השינוי שנקסון עשו לנשקים של קוסמי הקרח והאש-

Macbook

New member
לה לה

טרילילו

Hawkgirl

New member
שונאת אותם

ecause of the sudden change, we are working on a solution for our elemental weapon players can benefit from. It is currently a work-in-process and once the plan is finalized we will share the details. תרגום: לא נעשה כלום F3 כמו שאמרתי, דפקו את הקוסמים מכל הכיוונים =.=

Macbook

New member
הפיצוי יהיה: 500 מייפל פוינטס.

אפילו 40K NX לא מכסים על האבדה בשבילי.

Hawkgirl

New member
אתה צוחק עלי נכון? =.="

500?!?! אי אפשר לקנות בזה כלום X_X הם עד כדי כך חושבים שכל אלו שנמצאיםם במשחק מטומטמים? :|

deisy

New member
רועי

תגיד תודה יפה שנותנים לך סוג של פיצוי.. הם לא חייבים לך כלום... קנית - כי רצית. נקודה. אף אחד לא הכריח אותך. אני מאוד מאוד מבינה אותך על הקריזה, ויעידו פה אנשים שהיו בפורום בזמן שלבישופים הורידו את הדמג' כשהם השתמשו באלמנט.. וזה היה כשמחירי האלמנט היו באמת בשמיים! ... ופתחתי הודעת תסכול. והבישופים אז לא קיבלו שום פיצוי!!! גם לא מסו אחד!!! אז זה מתסכל, ומעצבן, אבל וואלה.. ממשיכים הלאה! אז התעצבנתי לחצי שעה, ואז התאפסתי, והתחלתי לאסוף את הדברים שהייתי צריכה כדי להכין לי שרביט טובה... מה שאני מנסה לומר זה שנקסון לא "דופקים" בכוונה אף דמות, הם עושים שינויים שבא להם כי הם יכולים, בהחלט יכול להיות מעצבן, אבל מה יעזרו לך העצבים? תתאפס ותמשיך האלה, או שתפסיק לשחק אם זה עד כדי כך מעיק... אני בטוחה שלא ניסו לעשות דווקא לא לרועי מישראל ולא לקוסמי קרח. יללה, תתחיל להביא לפורום הודעות שמחות כבר, הרבה זמן זה לא קרה לך

Don Nirtin

New member
נחשו מה, זה אפילו לא מטריד אותי../images/Emo267.gif

כן, חבל שמכרתי את השרביט המסוקרל הקודם שלי, אבל נו. טיים פור ט'ינק אבוט נקסט נשק.

Macbook

New member
בטח שלא מטריד אותך,

אם היית יודע שעם כל שרביט אחד עם אותו M.ATT אתה עושה 25%!!!!! פחות דמג', אם היית עושה 70K על הברקים, המקסימום שתעשה הוא בערך 60K. ואם תעשה 100K, אתה יכול להתרגל כבר מעכשיו ל75K.

Don Nirtin

New member
הו וול, אני לא אמות מזה.../images/Emo267.gif

לא צריך להיכנס לדרמות סביב זה.

Macbook

New member
אז חבל שזה ככה, וזו בחירה שלך אם להתעצבן

או לא. מה שכן השינוי הזה הוא פשוט טעות אחת גדולה מצד נקסון.

מ י ל ר

New member
זה טעות מסיבה אחת

שהם לא הודיעו על זה לפני ה-BB! כי אנשים דאגו להחליף שרביטים מעולים של קרח, לשרביטים של הברקים. כול זה היה לחינם, השקעה וכסף.

Macbook

New member
גם זה נכון...

אתה יודע מה מפליא פה? רק קוסמי הקרח והאש הם אלו שמתעצבנים (חוץ מניר, למרות שהוא כתב לי אתמול so we got nexon'd?). אני, אתה, רותם, כל קוסמי הקרח והאש בסליפי ובאזיל...

שריתושי

New member
../images/Emo6.gif ברור שרק מי שיש לו את השרביט יתעצבן

אני לא יכולה להתעצבן על משהו שאין לי נגיעה
אני רק יכולה לגלות הבנה וניסיון לעודד....

Macbook

New member
זה בדיוק מה שאני והקוסמים של הפורום

חיפשנו בתגובות האלה, לעודד. לא להגיד "אני לא אגיד כי אתה תתעצבן :)"

Hasselblad

New member
פעם אחרונה שאני אגיד את זה

תפסיק להתפס להודעה אחת מתוך שירשור שלם! יש פה המון חברי פורום שהביעו אמפטיה ואתה החלטת להתייחס רק להודעה אחת ספציפית. שקלתי למחוק את ההודעה אבל מצאתי לנכון שלמרות שהיא מעצבנת אותך היא לא עוברת על שום חוק ולכן היא נשארת. פשוט תתעלם ממנה... יש דברים שלא שווים התייחסות וההודעה הזאת היא אחת מהדברים האלה.

