השולייה 209(אין ספוילר)

Guy K

New member
APRRENTICE 209 ../images/Emo58.gif

(אני פשוט לא מצליח לקרוא לזה השוליה
) ראג', ראג', ראג'... אחרי שבמשך כל העונה תפסתי ממנו בצורה טוטאלית היום הוא פשוט יצא טמבל מוחלט. ודווקא ממש בסוף הפרק, אחרי שהוא כבר פוטר. זאת אומרת, אלוהים ישמור. כבר הוכחת לכל העולם שאתה טיפוס צבעוני, מיוחד, מעניין. סבבה. היית מנהל פרוייקט ונכשלת. עשית טעויות אחת אחרי השניה. ברגע שאיך קוראים לו (רוב אולי?) העיר בסוף הישיבה, אחרי שכבר שלחו אותו אל החדר, מוגן מהישיבה, שהצוות במצב רע ושבשבוע הבא הם יפסידו גם כן - הוא היה צריך להביא אותו איתו לישיבה עם הטראמפ! טראמפ היה מפטר אותו, אין לי צל של ספק! אבל ראג' שיחק אותה כלי, הפסיד בישיבה, פוטר, ובדרך למעלית ניסה לקחת את הטלפון של רובין המזכירה. יאכס. כבר חשבתי שיש לו קצת יותר צ'ארם מזה. איך נפלו גיבורים ? הקאמבק של בראדלי, סטייסי, האנטישמית וההוא שעף ראשון היה די מיותר. חוץ מזה שהבנות קצת התקוטטו בעצם הקאמבק שלהם לא תרם בכלום. בראדלי גילה קצת אופי כשהוא נכנס בקווין בחדר הישיבות, אבל מעבר לזה הופעת האורח שלהם בפרק היתה לגמרי לא רלבנטית. ומה שהכי הפריע לי - זה שקווין, איוואנה, ראג' וג'ניפר, שעד היום היו אחלא צוות לעניין, התחילו להכנס אחד בשני. ככה זה, ככל שמתקרבים לסוף - גם החברים הופכים לאויבים. כמה חבל. ועכשיו תסלחו לי, חייב לראות השרדות

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif209 +../images/Emo58.gif לעונה הראשונה

מסכים כמעט עם כל מה שכתבת. ראג' לא היה משהו בפרק הזה. סמך על איזה בונה טיפש שלא עשה כלום, ולא סיים חלק מהבית אפילו כשבאו לבדוק אותו. היה מצחיק שהוא ניסה להשיג את הטלפון של רובין
ההחלטה להביא/לא להביא את כריס לבורד-רום הייתה מוזרה. אני במקומו לא הייתי יודע מה לעשות. מצד אחד זה נורא צ'יזי להביא מישהו לבורד רום רק בגלל הערה מטופשת. מצד שני, רוב הסיכויים שטראמפ היה מפטר אותו בדיוק כמו שהוא פיטר את תמי בעונה הראשונה מאותה סיבה. הקאמבק של הארבעה הראשונים שעפו היה די מיותר. חוץ מלראות את ברדפורד המלך שוב פעם מוכיח שהוא מלך, לא היה כלום מעניין איתם. לא היה לי פריוויו לפרק הבא. מה היה?

