הרסו לי את הילדות!!!!!!!!!!!!!!!!

EyalGoor

New member
ממש ממש ממש ממש לא בעייה...

אבל אין לי עצבים!! חברים! מה עם פשושון??? פשושון אוהב לישון על הכרית הענקית..... לא זוכר את ההמשך... ומי זוכר את בבאי??? לאן נעלם בבאי? איפה היה את מי ראה? ספרו לי ידידי! (את המילים של בבאי נראה שזה בכל לא מתקרב למילים המקורויות...)

M a D C o W

New member
אייל אני רשמתי את המילים של

המומינים! וכדי שלא תגיד שאנחנו לא זוכרים כלום, אני הולכת להפציץ את ההודעה הזו במילים של שירים... מוש השור עובד וטוב לו מוש מוש מוש מוש עבודות קשות לרוב לו מוש מוש מוש מוש הוא איכר חרוץ אבל תמיד יש הפתעות וכדאי לכם לפגוש את מוש מוש מוש מוש.

coolit

New member
והשאאאא..|בלוןכ|

עוד לא ידועעע.. איך אפשר לנחש- חלוווום.. רק דבר אחד בטו-או-אח!! שהכל יסתיים בשלום.. טרלה לה טרה לילי טרה לה טרה לה לה טרה לילי טרלה.. אבל אני עוד לא הייתי בגיל המתאים בשביל לזכור הכול!
אבל יש לנו בבית שתי קלטות שבכל אחת מהן יש שני פרקים של איבירי האור הקסום, ארבעת הפרקים הראשונים, וקלטת טייפ שיש עליה כמה קטקטים.. אז את הקטקטים אני מכירה קצת, יש לנו גם ספר שלהם.. מה עוד? אה.. את רחוב סומסום הישן אני כמעט ולא זוכרת.. אבל קצת.. קיפי החדש הוא מגעיל.. שבי.. נראה.. יותר מדי פלסטיקי!!! את שבי הישן אני זוכרת מ-צ-ו-י-ן. אתם יודעים, יש לי בובות אצבע (אבל הן לא בובות אצבע, הן בובות שאם לובשים אותן הן מגיעות כמעט עד המרפק) של אופניק, ושל נולי.. אוזה בטח אין.. שבי- לא כל שכן.. ו... קיפי, בובה נורמלית... מה עוד? אין לי מושג קלוש מה זה בולי..
אבל את בינבה אני מכירה, למה שזה שודר גם לאחרונה.. כנ"ל פינוקיו, מרקו, ניייילס.. אני חולה על השיר של נילס! הו נילס בוא נראה איך משו הכל מלמעלה, הו נילס בוא נעוף לאופק בוא נעוף.. הו נילס בוא איתנו בוא רק הלאה, הל-אה, עם האווזים לאופק... בוא נעווווווף... טאדאדם!! מה עוד?.. המומינים, כמובן.. ו... מה עוד כמובן? תגידו, אנשים, אתם מכירים את קאסי? זו תוכנית יפהההה!! סופסוף מחזירים אותה, אחרי שנה וחצי, אולי..
קאסי לוק ומראנה.. אההה, הדבר הזה עם חני נחמיאס!!! בבאי!! יש לי חבר ושמו בבאי איזה מזל שבא אלי כי הוא מצחיק והוא צוחק והוא יודע ל-ש-ח-ק, ויש לו אלף ידידים, בין החיות והילדי....היהיהים גלו לי ידידי, מאין בא בבאי? איך הוא נולד ואיך גדל? ואיפה הואמ היה? גלו לי ידידי, מאין בא בבאאאאאאי.. גלו לי, ידידי, איך בא אלי בבאי.. משהו עם המטריה שלו...

