הקפצת שרשור חדשות

OrEl74

Well-known member
מנהל
דאנטוני יכול להתאים מאוד לחבורת השחקנים הזאת

ובעיקר למארבורי שהוא שחקן התקפי מעולה (בהנחה שכל הברגים שלו מחוברים).. זה דווקא יכול להיות מאוד מעניין לראות אותו מאמן בניו יורד, נראה לי שהם יכולים להפוך לקבוצה מאד אטרקטיבית וכייפית לצפיה.

Freman1

New member
אמממ...

ד'אנטוני היה זה שדאג להעיף את מארבורי מפיניקס אחרי עונה אחת משותפת. מארבורי זה ממש לא מסוג השחקנים שד'אנטוני אוהב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
רישמית - דאנטוני סגר בניקס!!

פרטי החתימה עדיין לא ידועים אבל כך פורסם הלילה באתרים שונים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הניקס הם תעלומה רצינית

החליפו מאמן ו-GM (וכל זה בפיטורים של בן אדם אחד) וסביר להניח שהקבוצה תהפוך את פניה בעונה הבאה וחלק לא קטן מהשחקנים לא יהיו שם. אני דווקא חושב שתהיה להם קבוצה מאוד אטרקטיבית בעונה הבאה.

ThEgReEnKiNg

New member
אין איך להפוך את הקבוצה :\

השחקנים היחידים הסבירים שלהם זה דיוויד לי נייט רובינסון (כמחליף) וג'מאל קרורפורד כל השאר זה חבורה של אנשים שמשלמים להם יותר מדי ואף אחד לא יגע בהם , מישהו באמת יקח את רנדולף ואדי קארי הכושלים?

OrEl74

Well-known member
מנהל
OK, בוא נפתח את זה ../images/Emo13.gif

לטעמי קארי וראנדוף שחקני התקפה מצויינים והבעיה העיקרית שלהם היא הגנה (פחות או יותר כמו כל הניקס). מאמן התקפי שהגנה פחות מעניינת אותו יכול להוציא מהם את המיטב ולהפוך את הניקס לקבוצה אטרקטיבית מבחינה התקפית אבל גם כזאת שסופגת לא מעט נקודות. אז נכון שרחוק זה לא יביא אותם אבל לפחות הם יהיו קבוצה שכיף לראות ולא הכלום שהם היו בשנים האחרונות. לגבי מארבורי... אני לא יודע כמה הוא עדיין מסוגל לתת אבל בהנחה שהוא לא באמת פצוע ושהברגים שלו עוד איכשהו מחוברים למשהו אצלו בראש אז הוא עדיין יכול להיות כח התקפי משמעותי. מארבורי הוא מסוג השחקנים שצריך לתת להם משחק את המשחק שלהם וזאת בדיוק היתה הבעיה שלו עם בראון ואייזיה. אם דאנטוני ייתן לו יד חופשית (כמו שהוא עשה עם נאש) אז מארבורי יחזור להיות שחקן מלהיב שמניע את הקבוצה ואת השחקנים סביבו, אבל עדיין לא מביא אותם לשום מקום
הניקס כרגע לא במצב שהם הולכים על הצלחות ומסמנים את האליפות כמטרה. המטרה הראשונית שלהם כרגע היא לחזור ולהיות קבוצה שסופרים אותה בליגה ומעבר לכך, להחזיר את האוהדים לגארדן.

Or Amit

New member
הבעיה היא

שהניקס נראים כמו קבוצה שיש לה בסיס טוב להרבה ריצה ומלחמה. לי, נייט רוב, קרופורד, הצעירים (באלקמן, צ'נדלר) ואפילו קיו ריץ', פרד ג'ונס וג'פריס הם שחקנים שסגנון ריצה של הרבה ריצה ולחץ מתאים להם. אדי קארי וזאק רנדולף הם שחקנים שלא יוכלו להשתתף במשחק ריצה גם אם מבטיחים להם סניף שלם של האגן דאז בקצה. בצד החיובי? כן יש להם (לפחות לזאק) איזשהו ערך בשוק. חוץ מזה כשננה מקבל 8 מיליון דולר מהנאגטס או כשבריאן קארדינל מקבל 6 מממפיס, פתאום מבינים שהחוזה המגוחך של קארי (איזור ה-8.2 לעונה) הוא די סחיר.