../images/Emo58.gif

אני דוקא לא מסכים, אני חושב שראג' היה פתטי מההתחלה ולכן שום דבר בהתנהלות שלו לא מפתיע. אין לי מושג למה אתם מחזיקים ממנו, דונלד טרמפ הוא לא צ'יקו ודיקו ולא נראה לי שהוא מחפש ליצן בתור שוליה. אני גם באמת חושב שרובין לא מחזיקה ממנו, ולמרות שנדמה לו, את המספר שלה הוא לא יקבל. ראג' הוא זה שהעלה ותמך ברעיון המיליטנטי בפרק הקודם ולמעשה גרם להפסד, ראג' הוא זה שחשב שדירת 3 חדרים שוה יותר מדירת 4 חדרים. בגלל זה הוא פוטר. אין לו מושג. הוא חושב שיש לו אבל אין לו. זה כבר מעבר למנהיגות או יכולת, זה קומון סנס, זה הנחות העבודה שלו שהן תמיד שגויות, הוא עשה חרא של עבודה, השיפוצניק אוכל טאקו וצוחק עליו כשהוא אומר שהוא יסיים את המקלחת בחצי שעה, זאת פשוט בדיחה, זה קומון סנס, לא היה שום סיכוי שזה יקרה, הוא היה חייב להתעורר לפני כן ולחפש עוד עובדים, פשוט עשו ממנו צחוק וזה מגיע לו כי הוא לא יותר מליצן. ומה שאני הכי לא סובל זה את הגישה של דונלד טרמפ להיטפל לדברים שוליים כמו ההערה בסוף של ההוא שאמר שיש להם חרא של קבוצה וצדק או ברדפורד שפוטר רק בגלל שהוא ידע שהוא עשה עבודה טובה והוא עשה. אלה שטויות ואני לא מבין למה אתם תומכים בדברים האלה, זה הורס את כל האמינות של הסידרה כשאנשים עפים על דברים לא מקצועיים, בשביל זה יש את "האח הגדול" והשרדות, השוליה מבוססת על כללים מקצועיים ואני לא מבין את הרצון הגדול שגם הסידרה הזאת תהפוך לביוב של דחפים אנושיים מטופשים, לפחות לא בבורדרום ע"י טרמפ. אל תשכחו שבמציאות מנהלים בוחרים עם מי הם רוצים לעבוד ומפטרים את מי שלא טוב, לפחות מבחינה רעיונית זה נכון, אז מה הביג דיל להגיד שזה צוות גרוע כשבאמת אף אחד שם לא סומך על אף אחד אחר? אז אולי הוא לא היה צריך להגיד את זה, אבל למה הוא צריך להיות מפוטר בגלל זה? טוב עשה ראג' שמנע מהסדרה להתדרדר לכיוון הפיטורים של זה שדיבר, כי זה היה ממש פתטי אם הוא היה מפוטר.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 209

פרק נחמד. המשימה אמנם קצת מזכירה את משימת השיפוץ מהעונה הקודמת אבל בסל הכל היה בסדר. סנדי הוכיחה כושר ניהול טוב וקפצה אצלי מספר מקומות קדימה מבחינת ההתרשמות שלי ממנה שעד כה לא הייתה קיימת. לפי העריכה בפרק מהתחלה חשבתי שזה יגיע להיות בין קווין וראג'. מהשיחה שהייתה להם בהתחלה שראג' ביקש מקווין טיפים. הייתי בטוח שקווין יפוטר אבל דונאלד תמיד אוהב להפתיע. כריס יצא קצת מפגר עם ההערה שלו ואני מקווה שזה לא יעלה לו שבוע הבא בפיטורין. הוא, קלי וסנדי כרגע הם השלישייה המובילה שלי. מעניין למה ג'ורג' הוא זה שתמיד עושה מסעי עסקים בכל העולם וקרולין תמיד פנויה ? איוואנה מעצבנת והיה לה מזל ענקי להגיע עד לשלב הזה. למרות שאני מחבב אותה אני לא מתרשם ממנה בתור אשת עסקים. היא ניהלת פרוייקט בצורה בזיונית והיה לה מזל שלמרות ההפסד הם עשו קומבינה על סטייסי ג'יי והתחת שלה ניצל. קיוויתי שפרק הבא היא תהיה PM אבל מאחר וכריס יהיה סביר להניח שאיוואנה תשרוד לפחות עוד בורד-רום אחד. די צפיתי שהחזרה של ארבעת המפוטרים תהיה לטובת המשימה בלבד כמו שכתבתי שבוע שעבר. התוספת שלהם לדעתי הייתה רק לתת לסטייסי ג'יי את הבמה קצת להוציא את עצמה בסדר כי אני מאמין שאחרי הסדרה, לאחר שקראו לה משוגעת, למצוא עבודה בחברה מכובדת היה קשה עבורה. עכשיו שהיא קיבלה את ההכשר של טראמפ מצבה טוב יותר.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

