השולייה 209(אין ספוילר)

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

לא יודע אם התאמצת לקרוא ממש מה שכתבתי. לא הבעתי דיעה שאיוואנה הייתה צריכה לעוף במקום ראג'. העליתי נקודה ושאלה האם אנשים שלא טורחים לקחת על עצמם שום אחריות במשימות צריכים להיות מועדפים על פני כאלו שכן לקחו וכשלו. זה לא קשור לראג' באופן ספציפי. לגבי זה שאתה אומר שלא נראה שראג' הטיל על איוואנה משימות שהיא לא ביצעה - נפלאות העריכה - אתה לא רואה כל מה שקורה במשימה ואם העורכים לא חשבו שמשהו חשוב לסיפור שהם מנסים לספר בפרק הם לא יכניסו אותו לפרק. זה חכמה מאוד קטנה לשחק אותה ראש קטן, להגיד אוקיי אני לא ה-PM, אני אשב בשקט ואתן ל-PM לעשות הכל ולהיכשל. אחוזים גבוהים שנפסיד את המשימה והוא ילך הביתה. לגבי החיבור הרגשי. שאני צופה בסדרת דרמה טובה או כל דבר אחר, יש דמויות שאני מתחבר אליהן יותר ויש כאלו שפחות. יש דמויות שמוות שלהם או עזיבה שלהם את הסדרה יגרמו לי להרגיש תחושת עצבות קלה ויש כאלו שלא. אני לא רואה בסדרת ריאליטי יצור שונה מכל סדרה אחרת או סרט שאני צופה - למרות שמדובר באנשים אמיתיים הם נתפסים בעיני כדמויות - מי מוצלחת יותר ומי פחות - ועל כן אני מכיל עליהם את אותן אמות מידה. גם לי ממש לא אכפת מי טראמפ יבחר בסוף ואם זה טוב או רע. אני רק יודע את מי בתור דמות (אין לי כמעט שום דרך לדעת אם מה שאני רואה על המסך זה ההתנהגות האמיתית של האדם או לא - הסיטואציה שהם נמצאים בה היא לא "אמיתית" ולכן יותר קל לי לתפוס את המתמודדים כדמויות ולא כסתם אנשים זרים ברחוב) הייתי רוצה לראות מצליח או נכשל. ואם אתה לא מצליח להבין את זה - וותר אל הנסיון להבין. זה חסר על סיכוי.

../images/Emo58.gif

באמת ויתרתי למרות שאני די נדהם מזה מחדש בכל פעם. בקשר למה שכתבת, אני חושב שגם באופן כללי, כשהמנהל לא עושה שום דבר, אין סיבה שהאחרים יקחו יוזמה מיוחדת. אני לא אומר שהם לא יכולים לנסות או להגדיל ראש, אני אומר שהם לא חייבים ואי אפשר להאשים אותם בזה. התפקיד של המנהל זה לדאוג שאנשים יעבדו ולדרוש את זה מהם וכאן אני קצת לא מסכים אתך בעניין העריכה: ראג', אחרי המשימה אמר שאיבונה לא עשתה כלום אבל אני בטוח שאם הוא היה דורש מנה לעשות משהו היו מראים את זה. היו מראים שהיא מתוכחת איתו או מתרשלת כי הם אוהבים את הדרמות והחיכוכים האלה וממש מחפשים אותן. לא היתה שום סצנה או ויכוח במהלך המשימה. אני זוכר את קוין יושב על המדרגות בחוץ ומקשקש משהו על הקבלן וזהו. לא זוכר שמישהו שם הזיע בכלל חוץ מההתלהבות לשבור את הקיר. את זה שאמר שהקבוצה לא טובה בבורדרום אני בכלל לא זוכר מהמשימה, אין לי מושג מה הוא עשה שם. בקיצור היה ברדק, לא היה לוח זמנים ולא כלום לכן אני לא רואה למה איבונה צריכה לשלם איזשהו מחיר על זה.

