הרסו לי את הילדות!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

בלי סודות ========== אם רק ארצה, אוכל לטוס לי לירח. ולטייל לי בעולם עם כדור פורח. כל כך הרבה דברים אוכל אז לגלות והכל להבין בלי סודות, בלי סודות. זה לא חלום, לי זה תמיד קורה, כשבספרים אני קורא. תן לי שָּ בבקשה. תן לי בָּ תודה רבה תן לי לָּ כמה נפלא מה קורה ? אני קורא

ואתגר

למצוא השיר של דנבר בעברית...
Denver the Last Dinosaur Theme 1, 2, 3, 4 Denver the last Dinosaur He´s my friend and a whole lot more Denver the last Dinosaur Shows me a world I never saw before Everywhere we go, we don´t really care If people stop and stare at our pal Dino From pre-history to the rock-n-roll spotlight We found a friend who helps us make it through alright That´s Denver the last Dinosaur He´s my friend and a whole lot more Denver the last Dinosaur Shows me a world I never saw before​

ואת

רכבת ההפתעות באנגלית רכבת ההפתעות ============== הרכבת מתקרבת הרכבת מגיעה בואו ונצא לדרך הצטרפו לנסיעה ובאים נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים, רק ריקוד ומנגינה צ´יקי צ´יקי צ´ק צ´יקי צ´יקי צ´ק צ´יק צ´יק צ´אק על הפסים היא ניגשת אל הקשת בכפיפה עולה עשן ופתאום היא מתעקשת לעלות אל הענן ובאים נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים, רק ריקוד ומנגינה צ´יקי צ´יקי צ´ק צ´יקי צ´יקי צ´ק צ´יק צ´יק צ´אק על הפסים הקטר צופר בקצב ושרים הגלגלים זאת רכבת מיוחדת שדוהרת בגלים ובאים נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים, רק ריקוד ומנגינה צ´יקי צ´יקי צ´ק צ´יקי צ´יקי צ´ק צ´יק צ´יק צ´אק על הפסים

ganooov

New member
איזה קטעים: ../images/Emo13.gif

באמצע כיתה ח´ נכנסתי לכיתה שלי, ואני רואה יותר מחצי כיתה יושבת בחבורה גדולה ו- שרה שירים נוסטלגיים! שירים מכל תוכניות הילדים שרק זכינו לראות. נשפכתי שם עד אין קץ - ועכשיו נשפכתי מצחוק עוד פעם. שירים מצחיקים - מזכירים לי שירים של ג´ימי הנדריקס (את Hey Joe למשל).

Reznik

New member
אז ככה....

ליאור צר לי אבל רכבת ההפתעות לא שודרה באנגלית המקור של הסידרה הזו הוא הולנדי..... אז אולי אפשר למצוא בהולנדית אבל לאנראה לי שזה קיים באנגלית.

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

דנבר הדינוזאור האחרון: 1, 2, 3, 4 דנבר, הדינוזאור האחרון הוא חבר וזה אומר המון דנבר, הוא לנו מתאר את החיים בעולם אחר לכל אשר נפנה המבטים בו ננעצים אך לנו זה לא משנה, אנחנו מרוצים מתקופת הפרה-היסטוריה עד תקופת הרוק-נ-רול עוד לא היה דבר כזה שבגללו שווה הכל דנבר, הדינוזאור האחרון הוא חבר וזה אומר המון דנבר, הדינוזאור האחרון בא אלינו מעולם קדמון **הכל מהזיכרון...

M a D C o W

New member
דיייייייי יש לי פלאשבקים לגן...

בינבה בובי ופונפון יוצאים למסעות מה קורה להם בדרך אילו הפתעות השלושה תמיד תמיד לכולם עוזרים ועושים את החיים הרבה הרבה יותר יפים בובי בובי בינבה בינבה בובי בינבה ופונפון בובי בובי בינבה בינבה בובי בינבה ופון-פון זעם הרשע מנסה לתפוס את בינבה הקטנה אך לעולם הוא יצליח כי בינבה חכמה... כי בינבה חכמה!!! עמק, עמק נעלם, מתחבא לו בעולם הנוף כל כך זורם ורך פורחים כאן פרחים נהדרים, למעלה עפות הציפורים, עפות עפות כל כך יפות גר שם טאווווווווו טאוווווו הנה טאווו טאווווווו נבלה איתו כך סתם עם כל רעיו ואימא גם. זיכרונות... מישהו זוכר את ניצנץ? (נטייל עם ניצנץ ניצנץ ניצנץ ניצנץ...) ואת דימי, הוורודה החמודה?

n k

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

בוא נילס בוא נעוף בוא נמריא עד סוף הדרך בוא ונעוף אל מעל הכפר מעבר לנחל מעבר לדרך עם האווזים לאופק בוא נעוף... הו, נילס כל כך קטן נדד הרחק מן הכפר על אווז הבית עם כל אווזי הבר הו, נילס עבר בדרך מעל נופים כה יפים מעל הים נדד לו, מעבר לחופים בוא נילס בוא נעוף אל מעל ואל מעבר יחד נגיע לקצה עולם לנוף הפתוח אל האור והתכלת עם האווזים לאופק בוא נעוף... בוא נילס בוא נראה איך שונה הכל מלמעלה נוף הפלאים של חיות הבר נילס, בוא איתנו בוא רק הלאה הלאה עם האווזים לאופק בוא נעוף... בוא נילס בוא נעוף אל האור ואל התכלת, עם האווזים לאופק בוא נעוף!

