../images/Emo65.gif החצלול ה-1 שלי- לתחרות ../images/Emo140.gif
זה העתק מדוייק מהחצלול שכתבתי בפורום** "אז ככה.. אני נורא מתרגשת ורק לפני יומיים אני יודעת.. אמרתי שאני לא רוצה לנסות אף שיטה,ובכן לא הייתי צריכה אף שיטה!! אז ככה: בהתחלה חלמתי שני חלומות לגמרי רגילים... ובחלום השלישי הייתי במין פרוזדור באיזושהו בית ספר עם המון דלתות לכיתות... הלכו כמה אנשים לידי.. אבל ההרגשה הייתה כמו בחלום.. לא הרגשה כל כל מציאותית.. כנראה שחכתי את הקטע של צלילות... ולא ידעתי איך אמורים לראות בחלום ומה טוב,וכו'
אז כמה אנשים היו לידי לא ראיתי מיהם.. כלומר פנים.. ואז פתאום אמרתי לעצמי: איך הגעתי לפה?? נכנסתי פשוט לשוק! ממש לא ידעתי מאיפה זה בא לי.. חחח אחרי שקיבלתי מודעות עדיין הייתי בשוק...והכל נראה כמו חלום, ההרגשה... (שוב , כנראה הצלילות). מוזר שבכלל לא התרגשתי, ולא התעורתי... וזה היה חלום באמת ארוך.. כי התעוררתי היום בשמונה בבוקר..
אז מי שמעוניין לקרוא את החלום שלי מוזמן להמשיך.. כי זה די ארוך
אחרי שקיבלתי את המודעות.. הלכתי לבן-אדם לשאול אותו אם אני חולמת אבל היה בי משהו שעצר אותי.. שמעו זה פאדיחה ואם אני לא חולמת... אבל ידעתי שאני חולמת אבל עדיין חששתי.. בסוף שאלתי מישהו הוא לא אמר כלום.. ואז השני אמר לי שכן. מיד חשבתי.. שמעו איך לא
.. הייתי צריכה לנסות את זה.. חח רציתי לראות איך זה..אני יודעת שזה קצת מגעיל...
חח למי שלא הבין שימשיך לקרוא אז ככה אני אומרת לי בראש: עכשיו שאני יפתח את הדלת אני ימצא את....(אני לא ינקוב בשם) פתחתי את הדלת ולא הצלחתי.. ופעם השניה הצלחתי..
והוא עמד שם עם חולצה כתומה ומכנס חאקי כזה
אני כזה מתקרבת אליו.. שמעו אני לא פה יתחיל לתאר טוב?? אני לא רוצה פה לעצבן.. בו נגיד שלא הצלחתיוהוא יתנגד... אני יודעת שאני מגעילה.. אבל זה היה רק חלום.. אוף רק תדעו שאני לא כזאתי
חח אוקיי אחר"כ פתאום הייתי בבית שלי מול המחשב.. וזה היה מוזר המחשב פעל ממש טוב.. משהו כזה.. כמו שאמרתי הצלילות שלי הייתה דפוקה ולא ידעתי.. שככה אמורים להיות בחלום צלול... אז פתאום אני שומעת את סבתא שלי אומרת : דנית מספיק מחשב מאוחר את צריכה לישון!!! מיד הסתכלתי על השעון ראיתי 1 ורבע לפנות בוקר.. שמעו באמת מאוחר.. אפילו מוקדם.. רציתי לעשות בדיקת מציאות בכל זאת... אבל מה לעשות שכל השעונים
בבית שלנו עם מחוגים??חח עצבים.. טוב אז יצאתי החוצה לגינה שלנו.. (אני גרה ביישוב על הר.. אז בוא נגיד שזה די גבוה..) אז אני באה לקפוץ.. ומישומה לא הצלחתי...
ניסיתי לדמיין רקטות וכאלה וגם לא הצלחתי.. כנראה שבפנים פחדתי אז בגלל זה.. אחר"כ אני פתאום בסלון שלי ואני רואה את אמא שלי ובת דודתי יורדות מהקומה השנייה ואמרו שהן יורדות לבאר שבע... אחר"כ אני מחליטה שאני רוצה שוקלודים במקרר!! אני באה למקרר אני רואה אוכל מקולקל.. מסריח..
ניסיתי שוב אבל לא הצלחתי.. במצב מסויים רציתי להתעורר.. אני ממש לא יודעת למה אבל לא צוויתי... ואז התעוררתי.. " אוקיי הערות-
1)אני יודעת שהיו לי הרבה פאשלות בחצלול הזה ולא ידעתי מה אמור להיות אני מניחה שזה יוריד לי בערכות..חח
2)ואתם חושבים שתיאור מה שקרה שם עם (חסוי) יעזור לי? חחח