השולייה 209(אין ספוילר)

מטר9

New member
שאלה../images/Emo58.gif

מישהו יכול לומר לי מה כריס אמר שהיה כל כך אידיוטי שהיה צריך להעיף אותו? חוץ מזה, אני אהבתי שראג', כתגובה לטראמפ שטען שכריס היה צריך להיות פה, ענה לו שמן טון מתנשא כזה "אז מה אתה מעדיף, שאני אהיה פוליטי ואביא לבורד-רום את מי שאני חושב שאתה תעיף, או את מי שאני חושב שמגיע לו לעוף?"...
חבל שהוא הלך... ועוד דבר אחרון. קראתי באיזה אתר שמריץ הימורים אמיתיים על העונה הנוכחית של השוליה שהם שוקלים לבטל את ההימורים בגלל שבזמן האחרון הם קיבלו המון הימורים בעלי סכום גדול של כסף כלפי שני מתמודדים עיקריים. למרות שזה ממש לא בטוח, אני אכתוב למטה את שני המתמודדים שלפי ההימורים מגיעים לפיינל 2.
קלי וג'ניפר. אם זה נכון, זה אומר שגם בתוכנית כמו השוליה משתלם להיות מתחת לראדר, כי אני לפחות לא ראיתי את ג'ן כל כך פעילה, ובטח ובטח שלא את קלי...

maya567

New member
../images/Emo58.gif

כריס אמר שהמצב של הקבוצה רע, ובמצב הנוכחי שלה היא תמשיך להפסיד. לדעתי זה בכלל לא היה אידיוטי, אבל לטראמפ (ולקרולין, שממש התעצבנה מזה) הפתרונים. ולגבי ההימורים
אם אלו באמת הפיינל 2 אז זה מעולה. ושניהם דווקא מאד לא מתחת לרדאר. ג'ן M מאד אסרטיבית ופעילה בקבוצה שלה, היא היתה PM מצוינת ובכלל אני מאד התרשמתי ממנה (ולראיה, היא הפייבוריטית מספר 1 שלי). קלי גם כן פעיל מאד, היה PM טוב, ונראה שהוא תמיד מנסה לקחת אחריות נוספת בקבוצה. בכל מקרה, אני לא כל כך אוהבת אותו, ואל תשאלו למה. מעדיפה את כריס על פניו. היחידה שאפשר להגיד עליה שהיא ממש מתחת לרדאר זאת איוואנה. כל השאר מאד פעילים.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

שוב, אני ממש לא מבין מה יש לטראמפ וקרולין להתעצבן מזה... אפשר הסבר? ועוד שאלה: מה היה התפקיד של המפוטרים (רוב, בראדפורד, ג'ן סי וסטייסי ג'יי) בפרק? כי אף אחד כאן לא התייחס אליהם בכלל... ולמה החזירו דווקא אותם? פמלה וג'ון הרבה יותר שווים מרוב הזה... ולגבי ההימורים
אם זה היה תלוי בי אז הגמר היה מורכב מג'ן וראג'. אבל זה לא תלוי בי, וראג' פוטר ולכן עכשיו אני מקווה שהגמר יהיה ג'ן וכריס/ווס. אבל נראה לי שאכן קלי וג'ון יגיעו לגמר. לא נראה לי שהמון הימורים של מאות דולרים הולכים רק ל-2 מתמודדים האלה, ואף אחד לא יודע איזה מידע פנימי...