קשה להפריד בין השניים. כריס וקלי היו די דומיננטים אצל הגברים והיו חפים מטעויות עד לבורד-רום האחרון שכריס חשב שהוא עושה פעולה חיובית שתעזור לו אבל הפעולה שלו לא ישבה טוב אצל הדונאלד. סנדי (ואולי ג'ן מ) הן היחידות אצל הבנות שבסיטואציה כזו או אחרת אני יכול לדמיין את טראמפ נותן להן לנהל אחת מהחברות שלו. ואם זה שיקול של חושב ורוצה אז הייתי מעדיף את סנדי. בעיקר בתכנית כמו אפרנטיס, שההצלחה של המתמודדים היא בד"כ (דגש על בד"כ) באופן ישיר לתפקוד שלהם במשימות - גם אם יש לי פייבוריט שאני מחובר אליו ורוצה לראות אותו מצליח - ברגע שמגיעה משימה והוא מפקשש אני הראשון שיגיד שהגיע לו לעוף. חיבבתי את ראג' אבל בלי ספק שבשתי המשימות האחרונות הוא פשוט היה נוראי - אופן החשיבה שלו לא רציונאלי ושגרתי - לפעמים זה גורם לו להיות יצירתי ולפעמים זה גורר אותו לרעיונות לא פרקטיים ולפתרונות לא נכונים (כמו שבירת הקיר). אני לא מתאכזב אם פייבוריט שלי עשה טעות שעלתה לו בפיטורין - זה חלק מהמשחק. האכזבות היחידות שלי הן במצב שאני מרגיש שדונאלד פיטר את הבן אדם הלא נכון -בראדלי לדעתי הוא הקורבן האולטימטיבי לגחמות של טראמפ.

../images/Emo58.gif

אני מסכים בקשר לבראדלי, אני הייתי ממש מאוכזב בפרק ההוא. אני רוצה לחדד את ההבדל, שיש בעיני בין איבונה לראג' בהמשך לכל הדיון פה (בעיקר עם עצמי) אני לא טוען שלראג' אין כריזמה ויכולת שכנוע. להפך, יש לו הרבה, רק שבמצב שלו זה לא יתרון מאחר והרעיונות שהוא דוחף פשוט גרועים והורסים את הצותים שלו. ראג' היה זה שהציק קשות למעצבת הבגדים, גם בחנות הבדים וגם כשהיא עבדה על הדגמים, הוא היה זה שדחף בכח את הרעיון המיליטנטי בפרסומת למשטרה ובכריזמה וביכולת השכנוע שלו גרם לזה ששום רעיון אחר לא יכול היה לצמוח וכמובן מה שהוא עשה בפרק הזה. איבונה היא קטנונית ודי גרועה אבל היא עושה פחות נזק באופן יחסי. היא פשוט לא עושה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

חדד חדד. אני מסכים איתך שיש הבדל בין ראג' לאיוונה. כמו שיש הבדל בין כל אחד מהמתמודדים לכל אחד אחר. השאלה היא האם כדאי לתגמל אנשים כמו איוונה על חשבון אנשים כמו ראג' ? השאלה היא האם מי שהעז והוביל ודחף (וטעה
) דינו נחרץ ומי שהתחבא, התחמק הוריד ראש (וטעה
) ובפועל גרם לפחות נזקים ישירות דינו להישאר על חשבון האנשים מהסוג הראשון ? מכיוון שטראמפ לא היה החלטי ונטה פעם לצד זה ופעם לצד שני אני לא יכול להגיד בוודאות למי "הגיע" יותר להיות מפוטר בפרק הזה. אבל אני לא חושב שגרימת נזק ישיר צריכה להיות ביחס לשיר ל"מגיע" בקשר לפיטורין. מכיוון שטראמפ לא אחת ירד על מתמודד בבורד-רום בקטע של "עד עכשיו לא ראיתי מה את/ה מביא/ה לשולחן" אנשים כמו ראג' רואים בזה לגיטימציה להיות פעיל כמה שיותר לזרוק כמה שיותר רעיונות ולא להיתפס כמשתרכים מאחור כמו שחלק בוחרים לעשות. הערה אחרונה לא קשורה לדיון שלנו אלא באופן אישי. אתה מתנסח יפה ומביא דוגמאות ומנסה (לפעמים באסרטיביות מיותרת) להוכיח שהטענות שלך נכונות ושכל הטענות שאומרות אחרת לא. זו לא הדרך לנהל דיון כי בהדרגה אנשים יפסיקו להגיב לך. אתה רואה את הדברים בצורה מנותקת רגשית וקרה, חלקנו מעורב רגשית ולא כל הדעות שלנו ניתנות לביסוס על X Y Z שקרה בפרק. אני לא חושב שיש משהו רע בזה ואתה צריך לקבל את זה כדי לקבל את אותו יחס חזרה מהאנשים האחרים בפורום.

