הקפצה

sh00sha

New member
אלוהים אתה חוצפן!! >.< !

תשמע מהיום הראשון שסיפרו לי על חצלולים הטיפו לי מה לעשות... זה רק חלום בכל מקרה...

herN

New member
חח מצטער לא הייתה לי כוונה

להעליב חס וחלילה מצטער אם פגעתי בך.... חשבתי שרק בנים עושים כאלה דברים :S

החצלול שהכי אהבתי.

אני בחדר ושמה לב שאני חולמת. אני רואה את הרצפה שונה ונדהמת מהעיצוב. זוכרת לשים לב אם פקודות קוליות באמת מסייעות (למרות שלא תכננתי לבדוק את זה או אפילו הרהרתי בזה, אלא רק קראתי ששאלו אותי פה בפורום ולא ידעתי מה לענות). צועקת "הגבר בהירות!" ושמה לב שהאור נהיה חזק יותר. צועקת "הגבר צלילות!" ונעשה הרבה יותר מודעת לכך שזה חלום והבטחון עולה. צועקת לכרית שמולי "תעלי!" והיא אחרי שניה עולה באויר! אני נדהמת ולא מבינה למה היא נשמעת לי, כי חוץ ממילים, אפילו לא היתה כל כוונה כלשהי. ואז היא עולה לתקרה לאט ואני אומרת "מהר" והיא מאיצה לעוף מעלה ואז אני פוקדת "עצרי!" והיא עוצרת כמו בברקס מתוך תנופה. אני אומרת לכיסא של המחשב "תעלה!" והוא מתחיל לעלות באויר. ואני מחזיקה בידיות כשאני יושבת על המיטה מולו ומרגישה את ההתנגדות ואיך שהוא מנסה לעלות ואומרת לו "קח אותי איתך" ואז אני ממריאה איתו. מוצאת את עצמי "מתעוררת" בסלון ומגלה שזה עדיין חלום ויוצאת החוצה ומתחילה לעוף עד לגגות הבניינים ומשהו ששמתי לב אליו הוא שהסביבה החלומית די שונה מהמציאותית למרות שהבסיס דומה. וזה גם מלמד אותי שככל שהחלומות שלי קרובים למציאות כך הפעילות פחות דמיונית כמו שהיה לי באחד החלומות הצלולים האחרונים שכתבתי פה (למעשה אני כותבת את כולם). ממשיכה לעוף בקלות ובבטחון מלא שלא אפול ואתרסק, אלא קופצת מגג הבניין ועם הצניחה משיטה ידיים עוד בנפילה וממריאה שוב. ואז מגיע החלק המדהים ביותר. אני "מתעוררת" שוב וכבר די ברור לי שזה עדיין חלום. אני חושבת להיכנס לאינטרנט לאתרים ואז להיכנס למסך, כשלפתע הטלויזיה (החלומית שאינה קיימת במציאות) תופסת את עיניי ובה התכנית "לויס וקלארק" למי שזוכר. אני רואה סצנה שבה רואים את שניהם משוחחים, ואז אני אומרת ללויס "תביטי אליי" ושמה לב שהיא שומעת אך לא יודעת מהיכן זה מגיע. ואז אני כבר אומרת בפקודה "לויס, תביטי אליי!" והיא מביטה כמפוחדת ולא יודעת מה עובר עליה. אני פוקדת עליה "צאי מהטלויזיה ותעמדי מולי!". ואז הבלתי ייאמן קורה, היא לוקחת צעד שמאלה ויש וילון קצר ליד הטלויזיה והיא יוצאת מהמסך כשאני רואה אותה במסך יוצאת מהפריים ומופיעה מבין הוילון ונעמדת מולי. אני נדהמת מכך שהצלחתי לעשות דבר כזה, למרות שזה מרגיש לי די סביר. זהו.