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אתה עדיין לא מצליח לראות את הפרקים? חוץ מזה, אין הסבר להתעצבנות של טראמפ וקרולין. פשוט התעצבנו מזה. קרולין אמרה שהיא חושבת שזה חוסר נאמנות, וטראמפ התחיל להגיד לראג' שכדאי לו להביא את כריס (ובכלל היה נדמה שהוא עוד רגע מפטר אותו בכל מקרה). ראג' אמר שהוא לא רוצה, כי כריס היה מצויין, וכריס באותו רגע התחיל קצת להתרפס ולהתחנף. קרולין אמרה שהיא לא רוצה לשמוע על כמה הקבוצה גרועה, אלא שהוא צריך לתקן אותה, אז הוא אמר שהוא רוצה להיות PM ולאחד את הקבוצה, וטראמפ ויתר (שוב, באותו רגע זה היה נראה כאילו הוא עומד לפטר אותו) ואמר שהוא יהיה ה-PM בשבוע הבא. לפי הפרומו הוא בהחלט ה-PM. החזירו את הארבעה שהחזירו, כביכול, בגלל שהם ארבעת המפוטרים הראשונים. עלתה כאן תאוריה הגיונית לחלוטין שהחזירו אותם על-מנת לראות שסטייסי ג'יי איננה משוגעת. ובאמת רוב הפרק התמקדו בה (וקצת בהוא שעף ראשון).

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אוקי, אבל מה הם עשו שם? סתם באו להראות את פניהם? לא היה להם שוב משמעות, חשיבות, יעוץ או תועלת? לגבי כריס, טראמפ הזה ממש מעצבן אותי עם כל הגחמות האלה שלו. עם כל הכבוד לדונלד הגדול, גם לו יש עוד מספיק דברים ללמוד... הוא אף פעם לא יודה בזה, אבל הוא יודע שהפיטורים של בראדפורד ופמלה היו לא מוצדקים, ונבעו רק מתוך גחמה מטופשת של האגו של טראמפ, ואם האגו שלו היה מרשה את זה, הוא היה מחזיר אותם שוב, ועכשיו הוא גם עשה את זה עם ראג'! אבל בכל זאת, כל הכבוד לראג' שעמד על שלו ואמר לטראמפ שהוא לא מוכן לשחק את המשחקים הפוליטיים שלו... רק חבל שהוא הפך להיות הפייבוריט שלי אחרי שהוא כבר פוטר... ולא, אני רואה את הפרקים רק כשדוד שלי מרשה לי.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הם באו לעזור. זהו. שמו 2 בכל קבוצה, וזהו. בבורד-רום טראמפ שאל את בראדפורד וסטייסי ג'יי מה הם חשבו על האנשים, ואמר מילים טובות על סטייסי. זהו.

../images/Emo58.gif

ומה היה לו להתעצבן על ברדפורד שויתר על החסינות שלו? ברדפורד חשב, ובצדק מבחינתו, שטרמפ יבחר אנשים לפי הביצועים שלהם וכל עוד הוא עושה עבודה טובה הוא סומך על טרמפ שיידע לבחור נכון.. אבל טרמפ ויתר עליו בגלל זה. טרמפ אוהב דרמה יותר מהכל, בגלל זה יש לו תוכנית טלויזיה, בגלל זה הוא כל כך מוחצן, הוא פשוט אוהב דרמה, זה מה שמניע אותו. לכן הוא מגיב ככה, לדעתי.

Doji

New member
2x09 ../images/Emo58.gif

ממש הופתעתי כשכריס פתח את הפה שלו בסוף הישיבה והחליט לעשות "מעשה ברדפורד". הוא כנראה ישב בשקט כל הישיבה ואף אחד לא הזכיר את שמו ולא פנה אליו, הוא הרגיש קצת לא בנוח וניסה למצוא משהו "קבוצתי"/"תורם" להגיד. עד המשימה הנוכחית בקושי הייתי מודע לקיומה של סנדי, נחמד שהיא הופיעה, למרות שאני חושב שאנדי תרם הכי הרבה לניצחון הקבוצה כשהביא את ה"אנשים מהמאפיה" לעבוד לעבוד אצלם. אני שמח שראג' פוטר, בפרקים האחרונים הוא הפך לבלתי ניסבל. זה היה אוליי הפרק ה"חלש" ביותר מבין הפרקים של העונה הזאת, אבל הוא עדיין היה טוב. פייבוריטים להמשך : ווס
ג'ן אנדי

בוביץ

New member
השוליה 209../images/Emo58.gif

אוי ראג. לדעתי לא הגיע לו לעוף. לדתעי איוונה או קווין הגיע לעוף והוא צדק מה שהוא אמר במונית כשהלך היבתה שהוא היה צריך להיות יותר תקיף. ראג היחיד נראה לי מהמפוטרים שלקח אחריות על טעות. איוונה כב רמזמן מעצבנת אותי .

