הקפצת שרשור חדשות

ברור שזה לא עובד ככה

אבל הליגה השתגעה וכולם רצים בטירוף אחרי כמה שמות פנויים, וגם ניו ג'רזי לוקחת חלק בביזיון הזה, אז לדעתי הטרייד בהחלט מתאים לקונספט הזה... עם מה שאורן אמר אני מסכים, ניו ג'רזי יכולה למצוא חוזה נגמר אחר תמורת וינס קארטר לדוגמא אולי מקגריידי/בן וואלאס בלי צורך לתת את הבחירה שלה או לפחות בשילוב החלפת בחירות..

rapgamer4ever

New member
אני לא בטוח שהבנת למה התכוונתי

בהתחשב במירוץ המטורף הזה שהוא נתון, וזה שניו ג'רזי לוקחת בו חלק שזה גם נתון, הפרשנות שלי היא שלמסור את וינס תמורת חוזה נגמר יפגע בסיכוים שלה לנצח במירוץ.

ThEgReEnKiNg

New member
מה זה יחדור כמו בתחילת הקריירה

למה אתה מניח שהוא בכלל מסוגל לחדור כמו בתחילת הקריירה? , אני בספק שהוא מסוגל. הוא עדיין שחקן בעייתי עם אגו מנופח שמאוהב בגאמפ שוט שלו , ותמיד יהיה כזה. דווקא שחקן הגנה לא רע הוא בהחלט מסוגל להיות , כשהוא רוצה כמובן.

Orenseg

New member
כן לנטס, לא לסלטיקס

קרטר לא שדרוג גדול, תוקע אותם פוסט-2010 (4 חוזים משמעותיים? רונדו-קרטר-פירס-גארנט?), לא מצעיר את הקבוצה (צעיר בשנה וחצי אבל יושב על חוזה ארוך מדי) ולא ברור כמה מתאים למנטליות של קבוצה מנצחת - בטח של הסלטיקס. #11 זה שדרוג, אבל לא ברור לי איזה רוקי יוכל לתת אימפקט מיידי מ11#... הנטס נשארים אחרי הטרייד רק עם האריס, חוזי רוקי והחוזים הלא מובטחים פוסט-2010 של נאחרה+דולינג (אופציית קבוצה). הם מוותרים על #11, אבל בעונה הבאה יחזיקו בבחירה שלהם ובבחירה של המאבס (לא מוגנת). לדעתי יהיה להם מקום להחתים שני שחקנים על המקס ב2010. זה עשוי להיות טרייד מצוין עבורם.

באמת בעיה שהחוזה של וינס ארוך, אבל לדעתי

זה משתלם. הבעלים של הסלטיקס הראה שהוא מוכן לספוג עלויות תמורת אליפויות ואני באמת חושב שוינס+#11 ייתרמו יותר מריי בעונה הקרובה וגם להמשך הם כמובן ייתרמו. אני לא מבין כל כך בכל הCBA אבל אין אפשרות לתת לרונדו חוזה שהוא ההפך מFRONT LOADED? יענו שבשנה הראשונה של החוזה הוא מקבל סכום כסף נמוך יחסית אבל אחר מכן (אחרי שפירס יסיים חוזה ב2011 ויחתום על חוזה נמוך כדי לעזור לקבוצה, ווינס גם יסיים) הכסף יעלה לכסף שרונדו רוצה? שזה נניח 10 מיל'? לא יודע כמה הוא חושב שהוא שווה...

carmelo

New member
טרייד בעייתי

כמו שנאמר, אם הנטס רוצים להעביר את קרטר במהלך של SALARY DUMP, הם יכולים לקבל עליו שחקן(ים) גרוע עם חוזה מסתיים ואולי גם כמה בונוסים. אין להם סיבה לשלם בבחירה ה11 כדי להביא את אלן שהולך ונגמר (ולכן כל שיחות הטריידים עליו לאחרונה, נראה כי הסלטיקס ישמחו להביא רוקי בכיר בתמורה אליו). הבעלים של הסלטיקס לא הסכים להשאיר את פוזי על חוזה של 4 שנים, אז אני לא בטוח שהוא יסכים לספוג את החוזה של קרטר, אבל אין ספק שהסלטיקס מרוויחים פה בגדול. רוב החוזים הם ההפך מFRONT LOADED...אבל נדמה לי שההעלאה המקסימלית שאפשר לתת היא 800 אלף דולר בכל שנה.

