הקפצת שרשור חדשות

rapgamer4ever

New member
הצד המשמעותי בטרייד הוא קליבלנד כמובן

לברון-שאק זה לא בדיוק צמד מושלם אבל זה יוסיף לקליבלנד המון בהתקפה. סופסוף אופציית פוסט טובה. בהגנה תהיה בעיה אבל אם קליבלנד תהיה מספיק מתואמת היא תוכל להסתדר בצורה סבירה נגד פיק אנד רול כשלברון יעזוב את השחקן שלו ויעכב את הגבוה שנכנס פנימה. בקיצור הטרייד הזה יתרום לקליבלנד. מבחינת פיניקס אני לא חושב שיהיה הבדל גדול מבחינה מקצועית, לפחות בעונה הרגילה. אבל בפלייאוף לא יהיה לסאנס מה למכור אפילו על הנייר. אם המהלך הזה יצא לפועל, אנחנו צפויים לראות מגמה של מהלכים דומים של הסאנס בשנה הקרובה. נאש יעזוב והם יחפשו לבנות סביב כוכב לא מבוגר, אולי אמארה.

Orenseg

New member
תגיד, למה אתה קורא בone?

כבר לפני ארבעה חודשים (בפברואר, על הטרייד דדליין) עלתה ההצעה של שאק על ביג-בן ופאבלוביץ'. כרגע וואלאס עשוי לפרוש, אז אני בכלל לא בטוח שאפשר להעביר את החוזה שלו. כך או כך זה טרייד גרוע לסאנס.

זה מה שאני קורא...

האמת, אני קורא בעיקר בפורום. כאן לא ראיתי שמזכירים את זה, אז זה מה יש

carmelo

New member
לא תקראו את זה בONE - בארון דייויס בארץ!

נצפה במסעדה על שדרות רוטשילד בת"א לצד זאק בראף, השחקן הראשי ב'סקראבס' ושאר קומדיות אמריקאיות מטופשות. יכול להיות שהם מצלמים פה...למי שלא יודע, הסיבה העיקרית שדייויס חתם עם הקליפרס היתה בשביל להשתלב בהוליווד.

Orenseg

New member
כן כן, הוא פה ../images/Emo13.gif

מתוך הטוויטר שלו:
Went out last night in Isreal! Tel aviv is great! Taking photos and going to dead sea today! Send u all pix soon 9:57 AM Jun 13th from TwitterBerry​

Or Amit

New member
כן תקראו בONE:

פרסום ראשון! בארון דיוויס הגיע להתרשמות במכבי תל-אביב ולאודישנים לסרט החדש של אבגי. (זה לא באמת פורסם שם, אבל אני לא אתפלא אם זה יפורסם.)

Orenseg

New member
הוא הגיע לראיון עם דני קליין

מועמד להחליף את מורן רוט בהפועל ירושלים. (ולא, גם זה עדיין לא פורסם שם
)

Orenseg

New member
קווין לאב בטוויטר: מקהייל לא יחזור

לאמן את הוולבס.

למעלה