הרמז הובן

Niminator

New member
שי, אל תצפה ליותר מדיי,

האיסיקיו שלי מקולקל ולא עובד כבר שבוע-שבועיים. אז אל תצפה שאני אתחבר הרבה לשם. ומחווה אחרונה..

chany

New member
איזה חתיך......... יו. מקסים. ממתי

התמונה? אתה מרכיב משקפיים? יו. אני מוקסמת נימוש ממוש.
הגבריות נוזלת ממך ממוש

chany

New member
את זה אתה סתם ממציא.

אני בניגוד לך מיתכוונת ברצינות למה שאני כותבת. שוב פעם. אתה לא מפריע לי. זה שאני מפריעה לך, זאת בעיה שלך. מצידי אתה יכול להישאר. אף אחד לא גירש אותך. אתה מת להישאר. אבל אתה חושב שבגלל שאתה תיפרוש כולם יהיו נגדי???? קח לך את שי ובנו לו בית. קח לך קח לך...

chany

New member
הודעה חשובה לחברי הפורום.

הגעתי להחלטה. ולא איכפת לי יותר אם אלון נישאר אז אני נישארת או עוזבת. באמת שנימאס לי כבר שמאשימים אותי תמיד הריסת הפורום, ומכיוון שאני מלכת פורום האירוויזיון. שאין אחד שם שלא אוהב את חני. יוזמת המיפגשים דודת הפורום של כל הילדים המקסימים.ושאר חברי הפורום. החלטתי, שלמען אושריכם, ואהבתכם לטניס. לא אקח על מצפוני את הריסת הפורום יותר. חיזרו כולכם, נמרוד. עדי אלון או מי שעזב. אני לא אכנס יותר. לא אכתוב יותר. וכך לא תוכלו להאשים אותי את חני, שנמרוד ושאר ירקות כל כך מתעבים, בגרימת חורבן הפורום הזה. אז הנה. עזבתי. ועכשיו???? אני איננה. אז כנסו. כיתבו ואל תגידו שבגללי עזבתם. אני אכנס להציץ עוד כמה ימים. ואם עדיין לא תיהיו כאן. אז אני לא הסיבה לפירוק הפורום. למען האושר והחיבה שלכם לטניס. אני מפנה את מקומי לחבר פורום אחר שמבין יותר בטניס . אוהב טניס. ומתעב את חני. ביי ביי ושבוע טוב וזיכרו. עם תוך שבוע אתם לא פה. שלא תגידו שאני אשמה. אני מאחלת לבנות הפורום האהובות רעותי והילי.ולכולם הצלחה. תם עידן חני בפורום הטניס.

tomalaga

New member
בבקשה על תילכו מכאן!!!!!!!!!!!!!

שאני לא בפורום אני מרגיש כל כך לא מעודכן!! אז בבקשה על תלכו!!!! שי גם אתה, אתה חייב להישאר, גם חני, גם נימי! (אלון אתה לא חשוב כל כך אתה יכול ללכת חחחחח). אבל כל השאר תשארו!!!!!

hillly377

New member
אני נשארת וקוראת לכולם להשאר

מה זה השטויות האלו? מותו של פורום טניס? גועל נפש? כל עוד יש על מה לדבר הפורום חי. ומה אלו העזיבות הדרמטיות האלו? (רצון לזכות בתשומת לב?) מה זה יעזור לעזוב? זה המקום היחידי שישראלים יכולים לדבר על טניס ולהתלהב יחד מנצחונות של ישראלים! הייתי יומיים בצבא וסופ"ש בצפון בשביל לחזור ולראות שהחלטתם על "פירוק" הפורום, באמת שאני חושבת שזה בולשיט ומשחקי אגו. אם יש אנשים שמפריעים לכם אל תתיחסו אליהם. אני קוראת לכולם ובמיוחד לנימי להפסיק לשחק משחקים ולחזור, זה סתם חבל, באמת... אני מתכוונת להשאר, מצידי אני אשאר פה לבד (לכו אתם תבשרו לאורן שהפורום מת) ואני קוראת לכולכם להשאר איתי. אני מצטערת שאין לי המון זמן להקדיש כאן לפורום ואני לא תמיד נמצאת לראות את כל ההודעות המעצבנות, ויכול להיות שמי שנמצא כאן יום יום יותר נפגע/מוטרד מההודעות הסתמיות של חלק מהאנשים. אני אשתדל לבוא יותר ואני באמת אשמח לראות עוד אנשים. נימי העם רוצה אותך!

© Tweety ©

New member
די כבר.

איזה גן ילדים גאד. מי שרוצה לעזוב שיעזוב-חבל! מיש רוצה להשאר שישאר-בלי לריב!

