הודעה לכולם.
הילי, תאמיני לי שזה לא ניסיון לתשומת לב. הייתי בהמון פורומים שונים ועזבתי את רובם באיזה שלב, ורשמתי הודעה כזאת כל פעם. זאת לא פעם ראשונה שאני עוזב בדרמטיות, וזאת לא הפעם האחרונה. אני אפילו לא אגיב להודעות האינפנטיליות לגמרי של חני, כמו שהבטחתי, כי זה באמת בזבוז זמן ואנרגיה מנטלית, שבהחלט אין לי כרגע, בעיקר יום אחרי תחילת שנה"ל. רעות- תאמיני לי שניהלתי פורומים בעבר, ואני עדיין מנהל פורומים, וכולם פרחו ושגשגו (למעט הפורום של אנה פיסטולצי בWTAworld, שעקב חוסר משתתפים לא פורח כל כך). אבל כאן אני לא מוכן להיות מנהל, בגלל סיבה פשוטה- כפתור החסימה וכפתור המחיקה יהיו מאוד פעילים, ואני לא חושב שהרבה אנשים יעריכו את זה כאן. עדי, ההודעה שלך משקפת את המצב, אבל יש מצבים, שתאהבו את זה או לא, חייבים לנקוב בשמות האשמים כדי שהמצב לא יישאר רע כמו שהוא. לקחת תרופה שמדכאת את הרעל לזמן מוגבל אבל לא מסלקת אותו סופית זה לא רעיון חכם. סמפראס, יא עבד קטן של חני, מה נכנס בך? וואו איזה שפוט אתה פתאום, משהו נוראי. אלון, קל מאוד להאשים אחרים, אבל מה קרה לכל מה שאתה עשית?? האשמת את כל מי שהגיל שלו צעיר מדיי בשבילך (ועדיין לא הבנתי, חוץ מההודעות המפורסמות שלו אליך ואל חני, איך לעזאזל שי הזיק לפורום???), אבל הגנת על הרוצח הגדול מכולם בצביעות רבה, למרות שידעת מאיפה הרעל האמיתי שהרג את הפורום בא. למה עשית את זה? תהרוג אותי, אני לא יודע. זה משהו שרק אתה יודע, ואתה לא פחות אשם במות הפורום מכל אחד אחר. ולפני שמישהו מתנפל עליי ואומר לי שגם אני חלק מהריסת הפורום- אני מסכים לחלוטין. אבל לפעמים, כשיש מבנה שהיסודות שלו הרוסים, עדיף להרוס אותו ולבנות אותו מחדש, מאשר לחכות שהוא ייתפרק מעצמו. אני דיי בטוח שאם אני הייתי שומע את מה שאני הולך להגיד הייתי אומר שזה דבר ילדותי ומפגר, וזה כנראה כן, אבל אני לא הולך לקחת חלק בפורום שחני לוקחת חלק בו. פשוט אין שום טעם. זו לא בקשה לכל חברי הפורום, רק לחני עצמה. ברגע שהיא תיעלם מהפורום, אני אצטרף. כמה שהיא שונאת אותי, היא יודעת שאני טוב לפורום. עכשיו זה או היא, או טובת הפורום. וכן, אני מדגיש, אני יודע שזה תינוקי ומפגר לגמרי להציב תנאים כאלה מגוחכים, אבל ככה אני עובד. נתראה בשמחות