missundaztood

New member
גברת פלפלת

מה קורה איתי? לי קוראים פלפלת וזאת כפינה-כפית קטנה של פלא הביאו מה עשתה לי כפית הפלא אני כ"כ קטנה לכל אני מוכנה אני אשה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה כפית קסמים שובבה והיא עושה חי לפעמים צרות כאלה אבל אצלי בסוף הכל קורה רק לטובה זה מזל, כל יום קורה לי איזה פלא פלא מסוכן ונהדר אנשים אומרים עליי-מה עם פלפלת? ישבה, יש בה משהו מוזר בסוד ספרי לי, כפית פלאים שלע למה רק לי? למה למה רק לי? אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה מזל שהכל קורה רק לטובה

missundaztood

New member
המעופפים הנועזים

פה מאחורי ההר בתוך יער דיי מוזר מעופפים הנועזים. מי זה מתקרב? מי זה פה אורב? בוא נעזור בואו ונשמור ביחד תן לטבע יד וכח תן ליער-עד לפרוח שיר את שיר היער בקול גדול. אז בוא נשמור על החלום על פרח ועל עץ מים זורמים, רוח נעים פה מאחוריי ההר, בתוך היער חיים הדובונים!

missundaztood

New member
המומינים

הם באים, כן הם באים המומינים המופלאים בתוך העמק המלא שמחה עם מאי וכל המשפחה משפחת מומין אוהבים הם לטייל ולפעמים להשתולל מומין שלנו מומין טרול(?) איתו בעמק גל הקול משפחת מומין מומין אבא חביב שמנמן וגדול מומין אמא תמיד מטפלת בכל בבית קטן גרים בשלווה ואהבה עם הרבה ידידים והרבה חברים בעמק קטן ומוזר הם גרים נפליג אל העמק המלא שמחה כולנו יחד.

coolit

New member
חח בלבלת הכל../images/Emo13.gif|בלוןכ|

אז ככה, זה המומינים: הם באים, כן הם באים, המומינים המופלאים, מתוך העמק המלא שמחה עם מאי וכל המשפחה משפחת מומין.. אוהבים הם לטייל, ולפעמים להשתולל, מומין שלנו, מומין טרול, איתו בעמק קל הכל! משפחת מומין.. מומין אבא חביב, שמנמן ומשהו, מומין אמא תמיד מטפלת בכל, בבית קטן גרים בשלווה, באהבהההה.. הרבה ידידים והרבה חברים בעמק קסום ומופלא הם גרים נפליג אל העמק המלא שמחה- כולנו יחד.... מישהו זוכר את הפרק של הערפד?.... חחחחח.. מאי חשבה שסניף הוא הערפד ונשכה אותו, וסניף קפץ ואמר שהוא סינף ולא הערפד, ומאי אמרה, מה אתה חושב, שאם תתחזה לסניף זה יעזור לך? אוי, זה היה פרק מצחיק!! במומינים יש באמת דברים מצחיקים ומותחים ומעניינים, לא כמו חלק מהאחרים, שזה באמת תוכניות של ילדים.. אם תראו עכשיו פרק בנעלולים, לא תאהבו את זה בכלל.. תגידו- מה, זה מה שאהבנו? אבל זה היה לילדים קטנים. המומינים זה משהו לילדים גדולים באמת..
את המעופפים הנועזים אני לא זוכרת.. וול, אצל פלפלת- רק בשנים האחרונות הוסיפו את צופי, אבל היא נמצאת בשיר- נגיד שהוא חדש: מה קורה אתי, לי קוראים פלפלת וזו כפינה כפית קטנה של פלא הביטו מה עשתה לי כפית הפלא אני כל כך קטינה לכל אני מוכנה גם צופי שלי והחורפן שלה... רוצים הם לבוא, רוצים הם לעזור, היי בואו איתיייי!! כל ידידי, חברי הקטנים.... פתאום כל כך גדולים, אילו הפתעות.... הנה מר פלפל רק הוא לא ידע, לא.... את סוד הקסם, כפית הפלאים הקט-נההה...

