החוויה הטובה שלי מהמשחק למרות הדברים הפחות-טובים שקורים.

yonVata

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מי ממשיך?

Don Nirtin

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo267.gif

לחלוטין. ואני גם סתם מטייל במפות ורוארה איך מפלצות היו פעם רמות נמוכות ועכשיו רמות גבוהות.

למעלה