הקפצה

אני מצביע לשושה

(מקווה שגם את תצביעי לי
)

טוב, אז אין ברירה......

גם אני מצתרף לשאלה.....
ורק אל תגידו לי "אנחנו נותנים אמון בחבריי הפורום וסומכים על היושר והאמינות שלהם....." כי זה לא רציני.... עבור פרס כזה גם אני הייתי ממציא איזה חצלול ווילד מגניב כזה עם שיתוקיי שינה, טירות קסומות, פיות, אגמים ומה שרק תרצו.....
(אבל למען הסר ספק אני לא מתכוון לעשות את זה....)

silverhawk

New member
תשובה לכולם

ישנן כמה דרכים קטנות לדעת האם החלום אמיתי או מומצא, אך כן, בעיקרון התחרות מבוססת על יושר. עדיין לא הגענו לרמה של לבצע פוליגרף לגולשים השונים... אז יאללה, אולי במקום לשאול שאלות תתחילו להעלות חצלולים...?

קפצתי לבקר בגלל התחרות

אני אצרף את אחד החצלולים העתיקים שלי, בגלל ש.. טוב האמת שמאז שעזבתי את הפורום האהוב למען הבלוג הלא-אהוב שלי אז הפסקתי לחצלל. ובקשר לתשובה, מאז ומתמיד התבססנו על יושר כאן בפורום..
אני חושב שכדאי שנתחיל להשתמש בפוליגרף דרך האיסיקיו..

החצלול {החלום שלי}

חלמתי שאני בשכונה שלי במטייל לי שם לבד ואחר כך הולך הבית ושאימא פותחת את הדלת היא אומרת מה ירדתה למטה אתה לא יכול להסביר לה שזה חלום

החצלול שלי-

בעייתי להסביר, אבל אני אנסה את עצמי ואתכם.. ככה. נכנסתי למעין לופ שכזה ,של הרבה חלומות מאוד שקופים (שפשוט ברור לי שאני חולמת, אבל לא עשיתי עם זה יותר מדי, רק נסיעות כייפיות כאלה על אופנוע, נשיקות לדמויות האהובות, כאלה) ואז החלטתי, שהפעם, החצלול הנוכחי, הוא מיימד שלם, מיימד אמנם של חלומות, אבל אחרי כל כך הרבה חצלולים, התחלתי קצת לאבד את השפיות (עד כמה שאפשר, בעסק הזה) והתחלתי לנתח את המצב. אני חולמת, אני יודעת שאני חולמת, ואם זה ככה, אז אולי אני נמצאת בסוג אחד של מציאות, ואני חייבת איכשהו, להוכיח לעצמי את זה, שזאת גם כן מציאות, רק אחרת, משהו כמו מיימד נוסף כלשהו. אז חיפשתי משהו שאני אוכל לקחת איתי (לחיים האמיתיים) ומצאתי איזו רצועה, אחזתי בה, וניסיתי להתעורר. (כן, ככה, להרוס חלום צלול כדי לבדוק משהו..) פקחתי עיניים, גיליתי שביד שלי יש את אותה הרצועה שמצאתי בחלום, ואז צצה עוד שאלה.. מה אם .. בעצם הוא היה על המיטה שלי, ומתוך החלום אחזתי בו, וקמתי ככה? לא ברור, אבל היה נחמד, עד ש.. באמת קמתי, ולא היה שם כלום. שום רצועה, שאגב, אין לי בכלל במציאות, כך שאם ההתעוררות לא הייתה מתוך חלום, הייתי מקבלת הוכחה לקיומם של מיימדים נוספים.. (למרות שזה לא מדד) אני התרגשתי. כנראה שזאת תופעת לוואי לשינה של עירנות יתר, מה שקורה כשיש זמן.. מברכת את כולכם בברכת חלומות צלולים

שגיעוט של חוסר ריקוז

טוב, אז כמובן שרצועה זאת נקבה, כנראה מרוב התרגשות ורצון עז לסיים עם הכתיבה (הפרעות קשב למיניהן)

sh00sha

New member
מה מה ?? תמיד מאשימים אותי... =(

אז מה למצוא חצלולים טובים שלי, לשכתב אותם (לשנות קוים) אבל אני חייבת קווים! מסיבות שאני לא אוכל לפרט עליהן! אז מה לעשות?

sh00sha

New member
החצלולים שלי לתחרות: מספר 1 !

