הרמן מקוב

jerusalem10

New member
הרמן מקוב

מישהו מכיר את המשרד ויכול לתת לי טיפים להצלחה בראיון? אני כבר מיואשת מהחיפוש אחר ההתמחות ובעיקר כי ממש לא הולך לי טוב בראיונות. עד כדי כך שהמשרדים אפילו לא טורחים להחזיר לי תשובה שלילית... :(

flutter girl

New member
לא מכירה את המשרד, אבל

ראשית, רוב המשרדים לא טורחים לתת תשובה שלילית. שנית, בכמה ראיונות היית? יש המון סיבות שבגללן "נופלים" בראיונות. לכל הפחות, צריך לנסות לאבחן את ההתנהגות בראיון ולראות מה חוזר על עצמו. אין לי מושג כי לא התראיינתי כ"כ הרבה להתמחות (ולא, זה לא אומר כלום, כי לא הלכתי מלכתחילה למשרדים הגדולים וכו'), אבל זה תקף לגבי כל ראיון עבודה באשר הוא.

jerusalem10

New member
הייתי בשבעה ראיונות..

תמיד נפלתי בחלק המשפטי.. איך נערכים לזה? לדוג' התראיינתי לפני שבוע וחצי לפירון (ראיון 1/2) ולא החזירו תשובה למרות שחבר'ה סיפרו לי שהם מחזירים תשובות חיוביות ושליליות מהר מאוד..

flutter girl

New member
אם החלק המשפטי הוא הבעיה

אז את צריכה ללמוד יותר טוב, כמו שאת לומדת לכל מבחן בחומר סגור. אני חושבת שאת צריכה להפסיק ליחס חשיבות למה שאנשים אחרים אומרים או לעובדה שלא חוזרים אלייך. מלחיץ אותך? תתקשרי למשרד. אבל תפסיקי להתרגש מזה.

sacrament

New member
בלי קשר למשרד המסויים

קחי חבר/ה ותני להם לראיין אותך. תנהלו ריאיון רציני במשך כמה דקות ושבסוף יגידו לך את נקודות החולשה והחוזק. זה עוזר מאוד! יש כל כך הרבה דברים לגבי עצמנו שאנחנו לא רואים והמראיין מבחין בהם ישר ומגבש דיעה.

למעלה