הראיון השבועי! (!!)

n u t

New member
מליון שנה!!!

תבוא למפגש הבא כה???? שלומי מצויין כרגיל
מיכי מושלם כרגיל
החיים גם כרגיל

heaven is here

New member
ענתיייייייי

מה נשמע? מה חדש? איך התלתלים? איך את מרככת אותם? באיזה שמפו את חופפת? שערך תמיד היה שחור כלילה? הידעת שסיון תבוא לראשון מתישהו?[כי היא מתה עליי] את אוהבת שוקולד? מה שלום מיכה? מתי את משתחררת? מה הצבע האהוב עלייך? את יודעת שאת חמודה?:$ יש לך ציפורניים? מתי פעם אחרונה ציירת משו? זהו נשמה!

n u t

New member
שירהההההה

אפילו השקעתי בהדגשות ובלי המדגישומטיק!!! מה נשמע? הכל טוב מה איתך?
מה חדש? אמ אמ אמ...אין לי שום דבר חדש בחיים
דרוש: משהו חדש בדחיפות! איך התלתלים? מעצבנים בבוקר, חמודים בצהריים:$ איך את מרככת אותם?עם שמפו ומרכך
באיזה שמפו את חופפת?האד אנד שולדרס:$ כדי לשמור על שיער נקי מקשקשים
שערך תמיד היה שחור כלילה? הוא לא שחור כלילה! הוא חום כמו... כמו... קקי! הידעת שסיון תבוא לראשון מתישהו?[כי היא מתה עליי] תודיעו על המתישהו הזה! את אוהבת שוקולד? שוקולד אגוזים
מה שלום מיכה? מיכי מושלם כרגיל
מתי את משתחררת? עוד הרבה זמן
אמ אמ... שנה ושלושה חודשים... פחות שבוע:$ מה הצבע האהוב עלייך? סגול
כי הוא הכי יפה בעולם!!! את יודעת שאת חמודה?:$ זה מה שמיכי אומר:$ יש לך ציפורניים?לא
כאילו כה
אבל לא ארוכות
הן תמיד ישברו לי... וגם לא מתאים לי כי יש לי ציפורניים עגולות כאלה ולא מאורכות... מתי פעם אחרונה ציירת משו? אני כל הזמן מציירת שטויות בצייר:$ אבל זה לא נחשב כי זה בעיקר לבבות וכאלה
אני לא יודעת לצייר מה
זהו נשמה! תודה כפרה!

ענתתתתתתתתתתת ../images/Emo110.gif

מאיר ביקש זאת, אז אקיים את בקשתו. מה נשמע?
כמה את אוהבת אותי?
[לקחתי טיפה את התפקיד של לולי :<] כמה מאיר עומו? למה הוא עומו? האם הוא ודור עומואים ביחד? מה שלום מיכה? למה הוא סנוב? מה את עושה בצבא? נהנית? מה הפז"מ?
את יודעת שיש לי מיטה חדשה? כתומה וזה, משו בסט. גם שולחן חדש מחשב! בורדו וזה
את יודעת שהיום התשיעי לנובמבר? רוצה זר סיגליות?
וואו, הייתי פוריה היום, אבל לצערך! אין לי עוד שאלות. אז אני מצטערת, אבל תהני, בהצלחה, ותודה על תשומת הלב. ביי ביי

n u t

New member
למאיר אין זכות לבקש את זה!!!

הוא בעצמו לא כתב
מאיר ביקש זאת, אז אקיים את בקשתו. מה נשמע? מצויין! כמה את אוהבת אותי? [לקחתי טיפה את התפקיד של לולי :<] לולי לא תסלח לך על זה לעולם!!!! כמה מאיר עומו?עכשיו עם השיער הארוך- יותר! הלמה הוא עומו?כי הוא נמשך לדור האם הוא ודור עומואים ביחד? כמובן! מה שלום מיכה? מיכי מצויין
למה הוא סנוב?הוא לא!! הוא סתם לא באינטרנט אף פעם
מה את עושה בצבא?הרבה כלום
נהנית?מאוד! מה הפז"מ? 9 חודשים שלמים
ועוד שבוע ומשהו
את יודעת שיש לי מיטה חדשה? כתומה וזה, משו בסט. את מנסה להתחיל איתי??? גם שולחן חדש מחשב! בורדו וזה זה משתלב עם הכתום?
את יודעת שהיום התשיעי לנובמבר? רוצה זר סיגליות? ידעתי שאת רוצה להתחיל איתי!!! וואו, הייתי פוריה היום, אבל לצערך! אין לי עוד שאלות. אז אני מצטערת, אבל תהני, בהצלחה, ותודה על תשומת הלב. ביי ביי

../images/Emo7.gif ../images/Emo110.gif

לא ענית כמה את אוהבת אותי
ומה, למיטה יש פסים כתומים, אדומים ובורדו, זה משתלב בנזונה! אני אצלם בקרוב ואת תראי

n u t

New member
מאוד../images/Emo3.gif

ואמרת כתומה! לא מפוספסת! צלמי ונראה

קיר קמט

New member
כתומה זה לא משו בסט

(ואת לוקחת לי ביטויים בהיסח הדעת? גם זה וגם וזה)

yuval k

New member
ענתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

כמה שנים לא דיברנו? כמה באמת חשבת עליי בתקופה הזו?
מתי את משאילה לי את מיכה ליום כיף? :$

n u t

New member
יובלקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

שנים רבות!! כמה אתה חשבת? קודם תבוא לארץ!!! אלא אם כן אתה מוכן לשלם לנו על כרטיסי טיסה למסצ'וסטס