../images/Emo5.gif../images/Emo58.gif

ראג' היה פתטי מההתחלה ולכן שום דבר בהתנהלות שלו לא מפתיע. אין לי מושג למה אתם מחזיקים ממנו, דונלד טרמפ הוא לא צ'יקו ודיקו ולא נראה לי שהוא מחפש ליצן בתור שוליה. אני גם באמת חושב שרובין לא מחזיקה ממנו, ולמרות שנדמה לו, את המספר שלה הוא כבר לא יקבל. ראג' הוא זה שהעלה ותמך ברעיון המיליטנטי בפרק הקודם ולמעשה גרם להפסד, ראג' הוא זה שחשב שדירת 3 חדרים שוה יותר מדירת 4 חדרים. בגלל זה הוא פוטר. אין לו מושג. הוא חושב שיש לו את זה אבל אין לו. הוא הצליח למכור לכם את זה איכשהו. זה כבר מעבר למנהיגות או יכולת, זה קומון סנס, זה הנחות העבודה שלו שהן תמיד שגויות, הוא עשה חרא של עבודה, השיפוצניק אוכל טאקו וצוחק עליו כשהוא אומר שהוא יסיים את המקלחת בחצי שעה, זאת פשוט בדיחה, זה קומון סנס, לא היה שום סיכוי שזה יקרה, הוא היה חייב להתעורר לפני כן ולחפש עוד עובדים, פשוט עשו ממנו צחוק וזה מגיע לו כי הוא לא יותר מליצן. אז למה הגיע לו להישאר? כי הוא לא טרח לחפש עוד קבלן ולחלק את העבודה בינהם כדי לעמוד בזמנים? כי הוא לא חשב לכסות את השטיח? כי הוא חשב שהקבלן הזה יעשה מקלחת מדוגמת מ-0 בחצי שעה? בגלל שהוא עשה דירת 3 חדרים מדירת 4 חדרים?? הוא היה צריך לחשוב איך הוא עושה מהדירה הזו 5 חדרים במקום 4 ולא 3 במקום 4. ראג' הוא אפס, ומי שלא רואה את זה, שיבוא ויגן על מה שהוא אומר. טוב שהוא לקח אחריות אבל זאת חכמה די קטנה, כי הוא באמת עשה את כל הטעויות. הוא באמת אשם, הוא היה יוצא אידיוט אם הוא לא היה לוקח אחריות. ומה שאני הכי לא סובל זה את הגישה של דונלד טרמפ להיטפל לדברים שוליים כמו ההערה בסוף של ההוא שאמר שיש להם חרא של קבוצה וצדק או ברדפורד שפוטר רק בגלל שהוא ידע שהוא עשה עבודה טובה והוא עשה. אלה שטויות ואני לא מבין למה אתם תומכים בדברים האלה, זה הורס את כל האמינות של הסידרה כשאנשים עפים על דברים לא מקצועיים, בשביל זה יש את "האח הגדול" והשרדות, השוליה מבוססת על כללים מקצועיים ואני לא מבין את הרצון הגדול שגם הסידרה הזאת תהפוך לביוב של דחפים אנושיים מטופשים, לפחות לא בבורדרום ע"י טרמפ. אל תשכחו שבמציאות מנהלים בוחרים עם מי הם רוצים לעבוד ומפטרים את מי שלא טוב, לפחות מבחינה רעיונית זה נכון, אז מה הביג דיל להגיד שזה צוות גרוע כשבאמת אף אחד שם לא סומך על אף אחד אחר? אז אולי הוא לא היה צריך להגיד את זה, אבל למה הוא צריך להיות מפוטר בגלל זה? טוב עשה ראג' שמנע מהסדרה להתדרדר לכיוון הפיטורים של זה שדיבר, כי זה היה ממש פתטי אם הוא היה מפוטר.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

