הרהורים ליום האישה.

אנימו

New member
לאה שלום יקירתי, חיכיתי לתגובתך

היה לי ברור שתתני את דעתך על ההכרזה. לא איכזבת בתגובה!!!!!!!!

אנימו היקרה

זה דיקדק לי את המוח, מה לעשות, אני לא אוהבת את ההתנשאות הזאת, פה בפורום כולנו שווים, גם לפני האלוהים אנחנו שווים. בידידות

offe

New member
כולנו שווים בעיני אלוהים ==========

כולנו שווים בעיני אלוהים כולנו שווים בעיני הגורל, גבר אשה וגם ילדים לעשות השוואות על הזמן חבל. מה משנה מי שווה יותר גבר אשה הווה אומר: בלי אשה אין זוגיות בלי גבר אין זוגיות. ואם עושים יום האשה הבינלאומי סימן שהאשה מקבלת את מלוא הערכתה בחברה. (העם יש יום הגבר הבינלאומי????) חגגו את יום האם שנים סימן שהאם קבלה המון הערכה. ברגע שנהפך ליום המשפחה סימן: שכולנו שווים בעיני אלוהים כולנו שווים בעיני הגורל. offe

אופי אמנם אין יום הגבר הבינלאומי

אבל יש את יום האב. לא יודעת מתי? ב-9 באב כמובן... (בדיחה טפלה)

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לכל
החמים הזה

באתי מחוג הדרמה שלי והיה כיף כיף.
אומנם היום דוד לא היה, אך היה משהו אחר. התחלקנו ל 6 קבוצות והמורה (המורה הזאת יכולה להיות נכדה שלי) נתנה לכל קבוצה משימה מסויימת על מצב בחיים שבו יש הבעת רגשות. קבוצה ראשונה תיארה אישה שבעלה רוצה שתבצע הפלה, וגם העובר בבטן משתתף ומדבר כמה הוא פוחד. קבוצה שניה הייתה ילדה בת 10 שמקנאה באחותה אני הייתי בקבוצה 5, אישה בת 50 שעובר עליה משבר. אני ועוד שתי חברותיי בחרנו שהאישה תוזמן לחתונה ותגלה שהחבר שלה מתחתן עם מישהי אחרת. וקבוצה שש הייתה האישה מסתכלת למטה מעולם האמת. יצא כאילו כל הקטעים היו חלק ממסכת חיים אחת. המורה שלנו גדולה, באמת גדולה. אני מציעה לכל אחד לחפש חוג דרמה בקירבת ביתו, החוג נותן אפשרות לחזור לילדות. להתראות

מתפלא אני עלייך לאה שלום

והרי אשה חכמה את. כאותה אשה מתקוע. איך הגעת להשוואה של גברים חכמים ונשים טפשות? איך? הביטי ידידתי. הלא אין ואקום בטבע. אם יש חלל ריק יש מי שייכנס לשם ויתפוס אותו. אם "הכבשים" יקומו ויבעטו ב"זאבים" ינגחו אותם ויבעטו בהם. הזאבים יחשבו פעמיים לפני הנסיון הבא שלהם. לספר לך על ליזיסטראטה? אז למה את מתחילה ב "מי שווה יותר"? כבר אמר המשורר : בלעדייך אני חצי בן אדם. בלעדייך אני בעצם כלום. ולא נותר אלא לקרוא הנאמר בלי ניקוד ואז התוצאה תהיה טובה הן לגברים והן לנשים.האם היה בדברי ולו שמץ של זלזול בתבונתן של הנשים? האם היה בדברי משום חשד בנשים כי תמימות הן?הלא מימי שרה ורבקה ורחל ידוע כי אין הנשים תמימות. אם כן מדוע הכצעקתה?

אשתורי הפרחי

אני מתפלאת על התשובה שלך, לצערי, היא בכלל לא לענין, אולי היה כדי שתקרא עוד פעם, את מה שכתבת שם כדי שתוכל להבין מדוע עניתי לך כך,אתה כותב "אם הכבסים יקומו........."וכן הלאה, זה מזכיר לי, שאם לסבתא שלי היו גלגלים היא היתה נוסעת כמו אוטו, איזה תשובה זה אם??????????????? מצטערת ידידי היקר, אותי תשובתך לא סיפקה.

emmy5

New member
לילה טוב לכולם,../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

lernerbe

New member
ל"ידידי" היקר

אינני מנפנפת בקלישאות, מי אמר שאני לא מתכננת לי את החיים ,זו הסיבה שיש לי מקצוע ואני עצמאית מבחינה כלכלית. יותר מזה לא אוסיף כי אין לי רצון להגרר לריב או לוויכוח, שיהיה לך יום טוב ומאושר והעיקר הבריאות (זו לא קלישאה) בת-שבע, ידידתך היקרה

למעלה