אתה משכל אותיות דרך קבע,
לתשומת לבך.
נכון. עדיף להתעלם.mלתשומת לבך יטלמן את אובססית בכל הקשור להרינגטון
.
"הערכת האווירה בפורום"?אתה משכל אותיות דרך קבע,
לתשומת לבך.
3 מקרים בערך ביממה האחרונה,"הערכת האווירה בפורום"?![]()
תגובה #4 שלי בשרשור מודיעה בשמחה, אמנם קטנה ומוגבלת מסבירה את הסיבה לדברהוא אובססיבי בנושא הדלקת נרות שבת וספירת העומר,
קשה לי,תגובה #4 שלי בשרשור מודיעה בשמחה, אמנם קטנה ומוגבלת מסבירה את הסיבה לדבר
![]()
מודיעה בשמחה, אמנם קטנה ומוגבלת.
10 חודשים עד ספירת העומר ה'תשפ"ה, אין סיבה לדאגה, רק בנושא הזה, הוא ימשיך בערבי שבתות ובחגים, קטן עלינו אחרי ההצקה הנוכחית.www.tapuz.co.il
נא הבנה למצבו![]()
תבדקי מעט את עצמך.וזה העסק שלך למה?
את מתכונת לאובססיבית? מציעה לך לקרוא לפני שאת מקישה על שלח.
הוא אובססיבי בנושא הדלקת נרות שבת וספירת העומר,
ואת, שלא אתחיל.
הוא זקוק לעו"ד ובחר בך?
אבל לא נורא, כבר האשמת אותי השבוע בהרבה יותר גרוע.
אוי, יצא חרוז, בדיוק מתאים לפורום הנכבד.
בדיוק כמו על מאור, הוא מזמין את זה וכמהה לצ'ומי.נ.ב. באמת מסקרן אותי מדוע רוב הנושאים על כותב?
את עונה במקוםבדיוק כמו על מאור, הוא מזמין את זה וכמהה לצ'ומי.
תודה. אין לי מושג מה זה אומר בדיוק, אבל אם זה הצדיק שרשור מיוחד עם שמי, אין לי אלא להודות (כנראה).אתה משכל אותיות דרך קבע,
לתשומת לבך.
ועל כך אשרייך כאמור. האמת, לא יודע מה הייתי עושה בלעדייך והשרשור המיוחד. כיצד, אם בכלל, הייתי שורד. ממש ממש מודה לך.למה כתבתי, באמת בכוונה טובה, כי פתחתי מילון לבדוק משמעות לפני שהבנתי מה קרה והיה לא נעים.
או, המנהל התוקף שנזקק לחברים הריח אפשרות לתקוף ומיד קפץ לבקרנכון. עדיף להתעלם.
הממ.. אולי כדאי שאת תנסי לקרוא? כאילו, לפני שאת רצה לתקוף? סתם הצעת ייעול. את כמובן לא חייבת לקבל.את מתכונת לאובססיבית? מציעה לך לקרוא לפני שאת מקישה על שלח.
כי אם היית קוראת, במקום סתם לקחת את מקומך בקבוצת התוקפים הפבלוביים, היית אולי מגלה שבכל השנים שאני כאן בפורום, התייחסתי ל"נושא הדלקת נרות שבת" אולי פעמיים וגם אז רק כשהועלה לדיון על-ידי אחרים. אם זה ייקרא "אובססבי" ובכן איך אמרת, "פתחת מילון לבדוק משמעות"? נראה לי שפתחת את יומנך האישי ואת דף המסרים הקבוצתי במקום מילון יקירתיהוא אובססיבי בנושא הדלקת נרות שבת וספירת העומר
אשרייך שהבאת את השרשור שמצביע על מי שבאמת אובססבי כאן בנוגע לספירת העומרתגובה #4 שלי בשרשור מודיעה בשמחה, אמנם קטנה ומוגבלת מסבירה את הסיבה לדבר
כי הוא האובססבינ.ב. באמת מסקרן אותי מדוע רוב הנושאים על כותב?
כל המטרה (בתקופה זו) של ההתקפות הללו ושרשורי ההשמצה, היא להוציא ממני התבטאויות שאיתן ניתן יהיה לרוץ לאדמין ולהתלונןהאדמין מחפש מנהלים לפורומים, אולי כדאי לכן לנהל פורום כרצונך, במקום לנהל פורומים שיש בהם מנהלים?