M a D C o W

New member
ההודעה עם המילים של מוש

החליטה לשלוח את עצמה! טוב נמשיך כאן: יש לי חבר, יש לי חבר, שבא אלינו מעולם אחר מתוך הקשת בענן הוא התגלגל ישר לכאן והוא מציל והוא עוזר והוא הכי הכי חבר. גלו לי ידידי, איך בא אלי בבאי. איפה נולד ואיך גדל ואיפה הוא היה. גלו לי ידידי, איך בא אלי בבאי. איך הוא צנח, מצחיק כל כך מחזיק בשמשייה... יש לי חבר, ושמו בבאי איזה מזל שבא אלי כי הוא מצחיק והוא צוחק והוא יודע לשחק ויש לו אלף ידידים בין החיות והילדים. גלו לי ידידי איך בא אלי בבאי. איך הוא צנח, מצחיק כל כך מחזיק בשמשייה. כשאתם יוצאים לדרככם, שימו לב לנעליים שלכם לכל נעל סוד, סוד נפלא מאוד. נעלולי פלא, נעלולים כאלה. איזה סוד ואיזה קסם טוב בין הנעליים שלכם לרחוב חברים טובים אותנו מלווים נעלולי פלא, נעלולים כאלה. מה קרה פתאום, כך סתם בבוקר יום החום הפך לקור, הזמן רץ לאחור ובמראה נראים, פרצופים כל כך מוזרים. הו עליסה, בארץ הפלאות ארץ ניסים ונפלאות. בחלומות רק שם זה יכול לקרות... הו עליסה, בארץ הפלאות, ארץ של צחוק ושל דמעות, ארץ של הרפתקה ושיר. בוא נלך לשם! היי, אל ארץ עוץ! נרוץ נרוץ! אל מעבר לקשת ומעבר להר שם כל מי שנפגוש מיוחד ומוזר. עם ילדה וכלבלב עד לקצה העולם, רק צריך עוד למצוא את הדרך לשם. בוא נלך בדרך הצהובה היפה בוא נלך בדרך עד סופה סופה עם דחליל בלי מוח ועם איש הפח, ואריה שפוחד כל כך. עם דחליל, ואריה פחדן. ואיש הפח הנה הוא כאן. עם כלבלב, וילדה יפה. בוא נלך בדרך עד סופה. בוא נלך, איתם! היי, וטוטו גם! לשם, לשם! כמו הים, כמו לב הים, ליבו של מרקו סוער בו. הוא יורד לחוף, יורד לחוף, מביט למרחק. כי אימו שלו, שם במרחקים. והלב הוא רוצה לאימא. גם בלב, כמו בים, סערות יש וגם סודות. מי יגיד לו, מי ידע. הסוד שבלב... הלאה, אל המרחק, אימא שם במרחק, עוד מצפה לו דרך ארוכה. אל המקום בו אימא מחכה. מעבר הר וים, הלב מושך לשם, רוצה לעוף אל אימא, למרחק... לא רוצה לרדוף אחרי השקל, לא רוצה להיות מיליונר, גם לא כוכב כדורסל או כדורגל, רק חבר שלכם ולא יותר. לא רוצה להיות שחקן קולנוע לא רוצה כל חיי להסתתר גם לא נשיא שבקולו חובה לשמוע. רק חבר שלכם לא יותר. רק חבר שלכם ולא יותר וזו האמת לאמיתה חברים! פיף ותלתול, שני חברים טובים, הם כשני שובבים שונאים ואוהבים, להזיק להצחיק מקווים. בלילה גם ביום. צצים בכל מקום נעלמים פתאום. פיף ותלתול, שוב יחד וממול, שוב הם רבים, שונאים ואוהבים. שוב הם כאן עם עוד תעלול. אלה הם פיף ותלתול. פיף ותלתול, פיף פף פוף, יחד ממול, הזוג הכי מושלם בכל העולם!

BlackRose

New member
יוווו פגעעעע../images/Emo24.gif|שפכטל|../images/Emo141.gif

אני אוהבתתתתתתתת אותךךךךךךך
עשית לי את היום עם האתר הזה=)))

dj_online

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא שבי../images/Emo60.gif

אותו הכי אהבתי אחרי דודו זר האגדה והשפם. הוא בכלל עדיין שם?

BlackRose

New member
האא??? נו מור דודו???|שפכטל|../images/Emo141.gif

הוא מת? דודו? האדם והשפם??? דודו´עלה???? דודו???? שוכב לו בודד ועצוב מתחת לאדמה הקרה ללא בץ ואוזה לידו?
דודו...

למעלה