הקפצת שרשור חדשות

otk

New member
Jeweler

עלול להישמע קונטרוברסלי משהו בקונוטציה מסוימת. יצא לי גם Easily bruised, מניאקים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo6.gif אוי כמה שזה רחוק מלהיות נכון...

גדול העסק הזה.

מה מוזר בזה?

זה לא שיושב שם איזה מוח קריאייטיבי ובודק שם שם. המחשב גם לא ממש בודק את האותיות שמרכיבות את השם, או משהו אחר, יש רשימה של כינויים, והוא בוחר אחד באופן רנדומלי כל פעם שמישהו לוחץ על הכפתור. שים לב שתלחץ 3 פעמים, תקבל שלושה כינויים שונים. אין קשר בין השמות לכינוי.

חייב להרוס לי את האשליה?../images/Emo6.gif

האמת היא ש.. הכינוי שנתנו לי קשור לשם שלי למרות הכל קשר ישיר (השם שמור במערכת) וזה ממש מוזר !

"SHAKE N' SHOVE"

קיבלתי את הכינוי הזה בגלל שני התרגילים הידועים שלי. התרגיל הראשון זה לבוא מאחורי חסימה של שאקיל ולדפוק שלשה בפנים של המגן. קוראים לזה "Eliko's milk-shake", בגלל שאחרי הזריקה אני אוהב לנער/להזיז את הידיים בתנועה של "אני רק מתחיל להתמתח. כמובן שזה נכנס, זה לא שאלה של 'כן' או 'לא, ברגע שאני מחליט שזה יכנס - זה יכנס. זה שאלה של מה אני רוצה שיקרה באותו רגע נתון. אני רוצה שלשה ? באם! בפנים". יש הטוענים שהסיבה האמיתית לכינוי של התרגיל הזה היא שאי שם בתחילת הקריירה, כששיחקתי בתיכון היהודי הקהילתי בשיקאגו, אילינוי, הטבעתי על הפנים של דווין וויד (דאז שחקנה של קבוצת הכדורסל של תיכון 'ריצ'רדס' שבשיקאגו, אילינוי. כיום מזוהה כשחקנה המוביל של קבוצת מיאמי היט, וידידו הטוב של שאקיל), כשאחרי ההטבעה הוצאתי את הלשון סטייל מייקל ג'ורדן. אנחנו מדברים בערך על שנת 2000, באותה תקופה מי שזוכר זה היה מאוד אופנתי להוציא את הלשון כמו ג'ורדן. כולם ניסו לחקות אותו, ואני מודה שלמרות כל האהבה, החיבה והאינטימיות התת-מודעית שלי לשאקיל, עדיין בתור שחקן, מבחינה מקצועית בלבד, מייקל ג'ורדן הוא זה שלימד אותי הכל. הכוונה לא היתה להשפיל את דווין וויד ואת שאר חבריו לקבוצה אחרי הדאנק שדפקתי להם בפנים, אבל זה היה מהלך מתבקש. האנשים שראו את שיכתבו את ההיסטוריה כך שהוצאת הלשון היתה נראית כאילו אני מלקק 'מילקשייק של יום ראשון בבוקר' כפי שהם נהגו לומר. את המשחק בסופו של דבר הפסדנו, אחרי רבע רביעי נוראי (הייתי עם 4 עבירות על הספסל, וגם נקעתי את הקרסול), אבל ההופעה היתה מכובדת. זה תרגיל השוטינג שלי, אבל יש לי גם תרגיל penetration. נאש עושה פיק אנד רול ומוסר לשאקיל, שאקיל מחכה לדאבל-טים ואז מוציא את זה לרג'ה בפינה, בינתיים אני מתחיל את התנועה מאחורי החסימה של אמרה בוויק פוסט, נאש חותך לכיוון הבייסליין, ובגלל שזה נאש הוא מושך איתו את המגן שלו, כך שרג'ה נמצא במצב שבו הוא יכול למשוך את הכדור לכיוון הוויק פוסט, כשבדרך לשם הוא מקבל את השומר של נאש, שאמור להיות נמוך מרג'ה, ולכן הוא יוכל לקבל מבט טוב במסירה לוויק פוסט כדי להשלים את הבק דור, שם אני מחכה. רג'ה מוסר לי בדיוק אחרי שאני מסתובב על החסימה של אמרה, ואז אני מקבל את הכדור חופשי, אחרי שברחתי למגן שלי בחסימה, ואני מסיים עם זה עם דאנק IN YA FACE על השומר של שאקיל שמגיע לחסום אותי. קוראים לזה "Eliko said SHOVE it, parehon", כי אחרי שאני מפציץ את הדאנק אני עושה פרצוף של "אל תנסו לחסום אותי. לא, ברצינות, אל תנסו להתקרב אליי אפילו כשאני מתחת לסל. רוצים לחסום אותי ? אל תתפלאו למה שברתם את היד. לא בכוונה, אבל הזהרתי אתכם. כשאני מתחת לסל כדאי כבר להתכונן להתקפה, כי זה יגמר ב-2 נק' ואף אחד לא יערער על זה. מי שיערער - ישבר. זה פשוט מאוד, Shove it." זה הסיפור שמאחורי הכינוי שלי. תודה ל-nba.com על העזרה במציאת הכינוי.
כנראה שאני אשאר עם הכינוי שליווה אותי מאז ימי התיכון : "Cubbie Bear". כתושב של העיר שיקאגו, כאחד שאוהב את העיר הנהדרת הזאת, אני גאה לשאת את הכינוי הזה. לאחר מכן בקולג' זה הפך גם ל-"cave bear", אבל הכינוי הרישמי תמיד היה "Cubbie Bear" או כמו שחבריי לקבוצה נוהגים לכנות אותי במהלך האימונים או המשחקים : "CB" .

