../images/Emo58.gif
כתבתי לך תגובה ארוכה ולצערי היא הושמדה בשליחה, היו שם הרבה דברים אבל אין לי כח לשחזר, אני אכתוב רק כמה נקודות קטנות 1. אני לא התוכחתי אתך, את אמרת שאיונה תפקדה ואני שאלתי אותך איך בדיוק, אם היא בעצמה אמרה שהיא עשתה פיקוח וניהול והתוצאות היו כל כך גרועות. לוגיקה פשוטה אומרת שאו שהיא לא עשתה כלום או שהיא עשתה את זה גרוע, אבל לוגיקה לומדים כנראה רק במדעים מדויקים, לא איפה שכותבים עבודות של 18 או 35 עמודים אז אני אאלץ לסלוח לך. אני רק אזכיר שהיא בעצמה אמרה שזה מה שהיא עשתה, אני מניח שאם היא היתה משפצת מרתף אז היא היתה אומרת שהיא קרעה את התחת ושפצה מרתף, ובעצם היתה ראש קטן ועשתה את מה שאמרו לה. זה היה עוזר לה יותר. אבל היא לא אמרה את זה. 2. אני ממש לא מסכים, ועל זה אפשר להתוכח, בעניין ההתחשבות במשימות הקודמות. אמנם הסידרה הזאת היא כאליו מקצועית אבל זאת עדיין טלויזיה וזה עדיין ריאליטי שואו. אני חושב שזה לא הגיוני לשפוט מישהו בפרק מסויים על סמך מה שהוא עשה בפרק הקודם. אם הוא היה צריך לעוף בפרק הקודם הוא היה עף. צריך לזכור שזה לא ראיון עבודה אמיתי, זה בכל זאת משחק וצריך לשרוד. בנאדם יכול להישאר בתכנית גם אם הוא ממש לא מככב אבל בכל שבוע אנשים אחרים עושים טעויות יותר גדולות משלו. ככה זה עובד וזה לא יכול לעבוד אחרת. ברור שבעולם האמיתי זה לא ככה אבל זאת הסדרה. אני מבין למה אתם חושבים ככה, זה נובע מהעובדה שאתם מתחברים רגשית לדמויות, יש לכם פייבוריטים וכאלה שאתם לא סובלים, יש כאלה שאתם ממש מריצים בקמפיין אישי כאילו תקבלו חלק מהפרס כשהמועמד שלכם יזכה ולכן אתם רוצים שהצדק ינצח ושיזכה מי ש"מגיע לו" כביכול. אני רואה את הדברים מהצד וממש לא אכפת לי מי יקח כי לא יצא לי מזה כלום וכולם זרים בשבילי, לכן מבחינתי אין פנ עניין של צדק או מגיע. ברור שיש רושם מצטבר, אין ספק שטראמפ מעריך אנשים גם לפי הפרקים הקודמים כי זה טבעי ואי אפשר להתחמק מזה אבל אי אפשר לעשות את זה באופן רשמי, שאשים יעופו בגלל דברים שהם עשו קודם, זה משחק של שלבים וברגע שעברת שלב סימן שלא היית הכי גרוע בשלב הזה, לפחות על פי טראמפ. אני חושב שזה לא יכול לעבוד אחרת. מי יודע, אולי מישהו גם יסכים איתי פעם. 3. אם את הולכת להכנס בי עכשיו על עניינים אישיים והעלבות אז בבקשה תחסכי ממני, אין לי כח לזה, אני מוכן להצהיר פה שאת מלכת הפורום ואני עפר לרגלייך אבל באמת שנמאס לי מזה שאת מחפשת אותי כל הזמן, את אומרת שאני מעליב אנשים אבל את ממש מתמחה בזה נגדי, עם כל העניינים על קוראה והשטויות האלה, מלכתחילה לא התוכחתי, רק שאלתי למה אמרת שאיוונה עשתה אם היא בעצמה הודתה שהיא לא עשתה כלום בבורדרום. אז באמת, אם זה משהו אישי, אני מבקש שלא תגיבי. בכל זאת יצא ארוך.