הקפצה

silverhawk

New member
../images/Emo41.gifתחרות חצלול השנה תשס"ו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

גבירותי ורבותי, מחצללים ומחצללות יקרים, מהארץ ומחו"ל, הרגע שכולכם חיכיתם לו הגיע!
תחרות חצלול השנה, תשס"ו
הביקורות מהללות: "האירוע הנוצץ של השנה" "הפקה גרנדיוזית בכל קנה מידה..." "כל המי ומי בתעשיית החלומות העולמית נמצאת שם" ועוד ועוד! התחרות תפתח היום ותינעל ביום שני הבא, ערב ראש השנה. התחרות פתוחה לכולם, והיא כוללת מספר כללים פשוטים:
כל גולש רשאי לפרסם עד לשלושה חלומות צלולים שונים.
תופעות לוואי כגון שיתוק שינה, תופעות של ווילד וכו' יכולות בהחלט גם הן להתפרסם, אם כי רצוי שחצלול יבוא בעקבותיהן.
אין הגבלת אורך להודעות.
אתם מתבקשים להקפיד על הדיקדוק בהודעות.
אנא המנעו מצינזור חלקים ע"י שימת קו תחתון או משהו דומה (שושה...). אלו פחות או יותר החוקים, ומעבר לזה... GO WILD (או מילד, או דילד...
). הפרס למנצח הוא משחק פלייסטיישן יוקרתי מתנת תפוז אנשים. אז קדימה! כולם לחפור את החצלולים הטובים ביותר שלהם מן השנה האחרונה (או יותר, לא נהיה קטנוניים...
), או שתנצלו את השבוע הקרוב בשביל חצלול אחד גדול מהחיים! בהצלחה לכולם

illuSioniSt 89

New member
אני לא יכול להשתתף,כי...

עדיין לא היה לי חצלול, אבל...סתם לדעת, איך תדע שאנשים לא ממציאים את החלומות?

silverhawk

New member
../images/Emo41.gifעוד פחות מ-24 שעות לנעילת התחרות

הזדמנות אחרונה לשלוח חצלולים! תתאמצו מאוד הלילה...

darklighter

New member
אין לי חצלולים../images/Emo122.gif../images/Emo115.gif

ואין מצב שאני אצליח להתחרות באנשים פה... אז
לכולם

silverhawk

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifההצבעה החלה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

סליחה על העיכוב בפתיחת ההצבעה, אך לא יכלתי לגשת למחשב ביומיים האחרונים. בכל מקרה, אנא שרשרו להודעה זו בחירתכתם. לא ניתן להצביע לעצמכם! שימו
- החצלול אשר יזכה במירב הקולות יהיה הזוכה. כלומר, במידה וגולש מסויים פירסם יותר מחצלול אחד וכל אחת מהודעותיו קיבלה מספר מסויים של הצבעות - כל הודעה תיבחן בנפרד. ההצבעה תימשך שלושה ימים ותינעל בשבת הקרובה בערב, אז יוכרז הזוכה. כולם מוזמנים ומתבקשים להצביע! בהצלחה לכולם

../images/Emo124.gif הפירוט-הישר מיומן החלומות

..."אני פותחת את הדלת ורואה אותו שם יושב על כסא באמצע הכיתה, אני מתקרבת אליו בצעדים גדולים יושבת עליו במעין פיסוק(חח אמרתי לכם שלא כדי לפרט
), אני נצמדת אליו, הוא מתנגד ואומר לי להפסיק ושהוא לא רוצה בעוד הוא מתנגד נפלנו מהכסא.. ואז פתאום נמצאתי במקום אחר.." (בחדר מחשב עם אתם זוכרים) זהו זה... מקווה שלא פגעתי במישהו פה..

למעלה