הרגשה מוזרה

Dragon9

New member
הרגשה מוזרה

יש לי ביממה האחרונה הרגשה מאוד מוזרה , אני מסתכל על עצמי ולא ממש רואה "אותי" , זה רק אוסף של חלקים , עכשיו החלק שכועס פועל , עכשיו החלק שאוהב , עכשיו החלק שחושב על הרגשות... אבל מי אוהב? מי כועס? מי חושב? והכי חשוב - מי בוחר? פתאום הכל מרגיש מוזר , אני מרגיש מנותק מאותם חלקים , אני מרגיש שהם לא אני. פתאום אני מסתכל על הכל מהצד , ואני לא בטוח מה אני מרגיש , אפילו החלק שרואה את הכל מלמעלה - גם איתו אני לא מזדהה , הוא חלק ככל שאר החלקים. וכל זה מוביל אותי אל השאלה - מי אני? מה נשאר מאחורי כל החלקים האלה שהם לא באמת אני? ואולי זה רק ניתוק רגשי ודרך אחרת להתמודד? אבל זו לא תגובה אופיינית לי , כשהאהבה הולכת אז כואב לי ואני מביע את מלוא עוצמת הרגשות , אך הפעם זה שונה. הרגשה שונה לגמרי מכל מה שהיה לי עד היום ואני כל הזמן אומר לעצמי - אני צריך להרגיש כאב , עצב , כעס , משהו! אבל אין שם כלום , ועם זאת יש שם משהו אחר. המיינד שלי אומר שזה מנגנון הגנה ואני מתנתק מהרגשות שלי בשביל לא להרגיש כאב. פתאום במקום כל הרגשות יש חלל ריק מחשבות עדיין יש , והרבה , אבל גם המחשבה לא מבינה איך אין הרגשה. או לפחות אין רגשות לפי ההגדרה הרגילה שלהם. עשיתי מדיטציה , בשביל להתבונן פנימה. ראיתי את עצמי בתור קרן אור , ושאלתי את עצמי - האם לקרן אור יש מודעות , או שהיא רק השלכה של השמש? בעצם היא בלתי נפרדת מהשמש , שמש יש רק אחת , אך יוצאים ממנה אינסוף קרני אור. האם המודעות הנפרדת של קרן אור היא אשליה? האם היא רק השלכה של האחד אל האינסוף? ומה מבדיל בין קרן אור אחת לאחרת , חוץ מכיוון ההשלכה שלה מהאחד? מי מרגיש? מי חושב את המחשבות האלה? מי נמצא מאחורי "אני" ?

Dragon9

New member
ועוד משהו מוזר

ביומיים האחרונים אני מתעורר בדיוק בשעה 11:11 ! יומיים רצוף!

Tal_Ya_Tal

New member
11:11../images/Emo42.gifשער למימד אחר../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif

היי דרגון9 קרא במאמרי הפורום על: 11:11 שער למימד אחר ותוכל לדלות פרטים נוספים על ה'מיג'ור נמבר' הזה גם בקישור המצורף. אני נתקלת ב 11:11 או בכפולותיו לעתים תכופות בשעונים דיגיטליים. מבחינתי הם בדרך כלל מהווים אישורים לכל מיני דברים. לתובנות, לדכך וכו' L&L TALYA

dgan

New member
זה כל הזמן קורה לי...

להסתכל על שעונים בכפולות 13:13 14:14

dgan

New member
../images/Emo6.gif וואלה לא חשבתי על זה! ../images/Emo3.gif

לטליה מדהים ושאלה לגבי התאריך../images/Emo41.gif

האם יש משמעות לאדם שנולד בתאריך הלועזי 11.11 והוא עוסק בתחום הרוחני? האם הוא זה שיוביל לשינוי? בתודה שלהבת