SHNIK

New member
עוד חדשות

בארה"ב דיברו לא מעט היום על השמועות שדנבר מוכנים לשמוע הצעות לטריידים על כרמלו אנתוני, אחרי ששבוע שעבר עלו שמועות שהם מעוניים לבצע עסקה על קמבי עולה השם של כרמלו והתחושה היא שדנבר מתכננים מהפכה הקיץ, שאלה לי אליכם : איזו קבוצה לטעמכם יכולה להתאים לכרמלו ואיך היא תוכל לפתות את הנאגטס להסכים לעסקה? סיפור עצוב על מי שנחשב עד לא מזמן לתקווה הבאה של הכדורסל הסיני : סמול פורווד אתלטי בן 19 בשם קסו יונג שנחשב לפרוספקט NBA גבוה (היה צפי שיגיע לליגה עוד שנתיים - שלוש) שאובחן כחולה סרטן עצמות, העובדה שהוא כנראה כבר לא ישחק כדורסל מתגמדת לעומת העובדה שמדובר בזן מסוכן וממאיר של סרטן שמעמיד את חייו בסכנה. שניק.

Or Amit

New member
מה זאת אומרת?

יש קבוצה אחת שכל העונה צעקה "אנחנו צריכים סמול-פורוורד" שהבוס שלה משווע למנהיג וסקורר בעמדה הזו ושלא בוחל באמצעים בשביל להשיג אחד כזה. אני מתכוון, כמובן, למכבי ת"א. בנימה רצינית יותר זה מאד תלוי בכיוון אליו דנבר מתכוונת ללכת. אם היא מחפשת סקורר אחר ליד אלן אייברסון תוך מחשבה לכאן ועכשיו (מתוך הבנה שאייברסון וקמבי לא יישארו בסביבה עוד הרבה זמן, בטח לא בכושר הנוכחי) אז החלפה עם הקליפרס תמורת מאגטי ותוספות נראית מתאימה. אם הם מחפשים סטאר עם יכולות שיכול תחת ההשגחה המתאימה להתפתח להיות אול-סטאר קבוע ושומר סולידי בעמדה 3 אז המאבריקס נראים לי כמו כתובת מתאימה, תמורת ג'וש הווארד. אם הם בכלל מאמינים בקלייז'ה ונאחרה (או ג'יי אר סמית') בעמדה מספר שלוש, ומעדיפים בכלל ללכת על רכז שיוכל להפעיל את אייברסון ומארטין הייתי הולך על ריימונד פלטון+תוספות או על כל קומבינציית S&T שתכלול את קלדרון. למרות הפרסום השלילי צריך לזכור שאנתוני הוא עדיין אחד הסקוררים הטובים בליגה. מאמן שיוכל לביית אותו יכול להפוך אותו להיות אחד מטובי הפורוורדים בליגה. אם זוכרים שהניקס הביאו את ספריוול בקיץ שלאחר התקרית עם קרליסימו עבור לא פחות מ-4 שחקנים ושארטסט של אחרי תקרית דטרויט עבר עבור אולסטאר בפוטנציה בשם פג'ה סטויאקוביץ' לא נראה לי שתג המחיר של מלו ירד במיוחד. השאלה היא האם דאלאס, טורונטו או הקליפרס חושבים שהוא יכול להתאים להם.

