הקפצת שרשור חדשות

Or Amit

New member
שרשור חדשות

(אורן, בחייאת, אם יש שרשור חדשות - תדביק את החדשות שלך אליו, לא למשהו של 'תפוז אנשים מודיע')

Or Amit

New member
כמה דברים מהיום

אותי זה הצחיק: סטפן קארי הרשים את הניקס באימון שהוא עשה אצלהם, במיוחד ביכולת הקליעה שלו. עכשיו, בחייאת, זה סטפן קארי, אתם לא ידעתם שמה שהוא עושה טוב זה לזרוק?
ד'אנתוני אמר לקארי (בצחוק) שהוא לא יכול לבחור אותו כי אלן יוסטון לא מוכן להפוך לקלעי השני הטוב בתולדות הניקס. יוברט דיוויס וג'ון סטארקס הביעו את מחאתם (לא באמת)
מייק ששבסקי אמור להחזיר תשובה במהלך השבוע הקרוב האם הוא ימשיך לאמן את נבחרת ארה"ב
קווין מקהייל ככה"נ ישאר לאמן את מינסוטה בעונה הבאה.
הבובקאטס יגישו QO לריימונד פלטון, עדיין לא הוחלט אם שון מיי יקבל הצעה.
סאשה פבלוביץ' בדרך החוצה מקליבלנד
וזה כבר מעניין: המאבס הציעו לוויזארדס את ג'וש הווארד או ג'ייסון טרי עבור הבחירה בג'ורדן היל.
אחרי שפול ווסטפול מונה לאימון סקרמנטו, תום ת'יבודו כנראה ימשיך בסלטיקס.
דאנתיי ג'ונס עבר ניתוח להוצאת שבבי עצם מהכתף. החלמה של 4-6 שבועות.
ג'אמיר נלסון לא יפתח בכלל בסדרת הגמר.

carmelo

New member
ג'וש הווארד אל וושינגטון זה אחלה רעיון

הוויזארדס יתנו תמורתו את מייק ג'יימס, סונגאליה והזכויות על היל. טרייד שיחסוך להם קצת יותר ממיליון וחצי בפיי רול לעונה הבאה, כשהם נפטרים מהחוזה של סונגאליה (עד 2011) וג'יימס (חוזה נגמר, אבל מיותר), בעוד שהווארד חתום עד 2011 עם אופציית שחרור ע"י הקבוצה בקיץ הבא - אם הוא לא ישתלב והם יישארו גרועים, יוכלו לוותר עליו. אם הוא כן ישתלב...הוא אומנם לא 2 טבעי בעל קליעה טהורה, אבל הוא עדיין שדרוג על פני סטיבנסון/מקגווייר. גם פותח אופציה לטרייד על באטלר, אם תבוא הצעה מספיק טובה. המאבס ישיגו את היל שהם חמים עליו, ולצידו על הספסל, סונגאליה יספק טווח קליעה מרחוק - שניהם יחסכו להם כסף על החתמת באס מחדש. אם ג'יימס יראה שהוא עוד מסוגל לתרום משהו, אז גם טרי יכול להפוך אקספנדבל לטרייד אחר.

Or Amit

New member
לא יודע

ג'יימסון, ארינאס, באטלר והווארד באותה חמישיה? יש מספיק כדורים להרכב כזה? איפה האיזון כאן? גם את דאלאס זה מוציא מאיזון, דירק אמור לעבור לשחק 3? אני לא מאמין שהם יוותרו על הווארד בשביל רוקי שהם מתכוונים להוריד לספסל. מי אמור לפתוח שם בסמול פורוורד? (התשובה שלי, אגב, ג'ראלד גרין) אגב, באטלר מתאים יותר מהווארד לשחק 2. קיובן גם צוטט כשהוא אומר שהם רוצים להחתים את קיד, אבל רוצים לידו התקפה (מה שמעלה תהיות לגבי המקום של טרי בקבוצה, כי להגנה הוא בטח לא נמצא שם). יהיה מעניין לראות אם המאבס מתכננים מיני-מהפכה שם.

