APRRENTICE 209 ../images/Emo58.gif
(אני פשוט לא מצליח לקרוא לזה השוליה
) ראג', ראג', ראג'... אחרי שבמשך כל העונה תפסתי ממנו בצורה טוטאלית היום הוא פשוט יצא טמבל מוחלט. ודווקא ממש בסוף הפרק, אחרי שהוא כבר פוטר. זאת אומרת, אלוהים ישמור. כבר הוכחת לכל העולם שאתה טיפוס צבעוני, מיוחד, מעניין. סבבה. היית מנהל פרוייקט ונכשלת. עשית טעויות אחת אחרי השניה. ברגע שאיך קוראים לו (רוב אולי?) העיר בסוף הישיבה, אחרי שכבר שלחו אותו אל החדר, מוגן מהישיבה, שהצוות במצב רע ושבשבוע הבא הם יפסידו גם כן - הוא היה צריך להביא אותו איתו לישיבה עם הטראמפ! טראמפ היה מפטר אותו, אין לי צל של ספק! אבל ראג' שיחק אותה כלי, הפסיד בישיבה, פוטר, ובדרך למעלית ניסה לקחת את הטלפון של רובין המזכירה. יאכס. כבר חשבתי שיש לו קצת יותר צ'ארם מזה. איך נפלו גיבורים ? הקאמבק של בראדלי, סטייסי, האנטישמית וההוא שעף ראשון היה די מיותר. חוץ מזה שהבנות קצת התקוטטו בעצם הקאמבק שלהם לא תרם בכלום. בראדלי גילה קצת אופי כשהוא נכנס בקווין בחדר הישיבות, אבל מעבר לזה הופעת האורח שלהם בפרק היתה לגמרי לא רלבנטית. ומה שהכי הפריע לי - זה שקווין, איוואנה, ראג' וג'ניפר, שעד היום היו אחלא צוות לעניין, התחילו להכנס אחד בשני. ככה זה, ככל שמתקרבים לסוף - גם החברים הופכים לאויבים. כמה חבל. ועכשיו תסלחו לי, חייב לראות השרדות
(אני פשוט לא מצליח לקרוא לזה השוליה