Or Amit

New member
הסלטיקס כנראה מאד רוצים את אוונס

ומוכנים לוותר על ריי אלן תמורתו ולכן חשבתי על טרייד שמעביר את ריי אלן ולאון פואו לוושינגטון עבור איתן תומאס, מייק ג'יימס, דשון סטיבנסון והבחירה החמישית של וושינגטון. הסלטיקס מצעירים את הקבוצה, ואפילו מביאים גיבוי טוב יותר מטוני אלן לעמדה 2 בדמות סטיבנסון. תומאס אולי יוכל לתת את החיזוק שהסלטיקס מפסידים בלי פואו ואם לא אז הוא מסיים חוזה בסוף השנה. ג'יימס הוא דיספנסאבל, אבל הוא גיבוי סביר למקרה שמארבורי עוזב. מהצד השני, הוויזארדס מעבים את הקו הקדמי שלהם ונשארים עם קו מוכשר וצעיר של בלאטש, סוגנאליה, מקג'י, פואו והיווד שחוזר מפציעה ומרוויחים קלעי מצוין ודי חסר אגו (מצרך חשוב ליד ארינאס) שיוכל לפתוח את הרחבה עבור הוויזארדס. בנוסף החוזה המסתיים של אלן יוכל להקל כלכלית על וושינגטון. אם וושינגטון מעוניינים הם יכולים לשלוח את סוגנליה או היווד ליוסטון שיגבו את מינג עבור ברנט בארי שיתן להם עוד קצת קליעה מבחוץ מהספסל והטרייד אקספשן של סטיב פראנסיס.

carmelo

New member
כמה בעיות...

נתחיל מהטכניות: פואו הולך להיות פרי אייג'נט מוגבל בקיץ ולכן הטרייד הזה יוכל להתרחש רק אחרי ה15.7, ויהיה תלוי בהסכמתו של פואו. גם את איתן תומאס אי אפשר להעביר עד ה1.7, אז הוא כמעט בטוח יבחר שלא לממש את האופציה שלו בחוזה ולהמשיך אותו לעוד שנה. כל זה הופך את הטרייד לדי ספקולטיבי, אלא אם הוויזארדס מוכנים לקחת את טיירק אוואנס ובמקרה הכי "גרוע" לשמור אותו לעצמם. גם ההצעה של סונגאליה ליוסטון לא ריאלית. אי אפשר לשלב טרייד אקספשן ושחקן בחבילה לטרייד. בכל מקרה, אני לא חושב שיוסטון תרצה בסונגאליה כשיש להם את סקולה במימדים דומים, ועל הייווד וושינגטון לא תוותר בשביל בארי הקשיש. גם הטרייד המקורי די בעייתי עבור וושינגטון. אם בוסטון מוותרת על אלן שנתיים אחרי שהעבירה את וולי, דלונטה והבחירה החמישית בשבילו, בעבור חבילה דומה למרות האליפות שלקחו איתו, סימן שהוא קרוב לגמור. הטרייד הזה אומנם יחסוך להם כסף והם נפטרים בו מסטיבנסון שחתום עד 2011, אבל הם מסתכנים בעוד שחקן שעלול להיות מועד לפציעות.

SHITBREAK3

New member
האם שאקיל בדרך לקליבלנד?

לפי דיווחים קליבלנד תנסה לבצע טרייד עם פניקס, כשבתמורה לשאק, יגיעו לסאנס בן וואלאס וסשה פאבלוביץ'. במידה והטרייד יתבצע, פניקס חוסכת כמעט 10 מיליון דולר של משכורות

איך?

אם יש טרייד, רק המשכורות של עונה הבאה משולמות ע"י הקבוצות המתחלפות. לשאקיל חוזה על סך 20 מיל' ממה שאי זוכר, לוולאס 16, ולפבלוביץ' 4, אין שום חיכון, לא?