Guy K

New member
../images/Emo58.gif

ממש לא מסכים לגבי בראדלי. קודם כל, אני לא יודע עד כמה הוא שפיץ. אני לא זוכר שהוא ממש התבלט לטובה (במשימה עם הצעצועים - כשהוא היה מנהל הפרוייקט הוא אפילו התנהג בצורה די טפשית עם הוטו שהוא ניסה להטיל על ההחלטה של הבנות). גם בקאמבק הוא לא ממש כיכב - נורא קל לשבת בישיבה ולהעביר ביקורת על אחרים כשאתה לא בסיכון שיקרה לך כלום כי גם ככה כבר העזיבו אותך
בכל מקרה אני חושב שהגיע לו לחלוטין להיות מפוטר. מי שלוקח על עצמו סיכונים צריך לדעת שיש סיכוי לנצח - ויש גם סיכוי להפסיד. ההצעה שלו לוותר על החסינות שלו לא היתה גבורה - סתם מעשה מטופש. ובעסקים משלמים על טעויות מטופשות. גם אני הייתי מפטר אותו. ואחרי כל זה.. אני חייב להודות שזה קצת חבל כי הוא אחד מהבנים הכי מוצלחים שיש בעונה הזאת. למה, למה הם עושים שטויות?

Boran

New member
../images/Emo58.gif 209

הרשו לי לציין שוב: פמלה היא היחידה בעונה הזו שממש ממש ממש הגיע לזכות. ד'את ביאינג סייד- נעבור לביקורת על הפרק.
לדעתי הטוויסט היה לא כ"כ הוגן לאנשים שפוטרו. סתם החזירו אותם. היו יכולים לעשות שאחד מהחוזרים בכל קבוצה יהיה פ.מ, והפ.מ של הקבוצה הזוכה יחזור למשחק.
ג'ניפר M יצאה כלה רצינית. אני מתחיל להעריך אותה.
מוזייק עשו עבודה נהדרת בהנהגתה של סנדי. גם היא זכתה ללא מעט הערכה ממני בפרק הזה.
זה היה ממש בלתי צפוי שמוזאיק ינצחו, כשבאו להגיד מי זכה הייתי במתח ענקי. (ציניות, למי שלא הבין.)
היה מצחיק שבראד התחיל לדבר על החברה של טראמפ
.
כריס אידיוט. אתה הרי בטוח, למה סתם לפתוח את הפה? אני מקווה שהוא יפסיד בפרק הבא ויעוף.
כל הזמן טראמפ השווה בין המשימה שלהם ל"אם הוא היה שוכר מישהו לנהל לו ריל-אסטייט". אי אפשר להשוות, לא היה להם זמן לבחור קבלן. לא היה להם זמן לחפש קבלן, לא היה להם זמן להשוות. בעולם האמיתי יהיה להם.
אני לא מבין, יש שני טמבלים בבורד-רום כמו קוין ואיבאנה, שאני לא מבין מה עדיין עושה במשחק, וראג' מפוטר? גם הוא יצא כלי, גם עם איך שהוא דיבר, הגן על עצמו ולקח אחריות מלאה בבורד רום (שעל זה צריך לשבח אותו, נראה לי הוא הראשון שלוקח אחריות מלאה בבורד רום).
בטח ג'ן תעשה חגיגה (במובן השלילי) כשהיא תראה שראג' פוטר.
איזה מצחיק הראג' הזה שהתחיל עם רובין
למרות שאני לא יכולהאשים אותו, גם אני הייתי מתחיל עם רובין

De fire

New member
../images/Emo58.gif209

רק לי נראה שלקרולין יש קראש מטורף על ברדפורד? בכל מקרה, אני לא ממש מבין מה היה הקטע להחזיר את המודחים חוץ מלנסות לעורר שערועיות בגרוש (ולהגיד כמה מילים טובות על סטייסי, שלא תתבע חלילה את ההפקה (לא שלדונלד חסר כסף לפשרה)). הם קרעו את התחת שלהם בשיפוצים, ובשביל מה? מעבר לזה, ברדפורד אכן הוכיח שהוא "חוקים" לגמרי, לאיוונה יש יותר נשמות ממלונה מלאה חתולים סיאמיים (לא, גם לי הדימוי לא נשמע הגיוני, Bygones) ומאיה, לצערי (האמת לשמחתי, אבל מילא), נראה ששבוע הבא תאלצי להפרד מאיש וה "יש לי שעון יוקרתי! למה אני מלטף כלבים?" הלא הוא כריס. אה וכן, ראג'

