הרומנטיקה מנצחת...

מו שיקו

New member
הרומנטיקה מנצחת...

והשאלה שאני שואל מה יותר רומנטי בעינכם הקיץ או החורף?

גם לדעתי החורף יותר רומנטי..

להתגפף מתחת לשמיכות הפוך לעשות אהבה להתחמם.. לצפות חבוקים תחת שמיכה אחת בגשם שיורד.. חורף בשבילי זה הרומנטיקה

אני מסכים איתך...

קר מסביב, יורד גשם, מתכרבלים מתחת לשמכה מול האח הבוער, שותים כוס יין טובה... זה הרבה יותר רומנטי מ: חם מסביב, לחות של 90 אחוז, מזיעים כמו שני חזירים, עומדים מול המזגן, שותים פנטה אקזוטיק...

ממש לא...

את לא חשבת על פנטה אקזוטיק... פנטום הצ´ט מנהל פורומים: עשייה ביד תרבוש פולין משקאות קלים

מיכל31

New member
פנטי

המזגן עובד על 19 מעלות קריר בבית אבל מתחת לפוך חמים ונעים, יש התפרצות הורמונלית כי זה קיץ חחח ואפשר ללקק יחד או בעצם אחד מהשני גלידה חמוצה אה?? לא רומנטי?

מיכל זה גם אפשר לעשות

מול האח של פנטום חחחחחח הגלידה תימס שם בקלות ואפשר גם שם להתלקלק...חחחחחחחחח

מו שיקו

New member
מיכל

חורף,סערה,ברקים,רעמים,גשם,שלוליות, הכל אפור כזה,(כמו החיים...) קר ורוצים להתחמם ואולי אפילו יותר עם עצמנו בחורף מאשר בקיץ

מיכל31

New member
מו שיקו

האפור הזה זו בדיוק הבעיה לא טוב לי עם זה... והרעמים המקפיצים האלו

ב´ואנה...

את ובעלך פולטים גלידה חמוצה מגופכם בקיץ ??? איכסססס.... מה בחורף ? אתם פולטים שוקו חם ???

מיכל.....למה חמוצה../images/Emo5.gif

אם כבר גלידה מתוקה שסירופ מייפל נוזל ממנה וחייבים ללקק מהר לפני שינזל חחחחח יום טוב מיכלללללללל

גם לדעתי

החורף יותר רומנטי. מרק מהביל, שוקו, נעלי בית צמריריות, פוך. אחחחחחח איזה כייף.

נשית~37

New member
דפנטלי...

גם קיץ וגם חורף חחחחח על עונה והקסם שלה. בקיץ יש מן הרגשה הורמונית מתפרצת...בחורף שה הכרבול הזה יחד...עם ריח המרק או הערמונים מול הטלויזיה. בוקר טוב עולם...באתי מאהבה חחחחחח

בוקר טוב ונטיל...

על הבוקר מלא שגיאי כתב ? חחחחחחח... מי לא אכלה מטרנה הבוקר ?

למעלה