carmelo

New member
דאלאס רוצים את ארטסט בקיץ

הווארד שחקן קבוצתי, תן לו לקחת פיקוד ברבע הראשון ואח"כ הוא נרגע :) אומרים שארינאס מאז הפציעה החל להתמקד במסירה קודם. גם לג'יימיסון אף פעם לא הפריע לקחת צעד הצידה. הוא היה הגו-טו-גאי של הווריורס ופינה את הבמה לארינאס. אח"כ כשהם שוב שיחקו יחד בוושינגטון, הוא הסכים להיות כינור שלישי לצד יוז/באטלר. באטלר כבד יותר, הייתי שם אותו על סמולים ואת הווארד על 2. הוא גם מאבד הרבה יותר והחל להעדיף את הפוסט-אפ על פני החדירה.

Or Amit

New member
העניין הוא

שאם דאלאס מוותרים על הווארד, איך הם יביאו את ארטסט? אני לא רואה את יוסטון עושים 'עונה פיננסית' ומוותרים על ארטסט עבור סטאק, נניח. ארטסט עבור טרי? לא נראה לי כדאי ליוסטון. לדאלאס אין קאפ-ספייס לדעתי (תקן אותי אם אני טועה) וארטסט אוהב את אדלמן. לא רואה מצב שהוא מגיע לשם.

carmelo

New member
אין להם קאפ ספייס

אבל אולי בכל זאת ארטסט יתפשר על MLE מלא שם, במיוחד אם הם יביאו את שאק וישאירו את קיד - עדיין שמות יותר אטרקטיביים לשחק לצידם מאשר יאו, עם כל הכבוד להערכה שארטסט גילה כלפיו העונה.

Or Amit

New member
אם הם מביאים את ארטסט על MLE

הם גאונים. אני לא רואה את זה קורה אבל. לא חסרות קבוצות שיתנו לארטסט 7-8 מיליון דולר (אפילו בS&T) מעניין אם המעבר של הנטס לברוקלין ידחוף את ארטסט לשם.

הסיכוי של כספי לסיבוב ראשון השתפר עוד קצת

דמיין ג'יימס שחקן בתפקיד של כספי שהיה מועמד להיבחר בסיבוב הראשון נשאר מהדראפט וחזר למכללה.