maya567

New member
../images/Emo58.gif

ד"א אלכס, הפעם לא היה שום ווייס-אובר מצידו של הדונלד. נראה לי שהוא קורא בפורום

../images/Emo58.gif

מה אתה לא מבין? זה לא העניין שהוא בטוח לבורדרום הזה, הוא ידע שהקבוצה הזאת חסרת תוחלת והוא קיוה שטרמפ יעשה עירבוב. הרי הוא צריך להמשיך להתחרות עם האנשים האלה והוא יודע שבמצב הזה הוא יחזור לבורדרום עד סוף העונה, מה לא ברור בזה? הוא לא ניסה לגרום לזה שיפטרו אותו, הוא ניסה לגרום לזה שיהיה לו סיכוי להתחרות עם קבוצה נורמלית בהמשך התכנית. זה סיכון שהוא לקח ולשמחתי לא פיטרו אותו בגלל זה, זה בערך הדבר החכם היחיד שראג' עשה מתחילת העונה, שהוא לא נתן לטראמפ את ההזדמנות. עוד משהו שאתה לא מבין, זה איך זה שראג' פוטר ולא איוונה או קוין, אז אני אסביר לך. ראג' פוטר כי הוא מעפן ברמה הבסיסית ביותר, של אדם שאין לו מושג, אין לו קומון סנס. עוד בפרק עצמו לא הבנתי למה לעזאזל הוא הופך את הדירה ל 3 חדרים וניסיתי לחשוב איפה ואיך דירה של 3 חדרים תניב יותר כסף מדירה של 4. זה כבר לא עניין של ניהול עובדים, יעילות או סמכותיות, זה פשוט טמטום, שום איש עסקים אמיתי לא היה עושה כזה דבר. דבר שני, הקונסטרקטור עשה ממנו צחוק בצורה הכי מביכה, הוא פשוט השתין עליו. כל בר דעת היה מבין שאין סיכוי שבחצי שעה תהיה מקלחת כשהוא אוכל טאקו וזה לא היה הדבר היחיד שהיה חסר. ומה עם לשים נילון על השטיח? גם זה לא אשמתו? הוא פשוט כישלון הבנאדם הזה. גם איוונה גרועה, מעניין שהיא אמרה שהיא היתה עסוקה בלחשוב ולפקח בכל המשימה והם היו כל כך עלובים, באמת, גם היא לא חשבה על לשים משהו על השטיח החדש או להתקין את השטיח רק בסוף, או להביא עוד קבלן או משהו.. פשוט עלובה. יש מבין?

Boran

New member
אין מבין

אם לא תתחיל להתנסח בצורה מכובדת, רון ואני נשקול את הבקשות שנתקבלו מחברי הפורום להרחיקך. יש מבין?

למה, אני מאוד מכבד אותך דוקא

ואני לא אומר את זה בשביל שלא תחסום אותי, לא היתה לי כונה לכתוב בחוסר כבוד, כנראה בגלל שקראתי הודעה אחרי הודעה של תמיכה בלתי מסוייגת בראג', אז כבר חטפתי את הג'ננה מזה, כאילו מה, זה לא ברור שהוא גרוע? זאת אומרת, אולי אני טועה אבל אף אחד לא נימק פה את העמדה שלו ואני עדיין מחכה לזה.

Boran

New member
שמע

כנראה שזה לא ברור. ואם הרבה אנשים חושבים ככה, אז מה גורם לך לחשוב שמותר לך להתעצבן על כולם כי הדעה שלך היא הצודקת וכולם טועים?

אז על מה אני אתעצבן

שאני טועה וכל האחרים צודקים? ואני עדיין מחכה למישהו שיסביר לי למה ראג' היה צריך להישאר.

Boran

New member
../images/Emo58.gif מעליי

ואף אחד לא צודק כמו שאף אחד לא טועה. לכל אחד יש את הדעה שלו, וזכותו המלאה לחשוב כך, ואני מצפה מכל אחד שידע לכבד את הדעות של האחרים כמו שהוא היה רוצה שאחרים יכבדו את הדעות שלו.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 209

