הראיון השבועי!!

R e A

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo2.gif

יאללה בואי לקחת להקפיץ אותי ביום ראשון לר"ג
תשבי איתי בשער 11 יהיה כיף!!

אני אולי באה!!!1 ../images/Emo110.gif

אם ירשו לידיד שלי לנסוע עם האוטו... מי יק]יץ אותך, אמא לא נותנת לי ת'אוטו עדיין

The Damned

New member
אמ

בת כמה את? מה דעתך על זה ששמו פח-זבל בנושא הראיון השבועי שלך?
קוראים לך מתן?
אבל זה לא שם של בנות:X [את בת, נכון?] זהו, אני לא מכירה אותך

היי!!!!!!!!!11111111../images/Emo110.gif

בת כמה את? 17.5
מה דעתך על זה ששמו פח-זבל בנושא הראיון השבועי שלך? אה, זה בגלל שמאיר זבל, זה נורא פשוט מבינה? קוראים לך מתן? בהחלט אבל זה לא שם של בנות:X ולאחותי הקטנה קוראים אורן [כן, כמו העץ], אנחנו יצירתיים פה במשפחה.. סתםנו, נולדתי בשבועות, מתן-תורה וזה [את בת, נכון?] [כן] זהו, אני לא מכירה אותך וחבל!

heaven is here

New member
מתני../images/Emo9.gif

את כוסית מה שלומך יקירה? את אוהבת את צבע שערך? את אוהבת קניות? כמה את אוהבת את בית הבובות? כמה את אוהבת אותי? יש לך חלון בחדר? באיזה שמפו את חופפת?

שירה כפרה! ../images/Emo110.gif

את כוסית תודה אבל לא מה שלומך יקירה? ברוך השם! מה איתך? את אוהבת את צבע שערך? כן הוא חביב+ את אוהבת קניות? מאוד
כמה את אוהבת את בית הבובות? מאודמ אוד?
כמה את אוהבת אותי? הכי בעולםםםםםםם יש לך חלון בחדר? יש דלת של מרפסת באיזה שמפו את חופפת? הד אנד שולדגרס! מה שמזכיר לי שאתמול גמרתי אותו, אני צריכה להוציא חדש כדי שפעם הבאה אני לא אצטרך לצאת רטובה מהאבמטיה להביא
זה היה קצר

מאיר מצטערת, אבל זו מסורת!!1../images/Emo110.gif

מתנייייייי האם מאיר עומו? עד כמה מאיר עומו? האם הוא ודור עומואים ביחד? איך הם נראים ביחד? אוקיי זהו.

../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

האם מאיר עומו? בהחלט עד כמה מאיר עומו? מ1-10? 9999999999999 האם הוא ודור עומואים ביחד? הכי בעולם! איך הם נראים ביחד? גייז, אלא מה?

Young MC

New member
היי

מה שלומך? איך בבית ספר? נכון שטרניטי? אז מה דעתך? את תשלחי לי מסר עם שם המרואיין הבא? מה הדבר האחרון שאכלת? זוכרת שפעם ייבשת אותי ושעה חיכיתי לך!!11 ? מתי הפעם האחרונה שהיית במשחק של בית"ר? מתי הפעם האחרונה שהיית במנהרה הזאת, ליד התחנה מרכזית בירושליים שיש לה ריח של פיפי? ריטה- לא או ממש לא?

היי מאיר החמוד ../images/Emo110.gif

מה שלומך? ברוך השם איך בבית ספר? טוב תודה נכון שטרניטי? מה איתה
אז מה דעתך? סבבה את תשלחי לי מסר עם שם המרואיין הבא? כן אבל שבוע הבא כי אני מיוחדת ויהיה לי ראיון שבוע וחצי
ולמה ליאור לא נעץ אותי?
מה הדבר האחרון שאכלת? אני בזה הרגע אוכלת סיני זוכרת שפעם ייבשת אותי ושעה חיכיתי לך!!11 ? כן אני מצטערת
מתי הפעם האחרונה שהיית במשחק של בית"ר? אממ.. נגד בני סכנין נראהלי, אבל אני אולי נוסעת יום ראשון!!!11 מתי הפעם האחרונה שהיית במנהרה הזאת, ליד התחנה מרכזית בירושליים שיש לה ריח של פיפי? אממ, בחופש הגדול כנראה ריטה- לא או ממש לא? כן ענקי
מה יש לכם נגדה

למעלה