הצעה לטרייד, סלטיקס-ניו ג'רזי

הסלטיקס נותנים את ריי אלן ואת #58, ומקבלים את וינס קארטר ואת #11 וג'וש בון (רק אם הנטס מוכנים לצרף, לא חובה) הסלטיקס מוותרים על ריי אלן אבל מקבלים בתמורה את וינס קארטר שהוא שחקן שבניגוד לריי יכול ליצור לעצמו הרבה יותר קלות. למרות שגם וינס מבוגר, האו בטוח יותר אתלטי מריי ובכלל מרוב הליגה... וינס מסוגל לשמור טוב מאוד ובאווירה המתאימה יכול להיות צוספת מצויינת לסלטיקס. קארטר מסוגל לשחק SF יותר טוב מריי ולכן יכול גם להתאים לדקות בהן פירס בחוץ או משחק כ4... לפי מה שהבנתי הדראפט מלא ברכזים לכן בוסטון יוכלו למצוא בקלות יחסית רכז בק אפ לרונדו ואולי אפשר גם קומבו גארד שישחק קצת ב2 בסמול-בול (רונדו-קומבו גארד-וינס-פירס-קווין לדוגמא)... אם הנטס התייאשו מהעונשין המזעזע של ג'וש בון ומהפציעות שלו ורוצים לפנות עוד קצת מקום מתחת לתקרה הם יכולים לצרף את ג'וש בון שייקח את הדקות בקו הקדמי של בוסטון שלא ימולאו בידי גארנט/בייבי/פרקינס/פואו/סקאלבריני... הנטס נותנים את וינס קארטר, #11, ג'וש בון (אם רוצים) ומקבלים את ריי אלן ו#58 הנטס נפטרים מהחוזה של וינס קארטר שנמשחק מעבד ל2010 ולא נחלשים משמעותית בעזרת חיזור בדמות ריי אלן שלדעתי בשלב זה של הקריירה מעט פחות טוב מוינס אבל לא בפער משמעותי. בשביל ההקלה הזאת במשכורות הם מחליפים מבחירה 11 לבחירה 58 (כן, פער די גדול) ויכולים להיפטר מבון אם הם רוצים. אין ספק שמבחינת כישרון הסלטיקס מרוויחים ובגדול, אבל הנטס רצו להיפטר מוינס כבר הרבה זמן, וריי אלן הוא בהחלט פיצוי ראוי ומשחק גם באותה עמדה, ולדעתי הטרייד משתלם להם. אם הנטס בכל זאת לא רוצים לעשות את הטרייד. אני בטוח שבוסטון מסוגלים להשיג איכשהו בחירה כלשהי באמצע-סוף הסיבוב הראשון ולתת אותה לנטס במקום הבחירה ה58. לפי שמועות, פורטלנד מעוניינת למכור את הבחירה שלה, ואולי גם ניו אורלינס/אינדיאנה - קבוצות עם מצב כלכלי קשה (לא פורטלנד) מוכנות לתת את הבחירה תמורת חוזים נגמרים והסדרי כסף (3 מיל') אם בוסטון מצליחה להשיג את הבחריה ומוסיפה אותה לטרייד אני חשוב שהטרייד יוצא משתלם מאוד לשני הצדדים.

rapgamer4ever

New member
לא נראה לי שזה טוב לאחד הצדדים

ניו ג'רזי עם ריי אלן פחות אטרקטיבית ללברון כי ריי מבוגר. ובוסטון בכלל בכלל שלא בטוח שיותר טובה עם וינס במקום אלן. חלק גדול מהיכולת של בוסטון טמונה בתיאום והכימיה הקבוצתית, שתיפגע. חוץ מזה לאלן יש יתרונות מוכחים גם על וינס מבחינה מקצועית.

ריי מסיים חוזה ולכן הנטס לא משתמשים בו כדי לפ

לפתות את לברון אלא ב17 מיל' שייתפנו להם מתקרת השכר... בלי קארטר, לנטס יש פיי רול של 32 מיל' ל2010/11 שגם הוא מלא בשחקנים שהם לא חייבים על הראש (יענו אופציות קבוצה) - 4 מיל' ליי ג'אינליאן רק אם הם רוצים, 2.5 מיל' לשון וויליאמס ועוד מספר חוזים דומים. עם כל הכסף מתחת לתקרת השכר הם מסוגלים להביא את לברון על חוזה מקס ועוד SG + PF שמסיימים חוזה ב2010, מה דעתך על החמישיות הבאות: PG דווין האריס SG רג'ה בל או רנדי פוי או דווין וויד או מקגריידי או ג'ינובלי או ג'ו ג'ונסון SF לברון ג'יימס PF כריס בוש או אמארה סטודמאייר או האסלם C ברוק לופז ברור שוויד בוש ולברון ביחד לא ייסתדר משכורתית, הכוונה היא נניח לוויד והאסלם או רג'ה ובוש, או כל זוג אחר כשאחד מהם על חוזה קטן יחסית, גם ברור שרוב הסיכויים שלברון לא יבוא ולכן אפשר גם להביא נניח את רודי גיי... בוסטון בהחלט תלויה בתיאום והכימיה וכל זה, אבל ריי אלן אף פעם לא היה שומר גדול, הוא פשוט נכנס לכל הקטע של השמירה מהאטרף של גארנט והרצון לזכות באליפות. אין סיבה שעם קארטר לא נראה דבר דומה, השנה היה נראה שהוא קצת מתבגר. קארטר הוא לא קלע מדהים כמו ריי, אבל גם לו יש טווח בלתי נגמר, והוא בניגוד לריי יוצר לעצמו מצבים, ואם הוא יחדור כמו בתחילת הקריירה, אני לא רוצה לדמיין כמה עבירות הוא ופירס יסחטו למשחק, זה יהיה טירוף...

