הרינגטון

mיטלמן

Well-known member
וזה העסק שלך למה?
את מתכונת לאובססיבית? מציעה לך לקרוא לפני שאת מקישה על שלח.
הוא אובססיבי בנושא הדלקת נרות שבת וספירת העומר,
ואת, שלא אתחיל.
הוא זקוק לעו"ד ובחר בך?
אבל לא נורא, כבר האשמת אותי השבוע בהרבה יותר גרוע.
אוי, יצא חרוז, בדיוק מתאים לפורום הנכבד.

נערך לאחרונה ב:
תגובה #4 שלי בשרשור מודיעה בשמחה, אמנם קטנה ומוגבלת מסבירה את הסיבה לדבר

נא הבנה למצבו |סיוע|

mיטלמן

Well-known member

נא הבנה למצבו |סיוע|
קשה לי,
עם ההבנה וההזדהות לתושבי מטולה וקרית שמונה ועוד ועוד ועוד,
וחום יולי אוגוסט שקפץ עלינו,
ואני מנסה להבין לנפש כמה ומתאפקת לא להגיב,
טוב, השתכנעתי, אנסה(בזכותך) קצת יותר.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
וזה העסק שלך למה?
ואת, שלא אתחיל.
הוא זקוק לעו"ד ובחר בך?
אבל לא נורא, כבר האשמת אותי השבוע בהרבה יותר גרוע.
אוי, יצא חרוז, בדיוק מתאים לפורום הנכבד.
תבדקי מעט את עצמך.
מבטיחה לך שתביני את כוונתי, ואם לא תביני, קראי את תגובתו של משה.

נ.ב. באמת מסקרן אותי מדוע רוב הנושאים על כותב🤔?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
בדיוק כמו על מאור, הוא מזמין את זה וכמהה לצ'ומי.
את עונה במקום

mיטלמן?! אחלה עו"ד היא מצאה.

מה מאור מפריע?! איך לא שמעת על כפתור התעלם?!
האדמין מחפש מנהלים לפורומים, אולי כדאי לכן לנהל פורום כרצונך, במקום לנהל פורומים שיש בהם מנהלים?

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה משכל אותיות דרך קבע,
לתשומת לבך.
תודה. אין לי מושג מה זה אומר בדיוק, אבל אם זה הצדיק שרשור מיוחד עם שמי, אין לי אלא להודות (כנראה).
למה כתבתי, באמת בכוונה טובה, כי פתחתי מילון לבדוק משמעות לפני שהבנתי מה קרה והיה לא נעים.
ועל כך אשרייך כאמור. האמת, לא יודע מה הייתי עושה בלעדייך והשרשור המיוחד. כיצד, אם בכלל, הייתי שורד. ממש ממש מודה לך.

נכון. עדיף להתעלם.
או, המנהל התוקף שנזקק לחברים הריח אפשרות לתקוף ומיד קפץ לבקר :). אשריך צדיק יקר!

הממ.. אולי כדאי שאת תנסי לקרוא? כאילו, לפני שאת רצה לתקוף? סתם הצעת ייעול. את כמובן לא חייבת לקבל.
הוא אובססיבי בנושא הדלקת נרות שבת וספירת העומר
כי אם היית קוראת, במקום סתם לקחת את מקומך בקבוצת התוקפים הפבלוביים, היית אולי מגלה שבכל השנים שאני כאן בפורום, התייחסתי ל"נושא הדלקת נרות שבת" אולי פעמיים וגם אז רק כשהועלה לדיון על-ידי אחרים. אם זה ייקרא "אובססבי" ובכן איך אמרת, "פתחת מילון לבדוק משמעות"? נראה לי שפתחת את יומנך האישי ואת דף המסרים הקבוצתי במקום מילון יקירתי :).

לגבי ספירת העומר, מכיר את הטענה שאני אובססבי. אין בה ממש, אבל אני חי איתה לגמרי בשלום (כמו שאני חי בשלום ובד"כ מגחך על כל השמצה מומצאת של הקבוצה ;-)) :).

אשרייך שהבאת את השרשור שמצביע על מי שבאמת אובססבי כאן בנוגע לספירת העומר :). כל הכבוד לך. חייב להודות, לא ציפיתי. אשרייך צדיקה!

נ.ב. באמת מסקרן אותי מדוע רוב הנושאים על כותב🤔?
כי הוא האובססבי ;-).
האדמין מחפש מנהלים לפורומים, אולי כדאי לכן לנהל פורום כרצונך, במקום לנהל פורומים שיש בהם מנהלים?
כל המטרה (בתקופה זו) של ההתקפות הללו ושרשורי ההשמצה, היא להוציא ממני התבטאויות שאיתן ניתן יהיה לרוץ לאדמין ולהתלונן :). זה התחיל לאחר שכיניתי (בפורום אחר בכלל) את מי שעושה כל שביכולתו לפגוע באמונתם שליהודים תמימים אחרים, נבלות סרוחות (אמירה שאגב אני עומד מאחוריה לחלוטין) :). מאז נמשכים הנסיונות האלה, מבוצעים על-ידי כלל חברי הקבוצה התוקפת הקבועה-פבלובית, ואין (למרבה הצער) כל חדש תחת השמש :).

