הרבנים מכים שוב.

NEWS FASH

גם לערבים רשום תאריך עברי בת"ז...איך אני יודעת? כי ראיתי תעודות זהות של ערבים......אז בלי חירטוטים...יהודי כהלכה....עד שהוא מגיע לרבנות ואז הוא כבר לא כהלכה.
וכן אם תגור בצרפת יהיה רשום לך בדרכון הצרפתי nationality-french. תרחיב את אופקיך....אמרתי לך שחוץ מישראל היום ופראבדה כדאי לך לקרוא אולי עוד כמה דברים. לך במיוחד זה לא מזיק.

beatman

Member
מה קשור מה רשום בדרכון ?

כבר הסברתי שזה בגלל שבד"כ יש חפיפה בין הלאום של האדם ובין האזרחות = המדינה ממנה הוא מגיע.
כאשר מה שבאמת רשום בדרכון זאת האזרחות, כי במעבר גבולות מה שחשוב זאת האזרחות שלך ולאף אחד לא אכפת מה הלאום בתכל'ס של הבנאדם.

לערבים רשום תאריך לידה עברי ? זה לא היה ידוע לי.
אני יודע שלרוסים לא יהודים לא רשום.

כן רשום

כשאתה תלמד יום אחד באוניברסיטה או תעבוד עם האוכלוסיה הזו תגלה את הנתון המעניין הזה. אז מה זה אומר? שזה סותר את כל התיאוריה שלך לגבי לאום....ונכון בד"כ יש חפיפה בין הלאום לאזרחות.
זה כי זה אותו דבר!!!!!
יהודי זה אך ורק דת!!!!תפנים את זה. זה לא לאום זה לא עם זו בסה"כ דת.

beatman

Member
את לא קובעת מה זה

את יכולה לתרץ ולא להאמין אבל יהודים זה כינוי לעם ישראל.
עם = לאום שיש לו דת משלו

וכאן אני מסיים את הדיון.

TaL53

New member
תגיד, אנטולי

מה עם הפרנויה שלך? יש איה סרט של שעה וחצי שמסביר למה בכל מקום אתה "תוקע" את היהודים? הרי לא משנה מה יקרה בכל סיטואציה אתה תמצא/תמציא איזה יהודי להאשים.

נו, מה אתה אומר?

אנטוליו

New member
היום קראתי שהסיפור מופיע באתר איזרוס ברוסית:

Репатриантка из Украины: не могу выйти замуж — зачем служить в ЦАХАЛе?
http://izrus.co.il/obshina/article/2013-01-29/20364.html

כמו כן, מופיעה שם הידיעה שהיא פנתה ליאיר לפיד בעניין זה:
Негалахическая Рита Маргулис ждет ответа Яира Лапида
http://izrus.co.il/obshina/article/2013-01-30/20374.html

אני חושב שזו תמימות לפנות לפיד. אני זוכר שהצבעתי בזמנו למפלגה של אבא שלו, טומי, בשם "שינוי", שגרפה 15 מנדטים. מאז לא השתנה כלום. היחידים שתומכים בנישואין אזרחיים הם "מרצ". שאר המפלגות רק משלמות מס שפתיים ולא עושות מאומה בעניין זה.
מפלגתו של ליברמן אף הצביעה נגד כשהצעת חוק כזו הועלתה ע"י מר"צ. כולם חנטרישים ומשת"פים של דתיים-חרדים חשוכים.

בדיוק

והלוואי שהפעם כל הדוסים ישבו באופוציה ויסגרו להם את הברז וכמו בארה"ב ובכל מדינה מתוקנת הם ילכו לעבוד ולא ייכפו עלינו את השטויות שלהם. ונראה שיש מגמה כזו.
יוציאו אותם מהחושך לאור. ובמסגרת אותו נושא גם יהיו פה נישואים אזרחיים ולרבנות ובעצם לאף מוסד חשוך שנתקע בעבר לא יהיה מונופול על שום חלק בחיים שלנו. הרי למי שלא איכפת לו מהיהדות או מדת בכללי בכל מקרה יתחתן בחו"ל ויקבל חותמת של נשוי כשישוב ארצה ככה שזה לא ימנע התבוללות אז התירוץ של מי שאומר שזה ע"מ למנוע התבוללות זה כמובן הקשקוש הכי גדול ששמעתי. זה בסה"כ עוד מנגנון לעשות כסף מאנשים. כמו כל דבר בדת. כמו אוכל עם כשרות מיוחדת שהוא יקר אותי וכמו מסעדות שלא מוכנות לקבל תעודת כשרות בשביל לשלם אלפי שקלים בחודש לאיזה זקן שיבוא לשם ל 5 דקות ויסמן וי כדי שיוכלו לקבל את התעודה המיוחלת. זה רק עוד דרך לסחוט כסף מאנשים. ויש פה אנשים שחיים בסרט ומסבירים שזה נועד לשמור עליהם מ"התבוללות". כמו שאבא שלי אומר:" אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו"....בלי רבנים ושאר מרעין בישין.

למעלה