השווצת בגדים חדשים!!!

השווצת בגדים חדשים!!!

קניתי היום חצאית סטייל זינה הנסיכה הלוחמת, ואני מטורפת עליה ומרגישה צורך דחוף להעלות תמונות (אקט נדיר אצלי). על הדרך אני מוסיפה תמונות של חולצת הקשירה שקניתי באיביי, למי שזוכרת (היא הדבר שאני הכי אוהבת ממה שהגיע, ואת אחת החולצות אני כנראה בכלל אמכור כי היא גדולה עלי). אז נתחיל... (תסלחו לי שיש המון תמונות, אני פשוט כל כך מאוהבת בשני הדברים הללווהרגשתי שאני חייבת להראות כל זווית
אתן יודעות איך זה)

החצאית מהצד

(בצד השני אין את השרוך הזה, אז צילמתי את הצד המעניין. בצד השני יש ריצ'רץ' שאפשר לפתוח ולעשות קצת שסע, לעומת שאר הריצ'ר'צים שגם אם פותחים אותם לא קורה כלום ויש בד מתחתם. ונכון שזה ממש זינה הנסיכה הלוחמת?)

החצאית מאחורה + קצת מהחולצת קשירה

את חולצת הקשירה ניסיתי לצלם עם החצאית וכל התמונות יצאו מטושטשות, אז אחר כך הצטלמתי שוב עם ג'ינס. בתמונות הקודמות אני עם החצאית וסתם גופיה שחורה פשוטה.

חולצת קשירה מקדימה

ה"תחרה" היא בעצם עשויה גם מרקמה וגם משילוב של חרוזים שחורים והיא מהממת. אני לא חושבת שרואים בתמונה אבל גם באיזור של החזה יש אותה רקמה עם חרוזים שחורים כמו באיזור של הבטן.

AliceInChains17

New member
תתחדשי:]

אהבתי הכל במיוחד את הגופיה...וגם הג'ינס שלך ממש יפה..מאיפה הוא?ואם את יכולה צלמי אותוP-:

הג'ינס מזארה

הוא מגיע עד קצת אחרי הברך (בין חצי לשלושה רבעים כזה, אבל אולי הוא אמור להיות חצי והוא ככה רק כי אני גמדה
). לא רואים אבל יש עליו קצת קרעים עדינים, קניתי אותו ועוד ג'ינס ברך עם הרבה קרעים והם היו ממש זולים, זה היה לפני חודשיים או שלושה. כשיהיה לי כח אני אצלם את שניהם

חח איזו מצחיקונת../images/Emo6.gif האף שלה נראה

עצבני.. אולי שאולי זה רק מהזוית.. איפה מזכירה את הכלב שלי

מפלזמה

עלתה 350
עשתה חור רציני בארנק, אבל ידעתי שהיא מסוג הדברים שאם אני לא אקנה אני ממש אכעס על עצמי אחר כך. היו שם כמה חצאיות בסגנון בכל מיני צבעים (גוונים של עור חום ושחור, זאת שקניתי היא מעור הפוך). כל אחת מהן היא ONE PIECE ושונה מהאחרות, לקח לי הרבה זמן להחליט על איזו בא לי. (ואז הרבה זמן לשחרר את כרטיס האשראי).

Keitarou

New member
~@~

ומבט מאחורה על הסרטי סטן שליייי~~ אה ואי אפשר ממש לזוז בדבר הזה... סתם למידע כללי.. P=

למעלה