סלים וארזה

New member
מנהל
מיאמי! שיעשו סיין אנד טרייד על מריון וישלחו אותו לדנבר. קו אחורי של רוז, וייד ומלו יכול להיות או הצלחה או כשלון, אבל ההיט חייבים להמר, מה גם שהקו הזה צעיר מספיק כדי ללכת הרבה זמן ביחד. בדנבר יקבלו את הסטופר ההגנתי הנוסף לצד קמבי שכל כך נחוץ להם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
עם כל הכבוד לכרמלו (ויש כבוד מסויים)

איזה מאמן שפוי יחליף את מריון תמורתו? מריון זה מניה בטוחה וכרמלו זה שחקן שאתה לא יודע על איזה צד הוא יתעורר בבוקר, מעבר לכך שיש מאוד מאוד שחקנים יעילים כמו מריון וכרמלו לא אחד מהם ועוד מעבר לכך, אתה באמת רואה אותו משחק עם וויד באותה קבוצה?

סלים וארזה

New member
מנהל
מריון זה שחקן בעל אופציה לעזוב עכשיו זה ישאיר את מיאמי עם השטרונגול בחוץ ובלי שחקנים. גם אין ממש מציאות כיום בשוק השחקנים החופשיים. כפי שאמרתי כרמלו לצד וייד זה הימור שיכול להצליח ויכול להיכשל. אני מקווה שהנהלת מיאמי תוכל להסביר למלו בדיוק מה מצפים ממנו ואיפה הוא אמור להיות ברוטציה. אל תשכח שיש לבחור פוטנציאל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה שיש למריון אופציה לעזוב...

עדיין לא אומר שהוא יממש אותה.

אני דווקא חושב שעזיבה של מריון תעשה טוב

עם כל הכבוד למריון, הוא לא האיש שישלים את וייד וביזלי\רוז\מי שיבוא. מאידך הכסף שהוא ישאיר מתחת לגג יתן המון אופציות. למשל, אני חושב שאלטון בראנד יתאים להרכב הזה הרבה יותר. אני מסכים שאין מציאות גדולות בשוק השחקנים החופשיים (אם כי השבוע התבשרנו שממפיס משחררת את ארון מקי - הכשרון הצעיר שהגיע מהלייקרס בעיסקה של פאו, ומן הסתם גם ואן הורן יצא לשוק...), אבל גם אם לא השנה, אז שנה הבאה יהיו כמה שחקנים מאוד מעניינים, וזה יתן שנת התחשלות לרוקי שיגיע. מריון לא שווה 17 מליון, הוא לא שחקן שיביא אליפות. וכרמלו הוא לא מה שחסר במיאמי. מיאמי צריכה בשר, מישהו גבוה. כרמלו וייד וביזלי למשל, זה בודאות יכריח את ריילי לצאת עם חוק להגדלת מספר הכדורים במגרש.

SHNIK

New member
אני חושב

שמיאמי תעשה בשכל אם תוותר על מריון ותנסה בכל כוחה לפתות את אמקה אוקאפור לחתום בשורותיה. שניק.

tristan79

New member
אני חושב

שמריון יעשה בחוכמה אם הוא יעזוב את מיאמי בכל מקרה מדובר על תקופה של בנייה מחדש בהיט, סביב וויד והבחירה הגבוהה שהם אמורים לקבל בדראפט הקרוב. מריון כבר בן 30 והוא עכשיו בסיטואציה בה הוא צריך לחשוב על החוזה הגדול האחרון בקריירה שלו ועל לשחק בקבוצה עם שאיפות לטבעת אליפות בעתיד הקרוב - שני הדברים האלו לא ממש מתאימים למיאמי, שאמורה להסתכל כמה שנים קדימה וגם היא בוודאי לא תרצה לתת חוזה גדול וארוך טווח לשחקן שאמור להתחיל את התדרדרות היכולת שלו כששאר הקבוצה הצעירה מתחברת ומגיעה לשלב המעבר מחוזי רוקי לחוזים גדולים. לדעתי גם מריון וגם מיאמי יחפשו בקיץ קבוצה שתהיה מוכנה לקחת את מריון כשהתנאים המקדימים של השחקן יהיו שהקבוצה המקבלת תהיה מועמדת לאליפות ותהיה מוכנה להחתים אותו על הארכת חוזה, ומיאמי תחפש שחקנים צעירים מוכשרים לקבל בחזרה.

למעלה