יכול רק לרחם, מצד אחד, ולברך על כך, מצד שני שזכיתי שכל כך הרבה אנשים יתעניינו בחיי ואף מבקשים לשפרם. והנה קם צץ לו שרשור מיוחד שכל עניינו הוא לציין שאיזו פעם או פעמיים שיכלתי אותיות כנראה. מן הסתם מתוך מהירות כתיבה והרי ברי שההבדל בין המילים הללו ידועה לי. כמו שאת כתבת רק אתמול ובצדק רב, הדברים האלה מלמדים בעיקר על הכותב ולא על מושא כתיבתם, הלא זה אני הקטן במקרים הללו :).

אסיים בתקווה ובתפילה שהקב"ה ישלח מזור לאנשים אלו, יעניק טעם לחייהם מעבר לטעם שהם מוצאים ברק לנגח, לתקוף ולהשמיץ אחרים, בעצם, ייתן להם חיים, כך שיוכלו להפסיק להעיד בשער רבים שוב ושוב שפשוט אין להם חיים משלהם. למען הסר ספק ולמקרה שמאן דהוא תהה, אף מילה במשפט האחרון לא נכתבה בציניות.

שבת שלום ומבורך למרגישים צורך לתקוף ולהשמיץ ולא יכולים בלי, לבני משפחותיהם האומללים, ולכלל עם ישראל.

mיטלמן

Well-known member
את עונה במקום

את עונה במקום

הלו חורזת מותק,
רצית לנהל פורום,
זה כרוך במשתתפים שאת לא בוחרת,

מ ש ה 53

Well-known member
מה הקשר מותק שלי בן ניהולי, לשותפי, ובן מי שאינו מנהל ורוצה בכוח לנהל מה שאינו ממונה עליו?
נו באמת. את רואה היטב שחלק מהמנהלים באים וכותבים גם בפורומים שאינם "שלהם". כך אני כותב כאן. כך הרינגטון כותב מגילות באקטואליה, גם אם וכאשר הוא לא טרח וקרא את הנכתב שם אבל חשוב לו לומר דעה מהחלל... (והוא אפילו מתהדר ומודה בכך)... כך מופיע יצור נוסף ומחלק ציונים לבותבים "0מולן" "מתבולל לעתיד" "שוכח מניין בא ולאן הולך" "מתהדר בצחנת ה0מול". ובקיצור תקליט שבור. יפה עשה, שלפחות בפורום שבו הוא תקף ואירר את המנהלת הוא אינו חוזר לכתוב בו.

Harrington

Well-known member
מנהל
כך אני כותב כאן.
האמנם? כי נדמה שאתה בעיקר צץ כשיש שרשור או תת-שרשור השמצות והתקפות ואתה מרגיש שאתה יכול להצטרף לחגיגה :).
כך הרינגטון כותב מגילות באקטואליה
אכן, אני מאריך לפעמים :).
גם אם וכאשר הוא לא טרח וקרא את הנכתב שם אבל חשוב לו לומר דעה מהחלל...
לא, זה דווקא לא היה ולא נברא. גם לא יקרה אם תכתוב את ההשמצה החביבה עליך עוד 98,935 פעם :). אתה רק מעיד איתה על קשייך בהבנת הנקרא, אבל זאת זכותך כמובן :).
(והוא אפילו מתהדר ומודה בכך)...
כאמור לעיל :).

מ ש ה 53

Well-known member
הלו חורזת מותק,
רצית לנהל פורום,
זה כרוך במשתתפים שאת לא בוחרת,
לגבי ההערה של חורזת? זה לא ממש נכון. לא ניתן להתעלם ממנהל. מכותב כמי פי 10 אולי כן אבל לא מגרפומן שהוא גם מנהל. אבל זכות כל אורח עומדת לו: כן או לא להיכנס לפורום x וזכותו שלא להתעכב ולקרוא דברי חכמה של כותב כלשהו גם כשהוא אינו מצוי תחת הגדרת ההתעלמות. והלוא גם כשכותב נמצא ב'התעלם', אנו רואים שהוא הגיב. לכן הבחירה כן לפתוח או כן להמשיך ולהתעלם היא תמיד בידינו.
בהצלחה.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא ניתן להתעלם ממנהל.
דווקא אפשר גם אפשר :). עניין של החלטה וכוח רצון. כך למשל אני מתעלם ממספר גולשים וזאת מבלי שהשתמשתי בכפתור 'התעלם' אף לא פעם אחת בחיי :). אלו שלא עושים זאת, לא מתעלמים, בין אם זה ממנהל או מכל גולש אחר, בס"ה מעידים בכך על עצמם שהלכה למעשה אותו גולש מאוד מעניין אותם. הא ותו לא. כל השאר, תירוצי סבתא.
מכותב כמי פי 10 אולי כן אבל לא מגרפומן שהוא גם מנהל.
אהה, איזה כיף... הצלחנו לדחוף השמצה לתוך פוסט סמי-ענייני :). מקווה עבורך שזה יזכה אותך בנקודות בקבוצה אליה אתה מנסה מזה זמן להתחבר, אחרת סתם היה חבל. לטעמי בכל אופן, אבל מה שעושה לך טוב, אני לא אמנע ממך :).
לכן הבחירה כן לפתוח או כן להמשיך ולהתעלם היא תמיד בידינו.
ומכאן שדבריך למעלה לפיהם לא ניתן להתעלם ממנהל, אינם נכונים כמובן :).
לכל עם ישראל ובעיקר לאלו המתקשים שלא לעסוק בחייהם של אחרים.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מדהים איך המתנגדים ממציאים עליי שקרים ואז מדביקים אחד את השני באמונות שווא בשקרים שהם המציאו עליי :)

