הרומנטיקה מנצחת...

sahr12

New member
זו לא טעות חן.......חחחחח

כולה שכחת "ז"......חחחחח המקום היחיד שבו האהבה באה לפני הסקס...הוא במילון.......:)

קסומה

New member
חורף רומנטי

אבל הסתו עוד יותר................ צבע העלים שמשתנים, רוחות הסתו המרגיעות, טיפטופים קלים...ריחות מיוחדים, האפרוריות שמשתלטת עלינו לאט לאט..........כל זאת ועדיין מחשיך רק ב- 19:00. אוהבת את החורף, אבל את הסתו יותר..........

האביב יותר רומנטי...

פריחה מסביב שמש מלטפת אחרי הקור הגדול ציוץ ציפורים שחזרו מארצות הקור....להמשיך??? אחחחחחחחחחחח.... אני קפואה לחצי השנה הקרובה...

נעמי 1

New member
עונת החירמון...

זה לא כל השנה?... מיאו נוט נאוו... וויאי וייסט...

שייכת

New member
מה עם הסתיו, האביב...

הסתיו, ריחות של גשם בלי גשם רוחות משוגעות, עצים נושרים, הריח של הגשם הראשון ריח של סוף ביחד עם התחלה... והאביב? עונת הפריחה הטבע מתגלה ביופיו האמיתי הנהרות מלאים במים, נעים לטייל בשניים, מספיק קר בשביל להתחבק, וגם מספיק חם בשביל להתפשט. יא זקנים...מה חורף מה?! ניסיתם לעשות סקס באמצע שדה כלניות? אם לא, הגיע הזמן שתנסו... רק תזהרו מנחשים...
ואני בכלל אוהבת את החורף...
בוקר טוב לך מושיקו ולשאר העולם, שייכת.

מיכל31

New member
חחחחחחחחח

תיכף אשאל את ההוא שבוחן התנהגויות מה יש לו להגיד על כך חחחחחח איך אמרה שייכת הוטעתי ... סופי,סופי אביב חחחח הללויה, מיליון שקלים.

נשית~37

New member
רגע

אם כבר אז גם את הסתיו אני אוהבת חחחחח בקיצור...את כל השנה, מלבד מספר ימים בודדים בחום יולי אוגוסט.

מו שיקו

New member
את יודעת מה?

אני התלבטתי בין הסתיו לחורף אבל מה שהכריע את הכף,זו הסערה הברקים הרעמים,יש בהם משהו מיסתי,משהו שגורם לי להיות יותר עמוק בפנים עם עצמי היכן שהכי כיף לזרום ולבטא רגשות ורומנטיקה

שייכת

New member
הרומנטיקה באהבה, כפי שאני רואה אותה

היא יציאה מעצמך והענקה לאחר, כשאתה כל כולך בתוך עצמך, זה קצת קשה... נשארת בעונות המעבר ומתבלת בקורטוב של חורף

למעלה