הריק הזה

מיקי 43

New member
הריק הזה

איך הכל התרוקן ונהיה ריק נשאר חלל הכל שקט לא קל לעקל לא קל להבין ועכשיו צריך למלא את החיים מחדש איך שהוא לפני שנתיים אבא שלי שהיה גם חבר מאד טוב שלי הלך לעולמו אחר שמונה חודשים לערך הלך גם הכלב האהוב שלי לפני שבוע חבר טוב ככה בפתאומיות והיום היום כלבתי הקטנה והקשישה בת ה17 הורדמה לאחר שכבר לא שלטה בצרכהה וסבלה ולי נהיה הכל ריק ושקט ועכשיו צריך להמשיך ולמצא איך למלא את החיים אחרי כל כך הרבה הליכות בזמן כל כך קצר וצריך כוח וסבלנות ולחשוב ולצאת לדרך ולהגיע מחשבות תקוות רצונות חיים תקווה לתקופה פורחת יותר עם צחוקים וחיוכים ושמחה אמיתית ואור ואהבה וחיבוק ועיניים בורקות הרהורים של חיים ותקוות 1 2 3 4 5 6 7 8 9 שלח

מה זה מבינה אותך ../images/Emo24.gif

כלב זה לא ענין של מה בכך. יכולה להבין את השקט הקשה הזה, כשמתרגלים לרעשים המיוחדים שלו, לנוכחות, לקפיצות שלו, ופתאם זה אין, זה קשה קשה אני 3 שבועות מאז שהכלבה שלי מתה, ועדיין לא התרגלתי לשקט. מתגעגעת אליה
כנראה שצריך שהזמן יחלוף ונאמץ לנו רעשים אחרים. עד אז קבל
של אמפטיה

ע פ ר ל ה

New member
מיק מיק ../images/Emo24.gif

ממליצה,אימוץ של חיה חדשה.מנסיון אישי שלי,זה מנחם ומשכיח. אין לי מילים מיותרות או מרפאות כאב על אובדן אנשים יקרים. מכירה את התחושה מקרוב מאוד,לחיים יש את הדינמיקה שלהם,והם מושכים אותנו קדימה... הזמן לא מרפא,רק מעט מכהה את הכאב,ממתן אותו. הייה חזק איש,חזק.

מיקוש...

מין מנטרה כזו די שחוקה לקפוץ על הסוס ולדהור שוב אז אגודה לבעלי חיים לאמץ חיה חדשה והאנשים שהלכו ואני כבר כמעט 7 שנים אחרי ועדיין לא נרפאתי מבין אותך ביותר ואתה יודע מה יש לי רק איחול קטנטן לגביך ומקווה שיתגשם במהרה..... תהיה חזק איש.

y o u r

New member
נשמה ../images/Emo24.gif

לא יודעת מה להגיד לך בהקשר לכלבים. הזמן הכי ארוך שהיה לי כלב זה חמישה ימים. ולא ששכחתי את הכלב ההוא שיש והקשיב והקשיב לבכי שהיה בתוכי. לא מתחברת לכלבים מסיבה מאוד פשוטה ולא בגלל שאין להם יכולת לעיתים טובה מבני אדם. את הריק פגשתי. את הריק הכרתי. וכשבחרתי התחלתי להמלא עוד ועוד.. ולך המון חיבוקים אל תשכח שהלב מתמלא כמו מצבר וכמה שתמלא אותו יותר הוא יסע רחוק יותר אז ..סע חמוד אל המקום שבו האור נמצא!

a n a t i 3 3

New member
כל כך מבינה אותך... ../images/Emo10.gif

תהייה חזק איש... החיים לימדו אותי שמוות זה חלק מהחיים!

t o t a l

New member
איש יקר

יש לך נפש ענקית [נו טוב גם פה...כזה גדול] ואני משוכנע שהריק הזה יתמלא לך בבריות אחרות שיואהבו אותך ושיכנסו לחייך.

magicwoman

New member
הנה הגיע הזמן למיקי

אז יאללה מותק לצא לדרך מאחלת לך תקופה של חיוכים שמחה אמיתית חיבוק ועניים בורקות איש גדול עם
ענק! המשך יום נפלא

בן הקשת

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo10.gif מיקי יקר

משתתף בכאבך על החברה שהלכה לה. ממש לא משנה, סוס,
, בן אדם, פשוט נשמה שהסתלקה מאיתנו, והנחמה היחידה היא זו, שהנשמה הזו עכשיו במקום יותר שקט ויפה, והיא בסה"כ נחה קצת, מתכוננת למסע הבא שלה, כמו כולנו, במוקדם או במאוחר. העסק את עצמך בדברים יפים ונעימים, שהה במחיצת אנשים שטוב לך איתם, והחיים ימשיכו לזרום. שולח לך מהמשרד הרועש מאד שלי היום,
ענק כמו שרק שנינו יודעים לתת.

naama78

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שתצליח למלא את החלל שנוצר, בעצם בטוחה בזה...

למעלה