שלום!
N n u t New member 8/11/05 #26 מזה! עניתי על זה מלאנתלפים פעמים בשרשור הזה... שלומי תמיד טוב תודה מה איתך?
ל ל א ק י New member 8/11/05 #27 מקורההההההההההההההההההההההההההההההה את אוהבת אותי? איך החיים! את חושבת שיש לי סיכוי להוציא ציון נורמלי בפסיכומטרי אם אני אלמד?:<
מקורההההההההההההההההההההההההההההההה את אוהבת אותי? איך החיים! את חושבת שיש לי סיכוי להוציא ציון נורמלי בפסיכומטרי אם אני אלמד?:<
ל ל א ק י New member 8/11/05 #30 כה ראיתי ת'ציון שלך <: מזל טוב אה אבל לא עשיתי ב10.10 או משו :< עשיתי ביולי והיה ציון ממש עלוב כי לא למדתי? ממש אבל אני עושה שוב בינואר :<
כה ראיתי ת'ציון שלך <: מזל טוב אה אבל לא עשיתי ב10.10 או משו :< עשיתי ביולי והיה ציון ממש עלוב כי לא למדתי? ממש אבל אני עושה שוב בינואר :<
ר רותם ע New member 9/11/05 #31 תודה../images/Emo2.gif ושיהיה בהצלחה! [אמנם לא אותי שאלת, אבל כן, אני חושבת שיש לך סיכוי להוציא ציון נורמלי בלה בלה]
תודה../images/Emo2.gif ושיהיה בהצלחה! [אמנם לא אותי שאלת, אבל כן, אני חושבת שיש לך סיכוי להוציא ציון נורמלי בלה בלה]
N n u t New member 9/11/05 #32 נשמעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע וודאי ובוודאי שאני אוהבת אותך! החיים טובים ובטח הלו! לאקי חכמה שלי
N n u t New member 9/11/05 #35 היי זה אמור להיות מה נשמעעעעעעעעע זה לא שקראתי לך נשמה עם ע' בסוף או משהו כזה:$ כה?
ל ל א ק י New member 9/11/05 #37 ואם יהיה לי ציון גרוע אפשר לתבוע אותך? אוף ענת!! למה אנשים באים לביצפר חולים ומדביקים אותי?
N n u t New member 9/11/05 #39 כדי שתוכלי לקחת חופש מחר:$ מה לא? ולתבוע אותי היה עוזר לך אם לא הייתי מרוויחה 396 שקלים בחודש
ל ל א ק י New member 9/11/05 #40 אבל אבל ../images/Emo10.gif יש קורס במשו בסנפלינג ביום שישי אסור לי להיות חולה
R R e A New member 8/11/05 #19 ענת../images/Emo2.gif כמה שנים לא התראנו? מה נשמע? איך מיכה? איך בחיים?