הרהורים על השבת

שקוץ

New member
השבת כן שמרה על 2 דודותי

אבל רק עד 24/06/44 ,אז נכנסו לתאי הגאז יחד עם אימן, סבתי.

גוזל

New member
ושכחת לעוד 6 מיליון יהודים

שהניחו תפילין ושמרו על שבת וכשרות אולי המוקיון אמנון יצחקיכול להסביר לנו למה כל כך הרבה גדולי תורה נירצחו בתאי הגזים למה???????? למה כל הדודים שלי נירצחו ??? למה האדמור מאלכסנדר נירצח??? האדמור של רדומסק??? למה?????? אני מאמין באמונה שלימה שהבורא יתברך שמו מתגלגל מצחוק כאשר הוא קורא את השולחן ערוך ושומע את הנוכלים שמדברים בשמו

mervd

New member
בתור חרדי אמיתי.........

אתה אמור לדעת שמה שכתבת זו שטות גדולה מאוד... כי בדברים האלו בדיוק אמונתך נבחנת!!! כאשר מאמינים בבורא עולם שמביא את הבטחום הכלכלי וכל דבר אחר, מקבלים באהבה גם את העסק שהולך ומתמוטט, אל תיתן להצלחה העכשווית שלך לסנוור אותך, הכל בידי הבורא, אתה יכול ליפול וחזק ולמצוא עצמך במצב רע יותר ממה שהיית קודם לכן וחבל! אני לא דתייה, אבל מאוד מתיימרת להיות, ובזכות אמונתי החזקה אני מקבלת את כל מה שאני מקבלת ולא מקבלת... בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה מירב.

mervd

New member
בתור חרדי אמיתי.........

אתה אמור לדעת שמה שכתבת זו שטות גדולה מאוד... כי בדברים האלו בדיוק אמונתך נבחנת!!! כאשר מאמינים בבורא עולם שמביא את הבטחום הכלכלי וכל דבר אחר, מקבלים באהבה גם את העסק שהולך ומתמוטט, אל תיתן להצלחה העכשווית שלך לסנוור אותך, הכל בידי הבורא, אתה יכול ליפול וחזק ולמצוא עצמך במצב רע יותר ממה שהיית קודם לכן וחבל! אני לא דתייה, אבל מאוד מתיימרת להיות, ובזכות אמונתי החזקה אני מקבלת את כל מה שאני מקבלת ולא מקבלת... בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה מירב.

אבזץ

New member
אני טובע במים רדודים...

הצילו, הצילו סובוטניקים. אקטואליה : מפלגת שינוי החלה בשבת האחרונה להסיע בני נוער ל- ומ- מקומות בילוי בשבת. פרשנות : סוף סוף מפלגת שינוי מצדיקה את שמה "שינוי". שלום שבת.

דידית

New member
הי ירון 2.

ירון, אתה צריך לקחת הכל בפרופורציות. נכון אמרו לנו בלה בלה ובולשיט אבל ככה אמרו לנו על כמעט כל דבר. ההסתכלות שלי על הדברים היא שונה. אם תשמור שבת לא יחסרו לך הזמנות, אם לא תשמור שבת הן לא ירבו. זה פשוט לא קשור. הזמנות זה הזמנות, שבת זאת שבת. אם אתה לא מאמין שיש משהו בשבת ואם אתה לא מאמין שמה שאמרו לך זה בהכרח נכון אז אל תשמור אבל אל תקשר הזמנות וצרות ובעיות ושמחות לשבת. בהצלחה לך, דידית. <מעדיפה לא לחשוב על תולעים>

למעלה