סיפוש../images/Emo110.gif
היי היי! מה נשמע? הכל טוב, מה איתך! מה שלומך? בסדר תודה מה חדש? אמממ, כמעט מתתי אתמול, אבל חפיף איזה ירק את הכיייי אוהבת? [תבחרי אחד שהכי בעולם] חציל
יש לך חיות מחמד? היו לך? היו ארנבות שאחת מתה ואחת שחררנו, והיו דגים. כרגע אין, אני לא בנאדם של חיות
איך היה לך כוח להגיע לתמונה שלי באתר של פולין ואיך זיהית אותי ולמה וכמה התעוורת? עברתי ברפרוף וראיתי מישהי מהממת שסנוורה את פניי ואאמרתי לעצמי "היי זו בטח סיפי, אין יפה ממנה בעולם כולו", ופתחתי את התמונה וראיתי שזו באמת את. תבואי בחנוכה לת"א, זוהי פקודה! אל תפקדי עליי
איזה שיר את הכי אוהבת [נכון לעכשיו נו]? לא יודעת
מה הייתה ההופעה האחרונה שהיית בה? בית הבובות
ובקרוב ב"ה עברי לידר, בסוף החודש שוב בית הבובות! מה המקצוע הכי אהוב עליך בביצפר? מת'
את כותבת בעוד פורומים? אילו? בהחלט! חברים, זיהוי שירים, ירושלים, טלויזיה, ערוץ 24 [בואו, הוא מגניב!
], קוראת בהומור שחור, ואמ לא יודעת מה עוד... את מהוהבת בי? |מהוהב| מאוד מאוד באיזה בושם את משתמשת? אממ.. דולצ'ה גאבנה Light Blue, אמ, Angel, וגם! 212 Sexy
ושמפו? אממ, הד אנד שולדרס, וקונדישינר של הוואי ;[ במה היה המבחן האחרון שעשית? אממ.... לא זוכרת, רגע אני אבדוק! ספרות
והבגרות האחרונה? מועד ב' במת'... והראשונה? אממ, נראה לי שמחשבים, זה היה ביומולדת שלי
טוב, אני אפסיק, נגמרו לי השאלות! אוקיי
מצ'ה עלייך חיים צ'לי; -) כפרעלייך סיפי מותק