הראשון שאני אכניס לתחרות הוא החצלול הכפול שלי: אוי זה היה מדהים!! אז ככה קמתי היום מוקדם (משום מה אני מתעוררת מוקדם בחופש מדי פעם) וחזרתי לישון, כמו תמיד. בלילה אחותי ישנה אצלי במיטה הפתחת. אז היה לי איזה חלום מוזר בו אני קמה ויש לי מין כזה כובע צמר ורוד ואחותי ישנה עם פזור ראינו כזו עלוקה לידנו ואחותי אומרת לי כזה יש לך מלא על הראש!! (מזל שהייתי עם כובע...) ואמרתי לה גם לך יש בשיער!!! והיא כזה שטפה אותן עם מיים ואני פשוט ריססתי את כולי ב"קיי 300" חחח... בקיצור זה החלק המפחיד. יצאתי מהשירותים ופתאום אני רואה את סבתא שלי ואז, תאמינו או לא, קיבלתי מודעות!! הייתה בקומה למטה ליד השירותים איפה שהחצלול האחרון שלי נגמר. הכל היה כל כך צלול והייתי ממש מודעת! בקיצור ניסיתי עוד פעם לגרום לחסוי להופיע. לא הלך. אז החלפתי טקטיקה. הלכתי לדלת והאמנתי בכל הכוח שיש לי מסיבה ושכשאני אפתח את הדלת יעמדו שם אורחים שהזמנתי וביניהם חסוי. וזה עבד!! טוב חלקית... האנשים היו שם אבל חסוי לא... אז שוב נאלצתי להתפשר על סתם מישהו ובחרתי בחסוי אחר. אף אחד מהאורחים לא ממש התייחס. גם לא היה אכפת לי כי זה חלום. אח"כ חזרתי לניסיון נוסף לגרום לחסוי להופיע. פתחתי את הדלת ועמדו שם אנשים אבל חסוי לא ביניהם. צעקתי אני רוצה את חסוי!!! (חחח...) כשנכנסתי חזרה הבייתה עצרתי שניה כדי להתפעל מכמה שהכל צלול ולקחתי שניה להתמקד. הכל היה מטושטש לרגע כאילו העין שלי דומעת אבל אז הראיה התמקדה וחזרתי לבית. פתחתי את הדלת בניסיון אחרון. שומדבר. אז בחרתי סתם מישהו מהאורחים. הפעם המישהו הזה לא כל כך שיתף פעולה ונבהל והוא ברח יחד עם כל האורחים... טוב... באשר אבדנו, אבדנו... אז נזכרתי שאפשר להסתחרר ולהחליף סצנה ולפני שהספקתי כבר הייתה במקום אחר. הקניון בעיר שלי. הוא היה קצת מוזר אבל לא משנה... חיפשתי מטרה... חעחע ... עקבתי אחרי המטרה אבל הוא הלך לשירותים והתור שם היה ענק משום מה... נו טוף... כשלכדתי מטרה חדשה החלום נגמר והתעוררתי במיטה ליד אחותי. היה לי מין מחש דמינוי וכאילו התחלתי להקליד את החצלול כמו מין יומן חלומות וירטואלי אבל פתאום אמא שלי הופיעה וכאילו מחקתי הכל וחזרתי לישון... (אגב זה לא היה באמת אם עוד לא הבנתם...) כשהתעוררתי הייתה לבד בחדר והחדר היה מסודר בצורה טיפה שונה... לא הייתה בטוחה שאני חולמת אז עשיתי סיבוב בקומה העליונה של הבית והכל נראה טיפה מוזר אבל לא היה שומדבר מפליל... הלכתי לאבטיה והיה מין סוויץ' שלישי למים ובכלל יש לנו שני ברזים והם בכלל לא נראים ככה אז הוכחתי לעצמי שזה חלום... הלכתי אל חסוי שלישי. אמרתי לו שאני חולמת. הוא לא האמין... חעחע מי שואל אותו בכלל.. אז אמרתי אם זה לא היה חלום הייתי עושה ככה?? הוא נבהל בהתחלה אבל זה עבר לו... בכל מקרה זה לא הלך כי הייתה איזו אישה אחרת בחדר ו... נו טוב לא משנה.. אז הוא הסיע אותי לאיזה פארק כזה ושם , כך האמנתי, הייתה צריכה להיות לי מסיבה... (שיטה טובה לא?) אז גרמתי למין ירחים כאלה להידלק בשמים ולהאיר את הפארק וזה היה מגניב... וכשאורח הראשון הגיע ישר משכתי אותו אל בין העצים...חעחע קטע נחמד היה פה... אבל הוא נקטע והתעוררתי. הפעם באמת.... בקיצור אם קראת עד פה תשמח לדעת שאני מכניסה את החצלול הכפול לתחרות חצלול הקיץ!! בהצלחה לי..!!

sh00sha

New member
החצלולים שלי לתחרות: מספר 2!