Orenseg

New member
אם המטרה היא salary dump,

אז זו תהיה טעות מצד הנטס לקחת דווקא את ריי אלן. הוא חוזה נגמר פרודקטיבי (העונה 18.2 נקודות למשחק ו199 שלשות ב40.9%) גם בגילו המתקדם. היה לו משחק של 51 נקודות בפלייאוף. הסדרה הרעה שלו מול המג'יק נובעת בעיקר מפציעה בhamstring ופחות מזקנה. אני מאמין שאם הנטס מעוניינים להפטר מהחוזה של קארטר, הם מסוגלים להעביר אותו תמורת חוזה נגמר פחות פרודקטיבי (ג'וניל, בן וואלאס, Z, בראד מילר, טימאק, ג'רום ג'יימס+טים תומאס, מייק מילר+קרדינל וכו') גם בלי לוותר על 11#. אם הם מצליחים לגנוב את ג'ורדן היל ב11# יהיה להם צוות משלים יפה מאוד עם האריס, לופז, היל וCDR (שחקן שישי). ב2010 הם יוכלו לסגור את הכנפיים עם איזה ג'ו ג'ונסון.

rapgamer4ever

New member
אחי, זה לא עובד ככה.

העולם לא מסתבב סביב ג'יי זי. יש אולי 10 שמות גדולים בליגה שיהיו חופשיים בקיץ הקרוב ו-30 מקומות פנויים. ה-10 האלה ירצו להגיע למקום כמה שיותר אטרקטיבי, כלומר למקום שבו השחקנים שלידם יודעים לשחק הכי טוב. ניו ג'רזי עם וינס הרבה יותר אטרקטיבית מאשר ניו ג'רזי בלי וינס. היא גם ככה לא תמלא את התקרה באולסטארים, אין מצב. היא צריכה להיות מרוצה אם תשיג שם גדול אחד. בלי וינס הסיכוי שלה להשיג שם גדול יורד. כמו שאפשר להרכיב על הנייר קבוצת חלומות בניו ג'רזי, אפשר לעשות אותו דבר בניו יורק. ובמינסוטה. ובדטרויט. ובקליבלנד. ובאוקלהומה. ובפורטלנד. ובממפיס. ואפילו בסאן אנטוניו. הקבוצות פשוט לא במצב של לתת שחקנים תמורת מקום בתקרה. לשחקנים יש עכשיו ערך גבוה יותר מלכסף, כי לכל-כך הרבה קבוצות יהיה כסף פנוי. לריי אלן יש עוד יתרונות על פני וינס מעבר לקליעה הטהורה. הוא שחקן חכם יותר. הוא מנוסה יותר במעמדים מכריעים. והוא ווינר שהוכיח את עצמו לא רק בווינר שוטס של העונה הרגילה. התיאום ההגנתי עדין ואני לא חושב שכדאי לפגוע בו. הפוטנציאל ההגנתי של וינס גבוה יותר, בזה אני מסכים, אבל ההגנה של הסלטיקס עובדת כמו מכונה. זה לא רק אטרף בהשפעת גארנט, זה תיאום מושלם של מאות שעות של אימונים ואייקיו גבוה לכל אחד ואחד משחקני החמישייה. לא בטוח שוינס מתאים. אולי היה כדאי לבוסטון ללכת על זה אם הם היו במצב של חוסר הגרוש ללירה. אבל לדעתי יש להם את כל החבילה, והם צריכים לשפר את נקודות התורפה ולא את השלד.

למעלה