../images/Emo58.gif

אני חושב שאתה טועה במחשבה שלך שאולי איבונה היתה צריכה לעוף כי היא לא עשתה כלום. אתה זוכר שראג' חילק תפקידים? אתה זוכר שהוא ביקש ממנה משהו והיא לא עשתה? הוא בכלל לא ניהל. הוא החליט לבד מה האסטרטגיה, קיבל את הקבלן שהציעו לו ובזה זה נגמר, כל הפרק ראו אותו לחוץ וחושב שהם לא יעמדו בזמנים אבל לא ראו אותו מחלק הוראות או עושה משהו אחד חיובי כדי לשנות את המצב. בכלל, הוא היה המנהל, אז למה שאיבונה תשלם את המחיר כשהמנהל בעצמו לא עושה יותר ממנה? גם לא מבחינת ניהול. הוא כל כך בטוח ברעיונות שלו שהוא אפילו לא שאל בהתחלה מה אנשים חושבים. אני לא חושב שאיבונה היתה חלשה בפרק הזה, אני לא יודע עם קוין עשה יותר ממנה או מישהו אחר. היא לא צריכה להתנדב, היא צריכה להיות מנוהלת. אולי הספקתי לשכח אבל אני לא זוכר שראג' ביקש משהו ממישהו. דבר שני, אנשים גם ככה לא מגיבים לי, אני לא יודע אם זה בגלל שאני צודק ולאף אחד אין מה להגיד או בגלל שאין פה אף אחד או בגלל שמאיה המקובלת הצליחה להסית את כולם נגדי אבל באמת קשה לי להבין את ההתחברות הרגשית העמוקה הזאת לזרים, אנשים שהם אפילו לא סלבריטיז, הם סתם אנשים מהרחוב, מה זה משנה מי מנצח? מה יש לאהוב בראג' למשל? נכון, הוא ליצן ועושה צחוקים. נו אז מה? למה אני צריך לשמוח אם טראמפ יקח אותו במקום מישהו אחר? מה זה נותן? על סמך מה אני אמור לאהוב מישהו? בחורה שנראית טוב? מתחרה מוכשר בעסקים? מה הקריטריונים? אני אמור לרצות שמישהי תזכה בגלל שהיא כוסית וא בגלל שמישהו הוא אינטיליגנט? אכפת לי בכלל עם טראמפ מרויח או מפסיד? אכפת לי אם הוא בחר שוליה טובה או לא? מצידי שידפק עם הכי גרוע מבינהם. מה אכפת לי? הבנאדם מליארדר, אני צריך לדאוג לו? אני צריך לדאוג למתחרים? מי שטוב ממילא יצליח, אם לא אצל טראמפ אז במקום אחר, בטח אחרי החשיפה הזאת למה אני צריך לאהוב מישהו ספציפי ולרצות שדוקא הוא ינצח? אני מש ממש ממש לא מצליח להבין. מנסה ולא יכול. יש פה עוד מישהו שמבין על מה אני מדבר וחושב כמוני???

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif209 למה אתה רואה את זה?

אף אחד פה לא נשאב רגשית לתוך התוכנית, אבל לכל אחד יש פייבוריט/ים. זה ככה בכל דבר בעולם. כשאתה רואה סרט, אתה לא רוצה לראות את הטוב מנצח? או את הרע? אתה יכול להתחבר למי שאתה רוצה על סמך מה שאתה רוצה. יש אנשים שהם בעד הכוסית. יש אנשים שהם בעד מי שנראה כבעל האינטואיציה העסקית הכי מפותחת. יש אנשים שבעד כל מי שיש לו אותו צבע עינים כמו להם. אני אישית לא יכול לסבול את מריה, כי יש לה שיער קצר, ואני לא יכול לחכות שיעיפו אותה רק בגלל זה. זכותי. אתה לא "צריך" לבחור או לאהוב מישהו ספציפי, אבל בדרך כלל, כמו בכל דבר אחר, יש אנשים שנראים לך יותר ויש שנראים לך פחות.

מה זאת אומרת?

