הראיון השבועי! (!!)

Young MC

New member
הראיון השבועי! (!!)

שמתם לב שכל ראיון יש דברים שחוזרים על עצמם כמו!!! אני מנסה להצחיק ולא הולך לי הילה תשאל אם אוהבים אותה וכמה מעאתני תשאל אל המשיכה שאין לי לגברים ועופרי תגיב בלי שום קשר! וזה השבוע המרואיינת היא ענתתתתתתתתת שנים לא ראיתי אותך!
תהנו בסוף הראיון ענתתתתתתתת!!!! תשלח לי מסר אם שם המראויין הבא תהנו!

קיר קמט

New member
ענתי!

מה קורה? איך החיים? איך החיים במדים, אם כבר? איך המדים? איזה בית יש לפיסטוק? למה המחשב שלי העלים, סתם ככה, איזה 200 שירים מהסוף של הרשימה שלי? היית באיזו הופעה טובה לאחרונה? למה לא אמרת לי מראש? חבל. באמת חבל. עד מתי?

n u t

New member
קירקי

מה קורה? החיים יפים
איך החיים? נו אמרתי כבר הלו!! איך החיים במדים, אם כבר? כשאני אשרת במדים אני אודיע לך
איך המדים? תלויים יפה על הקולב כבר חצי שנה ככה... איזה בית יש לפיסטוק? מלא הפתעות! ודודלי! או שדודלי זה מהתוכנית השנייה? למה המחשב שלי העלים, סתם ככה, איזה 200 שירים מהסוף של הרשימה שלי? כי הם לא היו שירים טובים! היית באיזו הופעה טובה לאחרונה? לא
למה לא אמרת לי מראש? מזה אתה זורה לי מלח על הפצעים
חבל. נכון!! באמת חבל. נכון!@!@#@#!@!@ עד מתי? ינואר 07
למרות שכיף לי שם מה

קיר קמט

New member
אני לא מאמין שאת משתחררת לפניי.

ורמי פורטיס, שב"ק ס', תיסלם, תמוז, רותי נבון (יאה, חשמל זורם), ועוד רבים וטובים שבאים אחרי האות העברית ק', זה לא מספיק טוב?

n u t

New member
אני בת...

אפילו בצבא אנחנו עושות יותר כיף
ויש מצב שהמחשב שלך פשוט גזעני?

ע נ ת ת ת ת ת ת ת ת ת ת ת ת ת ת ת ת

ת ת ת ת ת ת ת ת ת ת ת ת ת ת ת את אוהבת אותי? [לא רציתי להרוס למאיר את מה שהוא כתב בהודעה. הייתי חייבת לשאול את זה.
] מה שלומך? מתי יצאת מהבית היום? מתי חזרת? את מתגעגעת לביתספר? האם את מרגישה זקנה? אל תדאגי, את צעירה בנפשך
ענת, נכון שלאקי אוהבת אותי? מה שלום מיכה? ד"ש נכון שהיה לך הכיכיףבעולם במפגש האחרון? ונכון שבפעם הבאה תכריחי אנשים להכריח כי היה לנו הו-כה-כיף? תודהמראש את אוהבת את השיר "כאילו" של היהודים? אם אין לך, השיגי במהרה הוא משהו בסט! :< טוב ענת אין לי מה לשאול :[ ביי

Innocence Lost

New member
למה הגבתי לך זה מופנה לגילעד!

כי אני מניחה שזה שיר מעאפן כי הוא של היהודים;[

n u t

New member
ה י ל ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה

את אוהבת אותי? בוודאי! [לא רציתי להרוס למאיר את מה שהוא כתב בהודעה. הייתי חייבת לשאול את זה. ] מה שלומך? נחמד נחמד... מישהו מתקשר אלי כבר שעה בממתינה ומנתק!!! מתי יצאת מהבית היום? 7:| 24 שעות מוקדם מדי
מתי חזרת? 16
את מתגעגעת לביתספר? לא
האם את מרגישה זקנה?כה
בעיקר פה בפורום מה
אל תדאגי, את צעירה בנפשך תודה כפרה
ענת, נכון שלאקי אוהבת אותי? לאקי מתה עלייך מה שלום מיכה? אני חושבת שטוב מה
יש לו אותי
ד"ש- נמסר... נכון שהיה לך הכיכיףבעולם במפגש האחרון? האמת שהיה כיף כיף
ונכון שבפעם הבאה תכריחי אנשים להכריח כי היה לנו הו-כה-כיף? גם הפעם הכרחתי מה
תודהמראש את אוהבת את השיר "כאילו" של היהודים? לא חושבת שאני מכירה
אם אין לך, השיגי במהרה לא רוצה מה
הוא משהו בסט! מבטיחה?:$ :< טוב ענת אין לי מה לשאול- שקרנית!@$!%$!@%!%#

A N I g M A

New member
ענתי../images/Emo99.gif

מה קורה? מתי נתראה?
אמ. תמסרי ד"ש למיכה
את מגניבה

n u t

New member
סיוון סיוון../images/Emo9.gif

כתחליטי לבוא לראשון
נמסר
הוא פה ליד מה
זה היה פשוט...:$

spider kisser

New member
ענתתייי

מה שלומך? איך את מרגישה? כמה את אוהבת אותי? זהו
? כמהההה?? ממממ כמה את גבוהה? מה אכלת היום לארוחת צהרים? ולארוחת בוקר? מניאקים! למה הם גרשו אותך! כמה את אוהבת אותי? מה המרק האהוב עליך? מה המיכי האהוב עליך?:$ טוב זהו מה! את אוהבת אותי :$

n u t

New member
אדון מיכי!

מה שלומך? שלומי טוב תודה
איך את מרגישה? טוב תודה
כמה את אוהבת אותי? מליונים!!! זהו
?לא מה כפול מליונים! כמהההה??מליונים בחזקת אינסוף!!!!! ממממ כמה את גבוהה? מאוד
163 סנטימטרים של גובה!!!!! מה אכלת היום לארוחת צהרים?סנדיוויצ'ים טעימים שמישהו שאני מאוד אוהבת הביא לי
ודנונה עם פקאן
והיה לי טעים
ולארוחת בוקר? שני לחם בטוסטר הזה עם גבינה מותכת ומקושקשת ואחרי זה שלווה! טעים!!! אבל זרקו אותי החוצה עם השלווה
מניאקים! למה הם גרשו אותך! באמת מניאקים הלו!!! כי מה הגעתי מאוחר ונסגר החדר אוכל:$ כמה את אוהבת אותי? מליונים!!!!! (בחזקת אינסוף:$) מה המרק האהוב עליך? מרק טעים:$ מה המיכי האהוב עליך?:$ אני אוהבת מיכי בכל הצורות ומכל הסוגים הלו!!!!! מיכי
הלו מוטו! טוב זהו מה! ידעתי
את אוהבת אותי :$ מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

למעלה