שני דברים: אחד: אתה ממחזר הודעות. זה די מעצבן. קצת קומון סנס - כמו שאתה קורא את כל ההודעות בשרשור, כך גם אנחנו קוראים אותן. שניים: תחליט כבר. רצית שיפטרו את ראג' או את איוואנה? אתה כל הזמן כותב איך ראג' היה גרוע, ומצד שני כל הזמן כותב איך איוואנה גרועה.

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

טוב אז הפעם האחרונה באמת תהיה הפעם הזאת א. ההודעה הזאת לא ממוחזרת כולה, אם היית טורחת לקרא היית רואה. יש דברים שממילא חוזרים על עצמם ומאחר שאת ההודעות כתבתי כתגובה ספציפית למישהו לא יכולתי לצפות שכולם יקראו את זה, גם אם את עושה את זה. ב. את מוזמנת לא לקרא את ההודעות שלי, אני אפילו אשמח. ג. את ראג' ואני לא אכתוב פה למה, כדי לא "למחזר", את פשוט כתבת שאיוונה עשתה את עבודתה ורציתי להבין על מה בדיוק את מדברת, כשהתוצאה היתה כל כך עלובה. כולם שם היו גרועים, אבל קשה להאשים מישהו שעשה עבודה פיזית באיזו פינה של הבית לעומת מישהו שטוען שהוא היה בפיקוח וחשיבה של האסטרטגיה הכוללת וזה היה הכישלון העצום.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אנחנו ראינו את אותו פרק? קרולין אמרה משהו בסגנון של "איוואנה עשתה עבודה מצויינת הפעם, אני לא מבינה למה הוא מביא אותה לבורד-רום", ולזה טראמפ הוסיף "את צודקת, את צודקת". אז למה לי לחשוב שהיא לא עשתה את עבודתה נאמנה? אתה טוען שקרולין משקרת?

../images/Emo58.gif

את מאלצת אותי להפר הבטחות זה באמת תמוה בעיני. קודם כל, לא נראה לי שטראמפ עצמו באמת יודע מה היא עשתה. יכול להיות שקרוליין ראתה אותה עושה משהו לפרקים, או מה שגם מתקבל על הדעת, זה שאיוונה עבדה או עשתה את עצמה עובדת כשקרוליין היתה בסביבה. אני אומר את זה כי א. היתה שם הבלונדה שטענה במפורש שאיוונה לא עשתה כלום, לא היתה לה סיבה ממש לשקר בקשר לזה כי היא לא היתה מועמדת להעפה בכל מקרה (אני מתכוון לבלונדה) וכשהיא וראג' דיברו על זה, ראג' הסכים אתה. לא שאני תמיד קונה את מה שהם אומרים אחד על השני אבל אם נתחשב גם במשימות הקודמות, איוונה היא לא ממש סוס עבודה. גם לא כשהיא המנהלת. ב. כששאלו את איוונה במפורש בבורדרום מה היא עשתה, היא אמרה בעצמה שהיא היתה בחשיבה ובפיקוח, גם בפיקוח על ראג' עצמו ("הוא צריך פיקוח") וזה בשביל להצדיק את הקיום שלה בבית ההוא באותו יום ולכפר על חוסר המעש האמיתי שלה. לסיכום, את יכולה להניח שקרוליין לא עומדת יום שלם על הרגליים עם נעלי העקב שלה ותלבושת המעצבים ונושמת אדי צבע רק בשביל לראות מה כל אחד עושה, כל הזמן בכל פינות הבית. אני גם מניח שבמעמדה היא לא עוברת על כל שעות החומר הגלמי של סרט הצילום לפני העריכה כדי לדעת מי בדיוק תקע איזה מסמר. אני חושב שהיא העריכה שאיוונה עשתה משהו, אני בהחלט לא חושב שיש לה סיבה לשקר, לדעתי היא טעתה ואם איוונה בעצמה אמרה שהיא עשתה חשיבה ופיקוח, אז שקרוליין תגיד בעצמה איזו חשיבה ואיזה פיקוח היו במשימה הזאת.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