../images/Emo65.gif החצלול ה-1 שלי- לתחרות ../images/Emo140.gif

זה העתק מדוייק מהחצלול שכתבתי בפורום** "אז ככה.. אני נורא מתרגשת ורק לפני יומיים אני יודעת.. אמרתי שאני לא רוצה לנסות אף שיטה,ובכן לא הייתי צריכה אף שיטה!! אז ככה: בהתחלה חלמתי שני חלומות לגמרי רגילים... ובחלום השלישי הייתי במין פרוזדור באיזושהו בית ספר עם המון דלתות לכיתות... הלכו כמה אנשים לידי.. אבל ההרגשה הייתה כמו בחלום.. לא הרגשה כל כל מציאותית.. כנראה שחכתי את הקטע של צלילות... ולא ידעתי איך אמורים לראות בחלום ומה טוב,וכו'
אז כמה אנשים היו לידי לא ראיתי מיהם.. כלומר פנים.. ואז פתאום אמרתי לעצמי: איך הגעתי לפה?? נכנסתי פשוט לשוק! ממש לא ידעתי מאיפה זה בא לי.. חחח אחרי שקיבלתי מודעות עדיין הייתי בשוק...והכל נראה כמו חלום, ההרגשה... (שוב , כנראה הצלילות). מוזר שבכלל לא התרגשתי, ולא התעורתי... וזה היה חלום באמת ארוך.. כי התעוררתי היום בשמונה בבוקר..
אז מי שמעוניין לקרוא את החלום שלי מוזמן להמשיך.. כי זה די ארוך
אחרי שקיבלתי את המודעות.. הלכתי לבן-אדם לשאול אותו אם אני חולמת אבל היה בי משהו שעצר אותי.. שמעו זה פאדיחה ואם אני לא חולמת... אבל ידעתי שאני חולמת אבל עדיין חששתי.. בסוף שאלתי מישהו הוא לא אמר כלום.. ואז השני אמר לי שכן. מיד חשבתי.. שמעו איך לא
.. הייתי צריכה לנסות את זה.. חח רציתי לראות איך זה..אני יודעת שזה קצת מגעיל...
חח למי שלא הבין שימשיך לקרוא אז ככה אני אומרת לי בראש: עכשיו שאני יפתח את הדלת אני ימצא את....(אני לא ינקוב בשם) פתחתי את הדלת ולא הצלחתי.. ופעם השניה הצלחתי..
והוא עמד שם עם חולצה כתומה ומכנס חאקי כזה
אני כזה מתקרבת אליו.. שמעו אני לא פה יתחיל לתאר טוב?? אני לא רוצה פה לעצבן.. בו נגיד שלא הצלחתיוהוא יתנגד... אני יודעת שאני מגעילה.. אבל זה היה רק חלום.. אוף רק תדעו שאני לא כזאתי
חח אוקיי אחר"כ פתאום הייתי בבית שלי מול המחשב.. וזה היה מוזר המחשב פעל ממש טוב.. משהו כזה.. כמו שאמרתי הצלילות שלי הייתה דפוקה ולא ידעתי.. שככה אמורים להיות בחלום צלול... אז פתאום אני שומעת את סבתא שלי אומרת : דנית מספיק מחשב מאוחר את צריכה לישון!!! מיד הסתכלתי על השעון ראיתי 1 ורבע לפנות בוקר.. שמעו באמת מאוחר.. אפילו מוקדם.. רציתי לעשות בדיקת מציאות בכל זאת... אבל מה לעשות שכל השעונים
בבית שלנו עם מחוגים??חח עצבים.. טוב אז יצאתי החוצה לגינה שלנו.. (אני גרה ביישוב על הר.. אז בוא נגיד שזה די גבוה..) אז אני באה לקפוץ.. ומישומה לא הצלחתי...
ניסיתי לדמיין רקטות וכאלה וגם לא הצלחתי.. כנראה שבפנים פחדתי אז בגלל זה.. אחר"כ אני פתאום בסלון שלי ואני רואה את אמא שלי ובת דודתי יורדות מהקומה השנייה ואמרו שהן יורדות לבאר שבע... אחר"כ אני מחליטה שאני רוצה שוקלודים במקרר!! אני באה למקרר אני רואה אוכל מקולקל.. מסריח..
ניסיתי שוב אבל לא הצלחתי.. במצב מסויים רציתי להתעורר.. אני ממש לא יודעת למה אבל לא צוויתי... ואז התעוררתי.. " אוקיי הערות-
1)אני יודעת שהיו לי הרבה פאשלות בחצלול הזה ולא ידעתי מה אמור להיות אני מניחה שזה יוריד לי בערכות..חח
2)ואתם חושבים שתיאור מה שקרה שם עם (חסוי) יעזור לי? חחח