לכאן אני אכניס את שיתוק השינה הראשון שלי!... קול קול ועוד פעם קוללל!! אז ככה ישנתי שנ"צ מאוד ארוכה וקמתי בשמונה בערב לשעתיים-שלוש וחזרתי לישון כך שהייתי כזה ישנונית אבל הגוף שלי לא היה זקוק לשינה... אז אני זוכרת שחשבתי כל מיני מחשבות הרבה לפני שנרדמתי וממש התמקדתי במה שאני חושבת בלי לשים לב ופתאום! אני במיטה באותה תנוחה שנרדמתי עם היידים מתוחות מעל הראש ואני לא יכולה לזוז!! ושמעתי את המאוור מסתובב!! וכל הגוף כזה עקצץ לי וממש ראיתי את החדר החשוך!! הרגשתי שהדבר היחיד שאני יכולה לעשות זה למצמץ ומצמצתי (למרות שבדיעבד אני יודעת שלא מצמצתי ורק חשבתי שמצמצתי...) ניסיתי להרגיש לאט לאט את קצות האצבעות ולהזיז אותם ו... כלום!! שומדבר!! נתקעתי!! אז אמרתי בואו נחצלל וניסיתי להמשיך לחלום ולשקוע בחלום או לדמיין שאני נשאבת לסצנה ולא עבד!!ניסיתי לדמיין שאני קמה מהמיטה אבל תמיד הייתי קמה ועדיין היה לי ממש קשה לזוז אתם מכירים את זה שאתם כזה 'איש בוץ' ... כל פעם קמתי והרגשתי ככה כאילו קשה לי לזוז והייתי מופיעה שוב במיטה! פעמיים ניסיתי לגרום לעצמי לעוף דרך החלון וכזה לשבור אותו וכל פעם הופעתי שוב במיטה! פעם אחת הצלחתי לצאת מהחדר והיה כזה במקום מסדרון שמיים כהות וניסיתי להבהיר אותם ו"פוף!" אני במיטה... בכל מקרה כל כך הרבה חרשנו על הנושא שזה ממש לא הפחיד אותי! דווקא נהניתי וחשבתי לעצמי "שיתוק השינה הראשון שלי!!" לא היו לי הזיות בכלל! לא קולות! לא צבעים! לא תמונות! פעם אחת שמעתי את אמא שלי מדליקה את האור במסדרון וחשבתי לעצמי יופי היא תבוא ותעיר אותי ואני אצא מהמצב הזה כי המוח מגיב בזמן השינה לקולות ומעורר את הגוף. אבל זו הייתה רק הזיה והיא באה לדלת החדר שלי אמרה משהו שאני לא זוכרת ונעלמה... בסופו של דבר הייתי צריכה פשוט לשכוח מזה שאני בשיתוק שינה ואז הספקתי להנות קצת בחדר שלי עם אמ... אנשים... והתעוררתי. התעוררתי בפקיחת עיניים והבנתי אני חושבת סוף סוף ששיתוק שינה הוא רק מין "בין מציאות לחלום" ושאתה בעצם לא רואה את החדר אלא רק מדמיין אותו. (אחרת מאיפה ההזיות?) בגלל שאתה מרגיש את עצמך בתנוחה שנרדמת שומע את הרעשים מהחדר המוח שלך אוטומטית יוצר את הסביבה שאתה חושב שאתה בה ואתה חושב שאתה עם עייניים פקוחות... בקיצור היה שווה ובכלל לא מפחיד יחסית לפעם ראשונה!! =)

sh00sha

New member
החצלולים שלי לתחרות: מספר 3!