SHITBREAK3

New member
זה מה שקראתי...

יכול להיות שזה לא נכון אני לא יותר מדי בקיא במשכורות של רוב השחקנים...

Or Amit

New member
ככה: (לפי ספורט 5)

לוואלאס יש חוזה מובטח ע"ס 14 מיליון דולר, הוא חושב על פרישה וככה"נ יסכים לקנות את החוזה שלו עבור 10 מיליון דולר. סאשה מחזיק חוזה של 5 מיליון דולר, מתוכם רק 1.5 מיליון מובטחים. החוזה של שאק הוא ע"ס 21 מיליון דולר. עוד לפי ספורט 5 גרג אוסטרטג (זוכרים אותו?) חושב על קאמבק.

Or Amit

New member
הצעה לטרייד:

סן אנטוניו תנסה אולי להצעיר את הקבוצה שלה ולפי כך תשלח את ג'ינובילי עבור לואל דנג. דנג הוא שחקן מצוין, אבל בגלל ההגעה של סאלמונס לא בטוח שהבולס עוד צריכים אותו, מצד שני זה הופך את הויתור על בן גורדון לכדאי (או מאפשרת להעביר את גורדון תמורת שחקן פנים) ושמה את ג'ינובילי לצד דרק רוז. סן אנטוניו מחזקים את העמדה הכי חלשה שלהם (הSF) בשחקן מצוין כמו דנג. רוג'ר מייסון ימשיך להפציץ שלשות מעמדה 2. לפי הטרייד מאשין של ESPN יש עניין של BYC בחוזה של דנג, אני לא משוכנע שזה תקף עדיין למועד ההעברות הקרוב, אבל במידה וכן אפשר להוסיף את טים תומאס ומאט בונר לטרייד על מנת להשלים אותו.

rapgamer4ever

New member
אני מתחיל לקבל את ההרגשה שמאנו לא מוערך פה

לפחות לא מספיק מוערך. הוא שחקן ברמה מעל דנג. גם ברמה מעל ג'יימסון (שדיברו על טרייד תמורתו לפני כמ ימים). המשחק שלו יותר טוב ומגוון, והוא מוסיף הרבה נסיון ו-ווינריות. לדעתי לסאן אנטוניו עם דנג במקום מאנו אין סיכוי לזכות או אפילו להתקרב לטבעת. הצערה במחיר של בנייה מחדש זה כבר סיפור אחר. אבל בסיטואציה כזאת אני גם הייתי מעדיף לחכות עם זה עוד שנה, וגם הייתי מעדיף להביא שחקן שהוא לא דנג.

Or Amit

New member
נתחיל מזה שאני מתעב את מאנו

אבל בלי קשר, לסן אנטוניו יהיה קשה לקבל עליו שחקן עם ערך בגלל הפציעה הקשה שהוא עבר. במשחקים שהוא שיחק השנה הוא לא היה דומה לשום דבר, ובטח לא לשחקן שיביא אליפות.

carmelo

New member
אני מסכים שהוא די אוברייטד

לפי התגובה של ראפא. אני הצעתי את ג'יימיסון והבחירה החמישית תמורת מאנו, זו אחלה חבילה עבורו. אני מכיר בכל היתרונות של מאנו ואין לי ספק שלספרס יהיה קשה לוותר עליו, אבל חבילה כזאת פשוט תהיה משתלמת מדי עבורם. גם ג'יימיסון שחקן מנוסה ומנהיג שיקל על העומס של דאנקן מבפנים. מייסון והארדן סוגרים את החור בעמדה 2, והארדן נותן לספרס גם פיסה לבנות עליה בעתיד. דנג לעומת זאת, הוא צעיר אבל גם נפצע המון בעונה שעברה. כבר עדיף להחזיק במאנו, לקוות שב2010 הוא יחתום על כמה שפחות ואז יתפנה להם קצת מקום בתקרת השכר.

שאק לקאבס?

אני כבר הרבה זמן מחכה לידיעה הזו - נראה לי שבלי זה אין לקאבס סיכוי. אבל אני לא מבין כלום בטריידים: נראה לכם סביר

למעלה