דודו טל

New member
חנוש. כמה פעמים אמרתי לך

שחבל שאחת כמוך חביבה, אהובה, סימפאטית, שוכלנו אוהבים ומקורים. עם חמימות ואיכפתיות, תכתוב כאן בפורום שאין למרבית חבריו שום בושה ויחס הוגן כלפייה . אז מה עם היא לא מבינה בטניס? חני תמיד אמרה לי שהיא מאוד אוהבת את הפורום הזה. אבל כידידה האישי לא אתן שתירמסו \אותה. זאת חני שמיתנדבת פעמיים בשבוע בבית חולים לילדים חולי סרטן ונותנת את נישמתה.ועד היום אף אחד לא ידע מזה. אפילו חברה הטוב מהפורום,שלא אציין את שמו.זאת חני שלא מפריעה לאיש. ומוסיפה צבע לפורום. אני תומך בהודעה שלה,שבא היא אומרת "תם עידן חני בפורום הטניס" אתם יכולים לרקוד ולשמוח.

תראו../images/Emo185.gif

בנתיים אני אשאר לקרוא את ההודעות אם זה יימשך להתדרדר אעזוב אם זה ישוכן אני אשאר.

Niminator

New member
הודעה לכולם.

הילי, תאמיני לי שזה לא ניסיון לתשומת לב. הייתי בהמון פורומים שונים ועזבתי את רובם באיזה שלב, ורשמתי הודעה כזאת כל פעם. זאת לא פעם ראשונה שאני עוזב בדרמטיות, וזאת לא הפעם האחרונה. אני אפילו לא אגיב להודעות האינפנטיליות לגמרי של חני, כמו שהבטחתי, כי זה באמת בזבוז זמן ואנרגיה מנטלית, שבהחלט אין לי כרגע, בעיקר יום אחרי תחילת שנה"ל. רעות- תאמיני לי שניהלתי פורומים בעבר, ואני עדיין מנהל פורומים, וכולם פרחו ושגשגו (למעט הפורום של אנה פיסטולצי בWTAworld, שעקב חוסר משתתפים לא פורח כל כך). אבל כאן אני לא מוכן להיות מנהל, בגלל סיבה פשוטה- כפתור החסימה וכפתור המחיקה יהיו מאוד פעילים, ואני לא חושב שהרבה אנשים יעריכו את זה כאן. עדי, ההודעה שלך משקפת את המצב, אבל יש מצבים, שתאהבו את זה או לא, חייבים לנקוב בשמות האשמים כדי שהמצב לא יישאר רע כמו שהוא. לקחת תרופה שמדכאת את הרעל לזמן מוגבל אבל לא מסלקת אותו סופית זה לא רעיון חכם. סמפראס, יא עבד קטן של חני, מה נכנס בך? וואו איזה שפוט אתה פתאום, משהו נוראי. אלון, קל מאוד להאשים אחרים, אבל מה קרה לכל מה שאתה עשית?? האשמת את כל מי שהגיל שלו צעיר מדיי בשבילך (ועדיין לא הבנתי, חוץ מההודעות המפורסמות שלו אליך ואל חני, איך לעזאזל שי הזיק לפורום???), אבל הגנת על הרוצח הגדול מכולם בצביעות רבה, למרות שידעת מאיפה הרעל האמיתי שהרג את הפורום בא. למה עשית את זה? תהרוג אותי, אני לא יודע. זה משהו שרק אתה יודע, ואתה לא פחות אשם במות הפורום מכל אחד אחר. ולפני שמישהו מתנפל עליי ואומר לי שגם אני חלק מהריסת הפורום- אני מסכים לחלוטין. אבל לפעמים, כשיש מבנה שהיסודות שלו הרוסים, עדיף להרוס אותו ולבנות אותו מחדש, מאשר לחכות שהוא ייתפרק מעצמו. אני דיי בטוח שאם אני הייתי שומע את מה שאני הולך להגיד הייתי אומר שזה דבר ילדותי ומפגר, וזה כנראה כן, אבל אני לא הולך לקחת חלק בפורום שחני לוקחת חלק בו. פשוט אין שום טעם. זו לא בקשה לכל חברי הפורום, רק לחני עצמה. ברגע שהיא תיעלם מהפורום, אני אצטרף. כמה שהיא שונאת אותי, היא יודעת שאני טוב לפורום. עכשיו זה או היא, או טובת הפורום. וכן, אני מדגיש, אני יודע שזה תינוקי ומפגר לגמרי להציב תנאים כאלה מגוחכים, אבל ככה אני עובד. נתראה בשמחות

למעלה