זה היה החצלול הכי כיפי...... הראשון שהיה כפול, ארוך וממשיך מהנקודה שהפסיק הקודם. או מיי גוד או מיי גוד או מיי גוד!! לא תאמינו מה היה לי היום!! או קיי לעצלנים שבינכם קודם כל... בקיצור: קמתי בבוקר, הרגשתי חולה, חזרתי לישון, חיצללתי את החצלול הכי מדהים שיש, התעוררתי, יצאתי מהמיטה, חזרתי למיטה, חיצללתי חצלול המשך בדיוק מאותה נקודה שבה הפסקתי בקודם, מדהים לא פחות. זהו. עכשיו בהרחבה: אתמול הלכתי לישון אחרי שיצאתי עם אנשים בינהם עכבר כחול מדבר ובדיוק דברנו על זה שהוא חצללן מצטיין. הלכתי לישון ברצון עז להיות חצללנית מצטיינת גם ובאומרי לעצמי הלילה אני מאוד רוצה לחצלל וכשאני ארגיש את ההרגשה של חלום (ככה אני מחצללת, בלי בדיקות מציאות, פשוט מרגישה שזה חלום) אני אדע ואחצלל. עשיתי הרבה עין שלישית וחשבתי על הנושא. נרדמתי מאוחר אז בבוקר קמתי עייפה, חולה ומאוכזבת כמובן שלא חיצללתי... הודעתי שאני לא הולכת לבצפר (מאתמול אני לא מרגישה מי יודע)... לא עכבר, זה לא בגלל העבודה באזרחות תשמח לדעת שעשיתי אותה... אז חזרתי למיטה ערנית מאוד ואופס! אני ישר יודעת שאני בחלום!!! הכל היה כל כך מציאותי! הייתה לי המודעות הכי גבוהה אי פעם! זוכרים שקמתי וחזרתי לישון והיה לי טיסה קטנה מחוצללת ואז התעוררתי? אז כמו אז גם עכשיו פחדתי להתעורר מאותה סיבה אבל פתאום הרגשתי ממש חזקה ונחושה וידעתי שאני לא מתעוררת! ממש שמרתי על החלום! אז הלכתי לכיתה מסויימת, שם הייתה המורה שלי, אהה נקרא לה, שושנה... הצקתי לכל התלמידים ולשושנה כי הם לא יכלו לראות אותי! זה היה מואי כיף!! אז הסתחררתי כי היה נראה לי שאני מרגישה את הגוף במיטה (סתם פרנואידיות...) ונזכרתי שבסחרור עוברים לרקע אחר... אז הופעתי מעל מדבר צונחת באויר ואפילו הסתחררתי קצת באויר... כמעט לפני שהגעתי לקרקע שמעתי את קולו של עכבר והוא אמר שהוא שולח לי מכונית והיא הופיעה... (כזאת מכונית - ראו בתמונה) נסעתי בה קצת אבל זה לא ריגש אותי אז ראיתי צוק במדבר ורציתי להופיע עליו. לא הצלחתי. אז קפצתי קפיצה גבוהה מוקשתת עד למעלה שם פגשתי את חסוי1 וחסוי2 . אז רציתי שחסוי2 יעלם. ולא הצלחתי. ואז רציתי לבדוק טעמים וריחות בחלום. הסתכלתי על היד שלי שהייתה מאוד מציאותית וניסיתי לזמן לתוכה בורגר, לא עבד. אז עברתי לריחות. חסוי2 שאל/ה מי רוצה להריח את הגרב שלה...חח...אני רציתי ולא היה לגרב שום ריח... אז קלטתי שאני מבזבזת זמן ועלולה להתעורר ואמרתי ________________ ל______ ו_____ מייד______ והתחלנו______ והיה כיף נורא... (סליחה על הקוים..) ואז התעוררתי. ירדתי למטה לכיוון המחשב לכתוב את זה בפורום ואמא שלי בדיוק באה ממנו. היא שאלה למה אני יורדת ואמרתי לה כדי לכתוב חצלול שהיה לי לפני שאני אשכח. זוכרים שסיפרתי לכם שההורים שלי נגד? אז היא לא הסכימה לי לרדת. אז בלית ברירה חזרתי למיטה. עוד קודם חשבתי שזו דרך טובה לחצלל על הבוקר ואולי כדאי שאני אנסה עוד פעם. אבל לא האמנתי שזה באמת יקרה כי כבר ככה הייתי בעננים מהחצלול הראשון. אבל זה קרה! הופעתי במדבר על הצוק ומשם הסתחררתיוהופעתי בבית. ניסיתי לגרום לשושנה להופיע ולא עבד. שוב חסוי1 היה שם ובמקום חסוי2 היה שם גם חסוי3 וחסוי4 והלכנו ביחד לסלון בבית שלי. לא בזבזתי זמן, שפשפתי ידיים למיקוד המוח ואמרתי ל ____ ול____ ל_____ ו_____ _____ עם ____. ואמרתי ל____ ל____ ופתאום קיבלתי מן אומץ ואמרתי לאמא שלי רגע,______ הולך/ת ל____ ____. ואז הלכתי למטבח ואמא שלי העבירה לי את הטלפון ודיבר איתי איזה קוזליטו אחד על משהו שעשיתי לו. (?) ואז ____ ____ ____. ופה אמי היקרה במציאות הניחה גיגית של בגדים על הרצפה והתעוררתי מהרעש... סיכום: לקום בבוקר עייפים ולחזור לישון זו אחלה שיטה לחצלל. אבל! בשיטה הזו אני מודעת מאוד ושומדבר לא מצליח לי + לשיטה יש בעיה שהיא בבוקר אצלי (כי אני לא אקום ממש מוקדם...) ויש רעש בבית. הפתרון: מזל... להסתחרר זה וואו! כל האימונים הקשים עד היום היו שווים את הבוקר המדהים הזה!! תודה רבה רבה לעכבר כחול מדבר...! (חחח) עד החצלול הבא, sh00sha.

herN

New member
אלוהים בת כמה את??!?!

פפפפ ואני חשבתי שבנים חרמנים :ם

למעלה