הרמז הובן

נראה לי, שגם אני אקח קצת חופש

הפורום מאד הידרדר. בלי קשר למי אשם ומי לא אשם. זו תמונת מצב של הפורום. דווקא בתקופה של גראנד סלאם אני בקושי רואה הודעות על טניס. אני חושב שבערך 5 אחוז מההודעות בפורום קשורות לטניס. היום הייתי בטיול. חזרתי ממנו לא מזמן. נכנסתי לפורום כדי לראות מקבץ הודעות שקשורות לגראנד סלאם, ובמקום זה רוב השרשורים עסקו בנושאים אחרים לגמרי. זה מאד חבל כי בעבר זה היה פורום מצוין. מאד הצטערתי על העזיבה של יואל. לינדסי נעלמה מזמן, שי ונימי עוזבים בימים אלו, הילי נמצאת בצבא ובקושי כותבת, ואנשים טובים אחרים עזבו גם כן. אני יודע, שאני רחוק מלהיות מומחה בנושא טניס. אני גם לא חושב, שהפורום צריך להיות פרום של מומחים בנושא, אבל הפורום חייב להיות בנושא טניס. היום הפורום נקרא "פורום טניס", אבל כפי שכבר כתבתי בקושי נכתבים כאן הודעות, שקשורות לטניס. בעבר בהחלט יכלתי ללמוד על הנושא בפורום הזה. היום אני כבר בקושי יכול ללמוד על הנושא. הלואי והייתי יכול להגיד, שהסיבה היא, שהידע שלי הפך לרציני, אבל הסיבה האמיתית היא שרוב האנשים, שכתבו על טניס בצורה רצינית פשוט בורחים מהפורום. בעבר כבר עזבתי את הפורום לתקופה מסויימת, ולאחר מכן חזרתי עם מעורבות נמוכה יחסית. אני מקווה, שבעתיד, אני אציץ להודעות בפורום ויגלה את הפורום הישן והטוב, שיעורר בי את החשק לחזור ולהיות חלק ממנו. עד אז אני יאלץ להסתפק בפורומים אחרים בתפוז, ואולי אני אמצע לי פורום טניס אחר (בתקוה, שהוא אכן פורום טניס.

אלון222

New member
ובזאת אפשר להודיע על:

מותו בטרם עת של פורום הטניס הישראלי. תודה למיילדים שנעלמו:רפי ודני לוין. תודה למגדלים שטיפחו ותודה גם לרוצחים שכדי לא להיכנס לזה לא אזכיר את שמם.

symptoms

New member
אנשים, אתם הגזמתם../images/Emo59.gif

רציתי לכתוב משהו עוד קודם אבל העדפתי להימנע, אבל הגעתי למסקנה ששום דבר לא יהפוך את המצב לגרוע יותר ממה שהוא אז אני אגיד מה שאני חושבת. הפורום הזה כבר מזמן לא מה שהוא היה, והרבה מאוד אנשים עזבו אותו, בגלל זה או בגלל סיבות אחרות. אבל במקום לחפש כל הזמן אשמים, בין אם זה המנהלים, ה"ילדים" שהגיעו לפורום, חני או אני לא יודעת מה אפשר פשוט שכל אחד ישתדל להיות בסדר ולכתוב דברים שקשורים במקום סתם שירשורי ויכוחים, אז נכון שהרבה היה נמנע בזכות מנהל, אבל פורום זה לא רק מנהל, זה בעיקר החברים. כל שבוע יש ויכוח ואחרי זה כולם מבטיחים להיות בסדר וזה מחזיק מעמד בדיוק שבוע, וחבל. כמו שאלון אמר, הפורום הזה כבר כמעט מת, ואפשר להפנות אצבע מאשימה להרבה מאוד גורמים. אבל מה שאני לא מבינה זה למה מי שעוזב חייב להודיע על כך בקול, לא טוב לך בפורום, אתה רוצה לעזוב? וואלה יופי, תעזוב, זה שאתה מכריז על זה זה פשוט מיותר, הרי אם אתה כל כך נחוש לעזוב שום דבר לא יחזיר אותך, אז בשביל מה לפרסם את זה? אני לא רואה שום סיבה חוץ מאשר לפגוע באנשים שלכאורה גרמו לך לעזוב. אם מישהו כותב הודעה מתוך דאגה לפורום ורצון לשפר אותו אני יכולה להבין, אבל פשוט להודיע אני עוזב זה מיותר. ואני לא רוצה שישמע מדברי שאני רוצה שנימי יעזוב, כי הוא אחד החברים החשובים כן, ולמרות שאנחנו כמעט ולא מסכימים תמיד נהנתי לנהל איתו דיונים. ולמה שי עוזב אני לא מבינה. אתם צריכים להבין, פורום זה החברים יותר מכל, אבל בפורומים באינטרנט יש תחלופה, מן הסתם, אנשים גדלים ומפסיקים להשתתף בפורומים מסויימים, אנשים אחרים יבואו במקומם, גם אם מישהו יעזוב הפורום לא ימות, יבואו אחרים. נימי, אם אתה כל כך מעריך את עצמך מדוע אתה לא מגיש הצעה לתפוז להיות מנהל הפורום? אני בטוחה שעם מנהל הפורום הזה יפרח. רעות