Innocence Lost

New member
ענתית!!!!!!!!!11111111

החלטתי לרדת אל העם ולשאול אותך שאלות למרות שאני כה גרועה בזה. קודםכל מה שלומך? האם את מתה עליי כמו שאני מתה עליך? יותר?
איך את כזאת חמודה?
האם את מתגעגעת לימים בהם היו מפגשי א"ט הומי אדם והייתי אומרת לך שאת חמודה ואז היית מובכת קלות? בואי נחזור עליהם! איך את ומיכה כאלו חמודים ביחד? הכי בעולם
אממ מה התגייסת? אני לא עוקבת נו;[ מה את עושה בצבא למקרה שענית כן? איך זה? מה את עושה בחיי היוםיום שלך [נו משאת מקיצה <מה> בבוקר עד שאת עוצמת את עינייך הקטנטנות]? אני שואלת שאלות מעצבנות? כזאת אני אוקיי;[ לאן מגיע השיער שלך? מה את שומעת עכשיו? למקרה שאת לא שומעת כלום ברגע זה ממש: מה השיר שאת שומעת הכי הרבה לאחרונה? [את יכולה לענות גם במקרה שענית על הקודמת אוקיי
] מה את הכי אוהבת לאכול? כמה את אוהבת קטשופ? ושוקולד? איזה שוקו את הכי אוהבת? [הופה הולך לי בלשאול שאלות על אוכל;[] את יודעת איך מבשלים אורז? ואת מבשלת אורז מידי פעם? והוא יוצא לך מעוך מידי/דביק מידי/יבש מידי/שרוף מידי ונדבק לתחתית של הסיר? יוצא לך אורז מושלם?
אני מכינה אורז במיקרוגל, זה שוס. כדאי לך להכין יותר אורז. טוב נמא ס לך? הלכה לי המוזה;[ להת' מתוקה!

n u t

New member
לרדת אל העם זה תמיד טוב!

החלטתי לרדת אל העם ולשאול אותך שאלות למרות שאני כה גרועה בזה. תודות
קודם כל מה שלומך? בסדר!!! האם את מתה עליי כמו שאני מתה עליך?אולי
יותר?תלוי כמה את אוהבת אותי:$ איך את כזאת חמודה? זו לא אני שחמודה, זו את שחושבת ככה
האם את מתגעגעת לימים בהם היו מפגשי א"ט הומי אדם והייתי אומרת לך שאת חמודה ואז היית מובכת קלות?כה
אבל מובכת הרבה
בואי נחזור עליהם!בואי!! איך את ומיכה כאלו חמודים ביחד? הכי בעולם מיכי הוא הסוד
אממ מה התגייסת? אני לא עוקבת נו;[ כה
לפני 9 חודשים מה את עושה בצבא למקרה שענית כן?כלום
איך זה?כיף
מה את עושה בחיי היוםיום שלך [נו משאת מקיצה <מה> בבוקר עד שאת עוצמת את עינייך הקטנטנות]?מדברת עם מיכי ומקרצצת לחברים שנצא מהבית
אני שואלת שאלות מעצבנות?לא ולא! כזאת אני אוקיי;[אוקיי! לאן מגיע השיער שלך?הוא לא ארוך בכלל
למרות שאני לא גוזרת בכלל
מה את שומעת עכשיו? את מיכי שר לי בטלפון
על זה שאני חולה לו על הטוסי
למקרה שאת לא שומעת כלום ברגע זה ממש: מה השיר שאת שומעת הכי הרבה לאחרונה? [את יכולה לענות גם במקרה שענית על הקודמת אוקיי] אני על רנדומייז קבוע... מה את הכי אוהבת לאכול? שוקולד אגוזים
כמה את אוהבת קטשופ?כה! אבל לא בלי כלום... ושוקולד?אגוזים
איזה שוקו את הכי אוהבת? כל אחד שיש בבית
[הופה הולך לי בלשאול שאלות על אוכל;[] צק
את יודעת איך מבשלים אורז?כה!!! רק שהוא יוצא לנו קצת דביקי אבל הוא טעים עם תירס וכאלה ואת מבשלת אורז מידי פעם? כה... רק עם מיכי... והוא יוצא לך מעוך מידי/דביק מידי/יבש מידי/שרוף מידי ונדבק לתחתית של הסיר?קצת דביק... והלמטה נשרף
יוצא לך אורז מושלם?לא
אבל לאמא כן:$ אני מכינה אורז במיקרוגל, זה שוס.יאק:S כדאי לך להכין יותר אורז.בסדר מבטיחה
טוב נמאס לך? לא
אבל מיכי דורש שאני אתייחס אליו
הלכה לי המוזה;[זה בסדר נו להת' מתוקה!להית'

למעלה