חצלול שחלמתי אתמול - לתחרות

טוב אז זה התחיל כך... לאחר שעות רבות של שינה "התעוררתי" אך כבר בדקה הראשונה הבנתי שזה חצלול אך הייתי משותק לכן עשיתי את מה שאני עושה תמיד כדי להשתחרר מזה - התהפכתי עד שיצאתי מהשיתוק אבל היה חשוך מאוד והצלילות היתה לא משהו לכן צעקתי "צלילות פי 100!" ואז כל החדר התמלא באור יום לבן ובהיר, כל החדר היה במצב חדות מקסימלי וכך גם המודעות, כפי שתראו בהמשך... היבטתי ולשמאלי היתה ספריה עם שני מדפים, באחד (התחתון) היו בובות (חצי בבוקשקה, חצי פסל מצרי) שנראות כמו דמויות מצויירות (היחיד שאני זוכר הוא הכלב הצהוב מהסרטים של מיקי מאוס) אבל מה שיותר משך את תשומת ליבי היו שורה של אינציקלופדיות, הסתכלתי על הכותרות שלהם וכולם היו כתובות מוזר (ארץ איזרע, סומת וכו') חוץ מאחת שהיה כתוב עליה תנך (בלי הגרשיים), זה היה מצחיק! הסתכלתי ומצאתי לידי מסך טלויזיה 10 אינץ' והחלטתי להיכנס לתוכו אבל כשכבר המרפק היה בתוכה אמרתי לעצמי שיותר מגניב לנסות את המראה בבית (נזכרתי במה שאמרו בפורום על מראות וחצלולים
) הלכתי למראה, היבטתי בה, ראיתי את עצמי כמו במציאות אך בפקודה מוחית שיניתי דמות, היה נחמד, שיניתי כמה פעמים עד שראיתי שכתוב על המראה ואני לא צוחק: |דגש|"מי שלא מאמין בחצלולים פשוט דביל" פה כבר ממש צחקתי בחלום (או לפחות במודעות). הלכתי לקיר אצלי בחדר וניסיתי להעביר את היד שלי, היד לא עברה אך הרגשתי את הקור והטקסטורה של הקיר, ניסיתי אחר כך את הציפורניים - זה היה ממש מעניין, הרגשתי ממש את הלחץ של הקיר על הציפורניים שלי. נזכרתי שאפשר לעבור ממקום למקום באמצעות סחרור, חשבתי על מיקום עשיתי סחרור, אך הכל השתבש לי כשעצמתי עיניים באמצע הסחרור.. התעוררתי סוף החצלול

חצלול מיוחד - לתחרות

זה חצלול קצר שבו ניצחתי את אפקט המכשפה
התעוררתי לי פתאום , החדר היה חשוך ולא יכולתי להזיז איבר חוץ מעיניי אך פתאום הופיע יצור מפחיד, שחור וללא צורה - כמו רוח שחורה, הוא תקף אותי וממש ניסה להיכנס אל תוך גופי דרך הבטן - הבנתי שזה חלום וזה רגע חשוב ביותר תפסתי אותו בשתי ידיי, הכנסתי אותו אל תוך הפה שלי ולעסתי אותו, ההרגשה היתה מוזרה (זה כמו ללעוס כדור טניס שלוחץ על הלחי מבפנים). פתאום הוא ברח ונעלם אל תוך האפלה.. מאז לא היה לי אפילו אפקט מכשפה אחד! חומר למחשבה (ולתחרות
)

חצלול WILD אמיתי

החלטתי לקחת את העניינים לידיים ולהצליח להשיג את ה"גביע הקדוש" של החלומות הצלולים הרי הוא WILD (כניסה חלום צלול מעירנות). קראתי והשקעתי זמן רב בשביל להצליח אך לרוב ללא הצלחה עד שיום אחד היתה התקדמות רצינית (למרות שאינה בדיוק ווילד) התרכזתי בחלק הלוגי של מוחי ופתאום זה קרה - עבר בי גל עצום!! של תחושה מדהימה בכל הגוף וליבי פעם בחוזקה, זאת היתה התחושה הכי מדהימה שחוויתי, אך כמובן בגלל ההתרגשות איבדתי את הריכוז ולבסוף החלטתי לוותר ונרדמתי *הנה החצלול* לאחר כמה נסיונות כושלים ניסיתי בשיטה מיוחדת (רדיו בעוצמה נמוכה) ולאחר כמה דקות של ריכוז ניכנסתי לחלום צלול, הרגשתי את גופי הוירטואלי מתנתק מגופי האמיתי ריחפתי עד התקרה אך מרוב ההתרגשות (בגלל שהצלחתי) פשוט התעוררתי, ופה נגמר החצלול .

Tooticky

New member
חחחח

זה לא נקרא חלום צלול יקירתי זה נקרא מסע אסטרליי

קודם כל אני לא יקירתי, אני יקירי../images/Emo8.gif

ותודה על העדכון
מה יותר טוב הקרנה אסטרלית או WILD?