אני נהנה מהסדרה, אני לא מבין מה הקשר. אני פשוט לא מבין מה הטריגר, מה אמור לגרום לי להקשר למישהו מהם ולרצות שהוא ינצח. נניח היית רואה משחק טניס של שני שחקנים שאתה בכלל לא מכיר ולא שמעת עליהם, היה אכפת לך מי מהם ינצח? היית נקשר לאחד מהם? יש אנשים שמעריצים איזה ספורטאי או קבוצה והם רוצים שהקבוצה תנצח כי זאת אהבה של שנים וכולי אבל אם אתה פותח טלויזיה ונגיד רואה משחק בליגה השודית השניה בין שתי קבוצות שאתה לא מכיר למה שתעודד קבוצה ספציפית? אז עשו מיונים ובחרו כל מני אנשים שהיו לגמרי אלמונים לסידרת טלויזיה והם מתחרים, לא גדלתי על אף אחד מהם ואין לי שם קרובי משפחה ולא כלום הם סתם אנשים זרים זה לא נשמע לי הגיוני לשנא מישהי בגלל שיש לה שיער קצר. גם במיוחד בסידרה הזאת, נחשף פן אנושי צר יחסית, הרוב זה ביזנס ונסיון להראות קלאסה ככה שקשה להזדהות עם מישהו בגלל שהוא אנושי או הומני או נחמד במיוחד. כולם שם עם הגיים פייס שלהם, קרים ומנסים לתקוע מרפקים מתי שאפשר. בכל מקרה, אני אוהב לראות את האסטרטגיה ואיך אנשים מתפקדים בכל מני סיטואציות וממש לא חסר לי להיות צ'ירלידר של איזה זר שמקבל עכשיו את דקות התהילה שלו בסידרה של דונלד טראמפ. נראה לי בזבוז של רגשות.

F o l k l o r e

New member
זאת אומרת

אתה לא יכול להשוות את זה למשחק טניס של אנשים שאתה לא מכיר. בפרק הראשון, נגיד ש. כל סדרות הריאליטי בנויות על לגרום לצופה להזדהות עם המשתתפים. יש כאלה שעושות את זה יותר טוב, ויש כאלה שעושות את זה פחות טוב. אתה לא יכול לבוא ולהגיד בפרק התשיעי, או השמיני, או הרביעי, "כולם פה נראים לי אותו הדבר". כמו שאולי יראו לך שני שחקני טניס. זאת אולי לא "מערכת יחסים" ארוכה כמו שיש לך עם קבוצת הכדורגל שלך, אבל אתה כבר יודע מי זה מי ומי עשה מה. ובתור אחד שרואה את זה בשביל האסטרטגיות ואיך האנשים מתפקדים, לא היית רוצה לראות את בעל האסטרטגיה הטובה ביותר מנצח? לא היית מעדיף שאלה שלא מתפקדים טוב תחת לחץ לא ינצחו? ובלי קשר, בקשר לחתימה שלך, "לימונדה" זה "lemonade", עם "e". גם אם אלה לא באמת המילים של השיר.

אני לא חזק בלועזית

ואני חושב ששזה שניצח- היתה לו האסטרטגיה הטובה ביותר. אולי גם קצת מזל, אבל ככה זה בכל דבר בחיים.

F o l k l o r e

New member
זה בכלל לא נכון.

אני לא אתחיל לפרט פה מקרים ספציפיים, אבל לא חסרים מנצחים שלא הגיע להם לנצח ושלא היתה להם אסטרטגיה מוצלחת. אבל זאת לא הנקודה. בשביל זה אנחנו רואים את זה. ובגלל זה אנחנו רוצים שאנשים מסויימים ינצחו ואחרים לא.

תן דוגמה ממשהו שאני מכיר

אתה יודע מה, אפילו רודי מעונה 1 של השרדות, אם הוא היה זוכה, סימן שהגיע לו והאסטרטגיה של להיות בצילו של מישהו חזק וכריזמטי שמקבל החלטות טובות אבל מושך אש היא האסטרטגיה הנכונה לעונה הספציפית ולהרכב האנשים. אין חוקים במשחקים האלה לכן אין כזה דבר שמישהו ניצח למרות שהיתה לו אסטרטגיה גרועה. זה פשוט לא ייתכן. אלה משחקים שהחוקים שלהם נקבעים מרגע לרגע ע"י אנשים והקריזות שלהם לכן אם אתה על האי עם אנשים שמקבלים החלטות לא רציונליות, גם אתה תצטרך לקבל החלטות לא הגיוניות בשביל לנצח. זה הכל עניין של התאמה. אם זכית סימן שהצלחת, סימן שהרשמת את המושבעים, ששיחקת על הרגש שלהם, שדפקת אותם והם מעריכים את זה, שליקקת להם, שלא ליקקת להם, לא משנה מה, סימן שעשית משהו פחות גרוע מזה שיושב לידך על האבן ולכן האסטרטגיה שלך היא האסטרטגיה המנצחת, נקודה.