Niminator

New member
הרמז הובן ../images/Emo13.gif

החל מהיום, אני אקח חופש ללא הגבלה מהפורום הזה. אנשים כמו חני וסה"ה יישמחו, אבל אלה שמבינים עניין ורואים מה קורה לפורום יידעו שהעזיבה שלי שקולה לעזיבה של יואל- איבדתם את אחד מחברי המפתח של הפורום, שיש לו מושג בטניס, ויודע את זה. כן, הייתי שחצן, וכן, אמרתי את דעתי, אבל אתם חייבים להודות שהשחצנות שלי הייתה הערכה עצמית מדויקת, תאהבו את זה או לא, וכל דבר שאמרתי בלי לחשוב על הכבוד של אחרים, תמיד הגיע ללב של אנשים אחרים, שהסכימו איתי. חברייה, כרגע איבדתם את החבר האחרון בפורום הזה שהיה לו מושג רציני בטניס גברים, ואחד האחרונים שבא לכאן כדי לדבר על טניס ולא לזיין את השכל. תאמינו לי שיש לי מספיק פורומים אחרים שאני יכול להשתתף בהם, לעזוב את הפורום הזה לא יישנה הרבה. אבל אני לא אשקר, חבל לי לעזוב את הפורום טניס בעברית האיכותי היחיד. כל מי שרוצה לשמור על קשר: איסיקיו: 104792533 MSN מסנג'ר: [email protected] או תשלחו מסר אישי לחשבון תפוז שלי. ביי ביי

DRS1234

New member
באמת חבל שכולם עוזבים....

אני נכנס לפורום הזה כל יום במשך שנה לפחות, וממש נהנתי אבל עכשיו זה כבר די מגעיל ניהיה פה וכמעט לא כותבים הודעות. אז באמת חבל

© Tweety ©

New member
../images/Emo45.gif

ואני כבר ממעיטה לכתוב פה בגלל הרמה של הפורום. חלאס קחו את עצמכם בידיים-אם כל אחד יתנהג יפה הכל יהיה בסדר! לא לריב. ג'ני ניצחה לשמוח

capriati3

New member
ג-נ-ו-ן, די!../images/Emo14.gif../images/Emo10.gif

די.. תפסיקו עם הריבים כל האילו!! אני עדיין לא בטוחה אם נכנסתי לפורום כיתה א' או גן? כל כך רציתי להכיר אתכם, ואולי קצת לשתף אתכם מהידע שלי בטניס או לשוחח.. כבר מלפני שבוע בכל יום שאני מתחברת לפורום, לא מצאתי אפילו רגע אחד מתאים להכיר אתכם ואולי קצת לספר על עצמי.. מפני שרק הייתי עסוקה בלקרוא מי עוזב .. ומי לא... ועל המריבה של "חני" ו"נימי". אבל כנראה שגם שלא אוכל בעתיד מפני שכולכם עוזבים..זה עצוב ובאמת עצוב! אני בטוחה שאף אחד מכם לא רוצה שכך יהיה, או בעצם שלא יהיה בסוף כלום, נכון? האומנם, יצא לי להכיר את הצד הלא כל כך טוב של הפורום, אבל למרות הכל אני חושבת שאתם באמת אחלה חברה, ושכל אחד מכם יכול לתרום פה הרבה!!! ובמה שלא יהיה!!ותוכלו להסתדר מצויין!!!!!!!!! אז.. בבקשה בבקשה ,תישארו.. אל תלכו... ואני פונה בעיקר ל "נימי" ו"חני", תעשו עוד ניסיון אחד..תפסיקו כבר, תשכחו מהכל ותפתחו דף חדש! אל תתנו לי בתור "חדשה" בפורום להתאכזב...... capriati3

