הרבה מאוד בוחרים

EverMan

New member
תצביע לה יהיה לה רוב בכנסת.

תצביע דרך. לא פוליטיקה. אתה לא מבין. אם אתה לא מצביע לעבודה - היא תהיה באופוזיציה. אם כן תצביע - היא תהיה בשלטון. שאתה מעודד אנשים לא להצביע לעבודה - אתה גורם לכך שהיא תהיה באופוזיציה. ברור !?

resh10

New member
הסקרים מדברים בעד עצמם.

ערב הבחירות ניווכח לסקרים וכולנו נדע באם ישנו סיכוי שלא נהיה באופוזיציה. אם נראה שיש סיכוי כזה, אני מעריך שכולנו נצביע עבודה!!! אם נראה שאין סיכוי כזה, אז לכל אחד יהיו את השיקולים שלו. חלק מהתומכים הפוטנציאלים יצביעו בעד המפלגה למרות שברור להם שהמפלגה הולכת לאופוזיציה, חלק אחר יעדיף לתמוך במפלגה אחרת שתקדם אינטרסים חשובים בתוך הקואליציה ברור!? דרך אגב: אם מיצנע חושב שכולנו "בכיס שלו באש ובמים", הוא מה זה טועה... אם מיצנע לא יתקן את הטעות שעשה בהקשר לסירוב להצטרף לממשלת אחדות גם שלא בראשותו, רבים מאיתנו לא יצביעו עבורו!!! לא נתאבד יחד איתו.

EverMan

New member
תפסיק כבר !

אתה מרגיז אותי ! אתה לא מבין ?! הסקרים מייצרים את הסקרים הבאים ! במקום שאנשים יצביעו למצנע כי זה הדעה שלהם , הם יצביעו לשינוי כי "מצנע לא לוקח" ?! לא הפנת את זה עדיין !? זה לא פועל הפוך. זה לא אנשים עוזבים את העבודה ואז מצנע חלש בסקרים. זה מצנע חלש בסקרים בגלל זה אנשים עוברים מהעבודה. תפנים כבר - אתה לא מצביע לקואליציה או אופוזיציה. אתה מצביע לדרך. ברור !? ברור ?!!?!? אני מקווה לטובתך שברור.

resh10

New member
אין סקר אחרי הסקרים ערב הבחירות.

ערב הבחירות מתפרסמים הסקרים האחרונים, כאן כבר אין מגמות וכו´. הסקרים ערב הבחירות מהווים מדד מעולה להבין להיכן "נושבת הרוח". הדרך של העבודה היא דרך של אחדות, לא דרך של פילוג. גם אם העם דחה חלק מהאידיאולוגיה שלנו, עדיין יש הרבה מהמשותף בין המפלגות כדי להתאחד ולקדם את המדינה ביחד. קרענו את העם בעבר, ראינו את התוצאות העגומות... לא, לא נעשה זאת שוב. כאשר מיצנע הכריז כי לא יכנס בשום אופן לממשלת אחדות חילונית שהוא לא יעמוד בראשה, מיצנע שינה את הכללים!!!!! מיצנע חשב כי זה יחזק אותו, על-פניו נראה שהוא מוביל אותנו אל 15 מנדטים... שאנחנו נתאבד איתו? מה פתאום!!! אח"כ יצחק עלינו ויחזור לראשות עריית חיפה... אנחנו לא לוזרים. מקווה שאתה וגם מיצנע מבינים את המציאות במפלגה.

EverMan

New member
גם הסקר ביום שלפני לא מעיד

על דבר. 1 מתוך כל 5 איש , מחליט בקלפי ! ברור ?!

החלטי

New member
אברמן, אתה מתווכח עם חבר מרכז ,,,,,

פרובוקטור של הליכוד,,, בוא לפורום אקטואליה ותראה מה שם הוא כותב! הוא קורא למיצנע "מריצנע" כבר התלונן אתמול שמחקת לו הודעות פה הפרובוקטור! ליגלג על הדימוקרטיה בפורום שלך!

resh10

New member
אם תשתין בים, אתה תחמם אותו?