Tal_Ya_Tal

New member
ב-ו-ד-א-י../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

אם נולדת בתאריך הזה, אזי ה
שלך בסימן עקרב. אז אין סיבה שלא תעסקי בתחום הרוחני
בעקרון, 11 הוא מספר המבטא שירות לאנושות, הוראה רוחנית, דאגה לאיכות הסביבה ולרווחת הפלנטה. הספרה 11. קשורה להארה, (בית 11 במפה האסטרולוגית) פיתוח האינטואיציה לטונים גבוהים של אנרגיה מנטלית, ערוץ למסרים "מלמעלה" השראה, חלוקת ההשראה עם הזולת, פעילות למען איכות הסביבה והדרכה עליונה. הספרה 11 מתדרת בתדר של ה
חירון חירון,מילות מפתח: מיקוד, כמו עדשה מגדילה. הילינג (ריפוי), המפתח אל המודעות. הוראה רוחנית. מודעות רוחנית, גשר בין החומר, לחשיבה גבוהה. אינטגרציה, סינכרוניזציה, סינרג'י (תשלובת של חלקים שונים, אל דפוס מאוחד, כאשר השלם הרבה יותר גדול מדפוס חלקיו). מציאות נרחבת יותר, נקודת השקפה מורחבת. אבולוציה אל תוך החדות, השתקפות צלמו ודמותו של האחד. קטליזטור. סמלו של חירון דומה למפתח. החוקרים רואים בו מפתח ל"דלתות סגורות". גשר של "קשת בענן" בין כוכבים אישיים וחיצוניים. הוא מאזן בין סטורן החומרי, השמרן ואורנוס האוונגרד, המרדן, המדען, המואר. ולכל מי שנולד ב:11:11 יש את כל זה כפליים. L&L TALYA

לטליה תודה אני לא נולדתי בתאריך|לב

הזה שאלתי על מישהו אחר שאני מכירה. אישרת את מה שחשבתי עליו שהוא "היהלום שבכתר" הבעיה שיש לו הרבה מתנגדים שלא מבינים את דרכו וחבל. יום טוב ותודה שלהבת

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן גם 22 הוא מיג'ור נמבר../images/Emo9.gif

הספרה 22 מבטאת את היכולת לממש אידאלים. להביאם לידי הגשמה קונקרטית. אולם לעתים יש צורך להרוס לפני שבונים זוהי יצירתיות בלתי נדלית. חזון והגשמת החזון. מחד הרס של הישן , חורבן ובניה מחדש. ואושו אומר: "מות בכל רגע, כך שתוכל להתחדש בכל רגע" הספרה 22 מתקשרת עם ה
פלוטו= הבנאי היסודי. מילות מפתח: טרנספורמציה, הרס ובניה מחדש, התחדשות, טיהור, עצמה, יצירה, תעצומות נפש, תת הכרה, מודעות, מחזוריות החיים: מין מוות ולידה מחדש (מעגל הסמסרה). התגברות על קשיים, יכולת השרדות, התמודדות, כפייתיות, אלימות, יכולת לחדור לעומקם של דברים, כוחות סמויים מן העין, קסם אישי, מגנטיות מינית, הנסתר. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
12/12../images/Emo41.gifארלוט שייך לקטגוריה../images/Emo103.gif

אחרת. זוכר שדברנו על הרטט ה-12? אז בשל העובדה שיש בתאריך הזה שני תריסרים והוא מתדר בתדר 12 יש בו עצמה והרמוניה. 3+3=6 (פעמיים יופיטר = ונוס
) א-ב-ל הוא אינו שונה מכל הסדרה שיש בה העצמה בשל הספר4ה הכפולה בכל חודש: 1:1 2:2 3:3 4:4 5:5 6:6 7:7 8:8 9:9 10:10 L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
יש הטוענים שכן../images/Emo42.gifהיות שזה יוצא12

יום לפני הולדת בן האלוהים ע"פ הנצרות, מעניין -מה זה אומר???????
L&L TALYA

arlot

New member
דרגון אתה גדול :) נראה לי שאתה עושה

בדיוק מה שצריך כדי להאיר את מודעותך , כייף שאתה משתף בכזאת בהירות ,וכייף לראות את התהליך בעוצמות כאלו ,בא לי להגיד כל הכבוד אבל אין פה קשר לכבוד זה מעבר לזה . תהנה מהתהליך ואל תתרגש ממנו זה המפתח להבנה ברורה שלו.וכמובן קבל את השינויים בך באהבה .

