הראן לזאקום!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני סוף סוף אחרי הרבא נסיונות סיימתי את כל הפר רקווסטס של הזאקום!!!!!!!! ואני פתחתי שרשור במיוחד לראן של הזאקום!!! אני חושב שנעשה את הראן ביום שיש הזה (אם לא יהיו יכולים הרבא אנשים לעשות באותו יום אז נחשוב כבר על יום אחר....) אז יאלה תרשמו מי בא ביום שיש בערך בשעה 11 בבוקר
נ.ב.: חבר שלי שהוא לבל דיי נמוך (70) הוא אוואן והוא ורוצה להצתרף אם אתם מוכנים אני אגיד לו שהוא יכול אבל אם זה בא על חשבונו של אחד מחברי הפורום אני אגיד לו שהוא לא יכול כי גם ככה לא בטוח שהוא יגמור את הפר רקווסט..... בכל מקרה אם אתם תוכלו לצרף אותו אז אני אשמח מאוד כי הוא אותו אחד שמביא לי את הכיסא בלרוג ובזכות מה שקניתי מליאת (שוב תודה ליאת) הוא משאיל לי את הבלרוג לחודש שלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אם אני אמשיך להתחנף אליו הוא ייתן לי את הבלרוג לתמיד כי הוא לא משתמש בו.....
אבל אל תשכחו את הדבר ההכי חשוב בהודעה הזאת..... צריך לקבוע תאריך ולהגיד מי בא ומי לא.... חבר שלי זה בא של חשבון של מקום פנוי....
אני סוף סוף אחרי הרבא נסיונות סיימתי את כל הפר רקווסטס של הזאקום!!!!!!!! ואני פתחתי שרשור במיוחד לראן של הזאקום!!! אני חושב שנעשה את הראן ביום שיש הזה (אם לא יהיו יכולים הרבא אנשים לעשות באותו יום אז נחשוב כבר על יום אחר....) אז יאלה תרשמו מי בא ביום שיש בערך בשעה 11 בבוקר