תיאורטית כן! אבל מעשית, אתה יודע שלא. יש רצוי ויש מצוי. ערב הבחירות נעין בסקרים ונראה באם שינו סיכוי ש"נחמם את הים". יהיה סיכוי, נבחר בעד מיצנע! לא יהיה סיכוי, נשקול ונחליט מתוך האופציה הפחות גרועה. הלוואי ויקרה משהו ב 6 ימים הקרובים שישנה את התחזיות! נראה לך? יש לך רעיונות?

EverMan

New member
תפנים ותשתוק :

אני לא רוצה תגובה לזה ! נמאס לי כבר ! אתה מצביע תמיד , לא משנה מתי - לדרך שלך. לא לקואליציה או אופוזיציה. אתה מצביע שהדעה שלך תהיה מיוצגת בכנסת. לא בממשלה. אם כולם יצביעו לדעות שלהם - אז העבודה תעלה. נקודה.

למה אתה כל הזמן מתעצבן ומקלל ?!

כן לשלום לא לאלימות. תיקח רגיעון או כוס תה עם לימון... תנשום 2 נשימות עמוקות ואז תסביר את דעותיכם ואת דרככם בצורה נעימה ומנומסת. אני לא יודע איך אפשר להסביר נסיגה חד צדדית אבל אתה אולי כן...?!

resh10

New member
תיכף תיכנס איתי לקלפי עם אקדח...

תיכף תדפוק על השולחן ותגיד: "מה קרה לכם? השתגעתם לגמרי"... את זה עושים בליכוד, לא אצלנו!! אצלנו מנסים לשכנע האחד את השני ולהסביר לו את ההגיון שבעניין. אם הבוחר היה מצביע אך ורק עבור דרך, יכולת אתה להקים מפלגה עם מצע (דרך) מלהיב!!! "אני אביא שלום עם בטחון ואני גם מתחייב לסדר לכל בחור צעיר איזו מולטית נחמדה פעם בשבוע..." אם בוחרים אך ורק לפ ה"דרך", היית ראש ממשלה!!! מסתבר שה"דרך" הוא רק אחד מהאלמנטים שעל-פיהם מחליט הבוחר איזה פתק לשים בקלפי. יש גם האמון שיש לך במפלגה שתקיים את ה"דרך" יש גם את האמונה שה"דרך" היא ריאלית ותואמת את המצב הנוכחי יש גם עניין של נסיון ומנהיגות יש גם יושר אישי וכישורים אישיים. הכל ביחד!!!! לא רק ה"דרך". ברור??

meirkl

New member
אם כולם יצביעו לדעות שלהם

העבודה תעלה לשמים כלומר תיעלם

N a V e

New member
לכל אותם אלה שמצביעים לפי הסקרים--

אתם הם אלה שרק גורמים לסקרים להיות משמעותיים כלפי הציבור! חבר´ה,זה הזמן לחשוב ברצינות על ההצבעה ולהפעיל שיקול דעת. קול למפלגה קטנה = שיפור מעמדה של הליכוד מול מעמדה של העבודה. כל קול למפלגה אחרת מהעבודה של אנשים שלא מאמינים בשרון-גורם בדרך ישירה לקדנציה נוספת שלו. כשמגיעים לקלפי,חייבים לעשות את השיקול הנכון! כדי לשנות משהו ובאמת להשפיע על עתיד המדינה-תצביעו לעבודה! ואל תגידו כל הזמן ש"אין סיכוי".הרבה מאוד מצביעים בוחרים בשינוי רק כי לעבודה "אין סיכוי" לטענתם.בעצם,בהצבעה לשינוי,אתם מח זקים את הליכוד--שירכיב ממשלת ימין צרה--שתמשיך להתעלל בעניים ובמובטלים,ולא תציע שום אלטרנטיבה מדינית! רק אמת!

למעלה