הרהורים ליום האישה.

אנימו

New member
חונה , אכן סאלאדו=מלוח. ובזה מסתיים

השיעור בספרדית. חוזרים לשפת המקום.תודה על ההסבר.

פזי. כרגיל, יודע להכנס ברגע

הנכון עם הרעיון הנכון ולעשות "שקט" בבית.

pazi66

New member
יוד, אני דווקא עושה רעש בבית../images/Emo24.gif

השקט מדי לטעמי

רעש חיובי, פזי. רעש חיובי. תמשיך

ככה. ותתלונן בשמי על מפעילי האתר שלך שמסרב לקבל אותי.

pazi66

New member
יוד, יוד מה אני אעשה איתך ../images/Emo6.gif

הבעיה לא במפעלי האתר , לא באתר.....אלא...ב....תגידי את

אנימו

New member
פזי שלום. תודה על השיר אבל נאלצת

להודות שלא אוכל לשמוע אותו כי קופצת הודעה מעצבנת של "הישום לא נמצא" עם עוד מגילה. עדיין לא נפתרה הבעייה וגם לא ברורה תדירותה. אבל העיקר הכוונה וזו כבר הנאה.

pazi66

New member
חבל אנימו, את אוהבת מוזיקה../images/Emo7.gif

תזמיני טכנאי, כבר דיברנו על זה, זה יכול להיות משהו פעוט, חבל, את גם הפסקת לבקר אותי בגלל הבעיה...וזה הכי חבל... שאלתי אותך אז איפה את גרה ולא ענית לי

אנימו, אם את גרה בסביבות תל-אביב

יש לי טכנאי מעולה בשבילך, הוא גם סידר לי את המחשב, כשהיה משהו לא בסדר. ואני מאוד מרוצה מהעבודה שלו, ובכלל לא יקרן. אם תרצי תודיעי לי במסר הפרטי שלי, ואשלח לך אותו. להתראות!!!!!!!!!

emmy5

New member
פזי יקר ,שלחתי לאי מייל שלך ,פרחים

תשלח אותם לפורום עם תרגום לעיברית בבקשה

emmy5

New member
PAZY TODA../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

יום האישה הבינלאומית ברומנית , יופי של מצגת

אממי יופי של מצגת

חבל שאני לא יודעת רומנית,ולא הבנתי את הכתוב, אבל נהניתי מהפרחים שאני מאוד אוהבת, ליום האישה אני גם שולחת לך פרחים יפים, בידידות

boaz31

New member
מה קרה לו כשאשתו היתה ביום האשה

איש אחד הולך לרופא כשיש לו כוייות בשתי האזניים. הרופא: טוב מה קרה לך? איש: הייתי באמצע גיהוץ, הטלפון צילצל והרמתי את המגהץ במקום את הטלפון רופא: ומה עם האוזן השנייה איש: התקשרתי לאמבולנס!

lernerbe

New member
יום האשה

אין צורך לסקול אותך באבנים, אבל יש צורך להגיב. גם אם זה נאמר בתור בדיחה , זו בדיחה גרועה. מה לעשות שכל החיים שלנו מתנהלים לפי דרך המחשבה הגברית. על הגברים אפשר לומר הרבה דברים אך לא אומרים כי אין צורך. שיהיה לכולנו יום אשה שמח . בת-שבע

בואי אומר לך משהו

ידידתי היקרה אשר אך זה נודע לי שמה. בואי אומר לך משהו. את יודעת מדוע דרך החיים שלנו מתנהלת לפי המחשבה הגברית? אני אגיד לך. כי זה היהנוח לנשים. טוב טוב. אני אתנסח אחרת, כי הנשים הניחולנהל אותן לפי דרך מחשבה זו. והיה יש התעוררות. והנה יש שינוי. שינויים חברתיים לא באים כמו צונאמי - פרט כמובן להפיכות- זו התפתחות איטית. ויש התפתחות.אז טלי קורה מבין עיניך לא כל החיים מתנהלים לפי דרך המחשבה הגברית.נכון. אפשר לומר המון דברים על הגברים. חלקם טובים חלקם רעים. למה את מסתתרת מאחרי קלישאות?לא אומרים כי אין צורך ? או לא אומרים כי מפחדים מתגובה? ולסיום. תגידי, למה הזאב טורף את הכבשים? את יודעת? נכון הזאב חיה טורפת שאוהבת בשר. אבל האם חשבת שהכבשים מתנהגות כמו כבשים ומניחות לזאבים לטרוף אותם? את רוצה שהגברים לא יתכננו לך את החיים? קומי ותכנני אותם לעצמך ואל תנפנפי בקלישאות. ואידך זיל גמור.

שלום לך אשתורי הפרחי

יו!!!!!!!!!!! איך שאני נעלבתי, מההשוואה שעשית, אתם הגברים הזאבים החכמים ואנחנו הכבשים, הטיפשות התמימות, ונותנים לכם שתטרפו אותנו,נו,נו, חשבת פעם, מה אתם שווים בלי הנשים?! או איך אתם הייתם נראים בלי הנשים?! לא נראה לי שאתה לא יודע מה כוחן של הנשים, לידיעתך, אנחנו לא כל כך תמימות, ובטח לא טיפשות, מה דעתך אולי תחפש דוגמא אחרת יותר מוצלחת ידידי החכם!!!!

למעלה