הרסו לי את הילדות!!!!!!!!!!!!!!!!

Reznik

New member
הרסו לי את הילדות!!!!!!!!!!!!!!!!

מה קרה?????? למה הם עשו את זה??? איך הם החליפו את שבי איך!!!! מה קרה לשבי היפה והישן???? למה מה קרה????? מי יודע?? מי יציל?? יוחזר
המקורי לאלתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

זה בסדר רזניק, זה עובר בסוף... אני עברתי את אותו הדבר כשהחליפו לי את קיפי...

Reznik

New member
אני עדיין בשוק מזה

ובנוסף להכול הדרדסים לא באותו קול??? מה קרה לעולם אוי האימה!!!!!!!!!!!!!!!1

Reznik

New member
אני עדיין בשוק מזה

ובנוסף להכול הדרדסים לא באותו קול??? מה קרה לעולם אוי האימה!!!!!!!!!!!!!!!1

מה לעזאזל ניסיתי לכתוב!?!!? ../images/Emo4.gif

דב"ר!!!!!!!!!!! דב"ש!!!!!!!!!!!! (
) חע עזבו אני משועממת.. ואני חולה
(סוווף סווווף
)

n k

New member
מה מה מה מה מה מהמה מה מה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני רוצה עכשיו פרטים!

Reznik

New member
פרטים רציתה פרטים תקבל

פרפר נחמד - הבובה של שבי זו לא אותה בובה מלפני 10 שנים מי שמדובב את שבי זה כבר לא אותו אחד שדובב את שבי אז אלא היום זהוא סבא נחמן!!!!! רחוב סומסום - קיפי מסתובב עם אול-סטאר ולא עם נעלי בית וג´ל בשער דרדסים - איפה ציפי!!!! לקחו לנו באחזריות את ציפי שביט והביאו ילדים חדשים שידובבו את הסדרה אוי ההאימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

n k

New member
את האימה של הדרדסים כבר שמעתי,

את קיפי אנ´לא זוכר לפני המהפך... ושבי... אני אברר את זה!
חסר להם!
לפחות יש לי את הקלטות של פרפר נחמד לפני השינוי (יהיה אשר יהיה)

GirlFriend

New member
מישהו גדל על ´´בולי הקטן´´ כמוני?

בולי קטן ובולי ים... טוב אני לא ממש זוכרת יותר מזה...,

יווווווו ../images/Emo12.gif כןןןןןן ../images/Emo70.gif בולייייייי

בולי קטן ובולי ים.. בולי טייס ולילי גם
משו כזה אנערף

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

והשיר המלא: לילה אחד, בחורף קר עשה הירח מעשה קסמים נשף כישוף באיש שלג מוזר ונפח בבובה רוח חיים בולי פאנק וליבי גם בולי טייס ובולי ים בולי דייג ודובי שן חבריו הטובים של בולי הקטן בארץ השלג בולי וחבריו כל היום נהנים יחדיו בלילה כשהם שוכבים לישון הירח שומר עליהם ממרום בולי פאנק וליבי גם בולי טייס ובולי ים בולי דייג ודובי שן חבריו הטובים של בולי הקטן בולי פאנק וליבי גם בולי טייס ובולי ים בולי דייג ודובי שן חבריו הטובים של בולי הקטן

man in heaven

New member
גדול !!!! ../images/Emo70.gif

למישהו יש מושג אם אפשר לשמוע את השיר באיזשהו מקום ? הסדרה משודרת עדיין ? אפשר להוריד את השיר ? משהו ?!...

../images/Emo36.gif

רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל על מיטת פלאים, למסעות יוצאים מבילי השדון תמיד תמיד חומקים כדורי הצמר חברים טובים, בכל צרה, תמיד תמיד עוזרים רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל

../images/Emo36.gif

פרפר נחמד - כך צבע נולד ======================== באמצע היום הצבע האדום פגש ברחוב בצבע הצהוב. דיברו מעט בנחת טיילו מעט ביחד פתאום, נפלו לבור עמוק התבלבלו-לו-לו-לו התגלגלו-לו-לו-לו השתוללו-לו-לו-לו כל היום הסתובבו-בו-בו-בו-בו התערבבו-בו-בו-בו-בו וכך נולד הצבע הכתום, כככ-ן, כך נולד הצבע הכתום. באמצע היום הצבע הכחול פגש ברחוב בצבע הצהוב דיברו מעט בנחת טיילו מעט ביחד פתאום, נפלו לבור עמוק התבלבלו-לו-לו-לו השתוללו-לו-לו-לו התגלגלו-לו-לו-לו מצחוק הסתובבו-בו-בו-בו-בו התערבבו-בו-בו-בו-בו וכך נולד הצבע הירוק, כככ-ן, כך נולד הצבע הירוק. באמצע היום הצבע האדום פגש ברחוב בצבע הלבן דיברו מעט בנחת טיילו מעט ביחד פתאום, נפלו לבור עמוק התבלבלו-לו-לו-לו התגלגלו-לו-לו-לו השתוללו-לו-לו-לו מאוד הסתובבו-בו-בו-בו-בו התערבבו-בו-בו-בו-בו וכך נולד הצבע הורוד, כככ-ן, כך נולד הצבע הורוד. כככ-ן, כך נולד הצבע הורוד כככ-ן, כך נולד הצבע הורוד.

למעלה