הרהורים ליום האישה.

הרהורים ליום האישה.

מניין לנו שלהיות אישה זו מחלה? מכך שיש רופא למחלות ריאה, יש רופא למחלות כבד. ויש גם רופא נשים ..............................................................................................................................................................................................(ועכשיו בטח תעמדו בתור לסקול אותי באבנים)

אנימו

New member
אשתורי - הרהורים נאים ללא ספק...

לא משתמשת באבנים אבל שולחת לך פרחים רק כדי שתקשט בהם את ההרהורים ה"יפייפים".....

emmy5

New member
אשתורי ,כרגע חזרתי מטיול ,,,

באוטובוס וגם ברחובות ראיתי גברים שרצים הביתה ,כולם עם זר פרחים , חיכיתי שהמעט גברים בפורום שלנו ,
יביאו לנו גם פרחים ...

אנימו

New member
אממי, אני שלחתי פרחים לאשתורי....

ועכשיו אני שולחת גם לך. ובשלב הבא אשלח גם לעצמי כי אף אחד כנראה לא קישר את היום הזה איתי....

אשתורי my dear ....................

כשהגברים יצליחו להרות
- יהיה גם רופא גברים גם כן הרהורים....

חונה קרידה מיה

מנסים ומנסים - ולא הולך. (ובשקט בשקט , שאף אחד לא ישמע, אני אגלה את אזנך שבין האורולוגים יש כאלה המתמחים בבעיות ערמונית. עד היום לא טפלו אפילו באשה אחת. מעניין למה. אז אל תגידי שאין רופאים מיוחדים לגברים. הא?)

אנימו

New member
LO SIENTO MUCHO -דהיינו, צר לי

אבל אם אתה העלת נושא הערמונית (שחשבתי עליה ולא היה בי העוז להזכירה) אז אני מעיזה לומר כי בהמשך להרהורי ההחלפה שהעלתה חונה - אני לא מוכנה להרהר אפילו באפשרות שכזו. אני נשארת עם הזכיון שלי ולא מעוניינת בפרוסטטה.... כמו שמלחשים שבויכוח בין חנה זמר(עורכת "דבר") ופנחס ספיר (שר האוצר), שניהם מנוחתם עדן, התריסה מולו: תשאר עם ה"אוצר" שלך! בתגובה ענה לה: ותשארי את עם ה"דבר" שלך...... מקוה שלא ירדתי נמוך מדי ולא גרמתי לזעזוע....

אנימו קרידה - אין פה קטינים........

ובגילנו לא מזדעזעים כל כך בקלות... וזה מZכיר לי בעצב את השיר "סימן שאתה צעיר...." וואלה מתחילים להגמר לי הסימנים...

חונצ'וק אהלן - געגעת כבר נורא אליך.

מה זה הלדינו הזה עם אנימו ואשתורי? תחזרו לעברית. ובכלל מה הרעש? מאבק בין המינים היה ויהיה תמיד. לא המצאנו את הגלגל. אמצו את האימרה: חיה ותן לחיות. ובנימה פמיניסטית: תנו לחיות לחיות...... סתתתתתתתתתתתתם.

emmy5

New member
ג'וד רואים שחזרת מאילת ,את נשארת

בבגד ים ...קריר בחוץ ...

emmy5

New member
MAORהזכרת לי על הפרח ...

זה הפרח הראשון של האביב קבלתי אותם מרומניה

emmy5

New member
תרגום מרומנית ,

שלחתי לך את הפרחים שיהיה לך אביב בלב ,יכול להיות שלא אומרים כך בעיברית (זו פרח שיוצא כשהשלג נמס

MAOR1924

New member
לאממי 5../images/Emo24.gif ../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo51.gif

primul ghiocel prima iubire primul sarut

העיקר הכוונה

אנימו לא זה בסדר. לא ירדת נמוך מידי הבאת דברים בשם אומרם. זה בסדר. כשיש כוונה לרדת נמוך אפשר לעשות זאת עם מילים של בית מרקחת. לעומת זת מי שרוצה להעלב יכול להעלב גם אם אקרא באזניו את ספר הטלפונים. ובא לציון גואל.

אנימו

New member
חונה, שוב lo siento אבל מה פירוש

"סלאדאס" ??? עברתי למילון ויש שם פירוש בהשאלה ל-salida (הפירוש הרגיל מהפועל "יצא" ברור) שאני לא מעלה אותו על הכתב. התעדנתי הערב כנראה... esas cosas son muy delicadas......(מקווה שלא טעיתי בכתיב). ואולי בלדינו יש לזה פירוש אחר???

סלאדו = מלוח אבל הכוונה מפולפלות...

בדיחות מפולפלות\גסות אומרים בלאדינו קונסז'אס סלאדאס.

למעלה