הראיון השבועי!!

Young MC

New member
הראיון השבועי!! ../images/Emo64.gif

כמו בכל שבוע (או משהו) הראיון השבועי הפעם המרואיינת היא מתני-תנ-תני כי היא נחמדה וכי אני אמרתי
תהנו
!!!111 בסוף הראיון מתני, תשלחי לי מסר עם שם המרואיין הבא!!
ליאור הפעם תנעץ את ההודעה לשבוע

מעאאאאאאאאאאתניבנני

מקורה חמודה האם את מתגעגעת אליי? האם תבואי לת"א בחנוכה? [לפגוש אותי ואת סיפי, נוווווווווווווווו!!!] האם את מתגעגעת אליי? [שוב, מה] האם את אוהבת אותי? כמה? [זו מסורת] למה את חכמה? מה את הכי אוהבת ללמוד? למה? מה את הכי אוהבת לאכול? למה? את חושבת שתאהבי את הנסי המדהים שלי? אמא הביאה לי 25 שקל עכשיו
את יודעת שאחותו הגדולה של דור מהוהבת בי? באמאשלי@?#%#@?%!%?$?!@ מהוהבת בי כלכך
בנני, תום מהיהודים סוטה. מעאתני, מתי נשתמש במשתמש המדהים שפתחתי [מתני בנני ולולי שבלולי*-)] מתי!#@?!?!!?! אין עוד שאלות בנתיים

לולישבלולייייייי ../images/Emo110.gif

מקורה חמודה כלטוב מה איתך מותק האם את מתגעגעת אליי? הכי בעולםםםםםם האם תבואי לת"א בחנוכה? אולי
[לפגוש אותי ואת סיפי, נוווווווווווווווו!!!] האם את מתגעגעת אליי? הכי בעולםםםםם [שוב, מה] [זה חשוב, מה] האם את אוהבת אותי? הכי בעולםםםםםםם כמה? הכי בעולם
[זו מסורת] [סבביישן] למה את חכמה? אני לא מה את הכי אוהבת ללמוד? אם אני אגיד מתמטיקה את תכי אותי? למה? כי אחלה מורה ודי קל לי מה את הכי אוהבת לאכול? הכל!!!!!!!!11111 למה? כי אני בהמה ואוכל זה טעיפ את חושבת שתאהבי את הנסי המדהים שלי? לא אוהבת נס
אמא הביאה לי 25 שקל עכשיו תתחדשי! את יודעת שאחותו הגדולה של דור מהוהבת בי? גמני מהוהבת בך
באמאשלי@?#%#@?%!%?$?!@מאמינה
מהוהבת סבבה בי סבבה כלכך סבבה, כולם אוהבים את לולייייייי בנני, תום מהיהודים סוטה. כיף לו! מעאתני, מתי נשתמש במשתמש המדהים שפתחתי [מתני בנני ולולי שבלולי*-)] מתי!#@?!?!!?! אם היית מדבר תאיתי מדי פעם היינו מתחילות
אין עוד שאלות בנתיים למהההההההה
בייוש חומד

קיר קמט

New member
מתנוס

המ נתחיל ממה שחשוב באמת, למה את סנובית
ועכשיו למה שחשוב בשבילי, נו http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=553048 כמה את מתרגשת מזה שאני בעמוד הראשי של כללללל תפוז כולו? האם את חושבת שזה מסמן את תחילת הקריירה שלי כפרשן פוליטי? את חושבת שאני יכול להיות כמו רביב דרוקר? יתאים לי להיות חנוט בחליפה? נכון את אוהבת אותי? טוב נו אולי לא אבל תשקרי, שיהיה לי כיף בלב מתי את חושבת שיהיה תורי? את חושבת שכשיהיה תורי לא יהיו שאלות? טוב לא חשוב. אמרו לך פעם שאת שווה? ואני? כמה פעמים? לא מספיק? כן, יכול להיות את שווה. כמה זמן לא קראתי לך היידי? מה את חושבת על ארקדי המאפיונר שלכם?

