הקפצה...

gill142

New member
כמה סרטים ובירורים, הכל כאן

יש 5 סרטים לפחות ככל הידוע לי. 3 מסרטים הגיעו לארה"ב, 2 הסרטים האחרונים, בשל ירידת הפופולריות של דיג'ימון בארה"ב לא הגיעו לשם והופצו רק ביפן (ובאינטרנט בתוספת תרגום). 3 הסרטים שהגיעו לארה"ב, ככל הנראה צורפו והפכו לסרט אחד, אך כשמשדרים אותם בטלויזיה, כל סרט משודר לחוד. כמה מהסרטים, אני לא יודע כמה ואיזה, דובבו לעברית והופצו עד לפני כמה חודשים/שנים. סוף. נ.ב --- מי שיש לו קלטת, של הסרטים בבקשה, אני אודה לו מאוד, אם הוא יעתיק אותה איך שהוא, ואני אכתוב במסרים פרטים, וישלח לי אותה. תודה מראש, גיל.

טיקיי

New member
יש שמונה סרטים...

האחרון חדש ואני לא יודע אם הוא כבר יצא או לא... ורק השלושה הראשונים הגיעו לארץ...

יש לי את הקלטת אבל אין לי איך

להעתיק אותה אני יכל לישלוח לך אותה ואתה תעתיק או שתיראה ואז תישלח לי חזרה ושוב למי יש את הדיסק של הסרט????????

star_female

New member
עד כמה שידוע לי יש 7 סרטים

לא שמעתי על סרט שמיני אבל יכול להיות שאני פשוט לא מעודכנת (של איזו עונה הוא?) הראשון בא לפני העונה הראשונה. השני בין העונה הראשונה לשנייה. השלישי כביכול במהלך העונה השנייה, אבל הוא מתרחש ביקום "מקביל" ולא קשור לאירועים של הסדרה. הרביעי בא אחרי העונה השנייה והוא מעין המשך לסרט השני. החמישי והשישי שייכים לעונה השלישית (החמישי בתחילת העונה והשישי בסוף, לא זוכרת אם רק אחד מהם או שניהם מתרחשים ביקום "מקביל".) השביעי שייך לעונה הרביעית ומתרחש בתחילתה (שוב, לא זוכרת אם הוא גם ביקום "מקביל"). שלושת הסרטים הראשונים אכן הופצו בארה"ב, אחרי ערבוב ושינוי העלילה שלהם כדי שיתאימו אחד לשני למרות שאין ביניהם קשר. זה הסרט האמריקאי, שדובב לעברית ושודר/הופץ בארץ (בעברית ובאנגלית עם כתוביות). אף אחד מהסרטים לא הופצו או שודרו *לבד* מחוץ ליפן, אלא רק בצורת הסרט האמריקאי.

בדיוק מה שבאתי לישאול

הוא פשוט ניראה לי בארץ אחרת לא ביקום מגביל כי הם מדברים שם על ניו יורק או שיקגו כשרואים את טיקי וקארי הם מספרים שהם הלכו לפגוש את מימי בניו יורק או שיקגו אני כבר לא זוכר ואז הם נוסעים אל קולורדו או משו כזה(אני צריך ליראות את הסרטים שוב) שכל המקומות האלה קיימים במציעות

היא לא מתכוונת לזה.

היא התכוונה שהסרט מתרחש באותו כדור-ארץ שלנו, כביכול, אבל בעצם זה לא. כלומר, כל המקומות קיימים במציאות, אבל זה עדיין לא כדור-הארץ שלנו. השאלה שלי היא למה? וטיקיי וקארי היו בניו-יורק, לא בשיקגו. שם הם פגשו בוויליס, שנסע לקולורדו, והם אחריו. דיוויס, יולי וקודי קיבלו אימייל מקארי שלפיו הם צריכים להגיע לקולורדו, אז גם הם נסעו לשם (בעזרת המשפחה של יולי).

אההה

אני חשבתי שהיא היתכוונה שהכל מתרחש ביקום חר משל הדיג'גורלים היא היתכוונה כי היא פשוט לא אמרה על השניים הראישונים שהם מתרחשים ביקום מגביל אז חשבתי אולי הכוונה שלה ביקום מגביל לא המקום שלהם כי זה ניראה יותר הגיוני לפחות לי כי אחרת כולם היו צריכים להיתרחש ביקום מגביל כי מהסרט הראישון מדברים על וויליס מה שבטח נעשה על ידיד האמריקקים אבל לא חשוב ובסרט השני וויליס לא מופיע בגירסה היפנית? כי זה פשוט ניראה הגיוני לפחות לסרט השלישי אבל לא חשוב

star_female

New member
בדיוק באתי לשים לינק

להשוואה בין הגרסאות האמריקאיות של הסרטים לגרסאות היפניות... אז הנה. ולא, וואלאס לא הופיע בסרט השני או הראשון באף מקום, זאת תוספת של האמריקאים. וויליס לא מופיע באף מקום בסדרה חוץ מאשר בסרט השלישי.

לא היה פרק שאיזי דיבר עליו או משו?

כי זכור לי שאיזי כן הזכיר אותו מתישו בעונה השניה או שאני טועה וסביר להניח שאני טועה

star_female

New member
מאוד יכול להיות שאיזי הזכיר אותו

אבל קושירו לא. ז"א, בגרסה היפנית הוא לא מזכיר אותו בכלל כי הוא לא ראה אותו בחיים.

אבל בסרט השני ראו את וויליס.

או שזו הייתה תוספת של האמריקאים? ובסרט השלישי הוא אמר שהוא זה שיצר את דיאבורומון, גם זה לא נכון?

קורורו

New member
כנראה שלא. וויליס לא מופיע בשום מקו

חוץ מבסרט השלישי... שמתי לב שהאמריקאים אוהבים לשנות ולסלף דברים לפי הנאתם...

star_female

New member
הסצנה הזאת נלקחה מהסרט השלישי

ואין קשר בין וואלאס לדיאבורומון. הדיג'ימונים היחידים שוואלאס מכיר הם טריירמון ולופמון. תקרא את ההשוואות באתר ההוא, הן טובות.

אני קורא.

ולצערי, כנראה שבכל-זאת לא ראיתי את הסרטים של דיג'ימון. האמריקאים צינזרו המון! ועוד יותר גרוע: גם הוסיפו משלהם!>_<!

נ.ב.

גם ביפנית הקולות של הדיג'ימונים גרועים כל-כך? טנטומון נשמע כמו איזה זקן צרוד ואגומון נשמע כמו איזה ילד צייצני.

star_female

New member
מזמן לא ראיתי את הסרטים

(למרות שהאתר הזה עשה לי חשק לראות אותם שוב ^^; ), אבל לפי מה שאני זוכרת רוב הקולות של הדיגימונים חמודים וילדותיים כאלה. לטיילמון (... גאטומון) יש קול יותר בוגר. והקול של אגומון מעצבן (אבל מתרגלים).

star_female

New member
התכוונתי שמבחינת העלילה

אין קשר בין הסרט לעונה השנייה. כלומר, הסרט לא נמצא ב-timeline של העונה השנייה (אין אף מיקום ספציפי שהוא יכל לקרות, ומבחינת העלילה של העונה השנייה הוא לא קרה והם אף פעם לא פגשו את וואלאס/וויליס). ברור שהוא מתרחש בכדור הארץ, פשוט אין לו קשר לעלילה של העונה.

למעלה