Tal_Ya_Tal

New member
Congratulations../images/Emo24.gifDragon9

מה שאתה חווה, זוהי 'הארה'!!! כפי שהיא מתוארת על ידי המודטים במזרח.
ברגע שהכל מתבהר, ישנה הבנה שאין שם 'אני' אינדיווידואלי, המסתתר מאחורי תוויות של הזדהויות שונות עם רגשות מסוימים, או תחת כותרת של מקצוע או יחוס משפחתי, או כל הגדרה אחרת המנסה להגדיר את "מי אני".מרגע שאנו עומדים על דעתנו, שלושה דברים מעסיקים אותנו:מי אני? למה אני כאן? מה עלי לעשות?זה בעצם 'מנוע החיפוש שלנו'. מי אני היא השאלה השאלתית ביותר. נדמה לנו שאנו יודעים מי אנחנו. תמיד כשאני מדברת עם אנשים על מודעות אצמית הם אומרים לי. 'אנחנו מאד מודעים לעצמנו'. אך הם לא מגדירים למה. מי זה 'עצמנו' הזה? האם זה הגוף??? האם זאת הזהות הרגשית??? הדרך לשחרור אמיתי היא חופש, חרות, = שחרור החסימה בנינו לבין העצמות המודעת. חסימה שנוצרה כתוצאה מהתניות ונורמות סביבתיות וחברתיות. בספרו ``עם של אדונים-שיחות עם המורה`` מתאר שלמה קאלו (שטוען שהגיע להארה) ..."רצונך לדעת הארה מהי? הטה נא אזנך, הסכת ושמע: א. כשזוכים להארה, מפסיקים לשאול שאלות לחלוטין. עיוור מלידה, שפקח עיניים ורואה אור- היוסיף לשאול עליו שאלות? כלות השאלות ונמחקות להן. אין טעם להן. ב. מבחינה פיזית, נמתח הגוף כמיתר. אין כדרגת המיתוח הזה. ספונטני, טבעי, מוחלט. ג. חום נובע מאזור הלב. חום ממשי. אי אפשר לסבול בגד על החזה. כף היד תחוש בו ממרחק רב. ד. התיאבון נעלם. הזוכה להארה חי את האמת. ענייני הגוף אומרים לו מעט מאד. נתפש הגוף כפי שהרגל הנעולה תופשת מציאותו של גרגיר חול על פני הנעל. ה. התאוות מתקלפות לחלוטין. סוף. אין תאוות. אפשר בשקט לעלות למיטה עם היפהפייה האטרקטיבית בעולם. לא יפותה הנאור. הגוף נשמע לחלוטין לאדון שזכה להארה. ו. טבע הנאור הוא הטבע המוסרי למופת. אין צורך לגביו בחוקים ובאיסורים. תחושת ה``שלי`` נמחקת לחלוטין. רכוש, טובין, ממון, אינם אומרים דבר עוד. שזכה להארה, מתקלף לחלוטין מכל הטומאה, חי את הנצח, האינסופי הוא, אלמוותי, חלק בלתי נפרד מן הממשות. חדווה כלו, אמת האושר, השלום, שאין עמו אכזבה. החרות המוחלטת, האור, האהבה הטהורה, המנצחת כל. זו הארה. מתקיים כל הנ"ל- קיימת הארה חסר פרט אחד- אין זו הארה". אז לפי שלמה קאלו, אולי אתה עדיין לא שם. כי עדיין יש לך שאלות. אך השאלות שלך באות ממקום של הבנה אחרת. של ראייה אחרת: 'מי הוא הרואה?' 'מי הוא הנושם?' 'מי הוא זה החושב משכלי?' אלו הן שאלות מדיטטיביות. מי נמצא מאחורי אני??? אני זה אני. I AM THAT I AM EVERY BEING IS THAT I AM WHICH IS THE ONE AND ONLY I AM L&L TALYA

arlot

New member
טליה אני אוהב אותך מלאכית שכזו../images/Emo23.gif

הדברים שלך היו יפים כל כך והרגשתי ממש כאילו אני מדבר ,זה לא קורה לי הרבה וזו תחושה נהדרת , תודה לך . ובקשר לדרגון - הוא פגע בול בנקודה !!! מי אני ? זו השאלה הכי יפה והכי חזקה לשינוי - זרז נהדר וחזק ביותר ,מדהים לראות אנשים בגיל כזה ששואלים את השאלות שיוגים שואלים במדיטציה .

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo9.gifאכן כן

למעלה