גילעדוס ../images/Emo110.gif

המ נתחיל ממה שחשוב באמת, למה את סנובית מי סנובית
ועכשיו למה שחשוב בשבילי, נו http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=553048 כמה את מתרגשת מזה שאני בעמוד הראשי של כללללל תפוז כולו? הכי בעולםםםם האם את חושבת שזה מסמן את תחילת הקריירה שלי כפרשן פוליטי? שיהיה בהצלחה! את חושבת שאני יכול להיות כמו רביב דרוקר? אבל הוא מאמן כדורסל לא?
יתאים לי להיות חנוט בחליפה? אנאעארף, ישמצב נכון את אוהבת אותי? תמיד טוב נו אולי לא מה לא
אבל תשקרי, שיהיה לי כיף בלב מי משקר
מתי את חושבת שיהיה תורי? בקרוב! את חושבת שכשיהיה תורי לא יהיו שאלות? לא
טוב לא חשוב. מה אמרו לך פעם שאת שווה? אני בספק ואני? אולי כמה פעמים? לא יודעת לא מספיק? כן, יכול להיות - מה את עונה במקומי בהמה את שווה. תודה, אבל לא כמה זמן לא קראתי לך היידי? טו מאץ'? מה את חושבת על ארקדי המאפיונר שלכם? כפרעליו

קיר קמט

New member
המ

שרון, הוא אח של רביב, זה המאמן כדורסל, והוא גם היה בהפועל שלכם.

ל א ק י

New member
מתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

היי מקורה
איך החיים
מה חדש
למה לא אמרת לי שנה שעברה שגם את שם!!!1 אתם נוסעים לאיזה כנס בקרוב במקרה?:[ בת"א כזה?:[

לאקיייייייייייייייייייייי../images/Emo110.gif

היי מקורה כלטוב מה איתך!!!!11 איך החיים לא משו, ושלך? מה חדש אנ ידפוקה
למה לא אמרת לי שנה שעברה שגם את שם!!!1 כי לא ידעתי ולא היה לי את מספרך
אתם נוסעים לאיזה כנס בקרוב במקרה?:[ בת"א כזה?:[ אנחנו מתחננים למורה, אני מקווה שהיא תיקח אותנו

לא יודעת ../images/Emo110.gif

אנחנו סתם רוצים לנסוע, מציקים למורה שתיקח אותנו לאנשהו

AeroPeek

New member
מתןןןןן

את אוהבת את השם שלנו? איך זה שנולדנו כמעט באותו תאריך ולשנינו קוראים מתן? מה הסיכויים? נכון זה חרא לגור בירושלים? חרא של עיר הראיון השבועי שלך הוא ראיון של יומיים שלושה, אז הוא לא שבועי ממש. איך ההרגשה?

מתןןןןןןןןןןן ../images/Emo110.gif

את אוהבת את השם שלנו? כן
איך זה שנולדנו כמעט באותו תאריך ולשנינו קוראים מתן? מה הסיכויים? די גבוהים, כי נולדנו בשבועות כפרה נכון זה חרא לגור בירושלים? חרא של עיר אחלה עיר מה יש לך!
הראיון השבועי שלך הוא ראיון של יומיים שלושה, אז הוא לא שבועי ממש. איך ההרגשה? מאיר יפרסם את הראיון הבא בעוד שבוע ושלושה ימים, אז הוא יהיה יותר ארוך, הא

A N I g M A

New member
מתניייייייייייייייי

מקורה? נכון שאת מתה עלי? מתי הראיון שלך? רוצה שאני אראיין אותך? מה שלום המסקרה שלך? איך בבצפר? רוצה לבוא להופעה של רונה קינן בשבוע הבא? רוצה לבוא למטרופולין היום? גם אני רוצה

סיווניייייייייי../images/Emo110.gif

מקורה? הכל טוב מה איתך!!!!!111 נכון שאת מתה עלי? מתה עלייך לייק הל מתי הראיון שלך? אוי שיט לא קבעתי
תזכירי לי שבוע הבא רוצה שאני אראיין אותך? בכיף, יהיה לי נורא נוח
אי אפשר לעשות את זה במצלמת אינטרנט? ;[ מה שלום המסקרה שלך? טוב תודה, מה איתך? איך בבצפר? סבבה
רוצה לבוא להופעה של רונה קינן בשבוע הבא? לא ממש :$ רוצה לבוא למטרופולין היום? מאוד!!!!!!1 איפה?!?!?! גם אני רוצה ייאי