נו, אז, איפה בדיוק הוויכוח שלך איתי? אתה סתם נטפל לקטנות ומחפש ריבים, וזה שאתה כותב הודעות ארוכות לא הופך אותן לנכונות. (כמו שמרצה שלי תמיד אומר - אפשר לכתוב עבודה מצויינת ב-18 עמודים, ועבודה גרועה ב-35). בכל מה שקשור לפרק הזה אי אפשר לדעת איך איוואנה באמת תפקדה. קשה לקחת את מה שהמתמודדים עצמם אומרים אחד על השני, כי הם רוצים שהאחרים יעופו - כך שכל עוד אנחנו לא רואים זאת בעצמנו, אנו נאלצים להאמין לקרולין. אני מפנה אותך להודעה אחרת שלי איפשהו כאן בשרשור, שאמרה שטראמפ צריך להסתכל על התפקוד הכללי של האנשים, ולא רק פר משימה. אני מקווה שתסכים איתי שגם ראג' וגם איוואנה גרועים (ואני מעולם לא החשבתי את ראג' כפייבוריט שלי), ומותר לי להעדיף שיעיפו את איוואנה, בדיוק כמו שלך מותר לרצות שיעיפו את ראג'.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אני מסכים עם מאיה. הפאק הכי גדול של טראמפ, שהופך את זה לפאק ענקי של הסדרה, זה שהוא מסתכל על הדברים פר משימה, ואם מישהו שהוא תותח על עושה טעות במשימה אחת, אז למרות שהוא היה תותח על כל העונה, טראמפ יפטר אותו, על פני מישהו שממוצע ומטה כל העונה, ופשוט לא מתבלט- אבל לא עושה טעויות. כמובן, מי שלא עושה שום דבר, לא עושה טעויות. איבאנה ומריה לא עשו שום דבר. לכן הן לא על הראדאר של טראמפ. ומולן, ראינו אנשים טובים כמו פמלה, שעפו בגלל משימה אחת אחרי הפגנת הצטיינות.

../images/Emo58.gif

כמו שכתבתי למאיה, להיות טוב זה לפעמים לא להיות הכי גרוע ועל זה מבוססת הסידרה הזאת בהנחה שבסוף ממילא ישאר ההוא שהוא הטוב ביותר ושרד את כל השלבים. זה לא אומר שבשלבי הביניים נמצאים האנשים הטובים ביותר מתוך כלל המשתתפים אבל זאת הסדרה וככה זה בריאליטי בכלל. אבל כמו שאמרתי, רושם כן מצטבר, אין מה לעשות זה טבעי ואתה יכול להיות בטוח שטראמפ כבר פסל בראש שלו לפחות 5 מאלה שמשחקים כרגע, שהוא יודע שהוא לא רוצה אותם והוא רק מחכה להזדמנות להעיף אותם, איבונה זאת אחת מהם, לדעתי. בסופו של דבר המוץ יופרד מהתבן וישארו השניים שלושה הטובים ביותר לדעתו.

