ההודעה עם המילים של מוש
החליטה לשלוח את עצמה! טוב נמשיך כאן: יש לי חבר, יש לי חבר, שבא אלינו מעולם אחר מתוך הקשת בענן הוא התגלגל ישר לכאן והוא מציל והוא עוזר והוא הכי הכי חבר. גלו לי ידידי, איך בא אלי בבאי. איפה נולד ואיך גדל ואיפה הוא היה. גלו לי ידידי, איך בא אלי בבאי. איך הוא צנח, מצחיק כל כך מחזיק בשמשייה... יש לי חבר, ושמו בבאי איזה מזל שבא אלי כי הוא מצחיק והוא צוחק והוא יודע לשחק ויש לו אלף ידידים בין החיות והילדים. גלו לי ידידי איך בא אלי בבאי. איך הוא צנח, מצחיק כל כך מחזיק בשמשייה. כשאתם יוצאים לדרככם, שימו לב לנעליים שלכם לכל נעל סוד, סוד נפלא מאוד. נעלולי פלא, נעלולים כאלה. איזה סוד ואיזה קסם טוב בין הנעליים שלכם לרחוב חברים טובים אותנו מלווים נעלולי פלא, נעלולים כאלה. מה קרה פתאום, כך סתם בבוקר יום החום הפך לקור, הזמן רץ לאחור ובמראה נראים, פרצופים כל כך מוזרים. הו עליסה, בארץ הפלאות ארץ ניסים ונפלאות. בחלומות רק שם זה יכול לקרות... הו עליסה, בארץ הפלאות, ארץ של צחוק ושל דמעות, ארץ של הרפתקה ושיר. בוא נלך לשם! היי, אל ארץ עוץ! נרוץ נרוץ! אל מעבר לקשת ומעבר להר שם כל מי שנפגוש מיוחד ומוזר. עם ילדה וכלבלב עד לקצה העולם, רק צריך עוד למצוא את הדרך לשם. בוא נלך בדרך הצהובה היפה בוא נלך בדרך עד סופה סופה עם דחליל בלי מוח ועם איש הפח, ואריה שפוחד כל כך. עם דחליל, ואריה פחדן. ואיש הפח הנה הוא כאן. עם כלבלב, וילדה יפה. בוא נלך בדרך עד סופה. בוא נלך, איתם! היי, וטוטו גם! לשם, לשם! כמו הים, כמו לב הים, ליבו של מרקו סוער בו. הוא יורד לחוף, יורד לחוף, מביט למרחק. כי אימו שלו, שם במרחקים. והלב הוא רוצה לאימא. גם בלב, כמו בים, סערות יש וגם סודות. מי יגיד לו, מי ידע. הסוד שבלב... הלאה, אל המרחק, אימא שם במרחק, עוד מצפה לו דרך ארוכה. אל המקום בו אימא מחכה. מעבר הר וים, הלב מושך לשם, רוצה לעוף אל אימא, למרחק... לא רוצה לרדוף אחרי השקל, לא רוצה להיות מיליונר, גם לא כוכב כדורסל או כדורגל, רק חבר שלכם ולא יותר. לא רוצה להיות שחקן קולנוע לא רוצה כל חיי להסתתר גם לא נשיא שבקולו חובה לשמוע. רק חבר שלכם לא יותר. רק חבר שלכם ולא יותר וזו האמת לאמיתה חברים! פיף ותלתול, שני חברים טובים, הם כשני שובבים שונאים ואוהבים, להזיק להצחיק מקווים. בלילה גם ביום. צצים בכל מקום נעלמים פתאום. פיף ותלתול, שוב יחד וממול, שוב הם רבים, שונאים ואוהבים. שוב הם כאן עם עוד תעלול. אלה הם פיף ותלתול. פיף ותלתול, פיף פף פוף, יחד ממול, הזוג הכי מושלם בכל העולם!