Innocence Lost

New member
מעאתניייייייייייייי

היי מה נשמע? מה שלומך? מה חדש? איזה ירק את הכיייי אוהבת? [תבחרי אחד שהכי בעולם] יש לך חיות מחמד? היו לך? איך היה לך כוח להגיע לתמונה שלי באתר של פולין ואיך זיהית אותי ולמה וכמה התעוורת
? תבואי בחנוכה לת"א, זוהי פקודה! איזה שיר את הכי אוהבת [נכון לעכשיו נו]? מה הייתה ההופעה האחרונה שהיית בה? מה המקצוע הכי אהוב עליך בביצפר? את כותבת בעוד פורומים? אילו? את מהוהבת בי? |מהוהב| באיזה בושם את משתמשת? ושמפו? במה היה המבחן האחרון שעשית? והבגרות האחרונה? והראשונה? טוב, אני אפסיק, נגמרו לי השאלות! מצ'ה עלייך חיים צ'לי; -)

סיפוש../images/Emo110.gif

היי היי! מה נשמע? הכל טוב, מה איתך! מה שלומך? בסדר תודה מה חדש? אמממ, כמעט מתתי אתמול, אבל חפיף איזה ירק את הכיייי אוהבת? [תבחרי אחד שהכי בעולם] חציל
יש לך חיות מחמד? היו לך? היו ארנבות שאחת מתה ואחת שחררנו, והיו דגים. כרגע אין, אני לא בנאדם של חיות
איך היה לך כוח להגיע לתמונה שלי באתר של פולין ואיך זיהית אותי ולמה וכמה התעוורת? עברתי ברפרוף וראיתי מישהי מהממת שסנוורה את פניי ואאמרתי לעצמי "היי זו בטח סיפי, אין יפה ממנה בעולם כולו", ופתחתי את התמונה וראיתי שזו באמת את. תבואי בחנוכה לת"א, זוהי פקודה! אל תפקדי עליי
איזה שיר את הכי אוהבת [נכון לעכשיו נו]? לא יודעת
מה הייתה ההופעה האחרונה שהיית בה? בית הבובות
ובקרוב ב"ה עברי לידר, בסוף החודש שוב בית הבובות! מה המקצוע הכי אהוב עליך בביצפר? מת'
את כותבת בעוד פורומים? אילו? בהחלט! חברים, זיהוי שירים, ירושלים, טלויזיה, ערוץ 24 [בואו, הוא מגניב!
], קוראת בהומור שחור, ואמ לא יודעת מה עוד... את מהוהבת בי? |מהוהב| מאוד מאוד באיזה בושם את משתמשת? אממ.. דולצ'ה גאבנה Light Blue, אמ, Angel, וגם! 212 Sexy
ושמפו? אממ, הד אנד שולדרס, וקונדישינר של הוואי ;[ במה היה המבחן האחרון שעשית? אממ.... לא זוכרת, רגע אני אבדוק! ספרות
והבגרות האחרונה? מועד ב' במת'... והראשונה? אממ, נראה לי שמחשבים, זה היה ביומולדת שלי
טוב, אני אפסיק, נגמרו לי השאלות! אוקיי
מצ'ה עלייך חיים צ'לי; -) כפרעלייך סיפי מותק

קיר קמט

New member
למה ללכת פעמיים לבית הבובות

סתם שני זקנים שלא יודעים מה זה מוזיקה (להבדיל מפורטיסחרוף, שהם שני זקנים שכן יודעים מה זה מוזיקה ובגלל זה, זה לגיטימי לחלוטין ללכת ל-4 הופעות שלהם ולשלם על זה 255 שקל, לא כולל הפקקים לניצנים.)

אבל בית הבובות זו להקה, ../images/Emo110.gif

לא שני זקנים... יש בה הרבה יותר מאשר איתי ואמיר, שד"א, לא זקנים בכלל ואמיר טואלי עושה לי את זה

למעלה