ThEgReEnKiNg

New member
טוב , תגובה.

רנדולף באמת שחקן התקפה לא רע , אבל ראית שפורטלנד פשוט יותר טובה בלעדיו. אז נכון שהם עשו מהפכה בסגל , אבל זה לא מיקרי שבכל מקום שהוא דורך בו הקבוצה כושלת , יש לו קליעה טובה מחצי מרחק ומשחק פוסט אפ נחמד , אבל הוא לא אגריסיבי לא ריבאונדר ולא מגן סביר אפילו. אדי קארי פשוט יודע לסיים ליד הסל צריך ליצור לו כל דבר , הוא לא מסוגל לעשות שום דבר לבד , שלא נדבר על זה שהוא שמן ואיטי (ראינו מה קרה שדאנטוני הביא מישהו שמן ואיטי לשחק סנטר) , דאנטוני יכול להוציא הרבה למשל , מהשיקאגו בולס , הינרייך, גורדון ,דנג ט,יירוס תומאס , אפילו נואה. היו מרוויחים מההגעה שלו , אני בטוח שהוא היה משדרג את קפטן קירק פלאים , כי יש עם מה לעבוד בבולס. אבל הניקס?? מסכן דאנטוני.

השאלה העיקרית היא האם דאנטוני מאמן חד ממדי

אני לא חושב שיש כאן מישהו שחושב שהניקס יצליחו בסגנון של פיניקס. דאנטוני צטרך להוכיח שהוא יודע לתת לקבוצות שלו סגנון אחר, או להתחיל לבנות שוב את הניקס. אל תשכח שהוא גם בנה את פיניקס. אם יש משהו אחד שהוא לא נכון, זה להגיד שדאנטוני הוא מאמן התקפי. נכון שפיניקס קלעו המון תחתיו, אבל זה בגלל שהוא הכתיב קצת משחק גבוה. בסופו של דבר פיניקס התבססה על התקפות מעבר, שנבנות מהבאלגן על המגרש, ופיק אנד רול בין אמארה לנאש. היא נבנתה על ראיית המשחק של נאש, יכולת הסקור של אמארה. לא ראינו איזה תרגיל מדהים שדאנטוני בנה. אם דאנטוני יצליח להרים את הסגל הזה של הניקס, אז הוא באמת מאמן גדול, אם הוא ינסה להריץ את הקבוצה, הוא כנראה יכשל, אם הוא ינסה לבנות פיניקס 2.0 אז הוא מאמן של שטנץ (בדומה לנלסון, שכל הקבוצות שלו נראו אותו דבר, ולא הגיעו לשום מקום).

OrEl74

Well-known member
מנהל
למה האתה קורא הצלחה?

פיניקס היו קבוצה אטרקטיבית שתמיד עפה בפלייאוף הרבה לפני הגמר. אני כן חושב שניו יורק יכולה להיות קבוצה כזאת (במיוחד במזרח העלוב) יהיה כיף לראות אותם אבל בפלייאוף הם יכשלו. אל תשכח שהניקס בנויים מחבורה של שחקני התקפה מאוד מוכשרים שיכולים לעשות הרבה דברים יפים על המגרש וכמו גולדן סטייט או דנבר הם יקלעו המון נקודות והקבוצות שמשחקות מולם יאלצו לרוץ אחרייהם ומי שתקלע יותר תנצח. כפי שציינתי המטרה של הניקס כרגע היא להחזיר את הקהל לאולם (ככה אני רואה את זה בכל אופן).