את עונה במקום
mיטלמן?! אחלה עו"ד היא מצאה.
מה מאור מפריע?! איך לא שמעת על כפתור התעלם?!
האדמין מחפש מנהלים לפורומים, אולי כדאי לכן לנהל פורום כרצונך, במקום לנהל פורומים שיש בהם מנהלים?
הלו חורזת מותק,את עונה במקום
mיטלמן?! אחלה עו"ד היא מצאה.
מה מאור מפריע?! איך לא שמעת על כפתור התעלם?!
האדמין מחפש מנהלים לפורומים, אולי כדאי לכן לנהל פורום כרצונך, במקום לנהל פורומים שיש בהם מנהלים?
מה הקשר מותק שלי בן ניהולי, לשותפי, ובן מי שאינו מנהל ורוצה בכוח לנהל מה שאינו ממונה עליו?הלו חורזת מותק,
רצית לנהל פורום,
זה כרוך במשתתפים שאת לא בוחרת,
נו באמת. את רואה היטב שחלק מהמנהלים באים וכותבים גם בפורומים שאינם "שלהם". כך אני כותב כאן. כך הרינגטון כותב מגילות באקטואליה, גם אם וכאשר הוא לא טרח וקרא את הנכתב שם אבל חשוב לו לומר דעה מהחלל... (והוא אפילו מתהדר ומודה בכך)... כך מופיע יצור נוסף ומחלק ציונים לבותבים "0מולן" "מתבולל לעתיד" "שוכח מניין בא ולאן הולך" "מתהדר בצחנת ה0מול". ובקיצור תקליט שבור. יפה עשה, שלפחות בפורום שבו הוא תקף ואירר את המנהלת הוא אינו חוזר לכתוב בו.מה הקשר מותק שלי בן ניהולי, לשותפי, ובן מי שאינו מנהל ורוצה בכוח לנהל מה שאינו ממונה עליו?
האמנם? כי נדמה שאתה בעיקר צץ כשיש שרשור או תת-שרשור השמצות והתקפות ואתה מרגיש שאתה יכול להצטרף לחגיגהכך אני כותב כאן.
אכן, אני מאריך לפעמיםכך הרינגטון כותב מגילות באקטואליה
לא, זה דווקא לא היה ולא נברא. גם לא יקרה אם תכתוב את ההשמצה החביבה עליך עוד 98,935 פעםגם אם וכאשר הוא לא טרח וקרא את הנכתב שם אבל חשוב לו לומר דעה מהחלל...
כאמור לעיל(והוא אפילו מתהדר ומודה בכך)...
לגבי ההערה של חורזת? זה לא ממש נכון. לא ניתן להתעלם ממנהל. מכותב כמי פי 10 אולי כן אבל לא מגרפומן שהוא גם מנהל. אבל זכות כל אורח עומדת לו: כן או לא להיכנס לפורום x וזכותו שלא להתעכב ולקרוא דברי חכמה של כותב כלשהו גם כשהוא אינו מצוי תחת הגדרת ההתעלמות. והלוא גם כשכותב נמצא ב'התעלם', אנו רואים שהוא הגיב. לכן הבחירה כן לפתוח או כן להמשיך ולהתעלם היא תמיד בידינו.הלו חורזת מותק,
רצית לנהל פורום,
זה כרוך במשתתפים שאת לא בוחרת,
דווקא אפשר גם אפשרלא ניתן להתעלם ממנהל.
אהה, איזה כיף... הצלחנו לדחוף השמצה לתוך פוסט סמי-עניינימכותב כמי פי 10 אולי כן אבל לא מגרפומן שהוא גם מנהל.
ומכאן שדבריך למעלה לפיהם לא ניתן להתעלם ממנהל, אינם נכונים כמובןלכן הבחירה כן לפתוח או כן להמשיך ולהתעלם היא תמיד בידינו.
לכל עם ישראל ובעיקר לאלו המתקשים שלא לעסוק בחייהם של אחרים.בהצלחה.
מדהים איך המתנגדים ממציאים עליי שקרים ואז מדביקים אחד את השני באמונות שווא בשקרים שהם המציאו עלייבדיוק כמו על מאור, הוא מזמין את זה וכמהה לצ'ומי.
עצוב ונכון מאוד.בדיוק כמו על מאור, הוא מזמין את זה וכמהה לצ'ומי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.