Hasselblad

New member
תתעלם בכל פעם מחדש.

יש דברים שקורים מאחורי הקלעים ואתה לא מודע אליהם, אם יעודד אותך לשמוע גם אני שמתי לב לנושא והוא לא עבד בשתיקה.

מ י ל ר

New member
וסתם קניתי נשק ברקים ב-100 מיל!!! (+התבכינות)

עכשיו נשארתי עם 30 מיל בודדים לעזאזל!!! מה כואב להם שיש את האחוזים?!?! מה?!?! ועכשיו אני אפילו לא יכול לחשוב על לייצר נשק ריברס, יש לי כולה 2 POTים שנשארו לי מהאובראול שיצרתי ושם הדברים. אין לי מה לעשות עכשיו, גם ככה הקוסם שלי ממש לא מועיל כרגע, פתאום אני מוצא את הקוסם רק מממן את האססין שלי, שאני הרבה יותר נהנה איתו. לא רק שאי אפשר לעלות כבר רמות עם הקוסם, הלכתי והוצאתי את הנשמה שלי בשביל 20% שהעלתי ב-TOT בשביל לעלות רמה, זהו האחוזים לא זזים.. לא כיך להרוג מלא זמן מפלצות ואז להבין שעליתי 2% מסכנים בקושי. מה שגם ב-TOT אין דרופים טובים, ו-POT זה דבר נדיר שנופל, לא מופל כבר מגילות פוטציאל של 70% שהיו נמכרות יופי ב-10 מיל. בקושי נופל בגדים עם פונטציאל פתאום אני מגלה שעגילים עם 8 אינט ו-12 מג'יק אטטק, מחזק אותי הרבה יותר מעגילים של 3% אינט!!! אז חיזקו לי באופן מאוד משמעותי את השרשרת ברקים, אבל זהו. ה-TS שהוא חזק, לא מתקרב לעוצמה של השרשרת ברקים. האיפריט קרח הזה עושה נזק של 20K, והוא מאוד איטי (10 נקודות) אני מגלה שספר של BB20 עולה 50 מיל ב-FM, ושאני מחפש ספר שך MW20 במשך מלא זמן במשחק בצבים הדפוקים האלה ולא מוצא. ועוד היה לי ספר שנכשל, כמובן, למה שיהיה לי קצת מזל?!!? אז כן שרשרת ברקים מחוזקת, וכן אמפי-איטר שאשכרה עושה את העבודה ואני בקושי שותה שיקוי MP, נכון שזה מעולה, אבל אין לי מה לעשות עם זה. פתאום שאין לי בליזרד אז אני לא כזה דחוף לאנשים לפארטי, כי השרשרת ברקים לא משתווה ללוחם שפשוץ מפוצץ את המפלצות או לאיזה לא יודע מה... כן אני מיואש! אני נכנס עם הקוסם למשחק ולא יודע מה לעשות. עקרונית השיטה של עכשיו זה לקחת פרטי של אזיה 3 אנשים ולחרוש את TOT, אבל אני לא עושה את זה, קשה למצוא אנשים עכשיו שירצו ללכת ל-TOT, בנדיטים ברמה 14X לא רוצים ללכת, NL רק מרמות 15X מסכימים, לוחמים בעיקר DK מוותרים על ללכת לשם (14X) דואל בליידים בוכים שהורידו לכם איזה סקיל חשוב... מגיע להם, אבל הם גם לא רוצים ללכת ל-TOT. אנשים טוחנים את גלאופרה, מרוב שה-EXP שם נחשב טוב, אין יותר לבוא ולהגיד לאנשים פשוט CC, יש איזה 7-9 אנשים במפה, ברמה שכבר הממשחק עובד שם לאט!! הלכתי לליצנים האלה של רמה 80, בטירה שך NLC, פתאום אני מוצא שם רמות 100 עד 130!!! ואללה לפחות בטבעת יש עכשיו 5 ספיד, הקוסם קצת יותר מהיר בהליכה, הא. ממש תודה. תודה למי שקרא את ההתבכינות האין סופית שלי. ולפני ה-BB היה לי כזה טוב עם הקוסם, הולך ועושה מלא בליזרד ומקפיא, האחוזים היו זזים, היה עולה לי מיליונים על שיקויים אבל למי אכפת, היה לי משחק, עכשיו אין לי כלום, וגם לא נשק אלמנט, סתם נשק עם 140 אטטק. יופי, תודה.

למעלה