tristan79

New member
דאטוני הוא מאמן התקפי

ורנדולף וקארי הם שחקנים התקפיים אבל לא מדובר באותו סוג של סגנון התקפה - קארי ורנדולף כבדים ואיטיים מדי בשביל להתאים לסגנון שדאנטוני הנחיל לסאנס. לשלב אחד מהם זה אולי יהיה אפשרי (אם אותו שחקן יסכים להתאמץ וזה כשלעצמו נשמע לי די מופרך) אבל שניהם יחדיו ידרשו סגנון משחק שונה לחלוטין. לגבי מארבורי, אני פשוט סקפטי לגבי הסיכוי שלו לחזור להיות פקטור משמעותי בליגה... משהו בברגים נראה לי שהשתחרר מעבר לכלל תיקון. השאלה היא עד כמה וולש את דאנטוני מחוייבים ללהפוך את הניקס לקבוצה איכותית מהר? אם יש להם את גיבוי ההנהלה לכמה עונות אז בהחלט אפשר ללכת על תקופת בנייה מחדש שמאוד נדרשת. אבל לא זכור לי שניקס עברו תקופה של "בנייה מחדש" ב20 שנה האחרונות - היו תקופות של סיבובי פלייאוף גבוהים והיו תקופות של קבוצת תחתית, אבל זה תמיד היה עם סגל וותיק ויקר. אז אם הניקס, גם בהנהלה חדשה, ילכו שוב על לנסות להוכיח את עצמם מהר הייתי הולך מהסגל הקיים על קרופורד, קיו ריץ' ודיוויד לי כאבני הפינה בחמישיה שמתאימה לסגנון המשק הדאנטוני (עם נייט רוב מהספסל), ומתחיל לחפש אחר רכז וגבוה להשלמת הסגל. מיאמי הביעה עניין כלשהו באדי קארי בעונה החולפת - מה דעתכם על לשלוח אותו לשם בתמורה לאיחוד מרגש בין דאנטוני למריון (ויחד עם קיו ריץ' יש לנו כבר 40% מהפיניקס שלפני 3 שנים הדהימה את כולם עם סגנון הראן אנד גאן). ואז לנסות להעביר בטרייד את רנדולף או את החוזה הנגמר של מארבורי תמורת רכז איכותי (בארון דיוויס? קלדרון?) בארון דיוויס, ג'מאל קרופורד, קיו ריץ', שון מריון ודיוויד לי - חושרמוטה ראן אנד גאן בביג אפל... איזה כיף זה ספקולציות...

Or Amit

New member
דאנתוני הביע עניין ציבורי בטי.ג'יי פורד

לא רואה אותו מביא את דיוויס לעיר, אלא אם זה בתמורה למשהו מגוחך כמו החוזה של מארבורי. בהתחשב בעובדה שהווריורס לא נראים לי בעניין של בניה מחדש, קשה לי לראות את זה קורה.

Or Amit

New member
חוזים נגמרים זה כל כך כיף

מאליק רוז, ג'רום ג'יימס וסטפון מארבורי מסיימים חוזה בקיץ הבא. ביחד, המשכורת שלהם שווה למעלה מ-30 מיליון דולר. ההחתמה של דאנתוני (אם היא אכן ל-4 שנים כפי שפורסם) היא מתוך ראיה שבטווח של השנה-שנתיים הקרובות לא יצא הרבה מהקבוצה, אז שלפחות ירוצו ויראו טוב, ובעוד 3-4 שנים לחזור לטופ של הליגה. או שסטארבורי, רוז וג'יימס ילכו בסוף העונה הבאה, או שהם יעברו תמורת שחקנים לקבוצות שמחפשות חוזים נגמרים (לדוגמה: מארבורי לממפיס עבור מייק מילר (8 מיליון), מיליצ'יץ' (6 וחצי מיליון) וקריטנטון\לאורי\ווריק (1.5 מיליון כ"א))

OrEl74

Well-known member
מנהל
קארלייל סגר בדאלאס

לפי הפרסומים המאמן יקבל חוזה ל-4 שנים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שני ניצלושים קטנים

לארי בירד היה ידוע כשחקן טראש לא קטן אבל יחד עם זאת גם היה ידוע שקשה מאוד להוציא אותו משלוותו, תראה מה קורה כשמצליחים לעצבן אותו: http://sports.yahoo.com/nba/blog/ball_dont_lie/post/YouTube-Classic-Larry-Bird-goes-ballistic;_ylt=Aig8_2vlU4vOycpk4JxtGxq8vLYF?urn=nba,81709 כנראה שלאנשי האתר של ה-NBA דיי משעמם ולכן הם העלו אפליקציה חדשה שבה אתם יכולים לרשום את השם שלכם והמערכת מדביקה לכם ניק סטייל NBA: http://www.nba.com/playoffs2008/nicknames/ איזה ניק הדביקו לכם?

למעלה