טוב, די כתבתם את כל מה שיש לכתוב על הפרק, אבל בכל מקרה... אני שמחה שאתם מתחילים עכשיו לראות, את מה שאני ראיתי מהפרק הראשון בערך - ג'ן M וסנדי הן פייבוריטיות רציניות לזכייה. חוץ משתיהן הפייבוריט הנוסף שלי הוא כריס. אני מקווה מאד שטראמפ ישכח את ההערה שלו, שבהחלט היתה קצת מטופשת (כנראה שהנוכחות של בראדפורד גרמה לו לפלוט שטויות) אך נכונה. אני דווקא לא הייתי רואה בזה משהו שלילי, אלא כדוגמא לשחקן קבוצתי, שמעוניין לתקן את הפגמים בקבוצה/חברה ולא לטאטא אותם מתחת לשטיח (שזה, ד"א, מאד טיפוסי לטראמפ - לא רק השטיח שיש לו על הראש, אלא גם כל הבעיות הפיננסיות שהיו לו לאורך השנים). קווין, שעד לפרק הזה די תפסתי ממנו, הראה שהוא קבב לא קטן כשהתחיל להתפתל עם כל עניין הקבלן. סנדי, בניגוד לאליזבת', הוכיחה שיש חיים מעבר לבכי קטן אחד. היא עשתה בשכל שהיא עשתה את זה קצר ובהחבא, ואח"כ המשיכה לתפקד כאילו כלום לא קרה. בכל מקרה היא צריכה לזכור, שלפחות בכל מה שקשור לגברים (ופעם אחרונה שבדקתי טראמפ היה גבר), אמוציות ועסקים לא הולכים כל כך ביחד. ואם כבר אמוציות - ראג' יצא
כשניסה להוציא את הטלפון של רובין. חוץ מזה, איך לא שמתם לב לדניס ריץ', הבחורה שגרמה לאהוד ברק להרים טלפון לביל קלינטון שיתן חנינה לבעלה לשעבר? מעניין מה איתו באמת... ולעמית- פרומו של הפרק הבא:
בשבוע הבא כריס פרוג'קט מנג'ר, והמשימה שלהם היא בסלון כלות (קצת לא פיירי בהתחשב בעובדה שסנדי היא בעלים של סלון כלות, אבל שיהיה). הדיבורים מהפרומו מדברים על משימה סופר-קשה, כשכריס טוען שהוא לא יתפלא אם שתי הקבוצות יפסידו, נראה כאילו מוזאיק עושים תאונת דרכים, וגם מהקטעים מהבורד-רום נראה שהיו בלאגנים בשתי הקבוצות.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

ושכחתי - טראמפ חייב להפסיק להתייחס לכל משימה כמנותקת מקודמותיה ולהסתכל על השבועות האלו כמכלול. אמנם במשימה הנוכחית נראה שאיוואנה עשתה את עבודתה נאמנה, אבל בכל מה שקשור לטווח הארוך - עדיף היה לו, לחברתו ולממונו, להשאיר את ראג' (ובאופן דומה לפניו את פמלה ואת בראדפורד) מאשר להשאיר את איוואנה, שחוץ מלדבר אל המצלמה וללכלך על אנשים אחרים, היא לא מסוגלת לעשות כלום, או לחילופין במקום קווין, שאמנם נראה איש עסקים מוצלח למדי, אינו מסוגל לקחת אחריות. כמו שג'ן C אמרה, חבל לראות שאנשים מוכשרים הולכים הביתה ואיוואנה עדיין שם.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

ואז הוא יאבד הרבה מהאפקט הדרמתי והמתח של הבורד רום. אחרי הכל, With all due respect, זה לא ראיון עבודה של 15 שבועות (די דונלד, הבנו ואני חושב שגם הם הבינו. די להזכיר את זה כל שבוע). זו תוכנית בידור, ומעצם היותה כזו היא נוצרה בראש ובראשונה לייצר ריייטינג, ולא יורש ל-הדונלד..

Guy K

New member
../images/Emo58.gif ושאלה

לגבי ראג' אני ממש חושב שהבחור מרוכז מדי בכל בחורה שעוברת לו מול הפרצוף כדי אשכרה לזכות במשהו. אחרי מה שהוא עשה עם הדוגמניות וקרניקובה לא היה לי ספק שהוא לא ישרוד יותר מדי. הוא שכח שהוא הגיע להרשים את הטראמפ, לא למצוא כלה. ושמתם לב לכך שבכל פרק אחד הגברים עונה לטלפון בלי חולצה? זה ממש כאילו זו סצינה מבויימת - צריך לתת משהו לצופות בבית