Tooticky

New member
סוריייי

סליחה...חח לא ראיתי!! אממ אני לא ממש יודעת לא עשיתי אף אחד מהם וwild אן מצב שאני עושה , אבל מסע אסטרלית נשמע לי ממש מענין אולי אני אפילו ינסה

טיפ - כשאת מרגישה שאת נסחפת לחלום

ואת כמעט בעיצומו אז ישר תקומי (תרתי משמע!) ואם יתמזל מזלך את תצליחי WILD/OBE

lollapalooza

New member
מותק,

ברור לך שהשנה שנגמרת היום היא תשס"ה ולא תשס"ו, שמתחילה לה מחר, נכון
|מלאך|

guty1

New member
אמ.. אני יועד שנגמרה התחות אבל בכל

זאת היה לי משו מוזר אני לא בטוח שזה חצלול אבל זה בכיוון : זה ממש מפחיד אני לוקח כדורים בגלל זה עד הביום !!! טוב אני חזרתי ממועדון הביתה כולי עייף נכנסתי לישון כרגיל וסבבה ... בקיצור התחלתי לישון ופתאום קמתי ולא יכולתי לזוז ניסתי לצעוק לאמא שלי אבל א הייתי מסוגל ניסיתי לעשות משו ולא הייתי מסוגל אני בעיקרון ידעתי שזה חלום כי זה לא אפשרי @ כי גם הדלת שלי הייתה לי מול הפנים ז"א בתקרה ובכלל המראה שלי הייתה מצד שני וזה היה מוזר כי מהזוית שאני שכבתי (על הגב) לא יכולתי לראות את החדר וראיתי בכל מקרה הצלחתי להזיז רק את העניים ואז הרגשתי לחץ חזק חזק בחזה והרגשתי שיש עוד מישו בחדר ביאזשהו שלב אני פשוט הפסקתי לנשום מהלחץ ואני זוכר שהזעתי המון אני הרגשתי הרגשה חזקה שאיזה שהיא דמות עם איזהשהי אנרגיה שלילית עשתה לי משו כאילו ישבה עלי ! ברגע שכבר לא יכלתי לנשום "התעוררתי" ורצתי לאמא שלי בוכה כי ממש חדתי מאז לא היה לי חצלול אמ... אני לא יודע מה זה חצלול אבל לפי מה שקראתי זה חלום במודע ... אני נורא נבהלתי מזה ומאז היו לי חרדות שאני הולך למות וכאלה אבל עכשיו זה עבר ... זה היה סיוט ממש ממש מפחיד !!

../images/Emo5.gifלא משנה שהתחרות נגמרה אבל

אני חייבת לספר על שיתוקי השינה שלי והיו לי 3 שאני זוכרת בשנה הזאת: (ואני מצטערת על חוסר הידע בשיתוקי שינה ו/או חצלולים אבל זה באמת קרה לי ואני הייתי ממש המומה עד שאח שלי סיפר על שיתוקי שינה) שני הראשונים היו דומים: אני פתאום תעוררתי מהחלום ולא יכולתי לזוז, הייתי מרותקת למיטה עם עיניים פקוחות וממש פחדתי וחנקו אותי, הייתי בטוחה שזה חיזרים או רוחות רפאים או משהו, אבל ממש נבהלתי כי הייתי לבד בחדר החשוך שלי.... נדמה לי שהייתי חצי ערה וגם ניסיתי לצעוק אבל לא היה לי קול (נורא פחדתי-הייתי כל כך בטוחה שזהו עוד כמה דקות ואני מתה) ואני ניסיתי להזיז את הידיים ...אני כבר לא זוכרת השני: עוד פעם לא יכולתי לזוז ופחדתי והפעם התאמצתי יותר לצעוק ולא היה קול..נשמעתי כאילו נגמר לי האוויר נדמה לי...וניסיתי לקרוא לאמא בכל הכוח אבל עדיין לא יצא קול רק נשיפות..ואי זה היה מפחיד. הפעם אני כבר לא ידעתי מה חנק אותי וניסיתי עם הידיים והרגליים לזוז -בקושי זזתי....והעיניים היו פקוחות, אבל בסופו של דבר יצא לי קול ויצאתי מזה פעם שלישית ואחרונה שזה קרה לי: הייתי יותר מודעת כי זה קרה כבר אחרי שאח שלי סיפר על שיתוקי שינה- עוד פעם הרגשתי מרותקת למיטה והפעם כשפתחתי את העיניים ראיתי ראש של ילד ליד איפה ששכבתי....זה ממש הבהיל אותי...הילד נראה כאילו היה שקוף כמו רוח והגוף שלו היה בתוך המיטה כאילו עמד על הרצפה דרך המיטה ככה שראיתי רק את הראש...וראיתי אותו ממש לשנייה כי אחר כך מרוב פחד עצמתי את העיניים..וזה לא היה חלום נדמה לי שזו הייתה הזייה.. ואם אני זוכרת נדמה לי שהוא חייך אלי... *ועכשיו רק אם להזכר שזה קרה לי אני רועדת!!

למעלה