הראיון השבועי!!

קיר קמט

New member
גם פורטיסחרוף זו להקה

מה יש, גיל סמטנה, יובל שפריר וז'אן ז'אק גולדברג הם כלום? אוויר? שלא לדבר על זה שסמטנה וז'אן ז'אק תותחים.

לא אכלתי, ../images/Emo110.gif

שכנעתי את אמא להכין לזניהו עזרתי לה להכין א תזה הא, וגם הכנתי סלט! כפרעליי.

BLecker

New member
מתנוש

למה היה לך את הדחף לשלוח לי קישור לזה שאת מרואיינת? את יודעת שלא רוצים אותי בתור מרואין? כנראה שמאיר שונא אותי הא? יש לך רישיון נכון? חוגגת עליו? כמה תאונות כבר עשית? כמה קנסות כבר קיבלת? כמה חתולים כבר דרסת? ידעת שיש כביש מהיר בתוך ירושלים? אפילו 2! נסעת פעם ברכבת מיורשלים? נסעת פעם ברכבת לירושלים? מתי פעם אחרונה היית בזכרון? את יודעת שגם בתוך זכרון יש כביש מהיר? קוראים לו שד' ניל"י ידעת שבזכרון יש 17 כיכרות, ו15 אלף תושבים? זה בערך כיכר לכל 900 תושבים... לא? (חלק מהן ממש גדולות, הן באמת יכולות להכיר 900 אנשים) נכון שאת רוצה שאני אהיה המרואין הבא?

יוהו ../images/Emo110.gif

למה היה לך את הדחף לשלוח לי קישור לזה שאת מרואיינת? כי אני רוצה שישאלו אותי שאלות, אני משועממת
את יודעת שלא רוצים אותי בתור מרואין? מי אמר!!!!!111 כנראה שמאיר שונא אותי הא? חלילה וחס, הוא לא שונא אפחד חוץ ממני. יש לך רישיון נכון? חוגגת עליו? בטח שיש! איזה חוגגת, אני אומללה לייק הל כמה תאונות כבר עשית? אתמול כמעט עשיתי אחת
כמה קנסות כבר קיבלת? 0! הא! כמה חתולים כבר דרסת? לא דרסתי
ידעת שיש כביש מהיר בתוך ירושלים? אפילו 2! סבבה! נסעת פעם ברכבת מיורשלים? כן! לבית-שמש ואז אבא בא לאסוף אותנו לאיקאה נסעת פעם ברכבת לירושלים? לא ;[ מתי פעם אחרונה היית בזכרון? אממ, הייתי בטיול שנתי מתישהו נראה, כיתה ו' אולי? את יודעת שגם בתוך זכרון יש כביש מהיר? קוראים לו שד' ניל"י מגניב לכם. ידעת שבזכרון יש 17 כיכרות, ו15 אלף תושבים?
זה בערך כיכר לכל 900 תושבים... לא? בערך (חלק מהן ממש גדולות, הן באמת יכולות להכיר 900 אנשים) (מגניב) נכון שאת רוצה שאני אהיה המרואין הבא? אולי! ישמצב

זונה שלי

מה נשמע? מה קורה? אני יודעת הכל עליך, מה כבר יש לי לשאול?
אני חייבת לשאול אותך? נכון ענית 'כן' בשאלה הקודמת? בלאט. זה אומר שעכשיו אני צריכה לכתוב שאלות אמיתיות? סבבה. מה דעתך על הספר 'האריה שאהב תות'? איזו דמות מהסיפור היית רוצה להיות? לדעתך חם לאריה עם הרעמה הזו באמצע הקיץ? מה דעתך על זה שזה קיץ בתחילת דצמבר? אמור להיות קר, לדעתך? את מעדיפה שיהיה קר? אבל אז זה אומר שירד גשם, את יודעת את זה, נכון? נכון את אוהבת את רמיק? אם ענית 'לא' אין לך מה לדבר איתי לעולמי עד
נחמד לי ששינית ל'כן'
למה את חושבת שאני סנובית? את יודעת שלפני כמה ימים נרדמתי בשבע וחצי בערב וקמתי רק בבוקר למחרת? את יודעת שאישרו לי לעבוד בינואר?!?!?! נכון את מאוכזבת ממני?
אני מצטערת, אבל אני באמת אגיע לירושלים. נכון שאת מאמינה בזה? מה את אומרת על הכינוי 'מתני בנני'? אם היית פרי, איזה פרי היית? ועכשיו על פי התבנית "מתני..XXXXי"? *השלימי את האיקסים
* אם הייתי פרי, איזה פרי הייתי? אני אוהבת אותך תמיד תזכרי את זה אחכ אני אשאל שאלות אמיתיות אבל תזכירי לי
וזה!!!!

