נצל"ש... השרשור של המכירות לא קופצ יותר...הוספתי פריט למכירה...[חצאית סקוטית]. אביב.
פ פשוט אביב New member 15/10/05 #24 נצל"ש... השרשור של המכירות לא קופצ יותר...הוספתי פריט למכירה...[חצאית סקוטית]. אביב.
S Sweet Clementine New member 15/10/05 #37 כבר אמרתי לך את זה... אבל תתחדשי! אני מתה על הבגדים של 'פלזמה'... (אוף.. למה הם כ"כ יקרים?!)
T Tidal New member 15/10/05 #40 נצל"ש - טרי מ..המוזה? ניסוים בתחרה שחורה שקניתי אתמול בנחלת בנימין. מצאתי עליונית סגולה מטי.אן.טי מלפני כמה שנים, מעולם לא לבשתי אותה. עכשיו היא נראית יותר טוב. מה דעתכם?
נצל"ש - טרי מ..המוזה? ניסוים בתחרה שחורה שקניתי אתמול בנחלת בנימין. מצאתי עליונית סגולה מטי.אן.טי מלפני כמה שנים, מעולם לא לבשתי אותה. עכשיו היא נראית יותר טוב. מה דעתכם?
V vampire girl 1 New member 16/10/05 #47 ואי איזו חציית מגניבה והחולצה בכלל נורא יפה ממש אהבתי תיתחדשי
פ פונצית גירל האמיתית New member 16/10/05 #49 השווצה משלי. ../images/Emo9.gif נעליים מחנות בתחנה מרכזית. נכון שהן מדהימות?
פ פונצית גירל האמיתית New member 16/10/05 #50 ועל הגוף עם החצאית מהשוק... (סליחה על האיכות, אין לי טיימר במצלמה אז אני צריכה לצלם את עצמי במראה וזה הורס את כל הצילום.)
ועל הגוף עם החצאית מהשוק... (סליחה על האיכות, אין לי טיימר במצלמה אז אני צריכה לצלם את עצמי במראה וזה הורס את כל הצילום.)
D D o m i n o e s New member 16/10/05 #53 וואוו הן מדהימות../images/Emo99.gif, התחדשי!../images/Emo13.gif