הראן לזאקום!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MomerS

New member
הראן לזאקום!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני סוף סוף אחרי הרבא נסיונות סיימתי את כל הפר רקווסטס של הזאקום!!!!!!!! ואני פתחתי שרשור במיוחד לראן של הזאקום!!! אני חושב שנעשה את הראן ביום שיש הזה (אם לא יהיו יכולים הרבא אנשים לעשות באותו יום אז נחשוב כבר על יום אחר....) אז יאלה תרשמו מי בא ביום שיש בערך בשעה 11 בבוקר
נ.ב.: חבר שלי שהוא לבל דיי נמוך (70) הוא אוואן והוא ורוצה להצתרף אם אתם מוכנים אני אגיד לו שהוא יכול אבל אם זה בא על חשבונו של אחד מחברי הפורום אני אגיד לו שהוא לא יכול כי גם ככה לא בטוח שהוא יגמור את הפר רקווסט..... בכל מקרה אם אתם תוכלו לצרף אותו אז אני אשמח מאוד כי הוא אותו אחד שמביא לי את הכיסא בלרוג ובזכות מה שקניתי מליאת (שוב תודה ליאת) הוא משאיל לי את הבלרוג לחודש שלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אם אני אמשיך להתחנף אליו הוא ייתן לי את הבלרוג לתמיד כי הוא לא משתמש בו.....
אבל אל תשכחו את הדבר ההכי חשוב בהודעה הזאת..... צריך לקבוע תאריך ולהגיד מי בא ומי לא.... חבר שלי זה בא של חשבון של מקום פנוי....

צ ל י ל 8

New member
הייתי שמחה לבוא, אבל אני זקוקה לאבישי

שיעשה בשבילי את הקווסטים המקדימים והוא לא בבית. חוץ מזה, שישי בשעה כזו זה ממש בעייתי בשבילי. אני מאוד זקוקה לכובע

Hasselblad

New member
שרון

אני מוכנה לקפוץ לך אם את רוצה (אוי כמה שזה נשמע משעשע...) ושוב כמו שכתבתי לא פעם ולא פעמיים בפורום... אין לי בעיה להרוג זאקום בשביל כולם... באמת שזה שטויות מבחנתי. אם אתם שורדים ראן בלי HB ובלי בישופ אין בעיה. אם לא מתאים לך שישי תתאמי איתי מתי! בשעות העמוסות אין לי כח להקליק אם מישהו רוצה הוא מוזמן להיות לידר ולהקליק מבטיחה שאם הוא נכנס אני מגיעה מספיק מהר להיכנס למערה (החיים יפים עם הייסט+FJ)

אני לא יודעת אייך בברה אבל בסקניה

מאז הכאוס ומאז שזאקום זורק ספר חשוב ל DB שנמכר בשוק ב 300 מיליון.... אי אפשר להיכנס לזאקום. האקרים משתמשים באוטו קליק ועושים DC למי שבפנים. אני לא מתקרבת לזאקום מאז הכאוס כי יש שם ממש כאוס....

Hasselblad

New member
../images/Emo2.gif

אני לא הולכת לזאקום אף פעם אלא אם מישהו מבקש ראן בשביל כובע... אין לי מושג איך זה עכשיו בברה... אם זה המצב אנחנו בבעיה.....

חשבתי ללכת

כי מי לא רוצה 300 מיליון על עבודה של 10 דקות.... אבל ממש ממש לא מתאים לי לשבת 5 שעות ולהסתכל על אדוביס.

Hasselblad

New member
אם לא הייתי עמוסה היום

כנראה שהייתי רצה אחרי הסרבר צק...

איזה באסה שאין פורטל כזה

שיש שם כמו את ה PQים גם את הבוסים אחד ליד השני.....
הייתי הולכת מיד אחרי הסרבר צ'ק להרשם ל HT ורצה לזאקום. וגם את APQ צריך שם מאיזה פורטל בכל עיר.... הדמות שלי בליפרי..... עד שאגיע לזאקום יהיה תפוס.... אבל תמיד אפשר לנסות. איזה כייף היה הטלפורט רוק הזה....

Hasselblad

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אם היה כזה לכולם זה היה הופך שוב לקשה להשגה... אם האבן שקיבלנו השבוע מתנה מוכרים מהיום בקאש... ליום או לשבוע...

../images/Emo45.gif

כנראה הם קצרים בכסף שם בנקסון...חייבים לשים מחירים כאלו...
עוד שקלתי לקנות את האבן הזאת, אבל אחרי שאני רואה את המחיר-אין שום סיכוי. היה נחמד שנתנו לנו אותה לשבוע [שמתוכו היו אינספור SCים שבזבזו את הזמן...
] אבל זהו...

צ ל י ל 8

New member
בקיצר אני יכולה לחלום על כובע בזמן הקרוב

(טוב ממילא אני בחופשה 3 שבועות בקרוב). מה לגבי טגרה?

צ ל י ל 8

New member
תודה על ההצעה סיון

אני רוצה לראות איך אבישי עושה את זה בפועל (הוא הפל להיות פרו חבל על הזמן) כדי ללמוד להבא. כמה עולה שן זהב בברה? רק את זה אני אצטרך. ומי יודע אם אני יכולה לשרוד.... את זה נצטרך לבחון הלכה למעשה. HB תמיד יכול להיות תוספת נעימה, אבל גם אם לא זה שווה ניסיון, ממילא כל מה שאני צריכה לעשות זה לדאוג לא למות. נראה מתי אני אעשה את כל זה. רק פעם אחת הצלחתי לעשות את ה-JQ הזה לבד. לקח לי שעתיים תמימות
ושאלה. לא עדיף לי כובכ טרגה? מה ההבדל בין השניים בלבד הרמה שלהם וזה שטרגה הוא בטוח 17 INT? יש מצב שאני בכלל שורדת טרגה?

למה לקנות שיני זהב ?

אני תמיד צדה אותם בעצמי. לא חבל על הכסף?
אני קמצנית - כל מה שאני יכולה לצוד עבור עצמי לבד אני צדה.

miss_t

New member
שיני זהב ראיתי בין 100K-300K

עדיף טארגה, לפי דעתי את שורדת אם לךא יהיה משהו שידחוף את הטארגה על אנשים...

Hasselblad

New member
טאגרה

לרמה 80 אם אני לא טועה אבל דיי בטוח שלא 50. אם אני זוכרת נכון יש שם safe spot אבל יש קווסטים מקדימים...

צ ל י ל 8

New member
הקווסטים המקדימים לא קשים

ואני אוהבת קווסטים, אז אין לי בעיה ללכת לעשות, אם אני אדע שאני יכולה בכלל להיכנס ולשרודה (זה גם בטוח יותר קל מאשר הקווסטים של זאקום
) סיון, את מסוגלת להרוג אותם לבד? (בחיים לא נכנסתי לשם, אפילו לא עם ה-BM) אני רמה 92, כך שעדיף טאגרה אולי מזאקום? הלוואי והיה לי כסף לכאוס זאקום בגלל התוספת של ה-HP.

למעלה