לא ידעת ש"על ראש הגנב בוער הכובע"?

אפשר להבין למה חשב שהכוונה אליו, כי יש דמיון רב ביניהם
הוא חשב שהוא מדבר עליו כי יש מספר גולשים שטוענים טענת שווא לפיה הוא שקרן, ולכן הוא כבר רגיל שקוראים לו כך, למרות שעד כה הוכח כבר פעם אחת, והיום יוכח שוב פעם ובאמצעות דוגמה נוספת, שהוא אינו שקרן, כאשר אפריך בפורום ציפורי לילה את ה"שקר" המדומיין שהוא מעולם לא שיקר, על איך שהוא לא חילל שבת, שזאת הרי הדוגמה הכוזבת והשקרית השנייה שנתת אתמול ל"שקר" של הרינגטון, לאחר שה"שקר" הראשון שלו שהצגת כבר הופרך. מרגע לרגע זה רק יותר ויותר נראה שהרבה מלפני מה שהמצאתם לי אינסוף "שקרים" שלי שמעולם לא היו ולא נבראו ואז החלתם לקרוא לי שקרן שוב ושוב על לא עוול בכפי, עשיתם זאת להרינגטון.
שניהם שקרנים

-ים לכן כל הזמן נתפסים בשקריהם
עובדה שלא.
עובדה שמעולם לא נתפסתי בשקר בתפוז, אפילו לא אחד, בוודאי שלא "כל הזמן".
אף אדם מעולם לא הצליח להציג שום דוגמה לשום שקר שלי, מה שכמובן מעולם לא עצר את המתנגדים מלטעון שאני שקרן.
יש בעיקרון בחור אחד, שהוא לא בדיוק העיפרון הכי מחודד, ננסח זאת כך, שגם כל האתר מסכים עליו שהוא כזה ואני מחזיק באמתחתי כמות דו-ספרתית של תמונות של כמות דו-ספרתית של גולשים שונים בתפוז טוענים גם כן שהוא לא בחור חכם במיוחד, והם אומרים זאת במילים פחות יפות ממני, ושבגלל שהוא לא מאוד מבריק, הוא דמיין לי כבר כמות דו-ספרתית של "שקרים" מדומיינים שמעולם לא שיקרתי, כי הוא לא היה חכם מספיק בשביל להבין את הכתוב (כן, כמות דו-ספרתית של פעמים. כפי מה שכתבתי, הוא לא שיא השכל), וכולם הופרכו תיכף ומיד בו רגע שהמציא עבורי את ה"שקרים" האלו שלי מתוך דמיונו הפורה והמשתולל ומתוך הקושי שלו, הנובע מכך שהוא אדם לא מאוד מבריק, להבין את המציאות, את העולם הסובב, ואת הדברים שאני כותב.
למרות הפרכתי את כל ה"שקרים" המדומיינים שלי שמעולם לא היו ומעולם לא נבראו מיד עם הצגתו אותם בפניי, חוץ ממנו יש, ולמרות הפרכת כל ה"שקרים" המדומיינים שלי, יש עוד שניים-שלוש אנשים שחזרו וחוזרים על ה"שקרים" המדומיינים שלי שהוא המציא עבורי ש"שיקרתי" מספר פעמים, למרות שהם כבר הופרכו זה מכבר, בפניו, ושגם בפניהם נאלצתי להפריך את ה"שקרים" המדומיינים האלו שלי, והם גם כן רק הועמדו במקומותיהם והובכו יחד איתו, מה שלא עוצר אותו, ואותם, מלהמשיך לטעון שאני שקרן, למרות שהעובדות הפשוטות מוכיחות שעד עצם היום הזה מעולם לא נתפסתי בתפוז אפילו בשקר בודד אחד, כזה אמיתי, כזה שלא הופרך תיכף ומיד עם הצגתו.
ועל מקרים מעין זה נאמר המשפט "סייג לחוכמה, שתיקה".
אם עד כה היו ניסיונות רבים לתפוס אותי בשקרים ולהציג שקרים שלי, והוצגה כמות דו-ספרתית של "שקרים" שלי, כולם הוצגו על-ידי אדם אחד, מתנגד חריף שנשרפת לו הנשמה מרוב קנאתו בי, וכמות ההפרכות שלי את ה"שקרים" כמוה ככמות השקרים שהוצגו, ועד עצם היום הזה לא הוצג "שקר שלי" שלא הופרך תיכף ומיד, ועד עצם היום הזה אין שקר אמיתי אחד שלי שניתן להציג אותו, ואכן עובדה שאף-אחד לא מציג שום תמונה או ציטוט של שום שקר שלי (היו ניסיונות כאלו בעבר אך הם כולם הופרכו ואני הותרתי אתכם בידיים ריקות, לאחר מה שהשפלתי אותו עד אפר ועפר לאחר שהפרכתי את כל ה"שקרים" שהוא המציא לי, ואז עשיתי את אותו הדבר לך ולעוד כמה כאשר המשכתם לחזור על "שקריי" המדומיינים שהוא המציא עבורי), ועד עצם היום הזה כל יכולתכם היא לקרוא לי "שקרן, שקרן" כבסיסמאות נבובות וריקות החוזרות על עצמן ושאין מאחוריהן כלום כי אם היה, היה מה להראות, אז אחרי כל כל זה, אולי, רק אולי, מוטב שתירגעי, ושכל מי שקורא לי שקרן יירגע, ותירגעו שנייה, ותנשמו שנייה, ותצאו שנייה מהאטרף האובססיבי והחולני, ואולי אחרי כל זה מוטב שתנסו לחשוב שנייה שלמרות השמועות הלא מבוססות על כך שאני שקרן, ואולי בגלל כל ההפרכות של כל ה"שקרים" שלי שאי-פעם הוצגו, וכל ההשפלות שהוא ואתם ספגתם מידי, לאחר שהשקרים שלי שהוא המציא עבורי ושאתם חזרתם עליהם כתוכים וכבעיניים עצומות הופרכו על-ידי כולם, תיכף ומיד וללא כל מאמץ כלשהו, שאולי אני בכל זאת לא שקרן?
סייג לחוכמה, שתיקה.
בהצלחה.
מיותר גם לציין שלאחר שאתמול הצגת לי לא אחד, אלא שני "שקרים" של הרינגטון, שבדיוק כמו ה"שקרים" שלי, מסתבר שמעולם לא היו ולא נבראו, כנראה שגם הרינגטון לא שקרן, אלא בדיוק כמוני, נרדף ומכונה שקרן על לא עוול בכפו, כן?