הרומנטיקה מנצחת...

נשית~37

New member
חחחחחח סאמק

אני מתרגשת על הבוקר. הגעתי לעבודה...ומישהו בא מולי ושואל אותי...תגידי את לא צריכה להיות בלונדון? חחחחחח אני?????. איך הגעתלזה....ואז הוא עונה לי...תחרות מלכות יופי יש שם....את לא צריכה להיות שם? חחחחחחחחחח שלחתי לו חיוך והלכתי....

וואו, סחטיין עליך...

סטיבי וונדר הגיע אליכם לביקור ? חחחחחחחחחחחח... סתם, סתם.... יפה שלי...את כל מילות האהבה אקשור בסרט...

נשית~37

New member
חחחחחחחח

מה ´כפת לי אני.....העיקר קיבלתי מחמאה...אולי נלך להצגה (חחחחחחח אניגמטי יקפוץ עכשיו). בוקר גם לך...נישקוק..(על הלחי)

למרות שלא שאלו אותי..........

אז בכל זאת אני אענה
העונה הכי רומנטית זה החורףףףףףףףףףף להיכנס מתחת לפוך לחוש את חום הגוף לנשנש יחד...ולהתנשנש רבאאאאאאאאאק זה כבר חימם לי את הלב חחחחח

sahr12

New member
חורף,חורף,חורף.....

שנינו יחד תחת מטרייה אחת...הגשם יורד...קררררררררר.... מתחבקים...ערמונים חמים....צועדים ברחוב חנוטים בסוודר עבה.... צעיף....קשת בענן...רוחות של תשוקה.....מרק חם ומהביל..ידייך בכיסיי ,ידיי בטוסיקך.......חחחחחחח

giulietta

New member
רומנטיקה מטבעה

היא התכנסות פנימה, אל העולם הרגשי, הדמיוני, הבלתי רציונלי. ללא ספק, העונה המתאימה לכך היא החורף, שבה ממילא אנחנו מסוגרים בביתנו (טוב, חורף אמיתי, אירופאי, לא כמו כאן
). זמן שבו רמת הפעילות יורדת (כן, גם ה"פעילות" ההיא, פשוט קר
) ורמת המחשבות והרגשות עולה... למי בקיץ יש את הרוגע הנחוץ לכל זה? בקיץ אנחנו רק עסוקים בלחפש איך לעזאזל לצנן את עצמינו... חורף, ללא ספק.

sahr12

New member
חחחחחחחחחח...את הכי רומנטית פה..

אוליי את אנמית.....חחחחח

למעלה