החצלול שלי-
בעייתי להסביר, אבל אני אנסה את עצמי ואתכם.. ככה. נכנסתי למעין לופ שכזה ,של הרבה חלומות מאוד שקופים (שפשוט ברור לי שאני חולמת, אבל לא עשיתי עם זה יותר מדי, רק נסיעות כייפיות כאלה על אופנוע, נשיקות לדמויות האהובות, כאלה) ואז החלטתי, שהפעם, החצלול הנוכחי, הוא מיימד שלם, מיימד אמנם של חלומות, אבל אחרי כל כך הרבה חצלולים, התחלתי קצת לאבד את השפיות (עד כמה שאפשר, בעסק הזה) והתחלתי לנתח את המצב. אני חולמת, אני יודעת שאני חולמת, ואם זה ככה, אז אולי אני נמצאת בסוג אחד של מציאות, ואני חייבת איכשהו, להוכיח לעצמי את זה, שזאת גם כן מציאות, רק אחרת, משהו כמו מיימד נוסף כלשהו. אז חיפשתי משהו שאני אוכל לקחת איתי (לחיים האמיתיים) ומצאתי איזו רצועה, אחזתי בה, וניסיתי להתעורר. (כן, ככה, להרוס חלום צלול כדי לבדוק משהו..) פקחתי עיניים, גיליתי שביד שלי יש את אותה הרצועה שמצאתי בחלום, ואז צצה עוד שאלה.. מה אם .. בעצם הוא היה על המיטה שלי, ומתוך החלום אחזתי בו, וקמתי ככה? לא ברור, אבל היה נחמד, עד ש.. באמת קמתי, ולא היה שם כלום. שום רצועה, שאגב, אין לי בכלל במציאות, כך שאם ההתעוררות לא הייתה מתוך חלום, הייתי מקבלת הוכחה לקיומם של מיימדים נוספים.. (למרות שזה לא מדד) אני התרגשתי. כנראה שזאת תופעת לוואי לשינה של עירנות יתר, מה שקורה כשיש זמן.. מברכת את כולכם בברכת חלומות צלולים