M a D C o W

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

תמיד אני שמח, את הצרות שוכח, שואל רק שאלות, ואין לי דאגות, אני כל כך שמח, כשפרח פורח השמש במרום אומרת לי שלום. אני כלל לא שמח, כי איפה הירח, ולמה זה פתאום, נפסק לי החלום. אני דווקא שמח, תמיד תמיד שמח, כשיש לי גם תשובות לכל השאלות. הנה באים כן הם באים, המומינים המופלאים, בתוך העמק המלא שמחה, עם מאי וכל המשפחה, משפחת מומין 4X מומין אבא חביב -(משהו ששכחתי)-, מומין אימא תמיד מטפלת בכל, ביית קטן גרים בשלווה, באהבה. עם הרבה ידידים והרבה חברים, בעמק קסום ומוזר הם גרים, נפליג אל העמק המלא שמחה כולנו יחד.

M a D C o W

New member
אני עף ויודע גם לשחות

שואל מדוע זה דווקא כך, כי אני ברווז סקרן כל כך, ואם תשיר לי שיר, ארקוד אקפוץ ארחף באוויר, כדי שתשמח. בין טיפות המים, טוב לי כאן כפליים, אני קצת מתעכב, כי סתם אני שוכח, בין טיפות המים, רואים את השמיים אני פה מחכה, עד שיצא ירח. לה לה לה לה לה לה לה.... בין טיפות המים, נהדר כפליים, עוד מעט אבוא. בין טיפות המים, נהדר כפליים, אבל אני כבר פה! ואגב, מישהו זוכר את הסדרה המצוירת על פו? בואו מהר, אסור לאחר, כי אני הולך לפגוש חבר. הוא רך כמו צמר, אהוב וחמוד ושמו פו הדוב הדובון פו, נתקע הוא בלי כל חשש, איפה שיש קצת דבש, יחד משתוללים, וזה כל כך נעים כך זה ברוב המקרים. וכשאין אף אחד, ואני קצת לבד, אפשר בקלות אז לסמוך על חבר כמו פו הדוב הדובון פו, אתה חברי, דובון שכזה יש רק לי...

n k

New member
המומינים ../images/Emo99.gif

מומין אבא חביב שמנמן וגדול? עגול? סגול?

GirlFriend

New member
הקטקטים... איך שכחתי../images/Emo70.gif

באו נעוף יחד טרילילי טרהלהלהלה טרילי
...

man in heaven

New member
מישהו זוכר את.......?

כן אני הוא שוקו המפחידן גם טופי המתוקה איתנו כאן פלפל ירוק פה איזה צחוק גלילי כאן מופיע כשכולנו יחד כל העיר בפחד... יד ביד נרקודה מן ריקוד כזה... כל בלה בלה שלנו הוא כמו מחזה.. ..לא זוכר... נה נה נה נה נה נה נה... ה-הה---הההההה---מפחידנייייםםםם !!!!!!

coolit

New member
המפחידנים!!!!!|בלוןכ|

כן!!!!!!! שוקו!!! וטופי!!!!!!!! אני זוכרת אותם, אבל אף אחד חוץ ממני לא זוכר אותם!!!!!! כל כך אהבתי אותם!!!! ונעלוליייייייים!!! כשאתם הולכים לדרככם.. שימו לב לנע-על-ים של-ל-כם, חברים טובים אותנו מ-ל-ויייייייייייייים... נעלולי--פלא, טדם טדם טדם נעלולים כאלההה... היתה נעל בלרינה ורודה.. ונעל סבא, נעל בית, ירוק, שהיה מגדל קישואים וחצילים ענקיים..
ונעל ליצן.. אוי, המפחידנים!!!!! מי אנחנו? המפחידנים!! ומה תפקידנו? להפחיד את השכנים!!!

EyalGoor

New member
אתם לא זוכרים הרבה!!!!!!!!!!!

מה עם מוש השור??? מה גברת פלפלת??? הלב??? טוב טוב הגמד??? החתולים הסמוראים??? המומינים??? פינוקיו??? דרדסים??? הנעלולים??? המעופפים הנועזים???

missundaztood

New member
מה עם

עמיקו? נו..זה שלא רוצה לרדוף אחרי השקל לא רוצה להיות מליונר גם לא כוכב כדורסל או כדורגל רק חבר שלכם ולא יותר מה נשמע חבר..היי..מה נשמע? לא רוצה להיות שחקן קולנוע לא רוצה כל חיי להסתתר גם לא נשיא שבקולו חובה לשמוע רק חבר שלכם ולא יותר רק ח-ב-ר ש-ל-כ-ם ו-ל-א י-ו-ת-ר-! וזאת האמת לאמיתה חברים.

למעלה