../images/Emo58.gif

כתבתי לך תגובה ארוכה ולצערי היא הושמדה בשליחה, היו שם הרבה דברים אבל אין לי כח לשחזר, אני אכתוב רק כמה נקודות קטנות 1. אני לא התוכחתי אתך, את אמרת שאיונה תפקדה ואני שאלתי אותך איך בדיוק, אם היא בעצמה אמרה שהיא עשתה פיקוח וניהול והתוצאות היו כל כך גרועות. לוגיקה פשוטה אומרת שאו שהיא לא עשתה כלום או שהיא עשתה את זה גרוע, אבל לוגיקה לומדים כנראה רק במדעים מדויקים, לא איפה שכותבים עבודות של 18 או 35 עמודים אז אני אאלץ לסלוח לך. אני רק אזכיר שהיא בעצמה אמרה שזה מה שהיא עשתה, אני מניח שאם היא היתה משפצת מרתף אז היא היתה אומרת שהיא קרעה את התחת ושפצה מרתף, ובעצם היתה ראש קטן ועשתה את מה שאמרו לה. זה היה עוזר לה יותר. אבל היא לא אמרה את זה. 2. אני ממש לא מסכים, ועל זה אפשר להתוכח, בעניין ההתחשבות במשימות הקודמות. אמנם הסידרה הזאת היא כאליו מקצועית אבל זאת עדיין טלויזיה וזה עדיין ריאליטי שואו. אני חושב שזה לא הגיוני לשפוט מישהו בפרק מסויים על סמך מה שהוא עשה בפרק הקודם. אם הוא היה צריך לעוף בפרק הקודם הוא היה עף. צריך לזכור שזה לא ראיון עבודה אמיתי, זה בכל זאת משחק וצריך לשרוד. בנאדם יכול להישאר בתכנית גם אם הוא ממש לא מככב אבל בכל שבוע אנשים אחרים עושים טעויות יותר גדולות משלו. ככה זה עובד וזה לא יכול לעבוד אחרת. ברור שבעולם האמיתי זה לא ככה אבל זאת הסדרה. אני מבין למה אתם חושבים ככה, זה נובע מהעובדה שאתם מתחברים רגשית לדמויות, יש לכם פייבוריטים וכאלה שאתם לא סובלים, יש כאלה שאתם ממש מריצים בקמפיין אישי כאילו תקבלו חלק מהפרס כשהמועמד שלכם יזכה ולכן אתם רוצים שהצדק ינצח ושיזכה מי ש"מגיע לו" כביכול. אני רואה את הדברים מהצד וממש לא אכפת לי מי יקח כי לא יצא לי מזה כלום וכולם זרים בשבילי, לכן מבחינתי אין פנ עניין של צדק או מגיע. ברור שיש רושם מצטבר, אין ספק שטראמפ מעריך אנשים גם לפי הפרקים הקודמים כי זה טבעי ואי אפשר להתחמק מזה אבל אי אפשר לעשות את זה באופן רשמי, שאשים יעופו בגלל דברים שהם עשו קודם, זה משחק של שלבים וברגע שעברת שלב סימן שלא היית הכי גרוע בשלב הזה, לפחות על פי טראמפ. אני חושב שזה לא יכול לעבוד אחרת. מי יודע, אולי מישהו גם יסכים איתי פעם. 3. אם את הולכת להכנס בי עכשיו על עניינים אישיים והעלבות אז בבקשה תחסכי ממני, אין לי כח לזה, אני מוכן להצהיר פה שאת מלכת הפורום ואני עפר לרגלייך אבל באמת שנמאס לי מזה שאת מחפשת אותי כל הזמן, את אומרת שאני מעליב אנשים אבל את ממש מתמחה בזה נגדי, עם כל העניינים על קוראה והשטויות האלה, מלכתחילה לא התוכחתי, רק שאלתי למה אמרת שאיוונה עשתה אם היא בעצמה הודתה שהיא לא עשתה כלום בבורדרום. אז באמת, אם זה משהו אישי, אני מבקש שלא תגיבי. בכל זאת יצא ארוך.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif209 השוליה

לדעתי ראג גם עף בגלל שיש לו הרבה "אופי". נגיד כשראג אמר לו שה וא לא שם את כריס עלה הערה שלו כי הפוליטיקה שלך(של טרמאפ) ככה אני לא מתנהג..) הביא את טראמפ לפטר את ראג יותר כי טראמפ אוהב שהולכים על פיו ומישהו שאומר אני לא משחק במשחקים הפוליטים שלך טראמפ לא ירצה אותו בחברה שלו ושיעבוד תחתיו הרי טראמפ רוצה שכולם יעריצו אותו וכזה .

למעלה