פוסטי ../images/Emo110.gif

מה נשמע? סבבה! מה קורה? סבבה! אני יודעת הכל עליך, מה כבר יש לי לשאול? מה שבא לך
אני חייבת לשאול אותך? ברור מה! נכון ענית 'כן' בשאלה הקודמת? לא, עניתי "ברור מה!"! בלאט. זה אומר שעכשיו אני צריכה לכתוב שאלות אמיתיות? כן
סבבה. מה דעתך על הספר 'האריה שאהב תות'? ספר בנזונה
איזו דמות מהסיפור היית רוצה להיות? תות
לדעתך חם לאריה עם הרעמה הזו באמצע הקיץ? אולי
מה דעתך על זה שזה קיץ בתחילת דצמבר? היום היה לי קר
אמור להיות קר, לדעתך? אמור להיות את מעדיפה שיהיה קר? לא ממש אבל אז זה אומר שירד גשם, את יודעת את זה, נכון? כן
נכון את אוהבת את רמיק? בערך אם ענית 'לא' אין לך מה לדבר איתי לעולמי עד מי יגיד לא
נחמד לי ששינית ל'כן' לא שיניתי הא למה את חושבת שאני סנובית? כי את סנובית? את יודעת שלפני כמה ימים נרדמתי בשבע וחצי בערב וקמתי רק בבוקר למחרת? כן אמרת לי את יודעת שאישרו לי לעבוד בינואר?!?!?! יופי נכון את מאוכזבת ממני? בת זונה אני מצטערת, אבל אני באמת אגיע לירושלים. נכון שאת מאמינה בזה? לא מה את אומרת על הכינוי 'מתני בנני'? סבבה מה אם היית פרי, איזה פרי היית? תני לי לנחש - בננה? ועכשיו על פי התבנית "מתני..XXXXי"? *השלימי את האיקסים * בננני? אם הייתי פרי, איזה פרי הייתי? תות, כי הוא מתוק. אני אוהבת אותך נכון תמיד נכון תזכרי את זה לא רוצה אחכ אני אשאל שאלות אמיתיות סבבה
אבל תזכירי לי אשתדל וזה!!!! אוקיי!!!!

R e A

New member
מתני../images/Emo23.gif

טוב תורי עכשיו
למה חמודה כמוך אוהדת קבוצה עם אוהדים כה לא חמודים וערסים?;[ רוצה את עבאס סואן לבית"ר? היית טסה לפולין שוב - בשביל חופשה? בכלל, את כמה את מתגעגעת לפולין מ1-10? יש לך רשיון נכון?
כבר הספקת לקבל דוח? איזה טסט עברת?
ותאוריה? כמה ילדים יהיו לך? איך תקראי להם? את גרה באיזור איכותי בירושלים או סתם כזה? איך שם? חח ובדיוק נזכרתי שביום ראשון מכבי נגד בית"ר
כמה כמה נגמר? מי מבקיע למי? באיזה דקה השופט האדום יגמור למכבי את המשחק הפעם? ואיך? אה כן מה הקטע של התמנון המכוער [סליחה] בנושא?
זהו

רעוווווש../images/Emo23.gif ../images/Emo110.gif

למה חמודה כמוך אוהדת קבוצה עם אוהדים כה לא חמודים וערסים?;[ כי בית"ר שולטת יה יה יה ואתה תראה זאת ביום ראשון. רוצה את עבאס סואן לבית"ר? לא, הוא מאעפן, מה כולם תופסים ממנו!!!!1 וזה לא כי הוא ערבי, יש ערבים אחלה :< היית טסה לפולין שוב - בשביל חופשה? לא נראהלי בכלל, את כמה את מתגעגעת לפולין מ1-10? למסע? 8, כי היה קשה רחוק מהמשפחה והחברים הקרובים.. אבל נהניתי ביותר יש לך רשיון נכון? כן
המלווה נגמר שלשום כבר הספקת לקבל דוח? לא
אבל כמעט מתתי אתמול! איזה טסט עברת? שלישי :$ ותאוריה? ראשונה מה כמה ילדים יהיו לך? שלושה נראהלי איך תקראי להם? לא יודעת
את גרה באיזור איכותי בירושלים או סתם כזה? אממ, השכונה לא משו, אבל הרחוב שלי בנזונה איך שם? סבבה לי ויפה
חח ובדיוק נזכרתי שביום ראשון מכבי נגד בית"ר איזה קטע! כמה כמה נגמר? אני אומרת.. 2-1 לנו. מי מבקיע למי? נמני יבקיע לכם, אסולין יבקיע אחד, ויצחקי את השני באיזה דקה השופט האדום יגמור למכבי את המשחק הפעם? לא יהיו אדומים, אבל שחק עמוס צהובים - זכור את מילתי. ואיך? מה איך
אה כן מה הקטע של התמנון המכוער [סליחה] בנושא? כפרע, תימי כוסון על, אתה מבין?! ולא יודעת, הוא בא לי אוטומטי ];

למעלה