chany

New member
בוקר טוב קפריאטי. ותודה על

האיכפתיות. אין לי שום ריב עם נמרוד. פשוט הילד הזה מנסה לגרש איתו מהפורום, אני כבר שנה וחצי נימצאת פה בפורום. אומנם לא היתה לי התחלה קלה בפורום. אבל הגעתי הנה הרבה הרבה לפני שנמרוד הגיע. בכל תקופת הפגרה שערכה כמה שבועות, ולא היה מה לכתוב בפורום. הייתי כאן. דאגתי שהדפים יהיו פעילים. נמרוד הגיע הנה רק בינואר. אז מה הוא חושב? מה הוא רוצה? הוא לא יכול לסבול שכמה חברי פורום אוהבים אותי. ושאני הידידה הכי טובה של אלון המקסים. שיש לנו אגב גם הרבה משותף בנושאים אחרים חוץ מטניס. כבר ציינתי יותר ממאה פעמים שלנמרוד יש ידע בטניס. אבל מי יודע? אולי הוא קורא את זה מהספרים, או שאבא שלו ניכנס לכרטיס האישי שלו וכותב. אני הרי לא מכירה אותו ולא מיתיימרת להכיר אותו. הוא שחצן, ובלתי ניסבל. אבל זה לא מפריע לי. הוא טוען שאני רעל לפורום. מסטיק שנידבק לנעל ולא יוצא. ועוד ועוד ועוד. אני מצידי ביקשתי ממנו אלף פעם שלא יפתח את ההודעות שלי. אבל אין מה לעשות. הוא סקרן. וחייב לדעת מה כתבתי. זהו קפריאטי. רציתי רק שתדעי שאין לי שום דבר נגד השחצן הזה, שכל הזמן מנסה לרמוס אותי וקורא לי רעל. יום טוב לך. הפורום יפרח בקרוב.
בהצלחה לג'נוש.

chany

New member
גילוש ממוש.............

יש לך עידכונים?שחר פאר ניצחה אתמול נכון?

chany

New member
מה אתה מתלונן עדי.

מאז שהילדים החצפים ניכנסו לפורום. הוא הישתנה לחלוטין. אני הוספתי פה הרבה צבע.תגיד תודה שאני כאן. מה אתם רובוטים? קצת תוכן אמור להיות בפורום. חמימות. אבל אתם אנשים קרים עם לב של אבן. לא ראויים לשום דבר אחר. הפורום הזה ואלסקה הם אחים תאומים. תלמדו מפורמים אחרים. יש מפגשים, כולם חברים של כולם. ומי אתם? קרחונים קרחונים מסכנים. אבל לפחות יש לי כמה ידידים טובים מהפורום. ואת זה אף אחד לא יקח ממני. הם שלי. וכך ישארו. אף אחד לא עושה טובה שהוא לוקח חופש. נער בן 15 מסדר לכם את החיים? אין לכם אופי. תחנכו את הילדים בני ;10-15 בגיל הטיפשעשרה שכותבים זונה ואבא מסריח. שתוק מטומטם ועוד. ואתה עדי. תמשיך לבכות.......

chany

New member
נמרוד

אתה הבאת את זה על עצמך בלבד. כולם יודעים שיש לך ידע רב בטניס. וגם אני למדתי המון פעמים ממך. אבל השחצנות שלך האיומה. הפה המלוכלך שלך, גרם שחברי פורום לא יסבלו אותך. אני לא שמחה שעזבת. אני אהיה בפורום מתי שאני ארצה. אני לא מזיקה לאף אחד. אני מקובלת על כולם או כמעט כולם. יש לנו את שי. הוא ימלא את מקומך. שי הגבר. כל הכבוד לו. הוא לא שחצן כמוך. ילד בן 15 מיתנכל לחני. לא מיתבייש. אתה לא המלך? יש פה את אלון ואת עדי ואת הינגיס ואת הילי ואת רעותי, ותום ושי . , גם להם יש ידע רב בטניס. כך שאולי תחסר בפורום על ההערות המיקצועיות שלך. אבל במובן החברתי, חבר אתה לא חסר. מוסיקה נישארת. מוסיקה לא עוזבת ולא תעזוב. אני כאן. ובגדול. אומנם בזמן האחרון לא כתבתי הרבה ואתמול ידיד שלי טוב רצה גם לפרוש הפעלתי כוחות ואנרגיות טוות והנה. הפתעה אתה עוזב והוא ישאר. ביי נימרוד ממוש אני אפגוש אותך בפורום העולמי.

Niminator

New member
אני לא אכבד את זה עם תגובה הגונה.

אני רק אגיד שחברי הפורום האחרים שקראו את ההודעה שלך יודעים שסתם זיינת את השכל, אז אין לי טעם להתווכח.

למעלה