../images/Emo58.gif

אני ממש לא רוצה להגיב להודעות שלך אבל קשה לי להתאפק, בכל מקרה, בניגוד אלייך, אני אשתדל להיות עניני מה איבונה עשתה נאמנה?? היא אמרה שהיא היתה "בפיקוח" וב"חשיבה".. איזו החלטה טובה הם קיבלו כל היום הזה? את ראית איך הבית שלהם היה נראה? היא אולי חשבה על סשימי כל היום, בטח לא על שיפוצים. למה היא לא חשבה להגן על השטיח? למה היא לא חשבה להתעמת עם הקבלן הנוכחי ולהביא קבלן אחר? למה היא לא חשבה ששבירת הקיר זה רעיון גרוע וטפשי ואפילו נתנה שם אגרוף סמלי? זה בערך מה שהיא עשתה כל היום. חשבה על אצות נורי ונתנה אגרוף לקיר. ראג' הוא טמבל והוא גרוע, טראמפ ידע את זה, אין סיכוי בעולם שהוא היה נותן לו לייצג אותו.הוא אולי יכול למכור נקניקיות ברחוב או גלידה אבל לא מעבר לזה. הוא ליצן בחליפה. ולמה הוא יצא מלך כשהוא התחיל עם רובין? זה שיש לו ביטחון זה לא מכפה על זה שהוא אידיוט. אני מקנא בו שהוא עושה את זה בקלות כזאת אבל זה לא עוזר כשאין לך ממש מה להציע.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

תגיד לי, יש לך בעיות בהבנת הנקרא? איך לעזאזל הצלחת להבין שאני לא רציתי שאיוואנה תעוף? כשכתבתי "אני רוצה שאיוואנה תעוף"?? לא ראינו מה היא עשתה כל היום. יכול להיות שהיא חשבה על שסימי, ויכול להיות שהיא עבדה כמו שצריך (מה שקרולין אמרה עליה, ד"א) - אין לנו דרך לדעת. ראג' הוא בהחלט טמבל, והוא מעולם לא היה אחד מהפייבוריטים שלי, אבל הוא עדיף על איוואנה, שלא מסוגלת לקחת אחריות על כלום, ויודעת רק לדבר ולדבר. הוא יצא מלך בכך שבמקום להתעצבן או להתמרמר, הוא לקח את הפיטורין שלו יחסית בקלות, וניסה להתחיל עם רובין. ותפסיק כבר לתקוף את הדעות שלנו. לכל אחד יש דעות, גם לך, ומה שעושה את האנושות לדבר כל כך נפלא (בייחוד בדמוקרטיות) זה פלורליזם. אולי כדאי לך לעבור לגור בצפון קוראה, שם כולם חושבים אותו דבר.

../images/Emo58.gif

דוקא לך יש. "אמנם במשימה הנוכחית נראה שאיוואנה עשתה את עבודתה נאמנה" את זה את כתבת. ואני שאלתי, מה בדיוק היא עשתה נאמנה? היא אמרה שהיא היתה בפיקוח. בואי תראי לי איזה הצלחות היו לה. מה היא עשתה? איך יכול להיות שהיא עשתה משהו כמו שצריך וזאת היתה התוצאה? אבל למה היא היתה צריכה לעוף ולא ראג'? הוא זה שהיה אמור לחשוב אבל הוא פשוט לא יכול. הוא טמבל. וזה שהוא הלך לבקש מספר טלפון זה בגלל שזה תבוע בו, הוא כזה והוא יעשה את זה גם בהלויה של אמא שלו אם תהיה שם מישהי שתמצא חן בעינו. כל הדעות שלי וכל מה שאני אומר מנומק מההתחלה ועד הסוף אז את לא יכולה להגיד שאני סתם תוקף וחושב שכולם צריכים לחשוב כמוני, להפך, אני מזמין אותך להגיד לי למה ראג' צריך להיות מנהל אצל דונלד טראמפ או אפילו לשרוד את הפרק הזה. לכתוב שטויות זה לא פלורליזם. לכתוב ראג' הוא הפייבוריט שלי זה סתום. אין בזה כלום. למה הוא פייבוריט? בגלל עניבות הפרפר? בגלל מקל ההליכה? זאת תגובה ששוה התיחסות? זכותי לכתוב לעניין לכל אחד, ומספיק שמישהו אחד קורא ואומר "וואלה, לא ראיתי את זה" או "לא חשבתי על זה" ובפרק הבא יסתכל קצת מעבר לדברים הקטנים והלא חשובים כמו מה אמר ההוא למי ואיך ההוא התלבש כשהוא ענה לטלפון אז אני אישית הרוחתי משהו. אני מבין שלך זה לא יעזור אבל במקרה שלך באמת לא אכפת לי. אני לא אגיב יותר למה שאת כותבת לי ומקווה שתעשי את אותו הדבר.

למעלה