לא הספיקה לך הפדיחה של הפעם הראשונה שהאמנת לדיברגנט כשהוא אמר שהמשפחה שלי ענייה וחזרת על דבריו ורק התפדחת ביחד איתו, והפדיחה של הפעם השנייה שהאמנת לדיברגנט כשהוא אמר ששיקרתי בנוגע לשמי וחזרת על דבריו ורק התפדחת ביחד איתו, שאת צריכה להאמין לו בפעם השלישית כשהוא אומר שאני כמה לצומי שכביכול חסר לי, וזאת בשעה שכשם שהייתי מלך הבית-ספר בזמנו, כך כעת וכיום אני מלך אתר תפוז, הבן-אדם הכי פופולארי פה ושמקבל פה הכי הרבה תשומת לב, ושרשורים רבים שלי מקבלים עשרות תגובות ואלפי צפיות, ומספיק אפילו רק שמישהו אחר יפתח שרשור שאני הנושא שלו והוא מיד יקבל עשרות תגובות ואלפי צפיות? לא הספיק לך?

מתי תביני ותפנימי שדיברגנט ממציא עליי שקרים מדומיינים מתוך קנאתו העזה והחולנית בי? למרות שאת מהמתנגדים שלי ולא מהמעריצים שלי, בכל זאת כבר פעמיים ניסיתי להציל את כבודך ופעמיים כבר הזהרתי אותך מחזרה על דבריו פן תשימי עצמך ללעג, אך את מתעקשת להמשיך לעשות לעצמך פדיחות. חבל מאוד.

אני במקומך, לא הייתי נסמך על דבריו של מי שכל האתר מסכים עליו הסכמה רחבה, כוללת, גורפת מקיר לקיר, חוצת מגדרים, גילאים ומחנות פוליטיים שהוא לא העיפרון הכי מחודד, ואני משתמש במילים סופר עדינות, ככה שגם אם הוא לא היה נורא נורא מקנא בי, והוא כן, הסיכוי שדברי אמת וטעם יצאו מפיו, הם בכל מקרה, תמיד היו ותמיד יהיו, בוודאי כשהוא מדבר על מישהו שהוא נורא מקנא בו, אפס עגול.

אני לא אשים פה את התמונות של מה שכולם חושבים ואומרים עליו (ולא סתם), אבל את יכולה למצוא אותן בתגובות 12 ו-13 בשרשור הבא ואז אולי סוף-סוף ייפול לך האסימון מי זה הבן-אדם ולא להקשיב לו ולפדח את עצמך בצורה סדרתית 😂:

יש כאלו שעושים ויש כאלו שרק מפנטזים, נכון מאור חיים פז (מ.ח.פ.)❓ 😏 | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

באשר ללמה הוא כל-כך מקנא בי, ניתן לראות את ההסבר בתמונה שצירפתי בשבילך מתוך שיחה שלי ושלו, בתגובה 46 שלי (שכתבתי לך) בעמוד הראשון בשרשור הבא:

תזכורת: הלילה (חמישי בערב) נספור: | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

אני לא חייב לך כלום, בוודאי לא כשאת אחת מהמתנגדים, אבל הנה, אני כזה נשמה טהורה ואני כזה תותח, שכבר פעם שלישית, ועל-מנת להציל את כבודך, אני מזהי ר אותך, ולא סתם, מפני חזרה על המצאותיו של הדיברגנט. מקווה שלמדנו היום כמה דברים 🙂

פולגאר

Well-known member
עצוב ונכון מאוד.
זאת הסיבה שבירכתי על שרשורי הספירה עד אשר גיליתי את כוונת המשורר, שראה אותם ככלי לניגוח שזהו ההפך המוחלט של הדת היפה שלנו.
בשל אותו ניגוח שלו, גרם לאנטגוניזם כלפי הדת והתוצאה ביזוי הדת.
כואב לי לראות את השרשורים כנגד הדת כאשר הוא הגורם לדבר, לכן כעסי עליו ולעניות דעתי, הוא יותר גרוע מרפורמי.
כאשר ראיתי את הסיבה הבריאותית שלו שכתבת בתגובתך למטילמן, יצא בי הכעס ממנו, זה בלתי נשלט והוא לא אשם בגזרה שהקב"ה הטיל עליו.
מסתבר שלאחרונה נימצאו טיפולים:

מקווה שיבין את מצבו ולא יחשוש לקבל אותם |סיוע|
שבת שלום |4U|

למעלה