F o l k l o r e

New member
למשל, ג'נה מורסקה.

לא היו לה בריתות טובות, היא לא ניצחה בתחרויות, היא אפילו לא היתה נחמדה או שקטה. היא ניצחה בגלל שהמושבעים לא היו חכמים. זאת לא אסטרטגיה. היא לא באה ואמרה "המושבעים הם גברים חרמנים/חברות הכי טובות שלי/שונאות גברים, אז אני אהיה בכוונה יפה וטיפשה וקולנית." זה פשוט... קרה.

אני לא יודע מי זאת

אבל אין כזה דבק "זה פשוט קרה". אם היא ניצחה זה אומר שהאסטרטגיה שלה היתה האסטרטגיה המנצחת לעונה הספציפית הזאת , אני אפילו לא יודע על איזו סדרה אתה מדבר. אם זה הישרדות אז אתה צריך להבין שאין כזה דבר אסטרטגיה טובה או אסטרטגיה רעה כי שום דבר לא צפוי. אם היית יודע מראש מה זאת אסטרטגיה טובה אז יכולת לדעת מראש בדיוק מה צריך לעשות בשביל לנצח וגם לנחש מי יעשה את זה אחרי 4-5 פרקים אבל עובדה שאתה לא יכול, אחרת הסדרה לא היתה מעניינת. האסטרטגיה הנכונה נקבעת ברגע שהמשחק נגמר, רק בסוף אפשר לדעת מי הימר על האנשים הנכונים, ניזהר מהאנשים הנכונים, התחבר למי שצריך ואמר את מה שצריך מתי שצריך. גם אם היא לא באמת חשבה על אסטרטגיה מסויימת ופשוט עשתה את מה שבא לה באופן טבעי ונצחה, סימן שזה מה שהיה צריך לעשות בשביל לנצח, או אחת האפשרויות. גם אם זה שהיה לידה בסיום עשה שגיאות חמורות ובגלל זה היא נצחה, האסטרטגיה שלה, בסופו של דבר היתה יותר טובה משלו. וזה מה שחשוב.

F o l k l o r e

New member
אז זה לא אסטרטגיה.

אסטרטגיה זה תכנון מראש של משהו. זה לבוא מראש ולהגיד "אני אעשה ככה וככה, ואז אני אנצח". אם מישהו ניצח בלי לעשות כלום, זאת לא אסטרטגיה טובה. הוא ניצח והגיע עד הסוף, ואין מה להתווכח על זה, אבל לא בזכות אסטרטגיה.

ברור שיש קו מנחה

אנשים לא יושבים שבוע על האי ולא חושבים בכלל. גם אלה שנראה לך שהם לא. לכל אחד יש אסטרטגיה מסויימת גם לג'נה הזאת היתה, מי שהיא לא תהיה. אי אפשר לתכנן מראש בתכנית כמו השרדות מכיוון שאין שום חוקים מוגדרים. מי שניצח הוא זה שעשה את הדבר הנכון גם אם זה לא נראה ככה. תיקח את וספיה הכושית מאיזו עונה של הישרדות, אני לא זוכר איזה, על פניו נראה שהיא לא עשתה כלום אבל גם לא לעשות כלום זאת אסטרטגיה ונכון לעונה ההיא, עם הרכב האנשים ההוא זאת היתה האסטרטגיה המנצחת. לסתום את הפה, לתת לאחרים לריב, להישאר עד הסוף ולקוות לטוב. חשבון הבנק שלה מוכיח את זה. יש מעט מאוד אנשים שהצהירו משהו בתחילת התכנית, שהיה להם קו אסטרטגי מוצהר והם הצליחו בזה. אולי אף אחד חוץ מריצ'רד האץ'. בדרך כלל האנשים עם האסטרטגיה המוכנה מראש לא מגיעים עד הסוף. ההתנהגות שלהם הופכת צפויה והם מתבלטים והופכים לפגיעים בגלל זה. מישהו מחכה להם בסיבוב מתישהו. יכול להיות שהיו אנשים שהתיה להם אסטרטגיה לא רעה והפסידו אבל לא יכול להיות שלמישהו היתה אסטרטגיה יותר טובה מזו של זה שניצח. מליון דולר לא טועים.

למעלה