הריק הזה

מיקי מצטערת עבורך על האובדן../images/Emo24.gif

מקווה עבורך לימים טובים יותר עם עיניים נוצצות והמון אהבה ב

תגיד...אתה רוצה שאני בשבילך איזה

פודל קטן...
(לכמה ימים- יהיה לך כיף מה א'כפת לך) יש לי מלא שיער
אני לא עושה הרבה רעש
אני אשמור עלייך בלילה
ושתגיע הביתה אני יעשה האהאהא ככה עם הלשון בחוץ
רוצה שתחייך, שולחת לך חיבוק ענק-
-אוהבת אותך איש יקר.

ל י M ו ר

New member
אתה

אתה איש עם לב רחב, ולאט לאט תמצא את הדרך למלא את הריק. בטוחה שיש כלבלב או שניים שמחכים לבית חם. ומאחלת לך שיום יבוא והבית יתמלא ולא מכלבלבים

../images/Emo24.gif מאחלת לך שהריק יתמלא במהרה

באהבת אישה, ילדים משפחה....ודברים אחרים נפלאים שהיקום נותן לנו במתנה!

R a c h e li

New member
9,8,7,6,5,4,3,2,1.........

יאללה והכל מהתחלה.... ככה זה מסלול החיים אופ אופ ומחדש....

יעלילה1

New member
היו לך כמה פרידות קשות בבת אחת,

לא קל בכלל. בדרך כלל הפרידות מתפזרות, יש רווח ביניהן... אבל אתה עושה רושם של איש "מלא" ביותר: בחיים, הומור, חוכמה, אנושיות... מאחלת לך שגם סביבך יתמלאו החיים באהבה ובעלי חיים לאהוב ושיאהבו חזרה. תחזיק מעמד, אני מאמינה שטוב (במובן של אנרגיה) מושך טוב אחר. וחוץ מזה, תמיד מתחתית אפשר רק לעלות.

L o v e M e1

New member
מיקי, ../images/Emo24.gif האבל על בעלי חיים

אהובים שהופכים להיות בני משפחה לכל דבר, שמלוים אותנו שנים, כואב במיוחד כשאנחנו נאלצים להחליט להרדים אותם כדי שלא יסבלו. זו החלטה מאוד כואבת. מאחלת לך שלא תדע עוד צער ושהזמן ישלח לך נחמה אושר ו

d a n i e l s 5

New member
אוףףףףףףף

עצוב !!!!!!!!!!! וכמו שאמרו לך אחרים...ככל שאנחנו מתבגרים ה"מוות" הופך להיות חלק מחיינו. לא נותר לנו אלא להתנחם בידיעה שהם סיימו את תפקידם בחיינו/בעולם הזה ואנחנו תפקידנו להמשיך הלאה במלוא החיות. כותבת כאחת שחוותה פרידה גם מאנשים אהובים וגם מכלבה אהובה.

מיקי, אין נחמה על אובדנם של

היקרים לנו! גם הזמן לא מרפא ... אבל החיים מצווים אותנו להמשיך הלאה!! לשאת פנינו אל עבר מחר חדש, אל עבר עתיד אחר, ולייחל שיהיה ורוד וזוהר יותר. מקווה בשבילך מיקי, שאת החלל הזה שנפער בך תמלא בדברים גשמיים וטובים - אם בחום של אישה, אם בשחוק של ילדים ואם בכל דבר שיעשה לך רק טוב בחיים!
שרון

משתתף בצערך

כל כך מוכר, לצערי. כשמת הכלב שלי, או יותר נכון,כשהייתי צריך להרדים אותו, הבטחתי לעצמי שבפעם הבאה שאני לוקח כלב, זה יהיה מסוג שחי לפחות 50 שנה, כי לא אוכל יותר להתמודד עם מוות של כלב. לצערי עדיין לא מצאתי סוג כזה. במקום, לקחתי חתול, ושיניתי קונספט. דומה אבל שונה. העיקר שהלב ישאר לו פתוח. אבל קח לך חית מחמד, אחת לפחות. האהבה הזו ללא תנאי, אין לה תחליף, למרות הכל.

N D R

New member
כל היום אני מתחבט מה לכתוב לך

ולא מוצא מילים. בגדול רוצה לעזור יותר מאשר לכתוב אבל חושב שאין לי במה. בכל זאת

../images/Emo25.gif

הריק הזה הוא זמני. לאדם עם כל כך הרבה מקום בלב, תמיד יתמלא מחדש. זה רק עניין של זמן. שיעבור בקלות. ענת

החתולית

New member
הריק הזה יתמלא בחלקו

ועם חלק אחר תצטרך פשוט ללמוד לחיות, כי יש חוסרים שאי אפשר להשלים, אבל הכל חלק מהמארג הזה של החיים שלנו.

לביאה11

New member
חלק מהחיים.... לא קל../images/Emo141.gif

עצוב לקרוא. שלא תדע עוד פרידות כאלה

למעלה